kalanteja
|
bamoocham- men je zadnjič čmrlj splezal v adidask in ko sem se htela obust sem ga stinsnla in me je piknu- groza, sam je bilo vse ok mk8- ma si ne predstavljam kaj doživljaš, moja če že malo joče se mi tk smili, kaj šele, da bi gipse imela zate in za pikico tudi mi bomo šli se kj namakat, sam moj pravi, da bi raje v podčetrtek šel al pa kam drugam v terme- a mislite da bi bolje bilo na morje it kaminek tud men tašča pametuje pa ja piha pa brez kape je zunaj pa 30 in več- groza- bom jst njej dala kapo na glavo pa jo bom na sonce poslala ... tud moji ne paše več jest na 3 ure, ampak na 4, ponoči je pa spala od 10 pa do pol4 zjutraj, kako sem bila vesela, ker sem si tud jst zlo odpočila bjondi upam, da se vam uredi no, Julija pridno pupa ad3 kapljice je nič ne zvija, 6 kji jih dam, z malo vode in je ok včeraj sem pojedla eno breskvo- je ni kj zvijalo, 2 dni nazaja pa kivi in je tud ni, tk da to lahko verjetn komot jem- v normalnih količinah vabilo za krst sem že naredila, sedaj jih moram kopirat oz. naredit 12, imam malo nekaj dela, pa še konfetke moram naredit, sm za to imam še čas do 6 septembra, povabljenih bom imela pa 31, ma že to nenese, da imam js 2 sestri in moj dva brata in familije zraven pa je .. drugače je pa pridna da je kaj, potrpežljiva full, ko jo razvijem ima ritko na fraj tudi po pol ure, pa brca in brca- ji paše - od začetka se je pa full jokala, ko sem jo previjala joče se pa še, ko jo kopam, ne vem a kaj narobe delam, danes sem si kupila termometer za vodo, da vidim, če ji dam pravo temperaturo, pa full sem nežna pa vse, pa se kr joče- ima katera kakšen predlog? a katera pije brezalkoholno pivo, jst ga zvečer spijem in imam veliko mleka pa ne vem kaj naj, jst porabim ogromno teh blazinic za prsi, ker mi full mleko teče vn, se mi zdi, da sem že ogromno zapravla zanje, od dm so tako slabe, sedaj bom videla kakšne so nukove- ima katera kakšne izkušnje?