Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:02:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko noč vsem skupaj... Upam, da me bo jutri za dobro jutro čakala kaka spps-jina fotka. se pardoniram,sam nisem zjutraj vidla tvojega sporočila,PPOPRAVLJAM NAPAKO,če bo veljalo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:12:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m KOKICA.. samo zate !! Tudi od mene. Tisto temo sem pa že brala, ja... Sem se tudi podpisala med njih.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:12:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko noč vsem skupaj... Upam, da me bo jutri za dobro jutro čakala kaka spps-jina fotka. se pardoniram,sam nisem zjutraj vidla tvojega sporočila,PPOPRAVLJAM NAPAKO,če bo veljalo O hvala! zvečer še bolj paše!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:12:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa spet malo o GH.. Valentin je danes jedel kolerabo...pa sladki krompir in korenček...večina je bilo kolerabe (danes kot novo živilo)..sem mu najprej 120ml naštimala, pa je zmazal in potem še cca 30ml. Priden. Je pa smešen...najprej, ko mu dam 1. žličko v usta se tak kremži, kot da mu sploh ni dobro, potem pa odpira kljunček kot ptiček...pa kruli zraven...res...ful ga je zanimivo opazovati...ga moram snemati drugič...bom na stojalo kamero naštimala, ker on to je za kosilo, ko sva še sama doma... Pa ve? Kaj ste danes lepega počele? Pri nas je tak pihalo, da me skoraj dopoldan na šetnji odpihnilo z vozičkom vred...potem pa se je veter še v senčnik uprl, te pa sem tiščala vozek ko vol... Komaj sedaj je veter pojenjal...imam v bazenu polno semen od breze..sem ga pokrila...se pa ni še niti enkrat kopal, ker se voda ne segreje dovolj...se vedno ponoči ohladi na 20 stopinj in potem traja in traja, da doseže normalno temperaturo...te pa je že tak ura 5 popoldan...meni se zdi ful topla, samo ne vem, če je zanj okej..tam nekje 27 stopinj...samo morje pa je itak hladnejše, ne...kaj pravite...ga dam noter? Nika se je danes kopala v morju, ki ima baje 26 stopinj in je ful uživala v njem. Ampak sam dopoldan. popoldan ji ni več pasalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:15:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ste me prepričale...jutri ga bom tudi jaz noter dala...saj bo pokazal, če mu ne bo pasalo, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:15:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa-
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:18:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ste me prepričale...jutri ga bom tudi jaz noter dala...saj bo pokazal, če mu ne bo pasalo, ne? Ziher. Ne boš zgrešila.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 23.7.2009 21:23:35 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:20:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ste me prepričale...jutri ga bom tudi jaz noter dala...saj bo pokazal, če mu ne bo pasalo, ne? Ziher. Ne boš zrešila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:26:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
PUNCE, sedaj sem videla, da imam 5 ZVEZDIC!!! Bravo jaz! p.s. To je tak max ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:32:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE, sedaj sem videla, da imam 5 ZVEZDIC!!! Bravo jaz! p.s. To je tak max ne? Ja, to je to. Več jih ne bo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:35:34
|
|
|
|
Najaa
|
Mi smo se pa danes kopali. Ful veliko smo bili na plaži in sem od sonca ful utrujena. Nika se je dopoldan kopala in vriskala zraven, sam men je tak čudno delovala v fredovem obroču. Sem potem vprašala prijateljico, če je normalno, da ima otrok obrazek tak čisto pri šlaufu (ne vem kak naj drugače opišem ) pa je rekla, da ja. Ma, jaz sem že pozabla kok je bilo pri Tiji pa Tija je bila tud starejša, ko bila prvič v njemu. No, popoldan ji pa ni več pasalo v frdu in sma šle mal tako, da sem jo držala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:40:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi smo se pa danes kopali. Ful veliko smo bili na plaži in sem od sonca ful utrujena. Nika se je dopoldan kopala in vriskala zraven, sam men je tak čudno delovala v fredovem obroču. Sem potem vprašala prijateljico, če je normalno, da ima otrok obrazek tak čisto pri šlaufu (ne vem kak naj drugače opišem ) pa je rekla, da ja. Ma, jaz sem že pozabla kok je bilo pri Tiji pa Tija je bila tud starejša, ko bila prvič v njemu. No, popoldan ji pa ni več pasalo v frdu in sma šle mal tako, da sem jo držala. ja, če dvigne glavico (kot pri pasenju kravic), potem se obroča ne dotika, drugače pa Valentin vedno obroč (tam ko je žabica) liže..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:40:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE, sedaj sem videla, da imam 5 ZVEZDIC!!! Bravo jaz! p.s. To je tak max ne? Ja, to je to. Več jih ne bo. Saj sem vedela, da sem na "plafonu"! Ti si pa že lep čas, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:41:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi smo se pa danes kopali. Ful veliko smo bili na plaži in sem od sonca ful utrujena. Nika se je dopoldan kopala in vriskala zraven, sam men je tak čudno delovala v fredovem obroču. Sem potem vprašala prijateljico, če je normalno, da ima otrok obrazek tak čisto pri šlaufu (ne vem kak naj drugače opišem ) pa je rekla, da ja. Ma, jaz sem že pozabla kok je bilo pri Tiji pa Tija je bila tud starejša, ko bila prvič v njemu. No, popoldan ji pa ni več pasalo v frdu in sma šle mal tako, da sem jo držala. ja, če dvigne glavico (kot pri pasenju kravic), potem se obroča ne dotika, drugače pa Valentin vedno obroč (tam ko je žabica) liže.. Ja, sej se ne dotika, ker drži glavo gor. Sam tak čudno je, ko je tista velika guma direkt pred njenim obrazkom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:42:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE, sedaj sem videla, da imam 5 ZVEZDIC!!! Bravo jaz! p.s. To je tak max ne? Ja, to je to. Več jih ne bo. Saj sem vedela, da sem na "plafonu"! Ti si pa že lep čas, ne? Ah, jaz sem že inventar...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:44:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE, sedaj sem videla, da imam 5 ZVEZDIC!!! Bravo jaz! p.s. To je tak max ne? čestitke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:45:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE, sedaj sem videla, da imam 5 ZVEZDIC!!! Bravo jaz! p.s. To je tak max ne? Ja, to je to. Več jih ne bo. Saj sem vedela, da sem na "plafonu"! Ti si pa že lep čas, ne? Ah, jaz sem že inventar... Naaja,nisi edina
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:46:11
|
|
|
|
spps
|
Zdajle sem se s Pupo pogovarjala in vse lepo pozdravlja, ter sporoča,da ima Leonard 2 zobka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:47:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Zdajle sem se s Pupo pogovarjala in vse lepo pozdravlja, ter sporoča,da ima Leonard 2 zobka Jeeeej! Pozdravi jo nazaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:47:49
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi smo se pa danes kopali. Ful veliko smo bili na plaži in sem od sonca ful utrujena. Nika se je dopoldan kopala in vriskala zraven, sam men je tak čudno delovala v fredovem obroču. Sem potem vprašala prijateljico, če je normalno, da ima otrok obrazek tak čisto pri šlaufu (ne vem kak naj drugače opišem ) pa je rekla, da ja. Ma, jaz sem že pozabla kok je bilo pri Tiji pa Tija je bila tud starejša, ko bila prvič v njemu. No, popoldan ji pa ni več pasalo v frdu in sma šle mal tako, da sem jo držala. ja, če dvigne glavico (kot pri pasenju kravic), potem se obroča ne dotika, drugače pa Valentin vedno obroč (tam ko je žabica) liže.. Enako
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:47:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spps- hvala za sočne čestitke! Zdaj pa nehaj....Ti to resno o dveh zobkih?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:48:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PUNCE, sedaj sem videla, da imam 5 ZVEZDIC!!! Bravo jaz! p.s. To je tak max ne? Ja, to je to. Več jih ne bo. Saj sem vedela, da sem na "plafonu"! Ti si pa že lep čas, ne? Ah, jaz sem že inventar... Naaja,nisi edina haha, vidim ja, da imaš bogato številko postov. Sam jaz sem vmes nick spremenila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:49:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps- hvala za sočne čestitke! Zdaj pa nehaj....Ti to resno o dveh zobkih? čisto resno, ene je ven pokukal v nedeljo,drug pa v ponedeljek - zgleda, da mu slovenski zrak paše al pa se je hotel pobahat pred sorodniki, da že lahko grize
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:52:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps- hvala za sočne čestitke! Zdaj pa nehaj....Ti to resno o dveh zobkih? čisto resno, ene je ven pokukal v nedeljo,drug pa v ponedeljek - zgleda, da mu slovenski zrak paše al pa se je hotel pobahat pred sorodniki, da že lahko grize Ne morem verjeti..kaj spodnji pridejo prvi ven? Pa je bil kaj siten? A v SLO je? Pozdravite jo, če se še kaj slišite..pa ji naročite naj še kaj na RR pride, ne samo na FB viseti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:54:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Joj, spps, sem sedaj pogledala št. tvojih postov..mislim, da si neuhvatljiva...pa čeprav boš v kratkem doživela internetni mrk... Zate Najaa se pa spomnim, da si vmes nick spremenila...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?