|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
21.7.2009 16:48:40   
san
več pa kasnejeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.7.2009 23:10:55   
Ursi2
Živjo, punce!

No, danes sem pa malo prej za rač.

Tako sem vesela zdejle dveh dni, ko bom z Lukijem! jUTRI IN V čET IMAVA ZDRAVNIKA IN MOJ NIMA ČASA, KER KOSIMO PRI PRADEDIJU, TAKO DA BOVA ŠLA Z lUKIJEM NAJPREJ K ZDRAVNIKU (ups), potem pa greva tudi midva pomagat kosit! Ma, kk bo vesel, ko bo spet traktorje in kosilnico videl!!!!user posted image user posted image user posted image
Mamo pa jutri ortopeda, v čet pa najprej urologa, potem pa popoldan še dermatologa! Bomo vidli, kaj bo rekla. Ker flekece mažem s kremo, ki jo je dala, pa ni kaj posebej bolje, ritka je pa veeeeliko slabši. Nam je dala eno kremo in je rekla, da naj jo maževa do danes, potem pa kak dan ali dva ne, da bo lahko videla, če so glivice. Ampak zdej ima tako živo rdečo ritko in ful pikčasto. Se mi ful smili. Pa je veliko nagec, skor cel dan, pa res pazimo, tako da ne vem, od kod zdej! Ne smem pa do čet mazat z ničemer drugim!user posted image
No, da pohvalim mojga dragega!Danes je dokončal hiško in je noro dobra!Smo jo danes še pobarvali, da je taka fajn živa!!!!Res je svetovna. Bom dala enkrat zdej slikice gor!Sam da jih da da dol z mobitela!

Drgač pa so bile zdej ene 3 noči veliko boljše in danes se je po ne vem kolikem času zgodilo, da sem zjutraj se zbudila v svoji postelji in ne pri Lukanu na kavču! Me je pa moj obdolžil, da sem vzela ene par tablet za hiperaktivnost!
Včeri sem spravljala Lukana spet in je zaspal nekje ob 21.30 Mene pa je seveda zmanjkalo zraven in sem šele nekaj čez 23 prilezla dol. Pa sem namestda bi šla spat bila čist zbujena in sem šla likat, potem sem bila nekje do 1.30 na rač, potem pa sem do 3.30 brala. Luka sej e vmes še 2x zbudil, no, nekaj čez 6 pa sem vstala vsa naspidirana, še uspavala Lukija nazaj, potem pa zalila rože po celi hiši, nardila mesno omako za makarone, pometla celo hišo,.... No, pol sta pa nekaj čez 7 pa tudi moška vstala! Me je moj sam pisano gledal! user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač se imamo noro fajn, edino mene včasih malo živčki dajejo zaradi tašče!!!!!!
No, najprej po tistih sanjah zadnjič in potem še njenemu komentarju o poporodni depresiji in to, sem imela naslednjo noč totalno štalo.
Luka se je že pred 1 zbudil in ni hotel zaspa vredu nazaj. Se je skoz zbujal.  Sem pa vedela, da bi takoj zaspal, če bii se vlegla in da bi na meni zaspal. Sam jz sem bila čist zmedena in se mi je zdelo, da je kavč poln dojenčkov in da se ne smem na kavč vležt, da ne bi kerga zmučkala ali zadušila. In ker imamo čisto temo, ker Luka ne sme kje kake lučke videt, ker se takoj zbudi in se hoče igrat, sem nekje do 4-ih ga skoz nosla, no pol pa nisem mogla več in sem z LUkanom na rokah pretipala cel kavč ene 5x, da se ja ne bi na koga vlegla. No, pol pa je zaspal in je spal lepo do jutra! Jz pa seveda jezna pa crknjena!

V nedeljo smo imela pa praznovanje, ker je imel tast rojstni dan in smo imeli najprej zunaj malo bolj zgodnje kosilo, popoldan je pa bilo ene par povabljenih in smo pekli.
In  prvič v skoraj 1,5 letu se je zgodlo, da jz nisem nič veljala in da je skoz rinil za taščo. NJe se je seveda fajn zdelo in karkoli sem rekla Lukanu ali sem mu hotla nardit, me sploh ni upošteval! Pa nisem zdej rinla v njega. Pol pa sem mu hotla it malico nardit in vedno je čist navdušen, ko rečem, da grema miksat sadje. Takrat vedno kr prileti. Zdej pa ko da me ni, ko da sem zrak in sam za taščo. Jz sem sam vđstala in nisem vedla kaj naj, žalostna sem bla pa tako. Prvič se mi je to zgodilo in to še tašča, ko jo itak ne morem. NIsem mogla in sem sam mojmu rekla, da naj črinese lUkija čez par minut not, da bo malcal in sem šla in sem se ful zjokala. Sej vem, da sem smotana in da naj bom vesela, da velja še kdo drug kot jaz. Ampak res me je zabolelo, ker je bilo to prvič In prav ustrašla sem se, kk bo, če oz ko bo drugi dojenček tuki. Ne tolko z Lukijem kot z mano! Ma, sej me bo minilo.

No, potem smo imeli pa kosilo in smo najprej imeli govejo juho. In je Luka ful lepo jedel brez da bi se nekrat polil ali vmazal. Seveda z malo žličko. In tk se sploh ni pustil motit. Tašča je pa nasproti sedela in ga ves čas provucirala, da naj skupi vdarita z žlicama!. Pa ji tast reče, da naj da mir, zdej ko tako lepo je!  Pa se je LUka ene 2-3 min sploh ni avn vzel, ona pa kr skoz, pa smo ji rekli, da naj pusti, da naj ga ne neki provucira Ona pa še kr in v tem, ko je Luka nesel žličko v usta, mu je ona s svojo udarla po žlički, da je zapelo. In seveda je bilo konec in ni hotel več jest s tamalo in se je stegoval po veliki. Pa ji rečem, da naj ne deva, ker bo s tisto jedel in bo cel moker. Pa mu jo je seveda dala pa neki komentirala, kao, da sej se bota samo igrala. No, pa je Luka vzel veliko in male sploh pogledat ni več hotel in je začel jest s ta velko in seveda je bil cel moker, tako da sem bodi lahk skor ožela, ribance je imel povsod, kjer je bilo možno! Pol pa je začela tašča: Ojoj, kaj sem nardila, zdej sem pa nardila en masakar. Pa se je skor čez celo mizo vleghla, ker je res kr široka miza in ga začela hranit! Sem bla tk jezna, da sem potem sam Lukana pobasala, ga preoblekla in počasi psta dala.
Mislim, a res niti med jedjo ne more ga pustit pri miru., In prav nalašč ga provucira. Mu da eno stvar in mu reče, na vzemi. In ko Luka prime v roko mu jo spipa iz rok in dela tako  kr ene parkrat. In itak, da začne potem cvilit in se cmizdrit. Pol pa reče, kaj se pa zdej cmeriš, kaj pa je! Pa mislim, ženska!

Ok, sej se bom umirla, sam sem mogla mal iz sebe dat. Ker mojmu tu dnočem kr naprej jamrat pa še zravn prilivat, ker sta onadva že itak ful na tankem ledu!

Nič, toliko zaenkrat. Grem malo brat, potem pa spat!

Lep, sončen dan vam želim jutri in uživajte!!!!! Pa naj vam v službi hitro mine!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
22.7.2009 11:04:33   
Zofy
Dober dan čvekice,
zadnje čase je forum prav oživel user posted image user posted image user posted image Super, vas je lepo brat. Februarčic se kar ne morem navadit, raje z vami čvekam. Pa tam jih je ceeeel kup - sej se spomnite koliko je bilo nas, ko smo čvekale v pričakovanju...

Tina50, še tukaj da ti čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim ti čim lepšo nosečnost, pa čimmanj slabosti. Malo mi je žal, da boš marčevka, ko ne bova skupaj klepetaliuser posted image
In gospa Tina, čestitke za poroko. A boš dala kake slikice gor? Sej veš, da nas firbec matra in baje da od firbca rit rasteuser posted image

Dinki, čestitke Titu za besedo Ninauser posted image . Julija pa zna rečt opica... to je njena 1. trizložna beseda. Sicer reče opita, ampak vseeno. Oh ni res, prva beseda je bila autobus... čisto je nora na avtobuse in kamione, kljub temu, da je punčka. Se ji z možem že nekaj časa odpravljava kakšen avtek kupit.
Aja, pa čestitke za ugodne nakupe. Jaz sem tudi šla en dan in sem si kupila 2 bolj ohlapni majici z dolgimi rokavi za na jesen, ko bom že mela bušija, in sem dala 13€ za obe, ker sta bili znižani za 70%. Res se splača. za Julijo pa nisem nič kupila, ker ima že tako preveč cunj....

Terida,
upam, da ste zdravi. Erika ni nič prenesla na Julijo, je Julija zdrava kot riba. Samo tele zobki (3-ke) jo matrajo. Ji rastejo prej kot 4-ke, revica. In ven lezejo takooo počasi...

Lona76, uživajte na dopustu!!!

Urši2, tele tvoje sanje so pa... kot bi te luna nosila, a ne?user posted image Meni se to še ni nikoli zgodilo, si pa lahko predstavljam kako je tvoj user posted image debelo gledal, ko si ga po Lukanu spraševala a si ga imela v naročju. Po moje tudi on ni štekal al je to res ali sanjauser posted image user posted image user posted image

Joži79, user posted image user posted image user posted image da bo Jušu alergija hitro izginila. Menda sonce še spodbudi, če si alergičen na kakšno hrano ipd. Pa čestitke za vse napredkeuser posted image user posted image .

Hvala vsem za user posted image user posted image user posted image in tolažilne besede za tole smotano cisto. Upam, da ne bo potrebna nobena operacija, ker so mi bolnice, zdravstveni somovi ipd. zelo nadležni...

Azzurra, dej mi povej kako si ti v nosečnosti (ko si bila noseča za Dašo) dvigovala Liama? A si se pazila ali ne? Baje je treba še posebej pazit, če je manj kot 2 leti med porodom in zanositvijo in me je ta moja G itak spet prestrašila, ker paničari 100/uro. Tina50, kaj pa je tebi glede tega rekel G?

Toliko za sedaj. Se mi zdi,da sem vse pokomentirala, sem prav ponosnauser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
22.7.2009 13:08:05   
ek76
Pozdravljene

Tina50 čestitam user posted image .
Zofy upam, da se to s tvojo cisto uredi, da ti ne bo treba na operacijo.
Oh ursi2 te tvoje sanje user posted image
Dinki prilepi kakšno sliko iz tvoje poroke

Mi smo avgusta odpovedali dopust, ker grem odstraniti cisto, upam da bo uspelo odstraniti samo cisto in da mi ostane jajčnik. Ta vikend gremo v toplice, potem pa če bo vse ok z zdravjem pa septembra na morje. Letos sem se prvič prijavila v naše počitniške kapacitete v službi in smo se tako kreglali glede terminov in hišk, vsi smo hoteli v istem terminu v isto hiško. Komaj smo se domenili sedaj smo se pa vsi odjavili tako da je termin v nerezinah od 20 - 30. 8 prazen (2 hiški in en apartma)user posted image .

Drugače pa Mia zelo uživa v vodi je tako pogumna ima samo rokavčke in že ve da mora glavico držati gor, da ne popije vodo.  Je poštudirala da če se vleže na hrbet (plava mrtvaka) in brca z nogicami se premika in ji je to tako zanimivo.

lp

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
22.7.2009 13:09:03   
Joži79
Na hitro se javim, mam še mal cajta od kosila...

Z Jušem sva bila včeraj pri P in seveda diagnoza atopični dermatitis in ima kar org izbruh. Zdej dobiva zvečer Claritin proti srbenju, potem ma pa še eno kremo za te ekceme in potem še eno nogovalno. Upam da ne bo treba tega sranja predolgo mazat, ker kolikor vem so te kreme vse prej kot nedolžne. V petek pop. imava kontrolo, tako da odpade deportacija Juša k moji mami za čez vikend. Bomo šli najbrž v soboto vsi skupaj gor, potem ga bova pa tam pustila dokler bo zdržal.

Glede velike postelje je moj nečak šel vanjo že pri 11h mesecih, seveda brez ograjce, tako da je veselo dol padal. Mislim da je ograjica obvezna, drgač pa pač postla k postla user posted image .

Za nošenje pa od brata punca ni nč kej pazla, ko je bla 2. noseča (prej kot po 2h letih) ker se je mali skos nonjo vesu. Res da je bil bolj drobižek, sam vseen - 10kg je pač 10kg.

Mislim da poskusiš malo dopovedati mali/malemu da ne moreš. Mene sta začuda nečaka ful razumela, ko sem bla z Jušem noseča, da kdaj kej ne smem. Je pa res da so naši ta mali za kej takega  najbrž še premejhni user posted image

No tok na hitr. Se še kej tipkamo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
22.7.2009 13:55:10   
terida
Mi smo zdaj ok. No, vsaj Erika je. Mene pa očitno dajejo nosečniške slabosti z zamudo. K'r neki - včeraj popoldne in zvečer mi je bilo slabo, prej pa pet mesecev praktično nič user posted image Upam, da kmalu mine. Danes prvič odkar sem noseča za kosilo sploh nisem imela apetita. Sicer sem vedno prva za kosilo in vedno vse pojem. Potem pa se še čudim od kod kilogrami user posted image

Dinki
, čestitke Titu za "Nina" user posted image Erika po moje sploh ne ve kako je meni ime user posted image Je pa ista kot Tit - tudi ona vse ponavlja. Nekatere besede ji lepo uspejo (npr. kahla reče zelo lepo, pa Erika tudi user posted image ), spet druge so še daleč. Me prav gleda v ustnice, ko govorim, če je kakšna beseda težja.

Pingvinčiča, lepo se imejte v termah!

Ursi, upam, da pri zdravnikih dobro zrihtate in da bo ritka čim prej ok user posted image user posted image user posted image Pa bravo za hiško, komaj čakam slikce! Tvoja tašča pa... user posted image

Zofy, a veš da imam tudi jaz "probleme" z decemberkami - jih je preveč, pa jih ne ločim user posted image in sem potem raje tu.  Bravo Juliji za trizložne besede user posted image Razmišljam, pa se ne morem spomnit, a zna tudi Erika kaj podobnega... verjetno ne. Aja, "Erika" zna rečt, to je pa trizložno user posted image

Pa še glede dvigovanja otrok v nosečnosti: nisem vedela, da je s tem taka panika - moj G je pravo nasprotje tvoje, nikoli nič ne paničari. Mogoče še premalo user posted image Sicer se dvigovanju Erike težko izognem. Mislim, da bi ji zdaj tudi težko dopovedala, da ne smem... Jaz sem vedno mislila, da je treba pazit, da ne dviguješ več kot si navajen. Eriko pa sem navajena dvigovat... Upam, da s tem ne delam kake prehude škode sebi ali bodočemu user posted image .

Ek, user posted image user posted image user posted image za cisto, upam, da jajčnik ostane! Bravo Mii za plavanje v rokavčkih user posted image

Uf, Joži, kup user posted image user posted image user posted image za atopični dermatitis! Tebi pa še user posted image user posted image user posted image , da boš lažje zdržala.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
22.7.2009 13:58:52   
Dinki
Dober dan želim punce.
Kako smo kaj? da se še jaz malo pofočkam.

Ursi2, ti se kar skašljaj tu gor na forumu če se potem počutiš lažje. vem, da zmeraj pomaga če daš kakšno stvar ven iz sebe. Naša ušesa prenesejo vse, sploh pa tašče user posted image . Držim pesti za Lukca, da tale alergija al karkoli že je na ritki zgine!  user posted image user posted image user posted image user posted image . Mogoče ga pa to ful matra - peče/srbi in ga to zbuja ponoči user posted image .

Zofy, ne vem če sem jaz kaj narobe razumela, ampak se ni Tina poročila, ampak od Tine prijateljica. A tud te slike bi rada videla? Hvala za čestitke. Tudi jaz čestitam Juliji za besedo opica, madona to pa ni kar tako lahko rečt. Upam le, da te besede ne uporablja zate user posted image . Se hecam! user posted image  Razprodaje - sej sem si tud jst kupila ene hlače (une MC Hammer user posted image ) in pa eno kiklo. pa danes sem šla med službo ven na en sestanek pa se tudi nisem morala zadržati in iti mimo razprodaj user posted image . No ja, mal je treba zapravljat user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Dinki prilepi kakšno sliko iz tvoje poroke

Drugače pa Mia zelo uživa v vodi je tako pogumna ima samo rokavčke in že ve da mora glavico držati gor, da ne popije vodo.  Je poštudirala da če se vleže na hrbet (plava mrtvaka) in brca z nogicami se premika in ji je to tako zanimivo.

Ek76, tu res nisem objavila niti ene slikice. Sem le eno na fb-ju. Bom ob priliki kakšno dala na shrani.si in jo dala sem gor, prav?
In čestitam Mii za mrtvaka user posted image  uau, je pa res faca  user posted image
Držim pesti za operacijo user posted image user posted image user posted image

Pa še eno pest user posted image user posted image user posted image  za Juša, da flekci izginejo!

Toliko od mene za danes.
Zofy, a bi kaj dobile naslednji teden na kaki kavici v Tivoliju?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
22.7.2009 14:09:24   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Dinki
, čestitke Titu za "Nina" user posted image Erika po moje sploh ne ve kako je meni ime user posted image Je pa ista kot Tit - tudi ona vse ponavlja. Nekatere besede ji lepo uspejo (npr. kahla reče zelo lepo, pa Erika tudi user posted image ), spet druge so še daleč. Me prav gleda v ustnice, ko govorim, če je kakšna beseda težja.

Hvala user posted image . Jaaaa, tudi Tit je tak in če je pri volji ponavlja vse za mano. Mami, babi, Nina, titi (to je on), nene (tako je babi jezna in kaže zraven še s prstkom- žuga user posted image )...ma ful so face. Čim pa rečem oči, Luka...me pa gleda v usta in potem nekaj poskuša rečt, ampak mu še ne gre, mu je pretežko. Očka naš pa seveda jezen, ker so vsi ostali že na tapeti, samo on ne. Kaj mu jst čem če pa noče biti ati al pa tati, ampak očka. Pol pa naj čaka še eno leto user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Zofy, a veš da imam tudi jaz "probleme" z decemberkami - jih je preveč, pa jih ne ločim user posted image in sem potem raje tu. 

user posted image  in prav je tako, da nam ne boste vse pobegnile! Sem pomislila, da ste glih najboljše čvekice zdej nosečke in če nam še vidve pobegneta, lahko zapremo štacuno user posted image . No, Tina je malo manj aktivna zadnje čase, ampak upam, da bo kmalu spet z nami.
Terida, si ti za, da se dobimo naslednji teden na eni pijački?

No, zdaj pa res grem user posted image .

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
22.7.2009 14:24:54   
Azzurra
Čestitke tina! user posted image user posted image

Dinki - ne bom te citirala, ker se mi ne da iskat za nazaj tvoje izjave, ampak sem ti hotela rečt - ker si napisala zakaj so eni otroci tako pridni, drugi pa tako živi, da je treba skozi za njimi tečt - da je bolje zate, da TAKOJ PRENEHAŠ se to spraševat, ker boš boljše živela. user posted image user posted image user posted image  Sicer ne mislim solit pameti  k da sm celo požrla vso znanost, ampak o tem bi ti pa lahko ure in ure govorila, o mojih občutkih in razmišljanju ZAKAJ, ZAKAJ in ZAKAJ ene mamice lahko v miru spijejo kavo, skuhajo kosilo, pospravijo posodo, se usedejo in pojejo obrok v miru in ZAKAJ to pri nas, še po 3 letih, kolkor je star naš Liam, tega ne zmoremo. Še do pred kratkim sem zaradi tega zelo "trpela", kajti prepričana sem bila, da sem KRIVA JAZ, ker ne znam postavit mej, ker ne znam vzgajat in ker "je nekaj narobe", ker pa imam zdaj Dašo za primerjavo, ki je gor zrastla z istimi starši, z enako vzgojo in čisto na enak način, pa iskreno povem, da če smo slučajno sami z njo (pa Liam recimo spi) imamo POČITNICE!!!! Sicer je tudi ona nadpovprečno živahna, ampak tako kot on pa niti slučajno. Lahko ti Aleži kaj več pove o našem malem divjačku user posted image  da ne bo kdo rekel, da pretiravam lahko aleži potrdi user posted image user posted image user posted image

Ko sem se sprijaznila s tem, ko sem preklopila tudi v glavi s tem, da mi ne rabi nabijat slabe vesti in da nisem pogrnila pri vzgoji, sem začela bolj razumet mojega malega in od takrat imava tudi boljši odnos. Je pa res, da naš stalno "hodi po robu" in z eno nogico stalno tipa tisto...prepovedano...tisto "preko meje". To zna bit zelo utrujajoče, kot je utrujajoče skakanje za njim. Naš tati je v treh letih shujšal 20 kg, že tako je suh ko glista, ampak od vsega skakanja za njim in neprestanega šibanja (samo zakaj pa mene ne pobere 20 kil???? tok bi žihr mene pobralo, ne pa njega). Tak živko je naš mali, pri nas grejo v promet samo bicikli, poganjalci, skiroji, plezanje, skakanje, tek, skratka vse, kar zahteva maksimalno gibanje. Ko samo omenimo, da je počasi treba nehat, ker bomo šli not, na večerjo, kosilo, spat po kosilu....jao mene ljudi moji....en sam jok in stok ga je. on bi šibal tudi do desetih zvečer, brez problema.
No, samo Liam je res ekstremno motoričen in res zahteva ogromno gibanja.

no, se bom s tem kar navezala na Zofyino vprašanje...

ZOFY naš Liam je bil težkokategornik, velik in težek hrust, sicer ne debel, pač pa prava mala mišica, tudi otepal se je (in se še vedno), stalno neki leti od njega, roke, noge, stalno nekaj maha, brca, nima sekunde miru. posledično sem od njega kasirala kar nekaj brc v trebuh, nikoli pa me ni nalašč. je blo pa kar težko, saj je imel takrat cca 13 - 14 kg. večinoma ga je nosil tati, samo potem je to Liam začel hudo izkoriščat in naš tati, ki tega NE BO PRIZNAL ZA NOBEN DENAR, ga je kratko malo razvadil. tako da imamo dve skrajnosti pri njemu. ali divja z gasom do konca, ali pa sitnari, da bi ga moj nosil. jaz sem ga nosila, če je bilo res potrebno. se je pa zgodilo, da se mi je zašibal na neko polje in da sem jaz takrat "čisto pozabila na trebuh", pa sem bila v 8. mesecu in sem tekla za njim ko gazela, ker mi je bežal.
imeli smo tudi dvojni voziček, ki smo ga nikoli uporabili in sem ga prodala. kasneje mi je bilo malce žal, ampak ok, smo dali skozi.
Zdaj pa smo kupili rikšo za bicikel in ima možnost montiranja tretjega kolesa in se oba otroka usedeta not in jih lahko v tem voziš. je kot nek malo večji in malo bolj čuden voziček za dvojčke, samo je pa zakon! se ful rada vozita not, zdaj na dopustu se bomo tako vozili od hotela do plaže, pa bo tako dovolj prostora za vse. je treba upoštevat vso prtljago, ki jo bomo nosli s sabo na plažo...user posted image user posted image user posted image  Včasih smo pa imeli eno brisačo in to je blo vse....user posted image user posted image user posted image  

BESEDE Daša sicer večinoma čeblja, ima pa že kar širok repertoar, tudi telebajski zna rečt, ker pride s komando od dvd-ja, ti jo pomoli pod nos in zahteva "telebajski". včeraj sem ji na magnetno tablo narisala srček, pa je kar sama vzkliknila "ssocek" user posted image user posted image user posted image  Ful je kokica. no pa reče še mama, tata, nono, nona, iamo (Liam), oujo (živjo), kuh (kruh), kotek (piškot), mleko, Giga (Žiga od aleži), Mima (Marija) nina nana, kuza (kuža), muta (muca), vodo (voda) - in ko jo odneseš ven iz morja ali iz banjice, se ne strinja preveč in joče "aj vodo...aj vodo...aj vodo" in si prisloni rokico na čelo, ej, kot da gledaš filmsko igralko kako trpi user posted image user posted image user posted image , no pa ne bom več naštevala, ker se mi ne da. aja, samo še to, ki mi je ful smešno. ko hoče kaj skočit ali se hoče it kakšno igrico, ki se jo igramo, se nastavi v neko pozo in "ti ...tii...daj" (tri štiri zdaj) user posted image user posted image user posted image  ha ha, dobra je!

še to sem hotla rečt, pred par dnevi je padla in si odrsala kolena do krvi, je vstala, neki cmihnila in zašibala dalje. Liam, ki izgleda tak korenjak, bi še zdaj jokal.

Včeraj je stopla na nekega čmrlja. je bila bosa. najprej sploh nisem vedela, ker je samo neki na pol počepnila, nekaj začebljala in dvignila nogo, pa vidim spodaj to beštijo! in brez muksnit je se je samo obrnila in odkrevsala naprej, nogico je naslonila samo na prste in šla...pa pogledam spodaj in vidim en velikanski pik in že ji je malo začelo zatekat. ej, ma niti pisnila ni ! jaz sem se pa ful ustrašla, sem se prav bala da ji bo ful zateklo, no pa ni blo hušega. Punca na mestu, ni kaj. Včeraj sem bila sama zvečer in sem ju kopala in sem malo drugače obrnila to navado kopanja in sem jo hotela odnest iz kopalnice najprej oblečt in sem ji mislila umit zobe potem, ko bi še Liama dala iz banje. ma ja! ko sem šla proti vratom je tako zatežila in se stegovala nazaj proti ščetki....si je mislila red, mama, red mora bit.... user posted image user posted image user posted image

ajde, dovolj, se oglasim enkrat na sto let, pa takrat ornk, sicer pa mi RR neki šteka in vam povem, da mi je prav tečno, vedno ko iščem kak forum, me vrže ven, pa neki mi ga sere z zasebnimi sporočili, skratka prav moteče je. pa oblika mi tudi ni več všeč, je blo prej dost boljše, mogoče pa zato ker sem bila več gor in bolj navajena...

zdej pa grem, držte pesti, da ne srečamo morskega psa na Braču in da pridemo živi in zdravi nazaj.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
22.7.2009 14:29:00   
aleži
Pa da se še jaz pofočkam danes.

Včeraj sva se srečali s Tino, se kopali, malo načvekali...in danes se bova spetuser posted image  A mi malo zavidate?

Zofy ne se preveč obremljevat. Jaz sem Žigca dvigovala do konca. Imel je 15kg ma se da, ne preveč pa bouser posted image  Naša primorka čakulona, katera je lani rodilav v febraurju fantka, je letos junija rodila spet fantka in je prvega nosila do konca...kaj češ, ko si sam za vse,  moreš in če se joče in hoče prit gor moreš tudi primit.user posted image
Tina je že poročena, a bi jo ti kar 2x poročila? Slikice si poglej na fb!

Dinki user posted image user posted image user posted image  Titu za Nina....uauauau si kar v user posted image user posted image  ko reče!!!
Razprodaje: jaz konkretno nisem nič bila...bi morala pa it, samo časa ni, ker sem raje na plaži user posted image
user posted image user posted image user posted image  vsem za nove nakupeuser posted image user posted image user posted image

Terida user posted image user posted image user posted image user posted image  Eriki za Erikouser posted image user posted image user posted image user posted image  prav superca...moja Sara je še vedno na istih besedah, edino kar reče Ne pomeni Da

Urši user posted image user posted image user posted image  za Lukca...tudi Sara je imela rdečo ritko in se jokala in zbujala ponoči, ker jo je peklo in bolelo. Baje,da pomaga lanolin, jaz sem jo mazala s canestenom.
Tašča je pa resuser posted image user posted image

Ek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dopust...Nerezine so krasne, mi smo bili lani 3 tedne v Loparjih blizu Nerezin.

zdaj pa grem še malo delat, potem pa plaža vabi

pa pa

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
22.7.2009 14:36:12   
aleži
Azzurra user posted image user posted image user posted image user posted image   

Lepo se imej na dopustu, javi se kaj, da vem, da ste živi in imej se fantastičnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   UŽIVAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
22.7.2009 14:38:57   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Dinki - ne bom te citirala, ker se mi ne da iskat za nazaj tvoje izjave, ampak sem ti hotela rečt - ker si napisala zakaj so eni otroci tako pridni, drugi pa tako živi, da je treba skozi za njimi tečt - da je bolje zate, da TAKOJ PRENEHAŠ se to spraševat, ker boš boljše živela. user posted image user posted image user posted image  Sicer ne mislim solit pameti  k da sm celo požrla vso znanost, ampak o tem bi ti pa lahko ure in ure govorila, o mojih občutkih in razmišljanju ZAKAJ, ZAKAJ in ZAKAJ ene mamice lahko v miru spijejo kavo, skuhajo kosilo, pospravijo posodo, se usedejo in pojejo obrok v miru in ZAKAJ to pri nas, še po 3 letih, kolkor je star naš Liam, tega ne zmoremo. Še do pred kratkim sem zaradi tega zelo "trpela", kajti prepričana sem bila, da sem KRIVA JAZ, ker ne znam postavit mej, ker ne znam vzgajat in ker "je nekaj narobe", ker pa imam zdaj Dašo za primerjavo, ki je gor zrastla z istimi starši, z enako vzgojo in čisto na enak način, pa iskreno povem, da če smo slučajno sami z njo (pa Liam recimo spi) imamo POČITNICE!!!! Sicer je tudi ona nadpovprečno živahna, ampak tako kot on pa niti slučajno. Lahko ti Aleži kaj več pove o našem malem divjačku user posted image  da ne bo kdo rekel, da pretiravam lahko aleži potrdi user posted image user posted image user posted image

bom samo potrdila, da sta naša nasprotna in važno je to,da se pa razumeta in igrata skkupaj. Žiga je kar rabil čas, da se ga je navadil.....

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
22.7.2009 14:49:08   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

bom samo potrdila, da sta naša nasprotna in važno je to,da se pa razumeta in igrata skkupaj. Žiga je kar rabil čas, da se ga je navadil.....

s tem se pa tudi strinjam. sicer pa smo z aleži začele ugotavljat, da se je žiga malo razživel, liam pa eno mišjo dlako malo umiril. mogoče bosta čez par let "na enakem" ha ha

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
22.7.2009 14:56:04   
Dinki

Dinki - ne bom te citirala, ker se mi ne da iskat za nazaj tvoje izjave, ampak sem ti hotela rečt - ker si napisala zakaj so eni otroci tako pridni, drugi pa tako živi, da je treba skozi za njimi tečt - da je bolje zate, da TAKOJ PRENEHAŠ se to spraševat, ker boš boljše živela. user posted image user posted image user posted image

Azzurra HVALA za tako lepo tolažbo user posted image . lepo je vedeti, da nisem edina user posted image . Ne sej ni tako hudo. Ja, tudi Titek je zelo živahen otročiček, ampak ob enem zaenkrat še zelo priden (čeprav ne vem kako gre to dvoje ravno skupaj, moja mama zmeraj pravi, da je to nek moderen način izražanja za nagajive otroke - torej živahen a priden user posted image ) ampak res ne morem rečt, da ni priden. Je pa na trenutke kot praviš ti pravi duracel user posted image . Vendar če sem čisto iskrena se nič ne pritožujem. Ja mi je kdaj naporno in si rečem ja pišuka, ampak ubistvu mi je pa tako bolje kot čisto miren otročiček. Zakaj? Ker sem izredno živahna tudi jaz, ne maram biti pri miru in podoben meni je tudi moj mož....torej bi bilo čudno in nesmiselno pričakovati neko drugačno verzijo od naju. Ma samo, da je zdrav, res! Mami ga ma itak najraj na svetu user posted image user posted image .

Uživaj maximalno na dopust!!!!!!!
in bravo tvoji miški, da je taka orng babnca user posted image .

Včeraj sva se srečali s Tino, se kopali, malo načvekali...in danes se bova spetuser posted image  A mi malo zavidate?

pfffff neeeee! Kdo pa še uživa ob svojih otrocih, na čveku na plaži??? user posted image user posted image user posted image
Uživajta pa pozdravi Tino!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
22.7.2009 14:58:26   
Dinki

s tem se pa tudi strinjam. sicer pa smo z aleži začele ugotavljat, da se je žiga malo razživel, liam pa eno mišjo dlako malo umiril. mogoče bosta čez par let "na enakem" ha ha

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
22.7.2009 15:00:32   
Zofy

Tina je že poročena, a bi jo ti kar 2x poročila? Slikice si poglej na fb!

Joj, ma sem res ena mona!! Sej sem že nekaj časa nazaj gledala slikice... Ne vem, morda me že daje nosečnišča zmedenost... pa ne že tako hitrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.7.2009 22:45:49   
Ursi2
živjo, punce!Danes ste pa kr neki načvekale. Sem se mogla kdaj prav pošteno nasmejat!user posted image user posted image

Mi smo danes pri ortopedu že opravili. Je vse ok, gibljivost sklepov super, tako da smo ok. Če pa bi spet začel šepat, mormo pa takoj nazaj k njemu.
Je bil pa Luka tako priden tam, ko smo čakali. Se je lepo igral, ko imajo en tobogan pa tak kao rov, da se lahko skozi plaziš. Potem pa je prišel še ene 7 let star fant in sta se skor pol ure tako igrala. Res je bil vredu tisti fant. Je imel ful občutek, da je treba bolj nežno s takim malim, pa se skrival z njim. Sem sam pazla, da ni glih pod kak voziček letel. No, potem pa sma šla k Lukanovemu pradediju,kjer smo kosili in sma pomagala, pa veliko se je kopal in skor cel popoldan je bil brez pleničke, da bi se mu ja zluftala. Pa sem pazla, da se ni kam vsedel. Če pa se že je, sem mu pa dala kako brisačo pod ritko. No, ko pa sma domov prišla, je bil pa pokakan, sem ga previla in se je že malo jokal, ker ga je peklo. Potem pa sma šla še malo ven in v 10 min je bil spet pokakan in se je začel za pleničko vlečt in jokat. Sem ga nesla not in pleničko dol insem ga potem imela brez pleničke, dokler, da ni šel v pižamo. Se revček niti vsest ni mogel, jokal se je pa ene pol ure skupaj! Potem sem mu pa namazala s kremico vsaj za ponoči, čeprav je rekla, da naj kaka 2 dni pred pregledom ne mažem. Sam se mi je zdelo, da je pa to mal preveč matranje.
Bomo vidli, kaj bo jutri rekla zdravnica!
Ja, je čisto možno, da je ritka tudi kriva, da se ponoči zbuja!!!

Drgač je pa pravi cuker. Tako se rad crtlja. Ampak drži kr eno distanco tako do otrok. Edino soseda je pa njegova ljubica. Je sicer stara skor 5 let, ampak Luka je čist nor na njo. ko jo kje vidi ali sliši, vse spusti iz rok in že leti k njej, jo prime za roko in greta. Smo ju danes zabavali, če jo pelje na zmenek!user posted image user posted image  Potem pa se sredi igre ful stisne k njej in jo objame, pa ji da lubčka, pol se pa spet igrata naprej.
To ne naredi nobenemu drugemu, tudi nobenemu od nečakov oz nečakinj.

Pa tko je luban, ko da lubčka. In vedno ga da vsem, ki so takrat okorg njega. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zofy, čestitke Juliji za besedo OPICA!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Je pa prava faca mala, da ji to uspe!!!!
Pa super, da si dobla kaj ugodnega in tudi koristnega na razprodajah!!!user posted image
kar se pa dvigovanja tiče, ti pa iz prve roke težko rečem, ampak kolikor sem gledala sestro in svakinjo, ki sta imele jih kar blizu skupaj, nista kaj posebej bolj pazile.Seveda če je bil kdo drug, da hje nosil jih ali jih dvogoval, sta drugim prepustile, sam tako malim tudi dopovedat ne moreš.
Ima pa svakinja sestro, ki je zdejle rodila četrtega otroka, najstarejši ima pa tri in pol. No, pa moža precej nekoristnega oz je skor ko peti otrok. Tako da je bila oz je za vse večinoma sama pa je mogla sama vse rihtat!user posted image  Se mi prav smili punca!čEprav......

Ek, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bi bilo s cisto vse ok in dabotepa se potem septembra imeli še bolje na dopustu!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
In čestitke Mii, da tako obvlada že mrtvaka!Prava mala user posted image je!!!!!!!!!user posted image user posted image

Joži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za Juša, da čimprej minje tole sra......!!!!!!!!

Bošček mali!!!!!!!!

Terida, tudi za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , da te nebi sedaj začele tele smotane slabosti matrat!!!!! Pa čestitke Eriki za tako lepo izgovorjene besede!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki, super, da si tudi ti imela kaj od razprodaj!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa priden Tit, da tako lepo ponavlja za tabo!!!!!Prava faca!!!!user posted image user posted image user posted image  Ja, očka bo pa res mogel še kar malo čakat, da bo znal tudi njega poklicat!!!!!!!!

Azzura, to si pa zelo fajn napisala glede tega, kako  različni so otroci! In da se res nima smisla ubadat s tem, zakaj!?? Ker je to res od otroka do otroka različno!Jz vididm to pri sestri, ki ima tri. In prva dva sta kar pridna. Nikoli nista bila nekaj poredna, sta kr zastopila besedo NE,....No, zdej ta tretji, pa je ista vzgoja, ni razlike, pa je mali tak žverc. Kr skoz nagaja, kr sam čaka, kdaj bo lahko kako ušpičil. Pa še niti 2 leti ni star!Pa povsod ga je polno in v primerjavi z njim je naš zelo miren!!!!!!!!! Tako da ji tale pobere več živcev in energije, ko ta velika dva kadarkoli!!
Čestitke tudi Daši za vse besede!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, kake klepetulje so vaši!naš pa sicer skoz neki čeblja, ampak edino kar reče je: Tja, tam pa tule! No, pa ko ga kaj vprašam in če misli JA, pol reče NE in to tako, da na široko odpre usta in reče ne in potem še ene 10 sekund drži tako na široko odprta usta!Je tako smešen!

In kaka korenjakinja je Daša. To pa je punca in pol!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ako
No, pa uživajte na dopustu in čim manj morskih psov!!!!!!!

Aleži, kaj vama je fajn!!!user posted image user posted image user posted image Jz že tako pogrešam en čvek. Tudi če morem skoz za Lukanom letat, sam da bi lahk malo čvekala!! Tako da jutri prosim, čvekajta še za mene!Sam da ne bo kake toče!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Dinki, tole si pa zelo fajn  povedala: živahen ampak priden!!!To je res najbolj prava definicija za tele naše marčevce!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, mamce smo pa itak zaljubljene v te naše sončke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, toliko zaenkrat!Mogoče bom še kako sliko gor dala, bom videla, če se mi bo še dalo!

Lepo se imejte, punce!!!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
22.7.2009 23:19:48   
Ursi2
Naj se vam najprej opravičim, ker je toliko slik, sam kaj ko ne morem jih izbrat samo par, ko so mi vse tako fajne, da bi jih vam rada pokazala!!
Nažalost pa še ni slike, kako izgleda hiška sedaj, ko je pobarvana. Upam, da bo kmalu!!!!!

Jz grem pa po mleko!!!!!
user posted image

Tuki sem pa dobil kravico, ker sem bil priden pri zdravniku!!!!!
user posted image

Vav, kaka letala!!!!!!
user posted image

Tudi pikica ni bolela, sam da sem lahko jz v tejle hiški!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

Dobro jutro!!!!
user posted image

Z mamco
user posted image

Dedi praznuje 53 let!!!!!!
user posted image

Ati, tole kolo je pa treba napumpat!!!!!!!
user posted image

Tale žebelj me pa malo jezi!!!!
user posted image

No, pojdi not!
user posted image

A boš že šel not!!!!!!!!user posted image user posted image

user posted image

Moja hiška!!!!
user posted image

user posted image

Tole je pa mamcin angelček!!!!!!
user posted image

Whats up!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

Kdo pa je?
user posted image

A ni svetovna hiška!
user posted image

user posted image [/url

[url=http://www.shrani.si/?1t/1w/1RtGfKnO/20072009957.jpg]user posted image

user posted image

No, pa da se še pohvalim, da imam novo frizuro!!!!!!user posted image user posted image
user posted image

Kaj me motite, če delam!!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
23.7.2009 9:06:33   
Ursi2
No, takole pa izgleda pobarvana hiška!!!!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
23.7.2009 9:37:23   
aleži
Urši uauauuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  krasne slikice in user posted image user posted image user posted image user posted image  možu in Lukcu..... sem jih tudi na FB vidla in dobrega moža imaš in sina user posted image user posted image user posted image user posted image

Včraj smo se malo manj s Tino naklepetale, saj smo imeli malo sitnosti: Zofy Žigo je opekla ožigalka na kamnu (in tudi na nizki so plavale v tistem zalivčku)  na stegno noge, tako, da sem ga pelajal na PP blizu pedolinov, da mu namaže s kamagelom. Je bil kar priden, je malo jokal, ma se je takoj pomiril, ko mu je namazal. Zdaj je to tudi naše vsakdanje sredstvo v nahrbtniku za na plažo. Še ponoči je imel moro in je rekel, da ne gre več tama v vodo. Danes ga pa peljem v San simon.

Lep sončen dan....grem delat, pa se mi tako ne da.user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 23.7.2009 9:51:26 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
23.7.2009 9:51:49   
Dinki

Včraj smo se malo manj s Tino naklepetale, saj smo imeli malo sitnosti: Zofy Žigo je opekla ožigalka na kamnu (in tudi na nizki so plavale v tistem zalivčku)  na stegnu noge požgan, tako, da sem ga pelajal na PP blizu pedolinov, da mu namaže s kamagelom.

a res? revček. Mene je pa včaraj osa pičila ko sem bila popoldne zunaj s Titkom. Pa je blo včeraj že bolje, samo bolelo me je k user posted image . No, zdej v službi je pa spet kot en podplat ratal user posted image , sem si šla tudi kupi Kamagel in si zdej mažem.

Ursi2, super hiška je res user posted image user posted image user posted image . ne morem verjet, da ste tako lepo hiško sami naredili doma user posted image . Pri nas je Tit včeraj dobil tole delavnico:

user posted image

da vam ne govorim kako je bil srečen. Je takoj zalaufal k njej ko sva domov prišla (jo je kupil očka in jo že prej sestavil) in je bil neverjeten mir, tolk dela je imel z njo user posted image . Sicer piše da je od 3l + ampak to za Titka ne velja user posted image .

Toliko....
danes moramo bolj na škrge dihat ker je taka vročina. V soboto bo pa spet en dr.. od vremena ko smo doma user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
23.7.2009 10:04:33   
aleži
Dinki tudi tebi user posted image user posted image user posted image  da mine čimprej!! user posted image

Krasna delavnicauser posted image user posted image user posted image , tudi jaz premišljujem, da morem vsaj nekaj kupit Sari npr. kakšen voziček s punčko, kuhinjo... a je že katera kaj kupila punčkam in kako se je odneslo? Čeprav pri nas se Sara igra s avtomobilčki, vlakci.....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
23.7.2009 10:35:56   
Zofy
Aleži, bogi Žigecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da je že ok. Bom še jaz to kremo nabavila za vsak slučajuser posted image

Dinki, komot se dobimo naslednjji teden. Če bo vroče še raje v Mostecu kot Tivoliju.

Urši2, super slikice, super hiška!

Igrače: Julija ima voziček in prevaža svoje igrače v njem. Dojenčka ji bom kupila, ko ga bomo tudi mi dobili, da se ne bo počutila izključena. Ji bomo pa kupili kakšen avtek, sem ugotovila, da jih ima rada.

Pospravljanje: včeraj sem rekla Juliji, da pospravi kocke, ker je kot bi bomba padla v stanovanje in je pridno začela pospravljat in vse pospravila user posted image Zgleda, da jih varuška pridno uči te navade. Jaz pa bolj poredko, ker jo ponavadi iz banje v posteljo nesem. Terida, a Erika tudi pospravlja?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
23.7.2009 10:37:43   
Zofy
Aja, Dinki user posted image user posted image user posted image user posted image za oso. Vem, da boli kot hudič, bolj kot čebela...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
23.7.2009 11:16:46   
Dinki

Krasna delavnica
, tudi jaz premišljujem, da morem vsaj nekaj kupit Sari npr. kakšen voziček s punčko, kuhinjo... a je že katera kaj kupila punčkam in kako se je odneslo? Čeprav pri nas se Sara igra s avtomobilčki, vlakci.....

Aleži, titek se ful rad igra pri naši varuški s kuhinjico in od tu tudi ideja za ta naš nakup. Pri varuški imajo kuhinjico na terasi in ko pridem po Tita (če še ne spi) se zmeraj ful vneto igra, jst pa čakam in čakam ker noče iti domov. In on odpira in zapira vrata od pečice pa notri zlaga stvari pa obrača knofke (kao) za plin pa.....super ga je gledat!

No pol smo pa rekli, da mu bomo raje delavnico kupili ker ima kuhinjo že pri varuški.
Se mi pa zdi prav da se naši otroci igrajo z mešanimi igračami ne samo strigo ločeno punčke/fantki. za Titka itak ni problem ker je v varstvu blažen med samimi punčkami
.

Zofy, tudi Titek zna pospraviti za sabo če mu rečem (ne morem verjet kako veliko že razumejo te mali človečki
) ampak je zelo odvisno...kdaj me upošteva kdaj je pa njegov sluhovod popolnoma zamašen za mamine besede .
A pol si za, da bi se dobile. meni je vseeno kateri dan. Mogoče terida še ti povej. A je še katera za? 

lp

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.