kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej se res opravičujem k tuki morim pa nč druzga ne komentiram, sam res nism pri volji jah je kar **** , je težko biti z nekom v isti hiši, verjetno s sorodniki še bolj težko ravno zaradi takšnih stvari sem jaz raje šla v blok ja res je, ti povem da sm bla eno leto v bloku pri mojmu pa je bil luksuz proti temu zdej če bi mela dnar bi se takoj odselila kaj pa tebe šefica jezi? verjamem, da bi zdaj raje v kaki mali luknji živela samo da bi imela svoj mir , moji so tudi hotli, da bi skupaj kupili bajto, pa sem takoj vedla, da to ni zame , sem preveč navajena na svoj mir, sej v bloku je tudi včasih kak hrup, samo pač to je blok, in nekako spada zraven , pa vseeno je lažje če ti težijo sosedje-tujci, kot pa tvoji sorodniki , moji fotr nikakor ne dojema kako lahko raje v 60 kvadratih živim-v bloku, ko bi pa lahko zdaj imela 150 kvadratov v skupni hiši , nema šanse. Še deca komaj prenašam , da bi morala še koga. Mah nič kr neki tečnari, delam samo še jutri potem sem 1 teden na dopustu, pa kr neki nori , sem se že ohladila, sem ji rekla, da sem res PREMALO plačana, da bi se za karkoli sekirala ja sej prov, itak maš sam še dve urci al kolk Mah sej bom na lotu zadela pa se bom odselila, sm bom pa mojga brata prpelala pa da bo mel žurke skoz jaz imam pa tle tak mir, da ga imam že dovolj
|