kaminek
|
jst dojim in ji dodajam am, če je še lačna. prav tako ji dajem občasno pit, ker je žejna. itak, ker tud otročki se potijo in so žejni. drugače pa je to noč spala od 22 do 5.30 , tko, da do zdej ni blo problemov ponoči, smo še vedno dobro spali. kolk obrokov na dan daste svojim ? jst sm pogruntala, da je ne smem silit na 3 ure, da je, ker je potem tolk razdražena, da je joj. pustim jo, da spančka al pa opazuje okolico. se je izkazalo bolje, da ji dam za jest od 4-5 ur razmaka. pa še to je, da je velika punca za en mesec, ker zgleda, kot da jih ima že 2 in na obrok poje kar nekaj. se sploh ne obremenjujem več s tem. pa naj drugi rečejo, kar hočjo. nekaj vam morm potožt: za vsakič, ko pridem s tamalo vn in naju opaz prababi, prleti vn in vpraša za vsakič: "a je dost oblečena. to je premal, da se ne bo prehladila". halooo, zunej pa čez 30 st., tamala je pa itak čist po očiju vzela, ker je dost topla. vsi tko pametujejo, da je joj. pa moja mami, ko je bla na obisku, je rekla, tamala ma pa ziher krčke, ker se je jokala. vzrok je pa bil, da se je kmal pokakala na veliko. pa ji lohk 1000x rečem, da jo zdej pa že poznam, kaj ji je in da naj ne pametuje, pa še vztraja. , me kar malo pogreje. je pa res danes pasje vroče. uffff. nč, grem se malo k naši uležat, da bom mela energije za popoldne. včeraj sem s taščo vlagala breskve, pa kuhala marmelado in sem bla čist fertig, zato morm dons mal not dobit. aja, pa še to: mi ful razmišljamo, da bi šli prej kej na morje, kot septembra, recimo za 2 dni-vikend. kaj ve mislte? sej jim najbrž bolj paše, k je druga klima. je od moža sodelovc šel za vikend z , take starosti kto naša, in je reku, da je bla čist spremenjena: ni skor nč jokala, dobr spala, v glavnem, da si ni mogu mislt. zdej pa res grem. pa pa
|