|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
20.7.2009 12:05:58   
testianka
ljupka pozdravi se nam čimprej.

kar se pa joškic tiče so pa tudi moje bolj žalostne po tamalih dveh in kar v tla gledajo.user posted image user posted image user posted image
sem oba kar dolgo dojila, pa vmes sem še fino shujšala in se jim kar pozna.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 526
20.7.2009 17:29:32   
testianka
Joj kaj sem jaz zddaj naredila.
Z malim sva sama doma, jaz na računalniku mali gleda risanko.

Pa me je na Wc navilo in se spomnim kaj če poskusim in sem.

Delala sem FS mini in po tri-pet minutah zagledala rahel  ampak res rahel user posted image .

Jaz si ne upam niti veselit niti mojemu povedat, ker se bojim da bo spet lažni preplah kot
zadnjič ko se mi je par ur po testu ulilo. Ampak mi pa res ni took zamujala.

Punce ne mi še čestitat ampak sam fajn pestke držite.

No pa spet nisem zdržala do srede. HA HA

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 527
20.7.2009 17:34:04   
ljupka
Saj se bom pozdravla,kaj pa hočem v četrtek moram v službo čeprav mi je šele danes dala antibiotik!Da mi ne sme dad več bolniške!Pa nič saj drug teden imam kolektivca!

Punce jaz BI ŠLA NA MORJE!Ja vem kričim,v resnici nesmem da otroke ne prestrašim!Spet me razganja ,naj gre vse nekam,hiša in vse ,če ne bo dopusta ta en dan mi nič ne pomen,če bi le lahko kje dobila ,za dva ,tri dni,da bi lahko prespal noč največ dve!Mislite da bi se dalo,moj sinko ful začel sanjat o tem morju.Kaj ko nimamo denarja,moralo bi biti res nekaj pocen,hrano pa naberem na domačih njivah!

Da ne pozabim trigliceride imam povišane 4.6,normalno je pa 1.3!Dobila sem tablete za jemat! Pišem kot ena kura brez glave in repa!
Čao!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 528
20.7.2009 17:36:55   
ljupka
Testianka,kaj naj potem rečem,a boš zdržala pred svojim?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Brez besed!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
20.7.2009 17:38:48   
testianka
Ljupka včasih ko berem tvoje besede je kot bi brala sebe.
Kolk daleč bi pa ti šla na morje, sam na našo obalo al kam dalj?

Neposredna povezava do sporočila: 530
20.7.2009 17:42:25   
testianka
Bom zdržala sam če jutri ne dobimuser posted image grem še en CB kupit pa ga res v sredo zjutar naredim.
Ker njemu res 99% zaupam.

Neposredna povezava do sporočila: 531
20.7.2009 17:45:23   
ljupka
Vsa leta smo z malimi hodili na slovensko obalo samo lani smo bili na hrvaškem.Jaz sem ena kmečka kura ,ki je prvič videla morje pri 23 letih,ko me je peljal mož,ko ga zagledam se veselim kot mali otrok,glej morje,morje!Danes me čist razganja ne vem kaj mi je?Ja čist bi bila vesela tudi slovenske obale,zame je tudi ona lepa!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 532
20.7.2009 18:26:41   
ljupka
Testianka tudi kam drugam bi šla,če bi mela možnosti1Moj pravi da ,če bi šli za en dan bi šli na Krk od nas je to 2 ure vožnje!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
20.7.2009 19:54:46   
isabeaux
Živjo...testianka....držim pestke...user posted image

Ljupka...kaj pa če bi šli v Novigrad - v istri...mi gremo tja velikokrat...pa si vzamemo hrano zraven...pa zjutri gremo,  zvečer pa se vrnemo...je ful lepa plaža pa urejena...zraven ful cool hotelski bazen...ki se nič ne plača...ful dobro...pa ne rabite nikjer prespat...te pride ceneje bencin...kot pa prenočišče....pa ni daleč...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
20.7.2009 20:21:34   
ljupka
Bom predlagala dragemu!
Čeprav sem slišala za Novigrad nimam pojma kje je?

< Sporočilo je popravil ljupka -- 20.7.2009 20:22:37 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 535
21.7.2009 8:14:08   
ljupka
Kaj mislite bom imela O čeprav sem bolna in jem antibiotike?Kaj če se prime ,bojo kakšne posledice zaradi tablet?Zadnjo uzamem v soboto zjutraj,O pa pričakujem potem okoli 31.7.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
21.7.2009 10:50:53   
testianka
ljupka, mi smo bili v banjolah pri puli. prikolica 30 EUR na dan.
od nas je to tri ure vožnje.

ce te zamima ti lahko posredujem številko od enga ki jih oddaja, pa pokličeš če ima še prosto.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
21.7.2009 16:28:32   
ljupka
Hvala testianka,ampak bolj ko z mojim študirava manj denarja imava do plače imava le še 80 €,a plača bo bolj mala ker sem na bolniški, ker imam kredit bom dobila le 300 e,tako da bo le za položnice.Saj nič ne jamram,pač ves denar kar sva ga nabrala regres ,dohodnina vse je šlo za ploščice,laminate jupol,kuhinjo...,vse ne moreš imet.Gruntam da bi mamo fehtala da mi posodi 100€,da bi se za en dan zapelali na morje,zaradi otrok.Upala sva da bova do sedaj dobila subvencijo za mlade družine,pa še nič!

Neposredna povezava do sporočila: 538
21.7.2009 16:44:01   
testianka
ti čisto verjamem kako se počutiš, ko bi rada ustregla otroku, pa mu ne moreš.
sej tud pri nas nismo v zavidljivem položaju glede financ, ampak se nekako prebijamo.

ste že kupili knjige za malega?

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
21.7.2009 18:22:32   
ljupka
Ko so poslal položnice sem vse tri plačala takoj z regresom,kupila torbo in kaj je še napisala,drugo bomo plačali njej,ker bo še ona nekaj nabavla.Je prvi razred tako da ni panike!Bolj me skrbijo oblačila za jesen-zimo ,sam tudi to bom nekak vsak mesec mal pa bo,al nam zmeraj rata pridet čez.Dobro da smo z kmetov doma,da vsaj hrano ne rabim kupit!Nimam čist nobenga da bi mi kaj dal,drago je,prerasteta takoj!
Da me gdo zdaj bere bi se zgražali in ti bi rada še enega otroka!Ja hiša bo gotova ,prostora bo dovolj ,z regresom bomo hodil na morje, namesto v apartman v šotor,čez 10 let bova izplačala kredite,pa bo super!Zaradi denarja se nikoli nisem obremenjevala,ker znam preživet z malo.Mojim otrokom nič ne manka lepo so oblečeni,umiti,imajo vse mogoče igrače ,ki so v modi,grejo na morjr ,v toplice,v zoo,na izlete,res jim ni hudega.
Sam jaz hodim po svetu bolj kot revež.Imam dvoje hlače,kakšno majčko,ene čevlje ,ki jih nosim polet in pozim,dokler se ne razpadejo,potem kupim nove,rajš kupim otrokom kakor sebi.Kaj naj oni so na prvem mestu!
Joj sem spet zafilozofirala!Oprosti!Avi tudi kaj gradite,krediti?

Neposredna povezava do sporočila: 540
21.7.2009 18:48:15   
testianka
Ravno gradimo ne, je pa res da skoz kaj popravljamo.
Midva imava svojo dnevno pa spalnico in kopalnico. Ostalo imamo pa skupaj z njegovo mamo.
Letos bo najin prvošolček dobil svojo sobo-končno upam da res, po dolgem pregovarjanju z taščo.
Je pa res da bova v tem nadstropju hiše enkrat sama, sam zdaj je še bolj gužva.
Ampak bomo že ker se imamo radiuser posted image .

So bli pa trenutki ko sva bila čisto na nuli z denarjem, sva imela kredit za avto
pa sva še tega razbila. Je pa takrat tašča posodila pa ji še nisva vrnila.
Sej je včasih ful težka pa komplicira je pa po srcu dobra in zmerej pomaga če je treba.
Mogoče se pozna tudi to da v zgornjem štuku živi njegova sestra z družino tko da nas je veliko v hiši in si glavne stroške delimo.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 541
21.7.2009 20:27:01   
ljupka
Ja mi mamo eno spalnico ,pa kopalnico,drugo pa skupno ,tast in tašča,zraven sva si pa dozidala,ne bomo šli daleč.Vem pa kako zgleda ko jih je polna hiša,ko sem bila še doma,nas je bilo nekaj časa kr 11.Sestra z možem 2 otroka,brat z ženo in 1 otrok,moja babi in jaz pa mama in ate.Bila je kr gneča!

A smo se najdle jokat ,ampak kljup pomanjkanju denarja znamo preživet,kakor si rekla se imamo radi in takrat je vse mogoče,a ne!

Neposredna povezava do sporočila: 542
21.7.2009 22:51:17   
testianka
tako je, glavno da se imamo radi to je mene moj prepričal.
zato pa delamo na tretjem - no upam da smo ga že naredili.user posted image user posted image user posted image

drugače pa tudi jaz rajši kaj kupim otroku kot sebi.
danes sem mu kupila za šolo puščico z njemu ljubim motivom. ni bilo ravno poceni ampak
sreča in veselje v njegovih očeh - to vse odtehta.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 543
22.7.2009 8:43:47   
testianka
user posted image
Punce kje ste ???
user posted image user posted image user posted image
A vas kaj radovednost muči???
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 544
22.7.2009 10:04:47   
ljupka
Ja nas muči,sam ne upam vprašat.Povej je kaj?Saj smo same isa jutri pride,so šli za dva dni,druge pa mislim so še na morju.Vama je ratalo?Daj meni povej!

Neposredna povezava do sporočila: 545
22.7.2009 10:13:06   
mausikaa
evo se še jaz pofočkam pri vas, mi tudi delamo na tretjem user posted image , upam, da nam bo končno uspelo ga narediti

lep dan vsem skupaj

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 546
22.7.2009 10:15:13   
testianka
ljupka evo prva izveš

JA ratalo je. Danes zjutraj sem ponovila test s CB in se je takoj pokazal +.
Tako da sem srečka user posted image .

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
22.7.2009 10:19:02   
testianka
user posted image  dobrodošla mausikaa

upam da kmalu ugledaš user posted image

kdaj pa delaš test?

jaz grem pa itak med navijačiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 548
22.7.2009 10:48:07   
ljupka
Oh Testianka kar jokala sem ,tako ti privoščim,ker krog ti je to?Tvoj je tud vesel?
Jaz bi tudi, tako si želim to kepico.Zdaj se pa tudi bojim.Imam povišane trigliceride dobila sem tablete,ne vem ,če lahko na kaj vpivajo,nič ne vem o tem.Morala bi hujšat,a še bolj rada bi dojenčka!

Mausika dobrodošla,sedaj nas je bolj mal,ostale so na dopustih,morje...Povej nam kaj o seb,kolk so otroc stari...

Neposredna povezava do sporočila: 549
22.7.2009 11:10:24   
testianka
To je moj drugi krog. Me prav zanima kako mi bo zdej G datum določila,
ker če mi prejšnji petek CB ni še nič pokazal danes pa se mi je verjetno vse skupaj mal zavleklo.

Sem rekla zjutrej mojmu ce gre danes kaj prej v službo, pa je rekel da ne in zakaj. Sem mu rekla ja a mi nisi obljubil zaročnega prstana? Pol je pa takoj vedel koliko je ura.

Ljupka kar se pa hujšanja tiče bi pa jaz tudi morala, pa sem se potem odločila da najprej tega user posted image  damo skoz, pol bomo pa hujšal.
Ne bom se jest matrala cel let da shujšam pol pa takoj zanosim kot sem se pri mali.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?