Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 8:19:13
|
|
|
|
loremi
|
mojca976, ET je kot navaden ginekološki pregled, nič ne boli, tega se niti najmanj ne rabiš bat. Utrogestan, sploh dokler se ga pije, al kako nej rečem, ima lahko stranske učinke, kot so urujenost, zaspanost, vse je pa precej drugače, ko se ga začne dajat vaginalno. Ne skrbi, bo minilo. Ti sedaj samo počivaj do ET-ja, želim ti vso srečo, test pa delaš sicer lahko že 10. dan po ET, ampak sigurno je boljš naredit 12.dan, krvni test boš pa imela ne prej kot 14. dan po ET, se pravi 07.08..
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 8:30:08
|
|
|
|
KIWI
|
Jutro punce, Se javljam malo, sem fuul na trnih.. Kot veste sem imela 8.7. IUI, testa še nisem delala, trenutno je vse belo, pač pa sem včeraj imela nek izcedek, tak na papirju, ko sem se obrisala. Tak rdečkast, bolj rjav, pa malo sluzast. Na vložku čisto nič potem, pa danes čisto nič. Tudi na papirju ne. Saj vem, boste rekle delaj test... Jaz pa še kar čakam, me je presneto strah, da bo negativen, po vseh raočaranjih. Ali katera ve, kateri dan po IUI bi se prikazala , če ne bi bilo uspešno? Pomagajte! Pa lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 8:37:28
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kako ste kaj v teh vročih, sončnih dnevih? Kiwi, glede na to, da je že 14 dni od IUI-ja, bi test po moje že pokazal pravilno, vendar te nič ne stane, ok razen tvojih živcev, če počakaš še kakšen dan , da bo za zihr
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 8:38:35
|
|
|
|
mismis
|
Da vas še enkrat spomnim, Petek, 24.07.2009 imamo srečanje v Kongu, Kdor želi in ima čas, naj pride, da še kakšno rečemo in spijemo pred dopusti.... aja od 19. ure dalje
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 8:50:42
|
|
|
|
miklarom
|
KIWI - NAVIJAM ZA TVOJO BELINO IN DA ZAGLEDAŠ +
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 10:09:03
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca976 Pozdravljene, grem proti koncu postopka IVF. V ponedeljek sem imela punkcijo, zdaj jem tablete Utrogestan, v petek pa ET. Zanima me kolk boli ET,ker punkcija me je bolela za znoret(skup padla). Imam namreč nizek prag bolečine. Kakšne stranske učinke ste občutile po teh tabletah,jaz sem namreč utrujena,brez volje,vrti se mi,zaspana. Zanima me kdaj bom lahko delala test če je ET v petek,24.7. Naj povem da sem 1. na tem postopku. Hvala za odgovore in lp Mojca...ko boš imela ET se sprosti in uživaj, neboš niti vedela, niti kej čutila, najhujše je že za tebo
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 10:41:46
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca976 Pozdravljene, grem proti koncu postopka IVF. V ponedeljek sem imela punkcijo, zdaj jem tablete Utrogestan, v petek pa ET. Zanima me kolk boli ET,ker punkcija me je bolela za znoret(skup padla). Imam namreč nizek prag bolečine. Kakšne stranske učinke ste občutile po teh tabletah,jaz sem namreč utrujena,brez volje,vrti se mi,zaspana. Zanima me kdaj bom lahko delala test če je ET v petek,24.7. Naj povem da sem 1. na tem postopku. Hvala za odgovore in lp Jaz imam precej visok prag bolečine, a mi je ET vedno kar neprijeten. Sploh, če G zelo na hitro in grobo daje "klun" notri. Povej G, ki ti bo delal ET, da imaš nizek prag bolečine in kaj se je zgodilo na punkciji. Prosi naj bo kar se da nežen. Ostalo se pa strinjam s tistim kar so ti punce že napisale. Ne delat testa pred 12. dnem po ET. Srečno in naj bo čez 14 dni močan +
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 22.7.2009 10:42:37 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 10:42:05
|
|
|
|
gigi1
|
Pozdravček vsem in lep dan
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 11:15:20
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom KIWI - NAVIJAM ZA TVOJO BELINO IN DA ZAGLEDAŠ + se podpišem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 12:21:18
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom KIWI - NAVIJAM ZA TVOJO BELINO IN DA ZAGLEDAŠ + se podpišem Še jaz
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 13:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
mene pa samo nekaj zanima glede dr.Reša. ali on dela samo IVF in ICSI ali dela tudi IUI???? hvaležna bom vsakega odgovora ali razlage. lp
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 14:20:10
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mene pa samo nekaj zanima glede dr.Reša. ali on dela samo IVF in ICSI ali dela tudi IUI???? hvaležna bom vsakega odgovora ali razlage. lp No, to pa tudi mene zanima. Nisem slišala, da bi delal IUI
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 16:08:29
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mene pa samo nekaj zanima glede dr.Reša. ali on dela samo IVF in ICSI ali dela tudi IUI???? hvaležna bom vsakega odgovora ali razlage. lp No, to pa tudi mene zanima. Nisem slišala, da bi delal IUI pojma nimam.. ... meni je pa takoooo , za pop in ni krivaaaa kavaaaaa, aaaaa
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 18:15:00
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 pojma nimam.. ... meni je pa takoooo , za pop in ni krivaaaa kavaaaaa, aaaaa Psiha! Dej skuliri se do petka! Me prideš iskat OK?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 18:35:56
|
|
|
|
miklarom
|
Lana70 - ja mami naša , da ti še enkrat povem da sem full vesela zate, da ti je uspelo, mi je že misk73 povedala ko je bla pri meni v bolnici in sem bla full vesela zate. Bravo mami , glede slabosti se pa kar navadi, jest sem jih tud mela nekje do 12.tedna, k'r fajn, no zdej so pa minale, pa tudi pogosti WC se je malo umiril, saj bo boš videla to nam pač delajo naši mali nagajivčki, pa kar naj samo da jih imamo, in da bo vse vredu, pol bo pa veselje v hiši
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 19:00:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči lubek kako si? Si se že vklopla nazaj? Men so ljudje na Lefkasu tolk fejst, da imam kar malo težav s tem našim neprijaznim folkom vklopla vklopla.... , tolk dela me baše, da se sploh ven ne vidim. Folk, vsaj tu na našem koncu ..totalno zastupidiran. Grke moje pogrešam za znoret. Grem še malo prebirat vas babe, da ratam boljše volje.
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 22.7.2009 19:13:12 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 19:12:44
|
|
|
|
zarja1
|
No nič kaj dosti več ne čvekate...manjkajo brbljice ha? Shuki moj, takoj ko zadiham in ratam vesela dečva vaju pokličem. Mislim na vaju. Gigi meni je ama vse pri Gjih neprijetno, ne boli ni pa fajn. Mismis kaj se je to dogajalo z lustri? Reby kako počutje? Še malo, še malo.... Barbi ste bli bolni? Bambika75 pa kje ti hodiš? Kaj novega? Miklaromka kako zakladek? Pa pritisk, vse ok? Babe uživajte v petek, pa enga za Mbjevko ruknite. RADA VAS MAM.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 19:39:25
|
|
|
|
Reby
|
Dan! Zarja - upam, da ti je uspel izborit kavč in daljinca čist zase Jaz sem super, danes sem imela pregled, mulc se je obrnil na glavo, jupiiii , ima pa že 2700 g. Ja, res že brojim sitno. Lana in Kruce - oooo, pol se v petek vidmo. Lana, upam, da tele slabosti minejo Kiwi - navijam za belino in plusek mismis - lep datum za fešto Bebiii - kaj je zdej s tabo? Še nč? Barbi - še malo, pa bo petek, v soboto pa že pičite na dopust, bo lahko malo odklopila Za Reša tut jaz še nisem zasledila, da dela IUI, pa tudi na njegovih obrazcih, ki sem jih potem vedno izpolnjevala za preglede, IUI-ja ni
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 19:42:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
Reby, super za obrat in lepe izvide Jaaa pri meni še vedno belina res nebi vedela, možno da so se zmešali hormoni Fajn se mejte v petek
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 20:31:16
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 pojma nimam.. ... meni je pa takoooo , za pop in ni krivaaaa kavaaaaa, aaaaa Psiha! Dej skuliri se do petka! Me prideš iskat OK? razumem! miklarom...a po 12. tednu pa minejo al kako, pa gvišno? Kaj pa bolečine take čudne v spodnjem delu trebuha pa v žlički??? Reby...KAJ SEM TI JAZ DANES ZJUTRAJ NAPISALA!!!!!!!! Da te bo poba presenetil, a si vidla!!!!! BEBIII...khm, hmmm...nhahm....ne vem ne vem....da ne boš ti ta aprilčica
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 20:35:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hmm, hmmmm, nemoreš verjet, ampak po vseh izračunih, če bi kej bilo bi imela rok 18 marca-kot ti Zadnja je bila 12.6
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 22.7.2009 21:34:54
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mene pa samo nekaj zanima glede dr.Reša. ali on dela samo IVF in ICSI ali dela tudi IUI???? hvaležna bom vsakega odgovora ali razlage. lp No, to pa tudi mene zanima. Nisem slišala, da bi delal IUI Helov žižetka Ne, ata Reš tega ne dela, ker pravi, da to delamo doma No ja, tak je pač naš ata
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 23.7.2009 6:18:21
|
|
|
|
Reby
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 23.7.2009 8:06:50
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Zarja ja naš tamalči je neko alergijo dobil, ki je minila takoj, ko je dobil sirup. Potem pa vedi, kaj je to za en vrag. Reby, a tvoj razbojniček se je obrnil na dol? No vidiš, je kar sam opravil to zadevo - si je verjetno rekel, da te mora mal pohecat in da bo že ta pravi čas vse porihtal. A si že na porodniški? Zdaj imaš pa do konca res še čisto malo. Upam, da bosta počakala 14 dn, da pridem z morja, ker tega dogodka pa res ne bi rada zamudila. Lana, a tud čez dan ti je . Boš videla, da bo hitro minilo, saj čas kar leti naprej. Sploh, ko bo za tabo 1 UZ. Bebii a ne bi ti še kakšen test nardila?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 23.7.2009 8:34:43
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro tudi od mene, Reby, še kar pridna in zgodaj vstajaš. Še malo, še malo in spoznaš svoj zakladek, levček bo, a ne. Jaz sm pa včeraj začela ful krvavet in sploh ne vem, kaj to pomeni, kaj je spet narobe . Verjetno to spada še vedno pod čiščenje al kako, to verjetno še ni M, samo zakaj šele 9. dan . Lep dan vsem!
< Sporočilo je popravil loremi -- 23.7.2009 8:36:10 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?