ljupka
|
Ko so poslal položnice sem vse tri plačala takoj z regresom,kupila torbo in kaj je še napisala,drugo bomo plačali njej,ker bo še ona nekaj nabavla.Je prvi razred tako da ni panike!Bolj me skrbijo oblačila za jesen-zimo ,sam tudi to bom nekak vsak mesec mal pa bo,al nam zmeraj rata pridet čez.Dobro da smo z kmetov doma,da vsaj hrano ne rabim kupit!Nimam čist nobenga da bi mi kaj dal,drago je,prerasteta takoj! Da me gdo zdaj bere bi se zgražali in ti bi rada še enega otroka!Ja hiša bo gotova ,prostora bo dovolj ,z regresom bomo hodil na morje, namesto v apartman v šotor,čez 10 let bova izplačala kredite,pa bo super!Zaradi denarja se nikoli nisem obremenjevala,ker znam preživet z malo.Mojim otrokom nič ne manka lepo so oblečeni,umiti,imajo vse mogoče igrače ,ki so v modi,grejo na morjr ,v toplice,v zoo,na izlete,res jim ni hudega. Sam jaz hodim po svetu bolj kot revež.Imam dvoje hlače,kakšno majčko,ene čevlje ,ki jih nosim polet in pozim,dokler se ne razpadejo,potem kupim nove,rajš kupim otrokom kakor sebi.Kaj naj oni so na prvem mestu! Joj sem spet zafilozofirala!Oprosti!Avi tudi kaj gradite,krediti?
|