majana79
|
Jaz se pa samo na hitro javim... Danes me je Jure spet 100% okupiral, nikakor ni hotel spat, zdaj sicer spi, ampak bo najbrž spet za 5 minut. fejči, tebi sem hotela že včeraj odgovorit, pa sem pozabila... Upam da danes že malo bolj vedro gledaš na situacijo, prva reakcija je pa sigurno šok. Mali ima najbrž utež zaradi same kosti oziroma kompliciranega zloma, če bi mislili, da lahko dobi gips in gre domov, bi ga najbrž dali? Je danes že kaj novega? Nimaš pa kaj storit v takem primeru... Če imate rezervacijo za morje, vam jo morajo na zahtevo stornirat in vrnit denar, samo predložiti moraš zdravniško potrdilo. Verjamem da je najhuje za starejšega, mogoče bi lahko šli na dopust kdaj kasneje (mož pa zdaj koristi nego, sicer je treba vprašat, vem da včasih ne da zavarovalnica, ker je mati na porodniški, ampak v tem primeru ti itak ne moreš bit z njim v bolnici...), ali pa bi šel na morje kdo od sorodnikov? Samo razmišljam, kaj bi bilo najboljše... Vsekakor upam da se bo vse uredilo tako kot se mora. bjondi, en za Karin, sporoči, ko boš vedela kako je z njo. pleničke - Jureta sem do sedaj samo enkrat dobila mokrega, ker je imel eno plenico po moje od 22 do 8 zjutraj... Prej in potem pa nikoli. Očitno mu lulček lepo dol stoji skoz. nogavičke - Jure jih ima skoz gor, ker ima drugače mrzle nogice, smo v stari hiši. Na sprehodu je pa odvisno od ure in vremena. bačko, očitno je res nekaj v zraku... Jure je sicer danes za odtenek boljše volje, sva bila celo eno uro zunaj, več pa nama ni uspelo... Je bil preveč siten. Jaz mu dajem komarčkov čaj, mu pomaga, kadar ne more zaspat in pa malenkost pri napenjanju. tecka, mogoče mu pa cucelj več ne odgovarja na flaški? Midva sva šla včeraj na 2 (pri aventu) in je veliko hitreje in rajši spil. Mu je bilo iz 1 že tečno vlečt, ker je šlo prepočasi. Je pa tudi možno, da se naveličajo AM po določenem času. A ni hudo, ko vidiš, da bi otrok še kaj jedel pri tebi, ti pa nimaš več? Jaz se počutim takrat prav grozno... U pismo, spet sem tametil pozabila vzet... Grem, se beremo kaj kasneje.
|