mama_milchy
|
Ojla, da se še jaz malo javim, da me ne boste s seznama brisale No, pri nas je vse OK, se imamo fajn, se veliko sprehajamo in kofetkamo, se hodimo kopat, skratka uživamo; no sej tudi kej pospravljamo in urejamo zgornje nadstropje, ki gre proti koncu; to so pohvale možeku, ki pridno dela trenutno pa Lea spi, Žiga se igra zunaj s kockami in utegnem kaj napisat uh, sej brala sem vas redno, ma komentirala nič; bom zdaj če se še kaj spomnem... vsem čestitke za mini obletnice in pohvale za vse opravljene posvetovalnice in pikice kako kaj napreduje glasovanje za naše zvončke in trobentice? jaz dam vsak dan glasek našim vidim, da je spps spet v akciji z mačoti za dobro jutro namesto ; kokica, a si že prišla na FB? podloženo vzglavje; jaz sem imela samo prva dva meseca, ko je Lea polivala oziroma bruhala in pol nič več; se pa tudi ona cela obrne v posteljici; GH, jaz Leo še vedno dojim in bomo z gh začele tam pkoli 6.meseca; sicer ji pa dam malo lubenice za pocucat za žejo, ker nad vodo oz. čajem ni navdušena hranjenje: dokler ne sedi jo bom hranla v ležalniku samo da bom ga malo dvignila za par stopinj felix; full lepo ustvarjaš, pohvale malačebelica; upam, da je tvoja pikica kakala; jaz Lei naredim zelo, zelo, zelo sladko kamilico in je pol čez 10minutk vse polno drekeca-pekeca spanje ponoči je OK, najkasneje zaspi ob 22 in pol do 6ih, dojenje in potegne do 9te, če smo doma seveda; spanje čez dan pa je malo težja zadevica, zaspi če smo kje na sprehodu v vozičku pa še to ne vedno, doma pa malo težje MaJaLe, moški so hujši od otrok, za vsak d.r.e.k. se užalijo 2.cepljenje ima Lea pri 5,5 mesecih, full pozno ma je kao čas do 6.meseca; krst: mi tudi Lee ne bomo krstili tako da kokica nisi edina, ki ne krsti otrok..... nič, grem kosilo skuhat do konca;
|