|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
25.6.2009 17:02:13   
ljupka
Punce v torek zjutraj sem delala test in je bil negativen,tako da verjetno spet nebo nič,kar me tokrat ne preseneča!
Včeraj popoldan so me ful boleli jajčniki še sploh desni,komaj sem delala imela sem hude krče,kot bi mi gdo nože noter rinil,nevem kaj je z menoj ni me še nikoli tako bolelo!
Ima katera kakšno idejo?
Katjuša kako luškan kavbojc!
Nataša upam da ti rata,razen če nima tvoj junak samo moška semenčeca.Pušenjak je razlagal da je tudi to možno!
Vglavnem fajn se mejte,jaz grem mal po dolgem ponoči grem delat,jutri popoldan tud,ne vem ,če bom sposobna se vam kaj oglasit,mogoče še kaj do 21h.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 451
25.6.2009 20:08:30   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: testianka

Punce tukaj sem - utrujena ,utrujena, utrujena . . .
Pri nas smo se ta teden lotili beljenja sanovanja, tko da po pravici povedano zvečer sam padem dol in nimam energije za user posted image user posted image user posted image .
Zato pri nas ta mesec ne verjamem v uspeh, ampak ni bilo pa še O, tko da nismo še prepozn.

Glede perila pa,  pri nas skoz peremo, pa skoz so polne košare. Tako da sploh več ne štejem kolikoooooo na teden.

Pol pa je še čas,...če še ni bilo o...tko da veselo na delo user posted image  Ja pr men je user posted image  točna ko urca...tko da julija pa definitivno zmagamo...presneto me že mal daje vse skupi...ampak saj bo...enkrat bo a ne da punce user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
25.6.2009 20:11:25   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. LJUBKA                               26. 06

3. TESTIANKA                         10. 07.

4. NATAŠA35                                                                 15. 07.

5. KATJUŠA                             21. 07. 

6. ISABEAUX                           25. 07.

user posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA

user posted image                                user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 453
25.6.2009 20:15:45   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Punce v torek zjutraj sem delala test in je bil negativen,tako da verjetno spet nebo nič,kar me tokrat ne preseneča!
Včeraj popoldan so me ful boleli jajčniki še sploh desni,komaj sem delala imela sem hude krče,kot bi mi gdo nože noter rinil,nevem kaj je z menoj ni me še nikoli tako bolelo!
Ima katera kakšno idejo?
Katjuša kako luškan kavbojc!
Nataša upam da ti rata,razen če nima tvoj junak samo moška semenčeca.Pušenjak je razlagal da je tudi to možno!
Vglavnem fajn se mejte,jaz grem mal po dolgem ponoči grem delat,jutri popoldan tud,ne vem ,če bom sposobna se vam kaj oglasit,mogoče še kaj do 21h.

Točno taka bolečina je pr meni vedno ovulacija Ljupka....kaj pa če si jo imela šele sedaj...? A je res bil test o takšen da je bila testna črtica močnejša od kontrolne? Ker če ja ...potem imaš pa morda tak problem kot jaz prejšnji mesec, ko so me hormoni zelo hecali...

Zdaj pa res v tem mesecu upam, da mi po user posted image  ki upam da bo hitr minila, da bo uspelo...predvsem pa da bo desni jajčnik ovuliral...ker sicer še upanja nimam...user posted image

Punce gremo...držmo se in v akcijo ....user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
25.6.2009 20:27:06   
ljupka
Sam Isabeaux potem bi jaz imela 3x O.11.6.,je bil test pozitiven in edino takrat je bil roza iscedek in bolečina.20 in 21.6.spet bolečina testa pozitivna nimam jih več da bi še probala.Včeraj pa spet huda bolečina najmočnejša do sedaj hodila sem v dve gube n še šepala sem!
O user posted image še nič sluha,ki bi mogla pridet jutri,če je spet dolgo ne bo bom šla h G naj me pregleda zaradi bolečin!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 455
25.6.2009 21:33:34   
isabeaux
si kdaj imela ledvične kamne? ker jaz sem imela tudi z njimi že probleme, pa je bila bolečina identična kot pri o...čisto isto področje kot jajčniki...pa sam na eni strani! So bili 1 cm veliki....kako kaj hodiš lulat?

A je urin bolj temen kot sicer? Te kaj pika ali peče...ko lulaš?

Ali pa bi lahko bila cista ...ta tudi boli enako in povzroči porast fsh hormona...ki naredi o test +....sam mislim, da si ziher imela o takrat ko si malo zakrvavela...tko da če je bil test sedaj -...bi že moral neki pokazat...ker kolk vem je 13 dni od takrat al ne?

Joj upam da bo pr tebi vse ok....sam morda bi res morala do g. zaradi bolečin....to ni hec....in ni ok...

Drži se...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
26.6.2009 7:11:02   
testianka
user posted image user posted image user posted image
Spet sem resna kandidatka za user posted image .
imela sem O in zato smo včeraj veselouser posted image . Zdaj je pa vseuser posted image .

Torej upamo, da bouser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 457
26.6.2009 18:54:34   
isabeaux
držimo pesti...in ti boš otvorila naš seznamček z user posted image , če ga ne bo prej Ljupkauser posted image pa bomo zaplesale od veseljauser posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
27.6.2009 6:30:26   
Teni_
Punce moje, meni se je zgodilo najhujše kaj se je lahkouser posted image . SS v 10. tednu, včeraj so me še do konca sčistili. Več o vsej moji moriji si lahko preberete na januarkah, da ne pišem vsega še enkrat. Zdaj rabim malo, da se poberem in probamo še enkrat, če me ne bo preveč strah.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 459
27.6.2009 13:15:44   
isabeaux
Teni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zelo mi je žal...bom prebrala na temi ki si jo imenila...

Pa  vem da je hudo, ampak morda, pa vseeno zbereš pogum, in še enkrat poskusiš....vem da je res hudo, po ss - u...ampak mene je zmeraj pobralo to, da še kar poskušamo...pa ni hudič, da ne uspe.....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 460
27.6.2009 13:19:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Teni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zelo mi je žal...bom prebrala na temi ki si jo imenila...

Pa  vem da je hudo, ampak morda, pa vseeno zbereš pogum, in še enkrat poskusiš....vem da je res hudo, po ss - u...ampak mene je zmeraj pobralo to, da še kar poskušamo...pa ni hudič, da ne uspe.....

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 461
27.6.2009 13:35:57   
Katjusa
ljupka kako kaže? jst navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo še vedno pridni O mislim, da še nisem imela čeprav je zdej 14 dni od M tako, da jo pričakujem in ta mesec gremo na ziher tako, da bomo kr lepo od konca M do nove M na 2 dni... pa da vidmo, če se je splačalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 462
27.6.2009 15:42:18   
isabeaux
Ja ljupka...javi nam kako si user posted image

Jaz se bojujem z mojouser posted image ...pol pa spet v akcijo...šment 16. krog že...norouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 463
27.6.2009 20:47:16   
ljupka
Punce bili smo v Ljubljani kupovali smo laminat pa me ni bilo doma!

Teni zelo mi je hudo,ne vem kaj naj rečem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič novega mislim da bo tko kokr prejšnič dolgo nič potem se bo vsipalo.Nimam nobenega opčutka da bi kaj bilo,test bom delala drug teden,če se prej ne vlije!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 464
29.6.2009 7:18:01   
kajča
mi tudi upamo na 3+, ne pričakujem pa 10.7.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
29.6.2009 7:46:39   
Teni_
Hvala, punce. Pa saj bo. Me gor drži tudi misel, da bova počakala ene 3 M, pa potem poskusila še enkrat. Upam, da tokrat brez zapletov. Do takrat pa bom držala pesti za vse vas.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 466
29.6.2009 8:35:10   
NATAŠA35
teniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kaj naj ti rečem, samo ne obupaj punca...malo počakaj, potem pa v nove boje...teni s tabo smo, nisi sama...

kajča dobrodošlauser posted image user posted image user posted image - isa potrebujemo nov seznam

mi smo bili kar aktivni te dneve, tako, da upamo, da se prime...

ljubka ne me strašit, samo kakor zgleda ima res samo moške semenčiceuser posted image , pa upam, da se vseeno kaka najde, ki nosi Xuser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 467
29.6.2009 12:19:30   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: kajča

Pozdravljena med nami user posted image

kolk pa že imaš stare doma....male pamžeke?

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 468
29.6.2009 12:22:48   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. LJUBKA                               26. 06

3. TESTIANKA                         10. 07.

4. KAJČA                                 10. 07.

5. NATAŠA35                                                                 15. 07.

6. KATJUŠA                             21. 07. 

7. ISABEAUX                           25. 07.

user posted image  

user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA

user posted image                                user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 469
29.6.2009 12:26:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kajča

dobrodošla in upam, da kmalu ugledateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 470
30.6.2009 8:16:25   
NATAŠA35
kako kaj punce? je kaj novega?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 471
30.6.2009 12:50:47   
Katjusa
mi smo še kr v user posted image user posted image user posted image vsak drugi dan..... je smotano k ne vem kdaj imam O ampak mislim, da še ni bla.... no moj se nič ne buniuser posted image user posted image user posted image user posted image
kakorkoli tokrat upam, da bomo uspeliuser posted image user posted image user posted image user posted image čeprav nimam občutka, da bi bil že naš čas.....

kakšna so kej stanja pr vas?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 472
30.6.2009 13:00:05   
NATAŠA35
mi smo med prazniki vsak dan user posted image , včeraj smo se pa malo umiri in danes gremo spet v akcijo, ker imam ful dober občutek, da se bo zdaj prijelouser posted image user posted image user posted image , pa še otroci bi radi videli mamo malo bolj okroglouser posted image user posted image user posted image

katjuša kak oče, je vse v redu?

hehe, moj se tud ne pritožuje, zelo uživa...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 473
30.6.2009 13:08:22   
Katjusa
ati pride ju3 domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravi, da se ful boljše počuti in je mal bolj optimističen glede vsega skupajuser posted image user posted image user posted image
hvala za skrb

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 474
30.6.2009 13:11:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

mi smo med prazniki vsak dan user posted image , včeraj smo se pa malo umiri in danes gremo spet v akcijo, ker imam ful dober občutek, da se bo zdaj prijelouser posted image user posted image user posted image , pa še otroci bi radi videli mamo malo bolj okroglouser posted image user posted image user posted image

katjuša kak oče, je vse v redu?

hehe, moj se tud ne pritožuje, zelo uživa...user posted image

kak fino, da imaš tak občutekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz kr verjamem, da pozitivne misli pomagajo... bot tud sama mogla zečet tko mislt in verjet da lahko zanosim brez mogočnih obiskov pr G in brez klomifenauser posted image

res držim pesti, da se ti občutek uresničiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?