|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
17.7.2009 21:29:33   
sonček85
hvala za pohvale

pikica:rade volje pomagam  se na to ne spoznam user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
18.7.2009 11:19:15   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Če katera želi lahko glasuje za mojega sončka.Ni obveza. user posted image

klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=291&

sem glasovala user posted image je res kul slikca user posted image

jutro, pupe moje! user posted image user posted image user posted image mam spet glavobol... to je zadnje cajte preveč pogosto, sicer pa pri tem vremenu niti ni čudno. mali M ima svoj dopoldanski polurni spanec user posted image da lahko mami pogleda forum in mail user posted image potem pa... ne vem. nisem prepričana, da se mi da it na trg v tem dežju. morda na trg v BTC, tam je vsaj pokrito... pa itak hočem it v BC itd. trenutno preskušam nove plenice - Alana iz DM, pa še ne vem, ali me prepričajo ali ne user posted image tako da bomo z nakupom naslednjega paketa mal počakali.

kaj boste ve počele na to soboto?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
18.7.2009 13:18:21   
sonček85
hvala za glaskeuser posted image

mi se bomo šli potepat pa na RD
Kaj več se tko ne da k je dež:(
Bomo pa jutri pekli pr mamici user posted image user posted image k je novi avto kupla pa bo naredla mali piknik

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 18.7.2009 13:19:11 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
19.7.2009 0:00:06   
Kliki
Samo da vas na hitro pozdravim.
Danes sva prišla iz morja kjer je blo res super in bi kar ostala.
V ponedeljek, torek in sredo sem sicer proti večeru na WC papirju opazila malo rjavo rdečega izcedka a ko sem obrisala ga ni bilo več.
Sem pa bila po O in je bil to nekje 15 dan od zadnjega dne M.
Upam da to pomeni kaj dobrega sva pa tudi user posted image , ko se je malo shladilo.

Lep nedeljski dan.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
19.7.2009 21:40:15   
sonček85
kliki:držim pesti da bo enako kot pri nama in da bo plusek user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
20.7.2009 8:37:13   
miklarom
user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
20.7.2009 8:58:08   
Anonimen
jutro!
mene čaka ful dela k morm sobe pospravit v glavnem cel stanovanje ampak pustmo podrobnostiuser posted image
čez vikend smo praznoval roj. dan in je mali užival tortica je bila odličnauser posted image
user posted image
in tamavči je bil ful dobre volje tko da smo se mel ful fajn sam jaz sm bila že preveč zmatrana k so se zadnji spokal šele okol 9 zvečeruser posted image
user posted image

Miklaromček kako si?
Kje se pa vse ostale skrivate?
Živček še vztrajaš 2 v 1?user posted image
Jazzi kako je zdej doma s sončkom?
Gigi moja pikicauser posted image se kej sončku nastavljaš?user posted image
Ajsi a maš glavobole k nisi naspana mogoče?upam da te bodo pustili na miru ti glavoboli.
no sej na ostale nisem pozabila tko da upam da vse uživateuser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
20.7.2009 10:02:32   
miklarom
ojla! jaz sem vredu, guramo počasi naprej. Pa ti kako si mi

torta pa je zelo lepa in okusna tudi, pa tamavči je full luštkan, parv vesele voljeuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 20.7.2009 10:04:31 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
20.7.2009 10:15:30   
Anonimen
sm kr okej,pač popadki so sam ponavad trajajo kake 3 urce tko na 20 minut pol pa nehajouser posted image tok da vem da jo mam še notr zgledauser posted image
buši raste?čaki zdej ne vem al si že mela nuhalno al ne še?

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
20.7.2009 10:28:47   
Anonimen
ojla...

Ja larilu še kar sem 2v1 user posted image user posted image user posted image

Zdej bi pa res že lahko šla rodit a ne user posted image user posted image user posted image user posted image  

V soboto smo bili še zadnjič v Ikei in nakupili še nekaj malenkosti...Nič preveč... Zdej pa res nevem kaj bom počela še cel mesec brez svojega Pupota user posted image No upam da me bo kej prej želel spoznat user posted image user posted image user posted image

Kaj ste ve kej lepega počele čez vikend?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
20.7.2009 12:12:56   
spelka12
Lep pozdrav vsem.

Sej preberem, ampak moji leni prsti nečejo tipkatuser posted image .

Evo en link za lepši dan. Zgodbica o mojem nečaku

http://bibaleze.si/clanek/starsi/resnicna-zgodba.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
20.7.2009 14:45:25   
miklarom
ja sem imela že NS vmes ko sem bila v hospital mi jo je naredil in je vse o.k. mali je pravi nagajivček, skos mu je hotel hrbet kazatuser posted image , pač je po mamici ni kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
20.7.2009 14:54:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Lep pozdrav vsem.

Sej preberem, ampak moji leni prsti nečejo tipkatuser posted image .

Evo en link za lepši dan. Zgodbica o mojem nečaku

http://bibaleze.si/clanek/starsi/resnicna-zgodba.html

EJ!!!! To sem pa danes že brala, pa nisem vedla da je poznan otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sicer mi je ena slikca bla res malo znana, ampak ne tok, da bi se uspela spomnit od kje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kako si kaj? Nič se ne oglašaš res... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
20.7.2009 15:23:52   
Fargesia
user posted image hej punce! imam eno veliko prošnjo...danes je 42.dan in moje  še vedno ni...ali ima katera kaj dabrostona za oddat? LEPO LEPO LEPO PROSIIIIIMMMMMM......

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 20.7.2009 15:24:06 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
20.7.2009 17:12:50   
Nončika
špelka, o. si se le malo najavila in nam kaj z lenimi prstki natipkala. user posted image user posted image user posted image

kako si kaj? nosečnost? zdaj je buši že velki a ne?

zgodba tvojega nečaka je za vzpodbudo. moja sodelavka ma tudi sina z razcepom neba. on je že mel dve operaciji in še ena ga čaka. se mi kar zdi da v teh dneh. saj bo zdaj star nekje 2,5l. on je tudi pravi dobrovoljček. aja, pa še rodil se je kot nedonošenček.

živček, počakaj še malo. nazadnje boš pa še rodila preko roka.

jaz pa sem danes malo pobrskala po naših cotkah. mam kar nekaj, a za poletno detece. povijalne, bodyji, kapice, to bo vse ok. bom prosila svakinjo, ona ma sineka decemberčka. pol pa bom vidla kaj še treba in bom počasi morala v akcijo. a, verjetno pred koncem avgusta nič ne bo. vsaj dokler je mala na počitnicah. ko bo šla nazaj v vrtec bom pa pljunila v roke.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
21.7.2009 8:47:06   
Anonimen
jutro!
Fargi na žalost nimam nič,tko da upam da ti bo lahk ktera pomagalauser posted image

drugače pa naše pišče je v vrtcu pa upam da bo dans kej bolj priden k včeri je bila vzgojiteljica čist sesuta k je pokazu svojo trmo,tko da se mi je prov smilila bogicauser posted image
jaz morm pa še par stvari pospravit,pa pol če bo čas še kej tamali začet na steno risat k zdej bom mogla še nekak jungle style kombinirat s hawai pa morjem tko da ne me vprašat kako bo to zgledal k še sama ne vem,vem pa da moj misli da sm picasso 3.stoletja in da sam zamahnem s čopičem pa jeuser posted image tko da sem prov vesela da obstaja jupol k se da vse prebelit če kje zaj.....user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
21.7.2009 8:56:56   
spps
user posted image user posted image Ojla!
Da ne boste rekle, da sem čisto pozabila na vas .
user posted image user posted image user posted image user posted image

In kako ste kaj? Kaj novega? Že kateri na novo dogaja?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
21.7.2009 13:49:05   
trinity22
haj haj no da vas tudi jaz malo pozdravim ....

mi pridno rastemo in se debelimouser posted image user posted image user posted image user posted image  stari smo že 4 mesece, še vedno se dojimo in veliko spimo, drugače pa mi čas vse prehitro teče in kkomaj folgam kdaj pa kdaj prti sem pogledat ... ene boste že kmalu šle rodit, a ne?

No želim vam čim krajši in čim manj boleč porod (tiste, ki se vam to že bliža) ostalim pa prelepo nosečnost še naprej .... borkice vam pa vztrajnost in da kmalu dosežete svoj cilj user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
21.7.2009 14:45:19   
sonček85
larilu :lepa tortica in čestitke  za rd malmu
živči:počakaj še vsaj do 37t ,potem pa kar v Rim
špelka.bogi mali revček ,no pa samo da so mu vse lepo operirali in da je zdaj pravi šarmer
spps.lepe slikce
triniy.superrrrrrrrrrr

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
21.7.2009 15:08:26   
~Biba~
hej hej...

luna...na fb, te kliknem ko se spet prijavim, mam abstinenčno krizouser posted image

fargi žal ti z dobrastonom ne morem pomagat, upam, da si ga že dobila...če poamga..ti bom držala pesti, da user posted image še kako leto ne vidiš

špelka ti si tudi že fajn čez polovico, kam gre cajt..kako se počutiš?  čestitke za zgodbo nečakauser posted image

nončika je fajn, ko ni potrebno vs enovo kupovat, ne?

živa upam,d a ne skačeš kot tvoj pingvinček, ker potem boš šla kar hitro rodit user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
21.7.2009 15:16:26   
~Biba~
triny lepo da si nas prišla pozdravit...ste zrasliuser posted image ti meseci gredo takooo hitro...vidim na nečakinji, ki ima dobre 4 mesece

sonček85...kako kaj? tudi pri vas zdaj uživate, ne? ste že ujeli rutino spanja, previjanja, sranja user posted image ?

spps lepe slikce..na prvi pa bo ziher mami jezik pokazal, ne? kako kaj farma na fb?user posted image

larilu..kako se lahko v tej vročini skoncentriraš na risanje? a torto si sama naredila?

miklarom user posted image za malega nagajivčka

Kliki user posted image

ajsika...verjetno si na sprehodu, uživata? kako kaj možek?še ima PPS( po porodni sindromuser posted image )

jazziko pogrešam...upam da uživa, pa vsaj malo spiuser posted image

Se itak štriha bajto al pa kelnari malarjem?

žižika kako je blo na dopustu?

murkica, se nalivaš s tekočino?

pikica, žal ti ne znam pomagat,  si že zvedela kaj pomeni izvid?

tak grem na hladno user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
21.7.2009 15:19:54   
~Biba~
juj kaj vas je, sem morala kr 2x pisat, bolj sigurno, da mi rač ne zaštekauser posted image

če sem katero pozabila, se ji neizmerno user posted image opravičujem...vročina dela svoje.

izvoliteuser posted image

P.S: MALI OGLASI user posted image Pozna katera koga, ki bi imel enobarvnega dolgodlakega mucka za podarit, ali prodat po "simbolični" ceni? ...če ež nimamo otrok, si bomo pa naredili ZOO user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
21.7.2009 15:27:39   
Anonimen
Biba ne tortico nisem jaz nardila sem jo kr lepo naročilauser posted image glede risanja je pa tko da to sploh ni pene pa itak me zdej že včeri in dans neki zebe jp pri 30 stopinjah vzuni mene zebe tko da ne vem kaj se dogaja menuser posted image glede muckov pa na žalost ne poznam smo pa mi mel prejšnji teden mlade sam niso bili dolgodlaki

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
21.7.2009 15:31:07   
sonček85
biba.lepo kakamo,spali smo že 3 noči zaporedoma po 8h(20-04) in 1x 10h(20-06)brez papice tu pa tam se še kdaj zbudi in se hoče malo pocartat na ziziki,previjanje pa itak teče k namazano
Pa vi ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
21.7.2009 18:32:21   
Kliki
Punce pozdravček.
kako ste kaj?

Pri meni je danes 28dan in za enkrat je še ni naj tako tudi ostane. Zvija me pa tut še ne.
Če je ne bo delam 29.7 testek.
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......