|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
22.7.2009 8:19:13   
loremi
mojca976, ET je kot navaden ginekološki pregled, nič ne boli, tega se niti najmanj ne rabiš bat.
Utrogestan, sploh dokler se ga pije, al kako nej rečem, ima lahko stranske učinke, kot so urujenost, zaspanost, vse je pa precej drugače, ko se ga začne dajat vaginalno. Ne skrbi, bo minilo.
Ti sedaj samo počivaj do ET-ja, želim ti vso srečo, test pa delaš sicer lahko že 10. dan po ET, ampak sigurno je boljš naredit 12.dan, krvni test boš pa imela ne prej kot 14. dan po ET, se pravi 07.08..

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
22.7.2009 8:30:08   
KIWI
Jutro punce,

Se javljam malo, sem fuul na trnih..user posted image user posted image  Kot veste sem imela 8.7. IUI, testa še nisem delala, trenutno je vse belo, pač pa sem včeraj imela nek izcedek, tak na papirju, ko sem se obrisala. Tak rdečkast, bolj rjav, pa malo sluzast. Na vložku čisto nič potem, pa danes čisto nič. Tudi na papirju ne. Saj vem, boste rekle delaj test... Jaz pa še kar čakam, me je presneto strah, da bo negativen, po vseh raočaranjih. Ali katera ve, kateri dan po IUI bi se prikazala user posted image , če ne bi bilo uspešno? Pomagajte!

Pa lep pozdrav!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
22.7.2009 8:37:28   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

kako ste kaj v teh vročih, sončnih dnevih?

Kiwi, glede na to, da je že 14 dni od IUI-ja, bi test po moje že pokazal pravilno, vendar te nič ne stane, ok razen tvojih živcev, če počakaš še kakšen dan user posted image , da bo za zihr

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
22.7.2009 8:38:35   
mismis
Da vas še enkrat spomnim,

Petek, 24.07.2009 imamo srečanje v Kongu, Kdor želi in ima čas, naj pride, da še kakšno rečemo in spijemo pred dopusti....

aja od 19. ure dalje user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
22.7.2009 8:50:42   
miklarom
KIWI - NAVIJAM ZA TVOJO BELINO IN DA ZAGLEDAŠ +

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
22.7.2009 10:09:03   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mojca976

Pozdravljene, grem proti koncu postopka IVF. V ponedeljek sem imela punkcijo, zdaj jem tablete Utrogestan, v petek pa ET. Zanima me kolk boli ET,ker punkcija me je bolela za znoret(skup padla). Imam namreč nizek prag bolečine. Kakšne stranske učinke ste občutile po teh tabletah,jaz sem namreč utrujena,brez volje,vrti se mi,zaspana. Zanima me kdaj bom lahko delala test če je ET v petek,24.7. Naj povem da sem 1. na tem postopku.
Hvala za odgovore in lp

Mojca...ko boš imela ET se sprosti in uživaj, neboš niti vedela, niti kej čutila, najhujše je že za tebouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
22.7.2009 10:41:46   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mojca976

Pozdravljene, grem proti koncu postopka IVF. V ponedeljek sem imela punkcijo, zdaj jem tablete Utrogestan, v petek pa ET. Zanima me kolk boli ET,ker punkcija me je bolela za znoret(skup padla). Imam namreč nizek prag bolečine. Kakšne stranske učinke ste občutile po teh tabletah,jaz sem namreč utrujena,brez volje,vrti se mi,zaspana. Zanima me kdaj bom lahko delala test če je ET v petek,24.7. Naj povem da sem 1. na tem postopku.
Hvala za odgovore in lp

Jaz imam precej visok prag bolečine, a mi je ET vedno kar neprijeten. Sploh, če G zelo na hitro in grobo daje "klun" notri.
Povej G, ki ti bo delal ET, da imaš nizek prag bolečine in kaj se je zgodilo na punkciji. Prosi naj bo kar se da nežen.

Ostalo se pa strinjam s tistim kar so ti punce že napisale. Ne delat testa pred 12. dnem po ET.
Srečno user posted image user posted image user posted image  in naj bo čez 14 dni močan + user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 22.7.2009 10:42:37 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
22.7.2009 10:42:05   
gigi1
Pozdravček vsem in lep dan user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
22.7.2009 11:15:20   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

se podpišem user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
22.7.2009 12:21:18   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

se podpišem user posted image user posted image

Še jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
22.7.2009 13:32:20   
Anonimen
mene pa samo nekaj zanima glede dr.Reša.
ali on dela samo IVF in ICSI ali dela tudi IUI????
hvaležna bom vsakega odgovora ali razlage.

lp

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
22.7.2009 14:20:10   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

lp

No, to pa tudi mene zanima. Nisem slišala, da bi delal IUI user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
22.7.2009 16:08:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

lp

pojma nimam..user posted image ...

meni je pa takoooouser posted image , za popuser posted image  in ni krivaaaa kavaaaaa, aaaaa

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
22.7.2009 18:15:00   
Kruce Fiks

meni je pa takoooouser posted image , za popuser posted image  in ni krivaaaa kavaaaaa, aaaaa

Psiha!
Dej skuliri se do petka! Me prideš iskat OK?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
22.7.2009 18:35:56   
miklarom
Lana70 - ja mami naša , da ti še enkrat povem da sem full vesela zate, da ti je uspelo, mi je že misk73 povedala ko je bla pri meni v bolnici in sem bla full vesela zate. Bravo mamiuser posted image user posted image user posted image , glede slabosti se pa kar navadi, jest sem jih tud mela nekje do 12.tedna, k'r fajn, no zdej so pa minale, pa tudi pogosti WC se je malo umiril, saj bo boš videla to nam pač delajo naši mali nagajivčki, pa kar naj samo da jih imamo, in da bo vse vredu, pol bo pa veselje v hišiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
22.7.2009 19:00:46   
zarja1

Zarči lubek kako si? Si se že vklopla nazaj? Men so ljudje na Lefkasu tolk fejst, da imam kar malo težav s tem našim neprijaznim folkom user posted image
vklopla vklopla....user posted image user posted image user posted image , tolk dela me baše, da se sploh ven ne vidim. Folk, vsaj tu na našem koncu ..totalno zastupidiran. Grke moje pogrešam za znoret.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem še malo prebirat vas babe, da ratam boljše volje.user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 22.7.2009 19:13:12 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
22.7.2009 19:12:44   
zarja1
No nič kaj dosti več ne čvekate...manjkajo brbljice ha?user posted image user posted image user posted image

Shuki moj, takoj ko zadiham in ratam vesela dečva vaju pokličem. Mislim na vaju.user posted image user posted image user posted image

Gigi meni je ama vse pri Gjih neprijetno, ne boli ni pa fajn.user posted image

Mismis kaj se je to dogajalo z lustri? user posted image user posted image

Reby kako počutje? Še malo, še malo....user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbi ste bli bolni?

Bambika75 pa kje ti hodiš? Kaj novega?

Miklaromka kako zakladek? Pa pritisk, vse ok?

Babe uživajte v petek, pa enga za Mbjevko ruknite.

RADA VAS MAM.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
22.7.2009 19:39:25   
Reby
Dan!
Zarja - upam, da ti je uspel izborit kavč in daljinca čist zase user posted image  Jaz sem super, danes sem imela pregled, mulc se je obrnil na glavo, jupiiii user posted image , ima pa že 2700 g. Ja, res že brojim sitno.
Lana in Kruce - oooo, pol se v petek vidmo. Lana, upam, da tele slabosti minejouser posted image
Kiwi - navijam za belino in plusek user posted image
mismis - lep datum za fešto user posted image
Bebiii - kaj je zdej s tabo? Še nč?
Barbi - še malo, pa bo petek, v soboto pa že pičite na dopust, bo lahko malo odklopila

Za Reša tut jaz še nisem zasledila, da dela IUI, pa tudi na njegovih obrazcih, ki sem jih potem vedno izpolnjevala za preglede, IUI-ja ni user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
22.7.2009 19:42:39   
Rakica_80
Reby, super za obrat in lepe izvideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaaa pri meni še vedno belinauser posted image res nebi vedela, možno da so se zmešali hormoniuser posted image
Fajn se mejte v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
22.7.2009 20:31:16   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Psiha!
Dej skuliri se do petka! Me prideš iskat OK?

razumem!

miklarom...a po 12. tednu pa minejo al kako, pa gvišno? Kaj pa bolečine take čudne v spodnjem delu trebuha pa v žlički???

Reby...KAJ SEM TI JAZ DANES ZJUTRAJ NAPISALA!!!!!!!! Da te bo poba presenetil, a si vidla!!!!!user posted image user posted image

BEBIII...khm, hmmm...nhahm....ne vem ne vem....da ne boš ti ta aprilčica user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
22.7.2009 20:35:06   
Rakica_80
Hmm, hmmmm,user posted image nemoreš verjet, ampak po vseh izračunih, če bi kej bilo bi imela rok 18 marca-kot tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zadnja user posted image je bila 12.6user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
22.7.2009 21:34:54   
blanč

lp

Helov žižetkauser posted image Ne, ata Reš tega ne dela, ker pravi, da to delamo domauser posted image No ja, tak je pač naš atauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.7.2009 6:18:21   
Reby
Jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
23.7.2009 8:06:50   
BarbiG
Dobro jutro.

Zarja ja naš tamalči je neko alergijo dobil, ki je minila takoj, ko je dobil sirup.user posted image  Potem pa vedi, kaj je to za en vrag.

Reby, a tvoj razbojniček se je obrnil na dol? No vidiš, je kar sam opravil to zadevo - si je verjetno rekel, da te mora mal pohecat in da bo že ta pravi čas vse porihtal. user posted image  A si že na porodniški? Zdaj imaš pa do konca res še čisto malo. Upam, da bosta počakala 14 dn, da pridem z morja, ker tega dogodka pa res ne bi rada zamudila. user posted image

Lana, a tud čez dan ti je user posted image . Boš videla, da bo hitro minilo, saj čas kar leti naprej. Sploh, ko bo za tabo 1 UZ.

Bebii a ne bi ti še kakšen test nardila? user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
23.7.2009 8:34:43   
loremi
Dobro jutro tudi od mene,

Reby, še kar pridna in zgodaj vstajaš. Še malo, še malo in spoznaš svoj zakladek, levček bo, a ne.

Jaz sm pa včeraj začela ful krvavet in sploh ne vem, kaj to pomeni, kaj je spet narobe user posted image  user posted image . Verjetno to spada še vedno pod čiščenje al kako, to verjetno še ni M, samo zakaj šele 9. dan user posted image .

Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil loremi -- 23.7.2009 8:36:10 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?