Ursi2
|
živjo, dekleta! Pa je končno spet vikend. Se mi zdi, da živim samo za vikende, ko sem lahko po cele dneve z Lukijem. Vam pa morem povedat, kaj se je zgodlo danes ponoči. No, sej sem vam povedala, da so že kar nekaj časa noči , čez dan pa tudi ni časa počivat. No, in danes me je pa kr fajn matralo. In potem sem sanjala, kk mama že drugega dojenčka. In v tem se začne Luka jokat v resnici, jz pa sem sanjala, amapak tako živo, da imam še zdej slike pred očmi, kk je prišel Luka po mene v posteljo, da se Jure joče in me je za roko peljal v sobo. Meni se pa ni dalo pregovarjat, naj gre nazaj v posteljo in sma šla lepo v sobo. Pa sem vzela ga iz postelje in ga mirila in pela (Lukana, seveda), zraven pa sem gledala, kk Luka hodi okrog po sobi in se suče, pa se afna. Potem pa ga kr naenkrat ni bilo več in ga nisem našla, pa zaščitna ograja na stopnicah je bila odprta in ker je bilo še kr temno, me je bilo strah, da bi se po stopnicah zvrnil. Sem šla hitro k mojmu v sobo z Lukanom, ki mi je spal na rokah in sem ga zbudla čist panična, da ne najdem Lukana. Pa moj skoči v zrak, hiter luč prižge in me gleda ko mal noro, kaj mi je, če ga imam na rokah. Jz pa sam: Aja, ok, kr zaspi nazaj. Pa sem šla nazaj v Lukanovo sobo. Tam sem se pa vsedla na kavč in sam študirala, kaj je zdej res in kaj ne. Moj seveda potem celo noč ni vredu spal, ker ga je bilo strah, kaj bom še blodla. No, jz sem pa pol kr fajn spala. No, pol pa moj razlaga njegovima dvema, kaj se je zgodlo, pa mi začne tašča razlagat, kk je gledala zdej en film, ko je ena padla v poporodno depresijo in je imela še od otroštva eno tako lutko dojenčka in je mislila, da je tisto lutko zakopala, je pa dojenčka živega. Sem jo sam gledala, pa nisem vedla, kaj mi hoče zdej povedat. No, pa sem sam rekla, da jz nimam namena it Lukana kam zakopat. MI je kr obračalo, da je lahk kaj takega pomislila. Pa sej najbrž ni hotla, sam me je kr pribilo. Drgač pa smo se imeli fajn. V službi je bila gužva, ampak je blo fajn, da je bla hitro ura 16, pol pa smo doma uživali. Luka se je kopal v bazenčku, pa v peskovniku se je igral, zabijal je žeblje, vozil se je s kolesom, gugal se je, s toboganom se je spuščal. No, neki je bilo še treba pojest in kar naenkrat je bila ura 20, ko smo se začeli spravljat spat. Je pa tako luban, se potem stiska pa crtlja in lubčke deva ene 20 minut, preden da zaspi. No, danes mi je pa zaspal tako, da se je vlegel na mene, dvignil majico in je imel glavo na trebuhu in se je počasi umiril in zaspal. Jz sem mu malo pela in govorila in ga je zmanjkalo. Tk je bilo lubano!!!!!! No, jutri spet delamo, ampak bomo že, v nedeljo pa tast praznuje rojstni dan, tako da morem neki spečt eno pecivo, pa sem čisto brez idej. No, pa tudi brez prave volje. Ampak neki bom že skupaj spacala. Pingvinčica, sej vem, daje bolje ne mislit na to, da bi rada zanoslča. Sam sem malo upala, da se bo prej primlo. Ker na Lukana sma čakala 5 let. Tako da upam, da bom zdej prej skapirala, za kaja se gre in bomo prej noseči!!!!! Terida, za Eriko en kup , da bi ne fasala kake viroze. Pa tudi za tebe en kup , da bi te nehalo grlo bolet in da se nebi v kaj drugega razvilo!!!!! Baje, da zelo pomaga, da piješ timijanov čaj ali mleko s prežganim sladkorjem oz karamelno mleko. Velika postelja: No, nam se s tem še nekaj časa ne bo treba ukvarjat, ker sva itak morala kupit novo posteljo, ker sva na začetku imela en star kinderped (je bil še od mojga očija) in je tak smotan, da se ne da nižje spustit jogija in je bila velika nevarnost, da bi lahk ven padel, ko se je začel na noge postavljat. Tako da imava sedaj dve posteljci, tako da, ko bomo imeli drugega, bo še kake8-10 mesecev komot v tistem kinderpetu. Vem pa, da ije sestra v Ikei (se mi zdi), kupila en pograd. Je zlo fajni, ker je spodnji jogi skor čisto pri tleh. Je brez nog in tega, tako da je mislim da največ 10-20 cm od tal. Pa je tudi imela neki takega razliko med prvima dvema in ni bilo noenih problemov. No, zdej sta pa stara 5 in 3 leta in je ta tretji v kinderpetu, onadva pa oba spodaj na postelji in spita čist brez problemov in nikoli ne padeta dol. Je pa fajn pograd, ker ima gor zaenkrat igrače zložene, čez kako leto bo pa lahko ta velika gor spala. Ti pa tudi jz svetujem, da kupiš to zaščitno ograjico. Mislim, da je res tista v Ikei zlo fajna. Boš veliko bolj brez skrbi spala. Zofy, ti verjamem, da je tole z iskanjem stanovanja noro. Vem, ker morem velikokrat za sestro gledat in klicat in si velikokrat it tudi ogledat. Res vzam,e veliko časa in energije. Pa se za ker konec posebej zanimaš, al bote gledali, da vam bo všeč in bo cenovno dosegljivo? Želim vam, da čimprej najdete enega takega, ko se bote takoj zaljuili v njega in ne bo predrag. To, s cenami je pa itak noro. Na našmu koncu lahko hišo prodaš, pa si v LJ še kakega 1,5 sobnega stanovanja ne moreš kupit. Adijo pamet!!!!!!! , da slabosti čim prej minejo in da ne bojo prehude, dokler da so!!!!! Pa nacrtljajte se sedaj za vse nazaj in uživajte!!!!!!! Pa en vagon , da bi cista kar sama razpadla!!!!Je pa res najbolje, da se zaenkrat ne ukvarjaš in sekiraš kaj preveč. Dinki, ja zgleda, da so fantje pač že po krvi nori na mehanizacijo. Pa sploh ne morem verjet, kako je posrečen. Smo bili zadnjič v LJ in smo šli gledat, kako gradijo novi štadion. Je gledal, ko hipnotiziran. Iin pomoje, če bi ga spusrtli not, bi sam zlezel na žerjav, pa začel tam pritiskat gumbe, pa ročke prestavljat!!!!!! Lona, uživajte na dopustu 100/h!!!!!!!!!!!!! Jz tudi komi čakam naslednjega vikenda. Gremo letos za cele 3 dni na dopust. Gremo kar v Strunjan. Ampak važno, da se malo v morje namočimo. Se mi zdi, da bo že sam sprememba okolja ful pomagala. Sploh pa, da kake osebe kak dan ali dva ne vidim!!!!!!!!! Lepo se imejte in lep vikend vam želim!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 17.7.2009 22:48:42 >
|