|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
27.7.2009 12:53:29   
Zofy
Terida, Dinki se torej dobimo v sredo v Mostecu? Jaz sem z nepremičninarko zmenjena jutri.

Pomlad08, a prideš tudi ti?

Aleži, ja vem, da so rokavčki za starejše otroke (na škatli piše od 18kg oz. 3 let naprej), samo so vseeno boljše kot nič, ker vsaj na nizki vodi ne pije toliko vode kot prej. Spije pa vseeno kar nakaj, ampak se ne sekira prevečuser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
27.7.2009 13:02:32   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Terida, Dinki se torej dobimo v sredo v Mostecu? Jaz sem z nepremičninarko zmenjena jutri.

V redu, ob 16:30 torej?

Če bi se še katera pridružila, naj kar pride!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
27.7.2009 13:03:32   
terida
Zofy, upam, da vam bo "naša" nepremičninarka našla kakšno fajn zadevo! Boš poročala v sredo user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
27.7.2009 22:16:06   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Včeraj smo šli na Debli Rtič (jagoga, a pol ste šli in kako je bilo)

Ja, Aleži, smo bili v soboto pozno popoldan na Debelem Rtiču, malo smo se kopali, Otroka sta se malo v pesku igrala. Ma moram reči, da je bilo uredu, saj skoraj ni pihalo, ko smo prišli iz vode smo se morali takoj obrisati, pa je bilo uredu.

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Igrače... Ah, tudi jaz bi z veseljem Eriki kupila kakšno kuhinjo (ali pa delavnico, itak je nora na šraufanje), pa nimamo take velike stvari kam dat Zato pa z razmišljava, da bi ji kupila kolo (oz. tricikel ali karkoli že so tista vozila, ki imajo palico zadaj). Zaenkrat ga namreč še nima, a se vedno zapodi v vsakega, ki ga sreča po cesti, tako da bi bila svojega sigurno vesela. Moram malo pogledat kaj vse obstaja. Če imate kakšne izkušnje in priporočila glede tega, kar povejte! San, v Ljubljani sem že večkrat videla tisto leseno kolo brez pedal. Saj verjetno so naši še malo premajhni za ta hec, a vseeno - veš kje se ga dobi? Prav zanima me, koliko stane... In seveda čestitke Baniju, da ga je že vozil!

Pošiljam ti link od teh lesenih poganjalcev in raznih triciklov

http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci.html

Mi smo pri tej spletni trgovini naročili poganjalca in smo zelo zadovoljni, ampak so naši enoletniki  še premajhni za to. Drugo leto bo pa že druga pesem, bodo večji in bolj motorično spretni. Drugače pa moram te poganjalce prav pohvaliti, to je ena zelo super zadeva, boljša kot kolo, vozi se lahko prav po vsakem terenu (trava, pesek,..), kar se s kolesom s pomožnimi kolesci ne da, niti na asfaltu, ki ni raven.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
28.7.2009 8:23:14   
aleži
Pri nas je s pogajalec pa obratno, da Sara poriva njega..morala bi res en dan vam prilepit slikico... drugače se ona kar vsede gor, nekako gre naprej.....je še res premajhna za njene mesece. Drugače imamo takega podobnege kot je na slikici.

user posted image

Morem še povedat, da sva šla v nedeljo ji kupit voziček s punčko in zdaj ga vozi gor in dol...user posted image  saj smo bili v soboto na RD in ga je celo popoldne vozila. Pa slikice sem dala na FB, če katero zanima. Jagoga user posted image user posted image  za komentarje in Dinki

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
28.7.2009 9:39:01   
Dinki
dan punce,
na hitro se oglasim. Danes sem doma. Me je včeraj klicala varuška v službo, da je Tit zakuhal in je imel 39 vročine, tko da sem takoj šibala ponj user posted image . Včeraj ga cel dan ni popustila, kljub svečki. No malo že, ampak pod 38 ni padla. Ful je bil revček. Zvečer ne in ne zaspat...samo za 15 min pa že jok. samo na mojih rokah je bilo OK, tko da sem ga potem dala k nama v posteljo in smo spali in spali in zjutraj sva se zbudila ob 7.40 user posted image user posted image user posted image  punce moje drage, jst se ne spomnim kdaj je moj otrok nazadnje spal do take ure. On je zmeraj na auf ob 6h, najkasneje 6.30, tko da sem danes prav spočita user posted image . No, danes je zaenkrat brez vročine. bomo videli kaj se bo izkazalo čez dan. Popoldne dela naša zdravnica in če bo imel spet vročino, ga peljem pokazat. Ampak imam na sumu, da so spet le zobki, ker mu spodaj obe štirici ven silita, ima prav dva bela hribčka.
Zofy in terida, če bo danes vse Ok, potem jutri pridem, če ne, žal ne bom mogla. Vama še javim.

Uživajte punce!
Aja, vsem sem vam na fb-ju predlagala našo Marito za prijateljico user posted image  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
28.7.2009 11:10:27   
Zofy
Dinki, en kup pikapok za Titka, da bo danes ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče so res zobki. Jaz sem pa ugotovila, da Juliji 5 zobov ven rine, samo njej rinejo tako počasi, da bojo prišli ven čez 2 meseca, če bo vse po sreči.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
28.7.2009 20:09:16   
marita
oj punce, hvala za fb potrditve. Neki cajta bom rabla, da se bom navadila katera je katera.user posted image

Pri nas sta oba mulota padla v posteljo ob reci in piši 19.00 in od takrat visim na internetu in sploh ne morem verjet kako je lahko tako mirno zvečer.user posted image  Prov paše.

Maaa sem lena, bi mogla kup gospodinjskim del narest, pa se mi tud riti ne da dvignit. Kaj bi dala za kakšnega lepega, postavnega gospodinjsekga pomočnika!user posted image  Ja, ja, kr sanjej, a ne, tisti kup cunj bo glih tko mene počakal...ampak bom dons vseeno kar pustila.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
28.7.2009 20:40:24   
pomlad08
helou!

hvala vsem za čestitke, jaz sem totalno hepi nosečka, nič mi ni slabo, na žalost mi tud nobena hrana ne smrdi user posted image
z možem ugotavljava da tole 2. nosečnost še bolj ceniva kot prvo, zdaj ko vidiva, kakšen crazy čudež (= Job) se potem prikotali iz trebuha! pa imena izbirava, pa razglabljava o spolu, skratka super je.

jutri gremo pa zjutraj na cres, tako da me na žalost na bo na srečanje. škoda, ker večino cajta se z jobom skoz potepava po telih ljubljanskih gozdičkih, ker je doma itak prevroče.

Dinki, upam, da je Tit že ok! Job ma tud na vsake par mesecev kakšno tako vročino, pa ponavadi hitro mine.

Zofy, srečno z iskanjem flata. kako se pa ti kej držiš - si že konc s prvim trimesečjem? jaz upam, da po tem ne bom več tok zaspana.

Terida, mi se selimo iz centra za bežigrad. upam, da bom prežvela user posted image a vi boste v šiški? kako veliko stanovanje pa ste dobili za 144.000? (saj ste dali tok, a ne?) mi gremo v trosobno za 147.000, zato me mal zanima.

zdej morm it pa pakirat za na morje.

lp

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 28.7.2009 20:41:18 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
28.7.2009 20:45:11   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Najprej:
Pomlad08 en velik jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in čestitam mami¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti želim še enega takega lepega otročička kot je Job in uživaj v nosečnosti user posted image user posted image user posted image . Ma sem pa res malo čarovnica. Sem par dni nazaj napisala, da imam tebe na sumu za user posted image  in vidim, da se nisem zmotila user posted image .

user posted image user posted image ja, se videla, da si pravilno napovedala, bravo! zdaj pa samo še tebe čakamo! user posted image

kolesarski izleti so pa zakon, a ne! mi smo tud navdušeni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
29.7.2009 0:13:28   
Ursi2
Živjo, punce!

Evo mene!user posted image

Najprej POmlad 08 ČESTITKE ZA user posted image !!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful super!Res sem vesela!Želim ti lepo, brezskrbno nosečnost in da bi uživali!!!!!!!!!!

No, pri nas se skoz dogaja, večinoma se potepamo, tako da zvečer samo direkt v posteljo in spat!No, pa kr velikokrat se zgodi, da še mene zmanjka zraven!user posted image user posted image user posted image Morem pa zato potem kaka likanja in take stvari nardiz potem, ko se zbudim!user posted image user posted image

No, da še poročam, kako je bilo v čet pri urologu in dermatologu.

Dopoldan smo imeli najprej urologa in ga je zdravnik pregledal in določil datum za operacijo 2.9.09. Moramo bitii v bolnici ob 6.15 in potem gre Luka na operacijo, ki traja od 3-6 ur! Odvisno od tega, če se kaj zakomplicira!Potem pa ostane va v bolnici vsaj 6 dni. Dobil bo paše tako cevko, ki bo nekje pri popeku ven in bo tam lulal, dokler, da se spodaj vse ne zaceli vsaj malo. To bo trajalo pa potem še kakih 10 dni! Tako da se mi zdi, da bo še kr malo kriza. Zaenkrat rajši sploh ne študiram, kako naj bi to izgledalo in bom rajši sproti vidla, kako bo! Mu je pa še kožico čisto do konca dol potegnil in se je revček ful jokal, ker ga je bolelo!Potem sem mu mogla ene tri dni s kamiličnim čajem čistit, da se ne bi vnelo. Se je revček skoz držal za luleka, ko sma se šla previjat!Bošček moj!No, zdej je že ok.
Popoldan smo imeli pa še dermatologa in je imel es noro rdečo ritko. V sredo zvečer ga je tako pekla, da niti sedet ni mogel na njej in se je skoz po ritki šlatal. No in ker je zdravnico zanimalo, kaj bi to bilo in je bilo treba v laboratorij poslat, je sestra s takim nožekom, kot so se včasih brili z njim, samo malo manj ostrim, mu strgala tako suho kožico dol z ritke!Luka je tako krolil!Sploh si ne znam predstavljat, kk ga je bolelo, če mi sploh ni pustil niti umit ritke, tako ga je bolelo, da sma imela ful borbe. Potem mu je pa revčeku šla dol strgat!In čeprav sem ga držala ful močno, je vseeno malo migal in mu je revčeku še dve ranici nardila, da mu je kri tekla in še zdej nista čisto zaceljeni!No, potem smo to nesli v laboratorij in zdej mormo 3 tedne počakat na izvide!No, tisti trenutek, ko sem domov prišla, sem mu namazala z otroškim pudrom in potem izmenično s praško pasto in zdej je ritka že ok, razen unih dveh ranic!Hvala bogu.Zgleda, da mu res tista krema, ki mu jo je predpisala nikakor ni odgovarjala.
Sem se pa dopoldan z enopediatrinjo pogovarjala in sem ji omenla za ritko in me je ta prvo vprašala, če urin kaj smrdi Pa sem rekla, da ne in mi je potem rekla, da je rdeča ritka velikokrat tudi znak uroinfekta!No, na srečo tega nimamo!Vsaj upam, da ne!user posted image user posted image user posted image

No, toliko o zdravnikih!
Drgača pa uživamo, ful se rad kopa, hiška je zakon, pa radoveden je in povsod bi rad bil zraven in pomagal!Sedaj si lepo sam pripravi vse za ritko previt in potem mu nastavim pleničko in se vleže gor, potem pa lepo sam pospravi vse nazaj na komodo in nese vodo vstran!Res je posrečen!
Je pa imel danes zvečer vročine 38, tako da bomo videli, kaka bo kaj noč in kako bo jutri!user posted image

Igrače: tudi jaz razmišljam, da bi mu kupila delavnico za v hiško! Sicer se odločam med leseno in tako kot jo ima Tit. Si morem enkrat obe vredu ogledat!Sam bomo z nakupom še malo počakali. Zaenkrat naj uživa v hiški taki, kot je, potem pa bo dobil not delavnico in bo spet čist drgač in spet ful zanimiva!
Ja, drgač pa tudi pri nas poganjalec ni uporabljen tako, kot je njegov namen, ampak ga večinoma kar zadaj tiši!Pa pri bici imajo en tale traktor in ga tudi več časa tiši zadaj, kot pa sedi gor. Čeprav prav uživa tudi, če sedi gor, pa noge na pedala, jaz ga pa tišim. Je pa ravno tako, da ima še prekratke nogice, da nima moči gonit. Poganjat pa ne more, ker so pedala v napoto.
Mu je tudi zelo všeč tale lesen poganjalec-kolo, ki ga ima nečak in se tudi rad vozi na njem. Seveda mu je še prevelik in je tudi sedež naštiman za nečaka,ki je dobre 3 leta star, tako da itak ne doseže tal!Sem pa si rekla, da bo to dobil drugo leto za rojstni dan!
Je pa naš še bolj navdušen nad kolesom, ki je tudi od nečaka!Skoz bi bil zraven njega in vse šravfe pregledal, pa vozit ga morem okorg z njim. Čeprav itak komi sedi na njem in se zraven še za balanco drži, sam to sploh ni važno!
Drgač pa ima doma tudi samokolnico, ki mu je tudi zakon. Čeprav zaenkrat še ne pusti nič not vozit. Si nadeva lisste not, pa nardi par korakov in že vse ven vsuje!user posted image user posted image
Pri bici imajo tudi otroški voziček in ga zlo rad okorg vozi!Sam nažalost redko kdaj pride do njega!Sploh ker si ga nečakinja zlo lasti, čeprav je od vseh!user posted image

No, pri nas je zelo aktualen tudi tricikel in je super zadeva!Sploh ko je že malo utrujen!Se mi zdi pa kr fajn, da ima spredaj kako igračko ali kake gumbke z glasbo, da se malo zamoti, še bolj pomembno pa je, da je ročaj zadaj za potiskat trden oz iz vredu plastike in da se ročaj ne zlomi oz pokne kar takoj! Mi smo dobili od moje sestre ga, ki je dal vse njene tri skoz in zdej ga ima še naš!Pa je še vedno zlo fajn ohranjen!

Drgač se mi zdi zlo fajn t udi kuhinja. Ker idim sosedo. Stara bo 5 let in še vedno se rada igra z njo!

Dinki, ful si se fajn odločla za uno žogo gor sedet!Bi si jo bilo res pametno umislit!

Zobna pasta: mi uporabljamo eno pasto Nenedent. Sem jo kupila v lekarni!Ravno danes pa sma kupila še eno od Welede.
Sam je pa uporabljam zlo malo. V bistvu samo zjutraj, zvečer pa ne!Si pa res malo rajš zobke umiva!

Super slike s srečanja!Ful lušni so tile marčevsi!In en večji frajer oz frajerka, ko drug!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tit se mi pa zdi čist drugi fant s tole frizuro!Pa pravi pob je že!!user posted image user posted image user posted image user posted image

San, čestitke Urbanu za vožnjo z poganjalcem!Kaka faca!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, kar se pa besed in govorjenja tiče, je pa tudi pri nas tako!Reče kako besedo in že čez pol ure, ga ne prepričaš več in je že ne ve več!Večinoma pa vse samo s kretnjami!In vedno je on bolj vztrajen kot jaz!Se včasih po pet minut pregovarjama, ko mi kaj kaže, kaj bi imel, pa ga vprašam, kaj bi imel in mi on pokaže, pa jz spet nazaj in potem na koncu pride do mene, me prime za roko in me pelje tja in je to, to!user posted image user posted image

Pomlad, res super, da bo spet marčevcuser posted image user posted image user posted image user posted image in čestitke za novo stanovanje!!Ja, fantje so res zgleda že čist po naravi tehnični ipi!!user posted image user posted image

Teridauser posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas!Upam, da bote imeli sedaj mir!!!!!!!!!Pa upam, da to pomeni tudi konec slabosti in sedaj še samo uživanje in lepo nosečnost!

Dinki, super za lep vikend in za izlet do Ikee!!!!!! iN seveda super za sedež za Titka!Si kar mislim, kako mora uživat!!!!!user posted image user posted image user posted image
Pa še kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi jutri bil Tit ok in že brez vročine!!!!!!!!!

NIč, toliko za danes, grem počasi spat, ker še ne vem, kaka bo kaj noč!

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 29.7.2009 0:14:30 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
29.7.2009 8:47:39   
Dinki
Dober dan punce, evo mene nazaj na žogi user posted image .
Titek je ostal doma pri tašči in tastu, ki imata še ta teden dopust in sta bila oba za, da ostane pri njima. Jaz sem šla normalno uro v službo, moj možek je pa kavico doma spil in me je klical 15 min do 8h, ko je šel od doma in je še zmeraj pančkal user posted image . Joj, upam, da smo končno premaknili to njegovo zgodnje vstajanje in da bomo vsaj med vikendi spali kakšno urico dlje. Hvala vsem za lepe želje in pikapoke. So pomagale. Tit je bil včeraj cel dan brez vročine tko da ga niti k zdravniku nisem vozila, se mi ne da za en dan. Bom raje dopust dala. Čeprav se mi zdi neumno, ampak...mi ne odtehta čakanja v čakalnici pa da mi potem še res zboli. Tko, da jst imam na sumu, da sta krive spodnji dve štirici, ki mu ven rineta. Ker v ponedeljek je ful kuhal, v torek pa kot bi odrezal vse skupaj - nič.

Zofy&terida men je ful žal, ampak mene danes ne bo user posted image . Iskreno mi je žal, ful sem si želela, ker sem bila tudi jaz pobudnica za srečanje, ampak bi morala iti do doma po Titka in potem takoj nazaj in bi mi mogoče ratal glih ob 17.30 pridt, tko da nima smisla. če bi bil pri varuški bi bilo drugače. upam, da me razumeta. Kaj pa ko bi prestavile? user posted image

Aha, glede fb-ja. Ta druga punca, ki sem vam jo predlagala za prijateljstvo je naša ek76 user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

z možem ugotavljava da tole 2. nosečnost še bolj ceniva kot prvo, zdaj ko vidiva, kakšen crazy čudež (= Job) se potem prikotali iz trebuha! pa imena izbirava, pa razglabljava o spolu, skratka super je.

user posted image user posted image user posted image  ful lepo!
Še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Najprej:
Pomlad08 en velik jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in čestitam mami¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti želim še enega takega lepega otročička kot je Job in uživaj v nosečnosti user posted image user posted image user posted image . Ma sem pa res malo čarovnica. Sem par dni nazaj napisala, da imam tebe na sumu za user posted image  in vidim, da se nisem zmotila user posted image .

user posted image user posted image ja, se videla, da si pravilno napovedala, bravo! zdaj pa samo še tebe čakamo! user posted image

kr čakite user posted image . Kdor čaka, dočaka user posted image . ma sej ko takole vas berem bi tud jst bila, sploh z vami marčevkami08. Se boste spet lahko na kavicah dobivale. Ampak pri meni je trenutno iskrena zavora ta, da mi moj možek ful premalo pomaga in me je ful strah, da bi z drugim bilo še bolj vse na meni. Se mora najprej malo bolj pri temu izkazat. On pač ful veliko dela in potem je zvečer utrujen za Titka kar se pa meni ne zdi fer in se mi zdi da bi potem še eno dodatno breme na mene padlo. A ima še katera tak problem al imate vse popolne partnerje poleg sebe? user posted image  Skoraj nikoli ne gre z njim sam ven, zelo redko ga da spat,....edino kar vedno naredi je to, da ga vsak dan stušira. ne vem.....no, dosti stokanja, sej mi nič ne manjka. Meni je Titek zakon in zanj mi ni nič težko narediti, ampak si ne znam predstavljat kako bi bilo še z enim.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Dopoldan smo imeli najprej urologa in ga je zdravnik pregledal in določil datum za operacijo 2.9.09. Moramo bitii v bolnici ob 6.15 in potem gre Luka na operacijo, ki traja od 3-6 ur! Odvisno od tega, če se kaj zakomplicira!Potem pa ostane va v bolnici vsaj 6 dni. Dobil bo paše tako cevko, ki bo nekje pri popeku ven in bo tam lulal, dokler, da se spodaj vse ne zaceli vsaj malo. To bo trajalo pa potem še kakih 10 dni!

user posted image user posted image user posted image  Ursi kako se pa to grozno sliši user posted image . Predvsem tebi pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image , da boš takrat močna! Lukcu pa za njegovo hrabrost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sej bo, maš tazga orng fantka doma, da bo to vse lepo prenesel user posted image .
Pa za ritko user posted image user posted image user posted image user posted image joj, joj, joj...ti revček mali!

Poganjalec - pri nas je to že zdavnaj aut, ni več modern user posted image . Tit je že ful prevelik za te plastične poganjalce in ga sploh več ne šmirgla. zdej je in un ta velik traktor (sta ga kupila tašča in tast ko sva bila v Parizu) in ga ima tudi najraje tako da ga on poriva. Torej Tit bi vse tako kot mi. Pomojem bi še najraje videl, da bi se mami usedla, on bi me pa peljal user posted image .  Pa zdej sva mi v Toysu kupila kosilnico in jo ima tudi rad. Jo fura in zraven dela brrrm user posted image user posted image

Hvalla vsem za info glede zobne paste. Mu bom tudi jaz weledino kupila.

No, dost sem se razpisala, grem še mal delat user posted image .
lp

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
29.7.2009 8:54:58   
Dinki
še ena opazka....
tale naš RR forum je pa čist ažuren. Avgusta šele celotno podobo zamenjajo v poletno barvo???

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
29.7.2009 9:20:17   
ek76
Pozdravljene,
Dinki hvala, da si me predlagala za prijateljstvo na fb, mi je uspelo vse dešifrirati s pomočjo njihovih sončkov. Ko bom imela čas bom dodala še slike upam, da bo ti kdaj. Kar se pomoči moža tiče pri otroku je prinas katastrofa user posted image user posted image user posted image , če jo kdaj odpelje sam ven (seveda jo je treba obleči, pripraviti čaj in vse ostalo, on jo samo odpelje) potem pa misli kaj je naredil, halo...

No da vam povem, kako je bilo ta vikent ko smo bili v toplicah, 1 dan enkratno Mia je bila super, samo reva ni imela časa nič jesti. Bila je samo z rokavčki in se v otroškem bazemu kar metala, ko smo pa šli v globoko vodo je pa plavala (kako, po svoje tako da se je premikala) se je sploh nisi smel dotakniti ja hotela biti sama. Najraje se je vrtela okoli tistih parov, ki so se imeli radi in jih je škropila, ali pa zraven večjih otrok in se hotela z njimi žogat. Ma bila je super. Tudi drugi dan je bilo tako, vendar je zvečer dobila vročino in smo šli po večerji kar domov. No ona je sedaj že dobra midva z možem sva pa oba kar močno prehlajena (vendar ni gripa). No predno smo se odpravili sem jo hotela še nekaj slikati in ne boste verjela kaj se je zgodilo - zbrisala sem vse slike, ne vem kako mi je to ratal, še danes ne vem kaj sem pritisnila. Tako da nimamo nobene slike.

Rokavčki - tudi Mii je na začetku kdaj glava malo zašla v vodo,vendar sedaj ve, da jo mora držati nad vodo in je super. Dobro, da nisem kupila fredovega obroča. So pa rokavčki res od 3 leta dalje, in Mia je še taka drobna, vendar sem vseeno poskusila z njimi in je super.

Naša punca pa skoraj nič ne govori, vsi smo mama, pa včasih baba ali tata in to je vse.   

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
29.7.2009 9:59:24   
Zofy
Ek76, sem ravno danes mislila nate. Dej povej kako je s to tvojo cisto? Jaz imam v petek ob 6.15 kontrolo, in če raste, bom mogla na operacijo...

Aja, pa smola za fotke... samo največja smola bi bila, če bi ti šel HD na računalniku in bi se izbrisale VSE fotke od Mie. To se je meni skoraj zgodilo oz. sem mislila, da se je zgodilo in sem jokala kot dež. Pol pa se je rečunalnik le pobral in sem takoj naredila backup na zunanji disk.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
29.7.2009 10:38:00   
Zofy
Dinki, lepo, da je Titek že zdrav. Ti pa nič ne skrbi, se bomo dobile pa en drug dan. Jaz sem še naslednji teden tu, pol pa na dopusti 1 teden. Aja, pa naslednji teden nimam Julije do srede popoldan, tako da lahko šele v četrtek.

Kar se partnerjev tiče, sem imela jaz isti strah kot ti, zato sem kar odlašala z idejo o 2.user posted image . No, pa se je kar zgodilo, in moj mož je zdaj prav zlata vreden. Vse dela on, me je kar sram včasih. Julijo zjutraj previje, umije, obleče (on v 70%), gremo skupaj do varuške in jo on nese gor, da ni treba meni nosit, ker se morem kao pazit (user posted image ). Pol, ko pridemo domov, gremo skupaj ven, ko je bilo meni ful slabo, je hodil ven sam, jaz sem doma ležala. Zvečer jo skopa on tudi v 70-80%), jo da spat (60%) in ponoči se zbuja 95%. Uf, me je res kar sram... Ampak to je plačilo za nazaj, prvo leto ni delal NIČ. Sva se non stop kregala, skozi je bil za računalnikom in tredal z delnicami. In trgi v ZDA se zaprejo ob 22h, pol je treba še kake novice brat... skratka za VSE sem bila sama. In sem kuhala, pomivala posodo, rihtala Julijo, stanovanje.. vse. Sem se že 2x skoraj odselila, ker sem imela tega dovolj. Zdaj pa se je prav spremenil iz user posted image v user posted image . Samo delnice je mogel na stran dat, pa je takoj našel prostor, čas, interes za družino.

Pomlad08
, jaz sem zdaj v 12t, v torek imam NS. Slabosti počasi minevajo, čeprav so še vedno prisotne, sploh če imam prazen želodec. Pa utrujenosti so tudi manjše, nisem več koma ob 20huser posted image . Uživaj na Cresu, pa enkrat se moremo res videt, te še nisem spoznala!!!
Aja, pa tudi tebi čestitke za stanovanje!! Uau, kar ugodno sta dobili obe s terido!!user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
29.7.2009 10:43:37   
ek76
Zofy imam cisto na jajčniku (čokoladno) premera 8 cm, ker je ginekolog trenutno na dopustu me bo operiral avgusta 13.8 imam pregled in bom ravno po menstruaciji tako, da upam da bom v 34 tednu operirana, ker smo že odpovedali dopust. Tudi on je rekel, da jo je treba odstraniti in je predlagal avgust. Dala sem tudi kri, ker so preverjali en hormon (po tem izvidu ni rakasta, kljub temu pa se bo potem ko jo bodo vzeli ven dala na analizo). Vprašanje je ali mi bodo lahko rešili jajčnik, napovedi niso najboljše).

Upam da tvoja ni čokoladna in da ne raste, da ti ne bo treba na opreacijo. Drugače pa laporoskopijo delajo tudi nosečnicam, vendar uporabljajo drugo zdravilo za narkozo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
29.7.2009 11:03:37   
terida
Mi smo postali srečni lastniki stanovanja user posted image Včeraj smo podpisali vse papirje za kredit in to je zdaj to. Vselili se bomo šele oktobra (tako je dogovorjeno), a saj bo takoj tu. Pomlad, mi smo za ta denar dobili sicer staro, a zelo lepo obnovljeno trisobno stanovanje (70 m2 bruto površine oz. 63 m2 neto). Koliko je pa vaše veliko? Kdaj greste noter? Zofy, kako so šli ogledi včeraj? Ste našli kaj zanimivega?

Erika ima neke izpuščaje na ritki (oz. bolj na lulici) user posted image Joj, sem kar malo nesrečna zaradi tega, ker je do zdaj imela vedno zelo zelo lepo ritko - nikoli nič. Varuška pravi, da so glivice in sem klicala v ZD. So rekli, da naj jo mažem s Canestenom. Upam, da bo bolje, sicer jo moram pripeljat pokazat. Saj ne vem, mogoče sem smotana, samo je nisem hotela že takoj v ZD vozit, ker je v zdaj zdrava (po tisti trebušni virozi) in se malo bojim, da bi kaj drugega staknila... Upam, da smo jo prav diagnosticirali in da bo krema pomagala.

Sicer pa sem bila danes še na morfologiji, kjer kaže, da je z našim pobom vse ok - ja, izgleda, da bo fant. Malo se je sicer skrival, a G pravi da tako izgleda. Jaz itak nisem nič videla, čeprav je ta novi UZ, ki ga ima moj G, res super. Razen spola sem vse dobro videla in tudi 4D je na kratko pokazal. Žal se ni dobro videlo, ker je imel rokice pred obrazom. A vseeno - glede na to, da je to moja zadnja (planirana) nosečnost, sem hotela videt kako izgleda tole čudo (govorim o 4D UZ, ne o otroku user posted image ).

Srečanje dejmo prestavit, da bomo vsaj tri. Kaj pravite na drug teden? Mogoče bo takrat imela še kakšna druga čas.

Jagoga, hvala za link do poganjalcev. Točno takega lesenega sem mislila, ja. Sem mislila, da bo še dražji... Tudi Erika svoj poganjalec večino časa poriva, čeprav se zna tudi lepo vsest gor in se poganjat z njim. Zelo rada ga pa nosi - jaz samo gledam, kako sploh zmore. Saj je res tak enostaven in lahek, samo vseeno. Včasih dela kroge po stanovanju tako, da ga nosi user posted image

Joj, Dinki, kup user posted image user posted image user posted image za Tita! Berem, da je že mimo, ampak vseeno. Tile zobi so res user posted image Jaz že 2 meseca čakam na te nesrečne trojke, pa jih ni še od nikjer!
Glede možeka pa user posted image user posted image user posted image - mi je žal, da je tako. Da ne boš mislila, marsikje je tako. Samo ne smem pa mojega šimfat, ker je res priden in vse naredi. Se mi pa zdi, da zelo pametno razmišljaš, ker tudi to upoštevaš pri načrtovanju družine. Jaz bi na tvojem mestu razmišljala podobno. A si se z user posted image že kdaj odkrito pogovorila o tem? Mogoče pa se sploh ne zaveda koliko vsega je na tebi in bi ti prišel bolj naproti, če bi mu lepo razložila... Pri nas je user posted image še bolj priden odkar sem spet zanosila, ker ve, da rabim pomoč. Držim pesti, da se bo tudi pri vas "delitev dela" kmalu popravila user posted image

Pomlad, uživajte na morju!

Ursi, kup user posted image user posted image user posted image Lukcu, tebi pa user posted image user posted image user posted image , da bo teh vaših obiskov pri zdravniku čim prej konec. O operaciji raje ne razmišljaj preveč, ker se boš samo sekirala brez potrebe. Tudi o tem kako bo izgledalo potem - bo že, boš videla! A kar 3 tedne morate čakat na izvide?! Pa saj so nori - a se samo meni zdi to res dolgo user posted image

ek76, čestitke Mii za plavanje z rokavčki, to je res krasno! user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
29.7.2009 14:19:00   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dinki, lepo, da je Titek že zdrav. Ti pa nič ne skrbi, se bomo dobile pa en drug dan. Jaz sem še naslednji teden tu, pol pa na dopusti 1 teden. Aja, pa naslednji teden nimam Julije do srede popoldan, tako da lahko šele v četrtek.

A čmo potem kar dorečt, da se dobimo naslednji teden v četrtek 6.8. ob 16.30 v Mostecu? Pomojem je najbolj kar določit pa si potem rezerviramo in to je to. Naslednji teden je moj možek cel teden na tapeti za varstvo Titka, ker gre naša varuška cel avgust na dopust. Me res firbec matra kako se bosta zrihtala oz. vsaj upam, da dobi tudi on malo samozavesti in vzpodbude za naprej kar se tiče rihtanja Titka od A do Ž. Ma tudi zjutraj ga jaz zrihtam. Možek ga le dobi v roke in ga odpelje v varstvo. Joj, moram tole mal reda narest!
Zofy in terida user posted image user posted image  za vajine može! A jih kaj posodita? user posted image

Ek76, midve bove pa še mal zaropotale pa bo, a ne? user posted image  Bravo Mii za rokavčke user posted image  mi jih nismo še sprobali. In verjamem, da si bila žalostna zaradi slik, tudi jaz bi bila, ampak nimaš kej, obstajajo tudi hujše stvari.

terida user posted image user posted image user posted image  za Erikino ritko! Jst te čist zastopim, da je nočeš vlačiti po ZD. Tudi jaz nisem hotela včeraj iti. Bi šla če bi bil še zmeraj bolčkan, tko se mi zdi pa brez veze. A pobeka nosiš pod srcem? Ja super user posted image user posted image user posted image  ni ga lepšega (zame) kot imeti parček user posted image .

Vilma, Špela100, Lona76 kje ste naše dopustince? ste že nazaj? javite se kaj.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
29.7.2009 14:35:11   
san
glede stanovanj, nakupa, če katero zanima. prek prospera nepremičnine se prodaja 96 kvm, plus 4 kvm kleti, za 180 tisoč eur, ampak se da zbit na 150, če ne še na manj, ker se gospe mudi. spalnica, dve sobi, dnevna plus kuhinja, pa kopalnica in wc ločeno. sva se midva zanimala... men se zdi kul, pa zraven je vrtec, golovec.

drugače pa pomlad, ma ful sem vesela, ej. bravo tebi in očku, pa jobu! juhuhuuser posted image user posted image user posted image

drezina... imajo jo v ristancu, tako kot je na linku, ki ga je jagoga prilepila, cena približno glih. jaz čekiram za rabljeno na bolhi. drugače so pa cene tam okol 60 pa do 200 eur. mislim, da jih ima tudi baby center, pa kawasaki, pa verjetno večino teh otroških trgovin. no, tisto, ki je urban poskusil, je res super, ker ni nič plastična.
ti poganjalci plastični so pa našmu tudi premali

ursi, za vas goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo luki ok vse prestal

pa zofy, zate tud, da cista ne raste in tud za ekuser posted image user posted image user posted image

dinki, tud za titka, da ga zobki nehajo matrat user posted image user posted image user posted image

srečanje... če bo po sreč se še jst prikažemuser posted image

to je blona brzino, letim naprej
uživajteuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
29.7.2009 14:43:04   
san
aja še to na hitr... dinki, pri nas sem tud jst bolj sama za vse, sam sem se že navdila. sm kar sama kriva, ker sem ga razvadla in ga nisem nikol prosila za pomoč, pa če smo šli ven, mi je bilo ljubše da gremo vsi skupaj. edino na morju, medtem ko kuham, grejo on in otroci en krog. drugače delam vse jaz. tudi razvažam v času šole, vrtcev... pa še tako službo ma smotan urnik do amena, no, ampak še dobr, da jo ima...

papa

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
30.7.2009 0:47:13   
Naša črtica koraka
čau, belle!

Evo me, lepo hrustljave barve s škržati in lomom valov napolnjenim spominskim diskom, končno doma, končno sta čmrlja v postelji, trot tudi user posted image . Smo kampirali na Cresu, bilo je super. Garaško sicer, a super. Danes spakirala šotrorijo, peljala familijo domov, kuhala ... no, ko ste že o svojih moških govorile in kako vam nič ne pomagajo, moj bi mi pomagal a ne more, včasih mu pa ta izgovor tudi prav pride user posted image . Ravno danes, ko smo se peljali in sem jaz med vožno dajala otrokom za pit, iskala njegov telefon ... seveda sem vozila jaz ... ma, se nabere teh malih detajlov, sploh ne veš kaj vse lahko oz. kaj vse ne moreš početi z eno roko ... saj ne vem, al jamram al se hvalimuser posted image .

Ančula je na morju uživala. Cel dan je bila brez pleničke, nekajkrat smo klobase delali na WC, pa kahlico , pa tudi sredi ceste, ko kužek user posted image . Vodo je marala, a ni marala obroča (fredovega), ampak mislim, da jo je bilo pomalem strah, pa zeblo jo je. Še vedno je drobižek. 6 zobkov, 7 na poti ... te dni ima PDP. Govori le AAAAN (dan), ALLLLA (hvala). Reče mama in baba- a jima še ni določila pomena. mE še ni mama poklicala user posted image . Zaenkrat sem AAAAAAAAAN. Se mi pa dozdeva, da se besede uči celostno in melodično, tudi ritmmično in da ne loči posameznih glasov ali pa zlogov, da bi jih sestavljala skupaj ... je to še katera opazila pri svojem user posted image ? Razume pa VSE. Naredi vse, kar ji rečem. Je pridna, ampak mora biti po njeno. Se kar ob tla vrže - na morju malo manj, ker je ugotovila, da v pesku ležat pa ni ok user posted image .  Se že heca, mi ponudi kakšno stvar, potem mi jo pa pred nosom izmakne in se potem reži ko pečen mačekuser posted image .

TINA in POMLAD, jupiiiiii, čestitam za user posted image user posted image !!! In po vrhu spet marec user posted image user posted image . Mi imamo doma tudi 2 marčevca ... ALEŽI, ti tudi, če sem si prav zapomnila? Uf, nas bo pa kmalu dovolj za kakšen klub. Dinkiiiii, še je časuser posted image

LUKI in URSI user posted image user posted image user posted image user posted image za moč in za pozitivnost ... HB da lahko popravijo in ozdravijo, je stres vse skupaj, ampak bo potem bolje ...  luki je pa še tako majhen, da bo ves ta stres prerasel in nanj pozabil. Spomin se otroku začne delati tam nekje od 3 leta dalje ...
vse dobro vama želim!
In pa prekrasno hiško ima, ko bi mi imeli kaj takega na naši šoli ... aaah ja. Koliko pa vas je zadeva - približno- stala? Če je ugodna bi mogoče pa res kaj naši šefici omenila ...

TINA, čestitke za poroko! A kakšna slikica je ... nisem še albuma klikala ... ma, tukaj je tako čudno, tolk enih funkcij je, ne sledim več (pa saj so čisto enostavne!!) in preden se spravim klikat koga ... a še to bom mogla delat?????user posted image  Ma, me zadnje čase vsakič ven vrže in potem se vpisujem nazaj ... da ne rečem kolk se "namatram", ker vpišem NČK, namesto une klobase od nicka user posted image .

joj, še nekaj sem hotela čveknit, pa se ne spomnim več! Ah je bilo toliko vsega danes, da mi spanje ne gre, kakšno raz-mišljanje pa tudi ne.

aja, tale FB, a zdj ste pa kr tam? Joj, kaj a naj grem še js ... ???

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 30.7.2009 0:50:27 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
30.7.2009 2:02:08   
Špela100
Sam, da se javim....čao belle še od mene user posted image user posted image

Tako hitro sem padla iz dopusta nazaj v delovni ritem, da vas nisem še utegnila pozdravit.

Kaj jaz berem?? Terida, Zofy, Pomlad08 in Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bi vam rada sam čestitala preden me spanec premaga...
O moških niti slučajno ne bom začela teme, ker se bom razpisala, bom to temo raje začela zjutraj, ker mi bo pritisk dvignilo in ne bom rabila kave pit.user posted image user posted image user posted image

Jagoga ti mi pa povej, če misliš tretjega imet user posted image user posted image , da bomo spet skupaj v bolnici....user posted image user posted image user posted image .....joj sindrom tretji otrok spet deluje.....

šibam ninčule nančule....

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
30.7.2009 9:48:08   
aleži
Dober dan vsem,

lepo vas je spet malo brat dopustnice....user posted image user posted image

več potem, ker je gužva

< Sporočilo je popravil aleži -- 30.7.2009 9:52:53 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
30.7.2009 13:03:48   
terida

A čmo potem kar dorečt, da se dobimo naslednji teden v četrtek 6.8. ob 16.30 v Mostecu?

Ok!

NČK, super, da ste se imeli super na morju user posted image Glede učenja besed... Erika sicer zna že marsikaj povedat, a če kakšne besede ne zmore pravilno ponovit, se tudi meni zdi, da poskuša "ujet melodijo" besede, ne pa posamezne zloge. Tudi naša se je že par krat vrgla po tleh, če kaj ni bilo po njeno, a jaz to bolj ali manj ignoriram in mislim, da se ji ne dopade preveč, ker kar hitro vstane user posted image Tudi tole s hecanjem mi je znano user posted image

Imam vprašanje za vse tiste, ki ste svoje otročke že puščale pri starših za več dni: Koliko dni ste poskusile prvič? Kako je šlo? Midva sva začela razmišljat, da bi Eriko enkrat, ko greva za vikend domov, pustila tam "na počitnicah". Za začetek bi jo poskusila pustit par dni, če bi bilo v redu, pa lahko za cel teden. To nam bi prišlo prav potem, ko se bomo selili... Pa tudi njej bi malo razbilo monotonost poletja, ko so starši v službi...

Bi pa rada Eriko še malo pohvalila: zadnje čase jo je zvečer prav lepo spravljat spat. Ko je v postelji in ji preberemo pravljico (roko na srce, to v večini primerov dela user posted image ), ve, da je konec in je čas za spanje. In da dudo ven z ust, pošlje ljubčka in reče papa. To je to - potem gre user posted image proč, ona pa lepo sama zaspi user posted image Pa še to: zadnje čase je začela resno sestavljat puzzle peno, ki jo imamo po tleh. Vzame ven ene 10 črk in številk in jih potem lepo sama sestavi nazaj noter. Midva sva oba nora na sestavljanke in že kar vidim, da bo kmalu dobila kakšno za darilo user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.