Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 10:03:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z prisilno izgnana vidim, da ma gregi tudi svoj stil spanja, tako kot naša eva Tole je pa otroško in pasje veselje: to je mala pika, ne? mene tud vsake tolko časa zagrabi, da bi kupli nekaj za v hišo, pa ni preveč navdušen pri nas pa je časovna stiska problem pri nas pa pucanje za žvalmi pa dobro jutro tudi meni gre počasi na živce...pucanje mislim, sploh pa vsakodnevno sesanje dlak ...psičko pa imam še vedno neizmerno rada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 10:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z prisilno izgnana vidim, da ma gregi tudi svoj stil spanja, tako kot naša eva Tole je pa otroško in pasje veselje: to je mala pika, ne? mene tud vsake tolko časa zagrabi, da bi kupli nekaj za v hišo, pa ni preveč navdušen pri nas pa je časovna stiska problem pri nas pa pucanje za žvalmi pa dobro jutro tudi meni gre počasi na živce...pucanje mislim, sploh pa vsakodnevno sesanje dlak ...psičko pa imam še vedno neizmerno rada te čist štekam ej jaz sem bila že čisto na koncu z živci, ko smo imeli zajca , bi imela kakega malega psička če bi bili v hiški, samo bi bil on valda vzunaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 10:49:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z prisilno izgnana vidim, da ma gregi tudi svoj stil spanja, tako kot naša eva Tole je pa otroško in pasje veselje:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 13:11:43
|
|
|
|
nia5
|
Dan Kako smo kaj? Moja mala spi, tako da imam malo časa, čeprav me kuhinja čaka Ponoči pa je spet nakaj jamrala, me je razkurla, ker ne vem kaj bi rada, pol pa se še mi2 z zgrabima. Ma bo že. SS glede usposabljanja, dela in plačila lahko rečem le , živo izkoriščanje Hijenca kako je z popkom od Vida? Špelin@ boga Neli, mene je pred dvema dnevoma pičila v lice , ko sem šla ločevat odpadke in jih je bil cel roj v kontejneru za kovine. Sem piksne kar v škatli pustila in sp.izdila Pa kako so tvoji otročički lubani, pa psička tudi Tilči včeraj nisem uspela na pošto, upam da mi danes uspe Tako kuhinja še vedno čaka , čauči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 13:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako smo kaj? Moja mala spi, tako da imam malo časa, čeprav me kuhinja čaka Ponoči pa je spet nakaj jamrala, me je razkurla, ker ne vem kaj bi rada, pol pa se še mi2 z zgrabima. Ma bo že. SS glede usposabljanja, dela in plačila lahko rečem le , živo izkoriščanje Hijenca kako je z popkom od Vida? Špelin@ boga Neli, mene je pred dvema dnevoma pičila v lice , ko sem šla ločevat odpadke in jih je bil cel roj v kontejneru za kovine. Sem piksne kar v škatli pustila in sp.izdila Pa kako so tvoji otročički lubani, pa psička tudi Tilči včeraj nisem uspela na pošto, upam da mi danes uspe Tako kuhinja še vedno čaka , čauči smo vsi na istem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 15:14:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako smo kaj? Moja mala spi, tako da imam malo časa, čeprav me kuhinja čaka Ponoči pa je spet nakaj jamrala, me je razkurla, ker ne vem kaj bi rada, pol pa se še mi2 z zgrabima. Ma bo že. smo vsi na istem se strinjam!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 20:44:46
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z prisilno izgnana Tole je pa otroško in pasje veselje: Kaj so super in kužika je ful luškana, tak micena . Je pa hudo, če osa piči psa, še posebej če ima ta alergijo na pik. No Dee Dee ima alergijo na pik in do sedaj jo je že dvakrat pičila osa in je boga reva bila otečena, tako da imamo vedno na rezervi tablete proti piku. DLAKE to so radosti, ko jih pučeš , mene tudi živcirajo in včasih, kadar sem živčna in mi gre vse na živce bi psico najraje obrila , ampak jo imam tak noro rada, da potrpim, vzamem sesalec in posesam. Kdaj se bomo videle? Jutri jaz nimam avta, tak da ne morem, kdaj drugič?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 20:55:15
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako smo kaj? Moja mala spi, tako da imam malo časa, čeprav me kuhinja čaka Ponoči pa je spet nakaj jamrala, me je razkurla, ker ne vem kaj bi rada, pol pa se še mi2 z zgrabima. Ma bo že. SS glede usposabljanja, dela in plačila lahko rečem le , živo izkoriščanje Hijenca kako je z popkom od Vida? Špelin@ boga Neli, mene je pred dvema dnevoma pičila v lice , ko sem šla ločevat odpadke in jih je bil cel roj v kontejneru za kovine. Sem piksne kar v škatli pustila in sp.izdila Pa kako so tvoji otročički lubani, pa psička tudi Tilči včeraj nisem uspela na pošto, upam da mi danes uspe Tako kuhinja še vedno čaka , čauči Popek je že dosti boljši, ni več zatečen in rdeč, sedaj se pusti lepo obrisat. Sem mu pa namazala včeraj s Tea Tree kremico od Justa in je super, ne pa tiste maže z antibiotiki (bivacin) se je samo drl kot zverinica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 20:59:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z prisilno izgnana Tole je pa otroško in pasje veselje: Meni je to najlepše na svetu, ko otrok spi v veliki postli kot bubica. Pri tebi je to še 3x lepše, ko imaš kar tri bubice. Pesika je pa tako lepa . Moram ti pa povedat, da sem jaz imela pred leti veliko željo, da bi dala hčerki ime Neli, sedaj sta Neli kar dve psički pri sosedih, pa še tvoja, tako da z Neli ne bo nič več, itak je trenutno Ana favorit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 21:33:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z prisilno izgnana vidim, da ma gregi tudi svoj stil spanja, tako kot naša eva Tole je pa otroško in pasje veselje: to je mala pika, ne? mene tud vsake tolko časa zagrabi, da bi kupli nekaj za v hišo, pa ni preveč navdušen pri nas pa je časovna stiska problem pri nas pa pucanje za žvalmi pa dobro jutro tudi meni gre počasi na živce...pucanje mislim, sploh pa vsakodnevno sesanje dlak ...psičko pa imam še vedno neizmerno rada te čist štekam ej jaz sem bila že čisto na koncu z živci, ko smo imeli zajca , bi imela kakega malega psička če bi bili v hiški, samo bi bil on valda vzunaj Sicer gre tudi meni vsakodnevno pucanje že rahlo na živce, a kaj čem. Sesam pa tako ali tako vsak dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 21:33:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z prisilno izgnana Tole je pa otroško in pasje veselje: Kaj so super in kužika je ful luškana, tak micena . Je pa hudo, če osa piči psa, še posebej če ima ta alergijo na pik. No Dee Dee ima alergijo na pik in do sedaj jo je že dvakrat pičila osa in je boga reva bila otečena, tako da imamo vedno na rezervi tablete proti piku. DLAKE to so radosti, ko jih pučeš , mene tudi živcirajo in včasih, kadar sem živčna in mi gre vse na živce bi psico najraje obrila , ampak jo imam tak noro rada, da potrpim, vzamem sesalec in posesam. Kdaj se bomo videle? Jutri jaz nimam avta, tak da ne morem, kdaj drugič? Samo za tvojim psom je težje pucat kot za dolgodlakim, ker ima kratko, trdo in ostro dlako, ki se zapiči vsepovsod, dolga pa se ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 21:34:32
|
|
|
|
barbaw
|
Šefica kje si?????????????????????????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 21:37:50
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem pa začela mojega škrata pogrešat. Prej sem mislila veliko nanj, zdaj ga pa že prav pogrešam. Prve dni je bilo prav fino v "miru", zdaj pa v vsakem otroku iščem podbnosti z mojim. Jutri že pridejo nazaj v Slovenijo, v nedeljo pa ga dobim nazaj. Verjetno se mi bo posvetil komaj zvečer, ker bomo takrat doma. Mami itak ni zanimiva, če smo kje na obisku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 21:41:07
|
|
|
|
barbaw
|
all alone?????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 21:48:17
|
|
|
|
jana81
|
ne ne barbaw nisi sama, jst sem se bajsala z pečenimi bučkami in sirčkom..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 21:49:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pa začela mojega škrata pogrešat. Prej sem mislila veliko nanj, zdaj ga pa že prav pogrešam. Prve dni je bilo prav fino v "miru", zdaj pa v vsakem otroku iščem podbnosti z mojim. Jutri že pridejo nazaj v Slovenijo, v nedeljo pa ga dobim nazaj. Verjetno se mi bo posvetil komaj zvečer, ker bomo takrat doma. Mami itak ni zanimiva, če smo kje na obisku. ja verjamem, tud jst bi Nejca verjetn pogrešala že po enem dnevu, že zdaj komaj čakam da pride iz vrtca..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 21:50:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kdaj se bomo videle? Jutri jaz nimam avta, tak da ne morem, kdaj drugič? mene tudi jutri ni, ker ima ded od mojega RD in gremo na kosilo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 21:50:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Popek je že dosti boljši, ni več zatečen in rdeč, sedaj se pusti lepo obrisat. Sem mu pa namazala včeraj s Tea Tree kremico od Justa in je super, ne pa tiste maže z antibiotiki (bivacin) se je samo drl kot zverinica. velikokrat res domaće žaube bolj pomagajo kot lekarniške mešance.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 21:51:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako smo kaj? Moja mala spi, tako da imam malo časa, čeprav me kuhinja čaka Ponoči pa je spet nakaj jamrala, me je razkurla, ker ne vem kaj bi rada, pol pa se še mi2 z zgrabima. Ma bo že. smo vsi na istem se strinjam! midva se pa ne morva, ker moj itak spi naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 22:00:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw all alone????? jaz sem tu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 22:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako smo kaj? Moja mala spi, tako da imam malo časa, čeprav me kuhinja čaka Ponoči pa je spet nakaj jamrala, me je razkurla, ker ne vem kaj bi rada, pol pa se še mi2 z zgrabima. Ma bo že. smo vsi na istem se strinjam! midva se pa ne morva, ker moj itak spi naprej ne ne nima kej spat, kar je naredu naj še miri ponoč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 22:05:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z prisilno izgnana vidim, da ma gregi tudi svoj stil spanja, tako kot naša eva Tole je pa otroško in pasje veselje: to je mala pika, ne? mene tud vsake tolko časa zagrabi, da bi kupli nekaj za v hišo, pa ni preveč navdušen pri nas pa je časovna stiska problem pri nas pa pucanje za žvalmi pa dobro jutro tudi meni gre počasi na živce...pucanje mislim, sploh pa vsakodnevno sesanje dlak ...psičko pa imam še vedno neizmerno rada te čist štekam ej jaz sem bila že čisto na koncu z živci, ko smo imeli zajca , bi imela kakega malega psička če bi bili v hiški, samo bi bil on valda vzunaj Sicer gre tudi meni vsakodnevno pucanje že rahlo na živce, a kaj čem. Sesam pa tako ali tako vsak dan. vask dan pridna si, jaz pa nič več, ej ko pomislim, da sem bila pred prav suženj tega stanovanje, perila, posode, zdaj naredim le najnujneje, sesa pa moj samo ob nedeljah , vmes ni cajta, ša tudi če je ga bolje izkoristim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 24.7.2009 22:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
a zdaj sem pa jaz sama?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 25.7.2009 10:03:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos vask dan pridna si, jaz pa nič več, ej ko pomislim, da sem bila pred prav suženj tega stanovanje, perila, posode, zdaj naredim le najnujneje, sesa pa moj samo ob nedeljah , vmes ni cajta, ša tudi če je ga bolje izkoristim To kar jaz vsak dan sesam je max 10 min in ni v nulo. To se mi pa ne da. Posodo itak sproti pospravim, ker ne maram nastlanega pulta, perilo pa tudi moram sproti prat, ker bi ga drugače namesto v košu imeli po tleh. Cajt znam pa tudi jaz izkoristit kolikor se le da.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 25.7.2009 10:03:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ne ne barbaw nisi sama, jst sem se bajsala z pečenimi bučkami in sirčkom.. le glej, da ne boš bajsa od bajsanja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?