murkica
|
No pa še glas od mene. Prepričana sem bila da s ebo tempo umiril z vročino, pa se nikakor noče. Se mi zdi, da sem še bol zaposlena, kot sem bila prej. No sva si pa z mojim vzela petek frej in bova odškla na vikend v Podčetrtek malo relaksirat. Midva že počasi delala seznamčke, kaj vse je potrebno kupiti in se mi zdi, da sem pri oblekicah vedno bolj izgubljena, saj vsak pove drugače, kaj se potrebuje. Pa glede na to, da bo mala že skoraj zimska, bo potreben kakšen kos oblačila več. No ampak sej se bomo počasi znašli. Je tudi moja mami rekla, da bo šla z nama v shoping in nama bo pomagala pri izbiri, da ne bova kupila resnično vsega, kar nama bo prodajalka omenila, da bi bilo fino imeti :) Drugače pa Biba- ja nalivam se s tekočino, ampak to sem se že prej, pa mi je vseeno rekla, da moram več pit, tako da bomo videli kaj bo na naslednjem pregledu. Tudi železo pridno papam in upam, da se bodo čudni rezultati izboljšali. Drugače pa v teh dneh čakam, če bova dobila voziček. Zdej bo že počasi 3 tedne od kar vsa ga naročila in upam, da bo prišel. Sej potrebujemo ga še ne, samo resnično me zanima, če smo se zmotili pri izbiri in če smo se, da ga imamo še čas zamenjati. Ja Ledenka očitno je tvoj mali takšen korenjak kot je malčica od beybe, bo prehitel vse vrstnike :) Živa upam, da si še v enem kosu. Malo poročaj kakšno je stanje. Kliki- upam, da ne pride in da se nam pridružiš na seznamu nosečk sonček85- kako smo kaj? larilu- krasna tortica in krsen tamavček špelček- se videla, da imaš slavnega nečakca. Jst sm pa brala zgodbo in si nisem mogla kaj, ker so se mi zdela imena tako znana. Potem pa mi je potegnilo kam pašeta. Sem že hotela napisat na RR pa nisem v tistem trenutku utegnila, ko pa sem imela čas, pa si že ti prilepila zgodbico Kako si kaj drugače? Javi se kaj večkrat in poročaj malo. Fargi- upam, da si uspela dobiti tablete in da ne bo. Nončika- Kako ti zavidam, da imaš že določene stvari doma, jaz pa se utapljam v informacijah. No ampak sej počasi nam gre, pri drugem pa bomo že profesionalci spps- mali je tako lepi Pravi cuker trinity- lepo te je slišati. Večkrat se javi in naj pade kakšna slikica Vsem ostalim pa goro pozdravčkov. Izgubljene borke pa javite se kdaj :) Bodite lepo in uživajte v še enem sončnem dnevu!!!
< Sporočilo je popravil murkica -- 22.7.2009 8:25:19 >