|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
30.6.2009 13:28:12   
isabeaux
Katjuša super za atijauser posted image user posted image  

Hmmm..pr men se user posted image  počasi poslavlja...takok da upam da bomo utrgnili user posted image  pridno...da bo pol vsaj upanje ...če že ne user posted image  ...no pa saj jaz še zmeraj mislim da pa julija pa bomo vse ugledale user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 476
30.6.2009 14:05:31   
NATAŠA35
ja, točno tak isa*, julij je naš...

katjuša super za atijauser posted image user posted image user posted image , samo da je ok....najbolje da si prebereš knjigo secret (skrivnost), vse se dogaja zaradi zakona privlačnosti....držim pesti tudi zateuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 477
1.7.2009 11:21:06   
NATAŠA35
kje ste punce...

ljubka kako kaže pri tebi?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 478
1.7.2009 17:08:27   
testianka
ojla punce, kako vam gre?
jaz sem v službi pa danes ni veliko dela , tako da malo po netu brskam.

da ne boste okoli desetega mislile da sem se zgubila,
v torek gremo na morje.user posted image

mogoče mi bo ta mesec uspelo zdržat in ne bom delala testa pred izostankom
če se ne premislim in ga vzamem sabo na morje.user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.7.2009 8:50:35   
NATAŠA35
mene tudi ne bo kaka dva tedna od 10.07. grem na morje, ki ga komaj čakam...

ma testianka ne sekiraj se zarad testa, če ga boš prej delala, ga pač boš, jaz ti želi, da ti pokaže user posted image

jaz upam, da mi uspe user posted image user posted image

pa kje so se druge zgubileuser posted image user posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
3.7.2009 7:58:04   
dašabina

Navijačica Dašabina vam hitro želim pluskeuser posted image , v nedeljo gremo čofa čofa..user posted image user posted image
UŽIVAJTE!user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 481
3.7.2009 13:22:46   
isabeaux
user posted image  oj punce...sem mela mal problemov s pc - jem...ker namje strela skurla ruter pa modem user posted image ...no sedaj pa sem spet tuki..kako ste..hvala dašabina za vzpodbudo...jaz mislim da pa julij bo res ves roza....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tko za vse nas user posted image

moja user posted image  se pa sedaj res poslavlja...sam mal še izcedka..tko da gremo veselo na user posted image user posted image user posted image ...pa spet upajmo da pali...no 7. 7. al pa kak dan kasnej bi mogla jaz met o...tko da takrat je obdobje polne lune...morda pa bo user posted image

Kako ste ostale...ljupka...a si še delala testek? upam da boš ti otvorila julij user posted image  evo za srečo...mal mavrice....user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 482
3.7.2009 13:37:16   
NATAŠA35
a zato te ni bilo...nekam ste se vse izgubile...

dašabina hvala, zgleda da bo julij ves user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kar je vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.7.2009 21:50:58   
Katjusa
ojla punce.....

kako je kej?
jst čakam O mislim, da je še sploh nisem imelauser posted image no vem pa ne mi še kr user posted image ,čeprav nimam nekega občutka, da bi lahko kej blo..... mah bo že sam, da bouser posted image user posted image user posted image user posted image

ljupka kako je si delala test?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 484
6.7.2009 8:18:07   
NATAŠA35
ljubka pa kje siiiiiiiii??? že nekaj časa te ni, te pogrešamuser posted image user posted image user posted image ...

kako pa ostale?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 485
6.7.2009 12:46:34   
isabeaux
Katjuša vidva sam pridno user posted image user posted image midva sva že začela...mislim da bo v teh dneh o...in potem spet upanje do 25. 7.....

Pa ni hudič ta julij mora biti cel rozauser posted image user posted image user posted image

Ljupka kje si? Kako je s teboj? A ste na morju da nisi nič tle?user posted image  

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.7.2009 0:04:42   
testianka
Punce lepo se imejte in v tem času ko bomo mi na morju pridno
user posted image user posted image user posted image . Tako, da takrat ko pridem nazaj zagledam čim več user posted image user posted image .

Takoj 17. ko se vrnemo vam javim a bomo dobili marčka ali ne.

Uživajte in ne pozabite -  julij je naš.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.7.2009 7:43:50   
NATAŠA35
jaz sem danes delala test in je seveda - user posted image user posted image , ampak mislim, da je še prezgodaj, tako da ga ponovim par dni kasneje, drugače se selim v naslednji kroguser posted image user posted image , bomo pa na morju, user posted image user posted image ko mine user posted image ...jaz sem pa upala, da je sploh ne bo....user posted image user posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.7.2009 8:13:33   
Teni_
Alo, punce. Lep pozdravček iz morja. Uživamo 100/h. Res je to prava relaksacija.

Se še kaj oglasim.

Čimveč user posted image , da bo julij user posted image .

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.7.2009 9:41:29   
NATAŠA35
teni ti sam uživaj, pa saj mame to rabimo ne...komaj čakam sobotouser posted image user posted image user posted image potem me dva tedna ne bo...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.7.2009 10:33:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Katjuša vidva sam pridno user posted image user posted image midva sva že začela...mislim da bo v teh dneh o...in potem spet upanje do 25. 7.....

Pa ni hudič ta julij mora biti cel rozauser posted image user posted image user posted image

Ljupka kje si? Kako je s teboj? A ste na morju da nisi nič tle?user posted image  

mi2 sma se čist polenilauser posted image user posted image user posted image user posted image morem priznat, da se tud men ne dauser posted image čist predolgi ciklusi in da imam  O šele okol 24 dneva ciklusa je to čist preveč.... pa še tale dogovor, da boma vsak drug danuser posted image mi ne paše ker jst magar vsak danuser posted image sam da se mi zlušta ne pa kr tko na silo ja morem, da bomo dobil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tega se ne bom šla več to je preveč mučno in še pol ponavad na hitrco neki naredmo tolk da špricne vame..... pa sej možek je ful vredu se hoče potrudit tud z mano ampak mi sploh ni sem vedno al preutrujena al karkoli da mi sploh to ni touser posted image user posted image user posted image user posted image prej sma pomoje večkrat, pa nisma vsak drug dan kak dan 2x pa pol tretji dan.... pač čist tak k nama je pasal......

mah bo že ko bo sem ravno razmišljala kako je fino da imamo vsaj 3 leta vmes k mi Florjan res ogromno pomaga.... kadar joka mu da dudo.... če mene ni v sobi (sem v kuhinji ali na wc-ju) in se benjamin zbudi mu gre odpret vrata in lučko mu prižge pa ga mal poboža in mene pokličeuser posted image user posted image user posted image user posted image res prav fino je, da je takšna razlika in zdej je Florjan tud brez pleničke (jo ima še samo ponoči) je res to nekaj enkratnega.... in  mogoče nebi blo slabo, da bi blo spet 3 leta vmesuser posted image no sem čist neodločena kdaj in kako tako, da bomo delal na tem bomo brez zaščite, ampak dogovor vsak drug dan pa odpade ker je preveč prisilno in premalo iz ljubezni.... sej veste kaj mislim....

vidim, da ene že uživate na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst tud komi čakam 26. gremouser posted image user posted image user posted image user posted image

nataša a ne čakaš ti do 15.7.? ker pol je res še mal prehitro za test.... držim pesti da user posted image ne pride in da bo user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 491
7.7.2009 11:45:55   
NATAŠA35
jaz sem tudi malo počakala, tako da imam 3 in 4 leta vmes, zdaj pa če je ratalo pa bo 6 let...ne sekiraj se, če se ti ne da user posted image , mogoče si preveč utrujena, pa tud sama ne priznaš, sploh če si sama za vse... pač user posted image ko se ti bo dalo in ko boš sama želela, pa verjamem da boš kmalu zagledalauser posted image

test ponovim čez en teden, 13.07., ko je moj srečen dan

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.7.2009 16:33:28   
Katjusa
ja res sem ful utrujena in priznam, da komaj čakam september ko gre Florjan v vrtec.... sej je vse super pa sta oba pridna sam zdej smo zečel malo z uvajanjem in mi še to vzame čas.... da ne govorim, da imam ful več pranja..... norišnica moj je pa vsak dan v službi in pride okol pol5 do 5 domov.... in itak, da je ful utrujen pa da še kej poje pa je ura 6-7 mi pa vsak večer pomaga pri kopanju, hranjenju in v posteljo polaganjuuser posted image user posted image user posted image za vikende mi jih tud v večini prevzame (previje, nahrani) glede na to kako malo časa ima mi ful pomagauser posted image user posted image user posted image

nataša držim pesti za 13.user posted image user posted image user posted image da odpreš sezono user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 493
8.7.2009 8:47:31   
NATAŠA35
uh ko da bi sebe brala...komaj sem čakala, da je konec šole, zdej jo pa spet komaj čakam...pranja je toliko, da vsak dan perem, v soboto tudi večkrat, sploh če je posteljina za oprat, pa kake deke...user posted image , potem pa ko je konec zime so na vrsti zimske jakne in bunde, da so čiste, ko jih rabimo..pa se nabere in ko gremo kam na dopust, pač damo vse v eno vrečo in je pranja spet za par strojev....sem že navajena, da imam 1 stroj/dan

dela z otroci je kar veliko, že z enim, kaj šele z dvema, tremi...moji so dosti veliki, da pospravijo za sabo in bolj ko jim trobim, najdem štalo, ko pridem iz službe...tako da se ne sekiraj preveč, vsake toliko časa pride ta utrujenost pol pa mine...

počasi se moram pakirat za morje, da ne bom vse zadnji dan, pa še moj je nonstop na terenu, pa ga moram potem, ko me pokliče, pridem iskat, tako da sem za vse sama

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 494
8.7.2009 13:17:04   
Katjusa
jst mislim, da bo moja M ta mesec mal prej, me je dons ponoč tak zvijalo, da nisem vedla, če že grem rodit al kaj.... sej če že more prit bom kr vesela,da pride prej je vsaj na morju ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

punce kaj kej počnete z otroci zdej k je skos dež? men se bo sfuzlalo skos v stanovanju tu pa tam gremo mal na tersao.....  

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 495
8.7.2009 13:29:27   
NATAŠA35
ja meni se bo tudi zmešalo...edino kar je možno kake igrice, sestavljanje kock, drugače pa ostaja playstation in igrice naračunalniku, ogled kakega filma - ali kino ali dvd

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 496
8.7.2009 16:34:12   
Katjusa
kaj ste vse na dopustu razn mi2 z natašo tle dežurame?
ljupka?
isabeaux?
tastianka?
kajča?
kak ste punce kje kakuser posted image najbolj sumljiva je bla ljupka pa se nič ne javi, sam upam, da je vse OK z njouser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 497
8.7.2009 20:18:13   
NATAŠA35
mislim, da je testianka šla na dopust, če nisem s katero pomešalauser posted image

ja, ne vem kje so, jaz tudi odhajam že v soboto in me dva tedna ne bo....vas bom kar pogrešala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 498
8.7.2009 21:04:24   
isabeaux
user posted image  živjo pupe....

Joj ne se sekirat Katjuša...ja tako nam to pride, ko smo za večino same...pol pa pravijo...ja moški so utrujeni ko pridejo domov iz službe..hehe...kaj pa me...služba po njej pa otroci, pa gospodinjstvo, pa nabave, pa pospravljanje, pa vzgoja, pa še in še in še....tko da ne vem...ej res smo MEGA ženske...hehe...

Glave gor, ker bomo sedaj julija zato vse nagrajene z user posted image  bote vidle....user posted image user posted image

Nataša..kot sem ti že na juliju napisala...tvoji znaki so tolk sumljivi, da si po moje ziher user posted image

Katjuša...vidiš midva ko sva se trudla pri sinku...sem jaz potem v 9. krogu že obupala in rekla, zdaj še poskusma, pol pa nič več...in glej ga + ...ki se je obdržal user posted image

Tko da nikoli ne veš....user posted image

Ja kako to da se Ljupka nič ne javi...me že skrbi...pa ostale....dajte se kaj javit...pa povedat lepe novičke....

Mene o mal zeza, običajno je točna k urca...ta mesec pa mal zamuja...hehe...morda je to dober znak, ker bo jajčece bolj zrelo...heheuser posted image

Če pa ne sedaj pa avgusta....user posted image  Ampak še prej se bomo julija nasekirali...a neuser posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 499
8.7.2009 21:57:16   
NATAŠA35
user posted image user posted image isa* v božja ušesa...

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?