|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
18.7.2009 22:59:28   
MalaČebelica
ojla!

a je še katera tu? jaz sem zdaj spucala gore drekca in mam čas za klepet user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
18.7.2009 23:02:55   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla!

a je še katera tu? jaz sem zdaj spucala gore drekca in mam čas za klepet user posted image

a je še kej pol kakala??? je pa mela zaloge user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
18.7.2009 23:46:36   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla!

a je še kej pol kakala??? je pa mela zaloge user posted image user posted image user posted image

celo popoldne je sam kakala user posted image zgleda da je spraznila vse in nadaljevanje sledi naslednji vikend user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
19.7.2009 9:55:42   
tasa_m
Jutro, kaj zdaj kje ste vse! Imam malo časa za klepet.

Svojo nalogo sem naredila in glasovala za naše sončke user posted image , zdaj bom malo na RR posvetla pol pa grem študirat kam bomo danes šli na kosilce. Ata vabi (samo on še ne ve tega) user posted image .

Mi smo danes že od 7h gor, Liji ni bilo več za spat, jaz pa sem tud bila že gor tak da sma se kr vstale. Perem že 3. stroj, pa še enega imam. Grrr, kak mi ni všeč pranje ki ostane po morju. No, saj pranje še gre..problem je likanje!user posted image

user posted image user posted image KLARA
od MaleČebelice vse najboljše za 4. mesece!!!
user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
19.7.2009 10:14:34   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

A res ni nobene? Kaj vse pivo pijete, tako kot Najaa? user posted image

Ne ne, včeraj sem pa s kurami zaspala. Beri z Niko mal pred deveto. Glede na to, da se je zbujala po šolsko na tri ure celo noč user posted image user posted image , je bilo to kar fajn.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
19.7.2009 10:14:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Jaaaa..itak... dekliščina obAveznauser posted image vem, da me čakajo kr ene kazni.. pa nekaj sm tudi o slačifantu slišalauser posted image user posted image
a bi prišla kira na mojo dekliščino??? resno sprašujem...

Pridem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
19.7.2009 10:14:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

zdej pa eno resno uprašanje? kdaj so posvetovalnice oziroma 2. ceplenje? Taj je bil star 4. mesece in ni še nič imel... zdaj bo že 4 in pol...

Nika bo imela pri korigiranih 4m prvo cepljenje.
Ne se sekirat, nč ne bo zamudu. Do vrtca bo opravil vsa cepljenja.user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
19.7.2009 10:34:15   
Najaa

Kolko strani smo te zdaj naklofale ob teh sočnih debatah?

ka pa vem ene 3-4 pomoje
bojo jutri brale ko nore... pa nič pametnega zvedleuser posted image

Pametnga itak da nič, za nasmejat se pa! user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala, sem skor s stola padla, me tule ful čudno gledajo kaj se tak režim v ekran! user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
19.7.2009 10:34:20   
Najaa

felix - kdaj pa mate krst?

Nekaj me zanima: Kaj sem na RR (seveda med nami, marčevkami) edina, ki svojega ne bom krstila?

Ne, nisi edina.

Se pa kar strinjam s KOKICO - kar se onega zgoraj tiče... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
19.7.2009 10:34:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

joj, preden gresta spat, še tole poglejta: moj današnji izdelek za mojega moža user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bele bodyje imajo pa večkrat v Hoferju po dva skupaj pakirana.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
19.7.2009 10:34:28   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image KLARA od MaleČebelice vse najboljše za 4. mesece!!! user posted image user posted image

Čestitam! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
19.7.2009 12:00:48   
*MaJaLe*

Hahahaha... lih zdej ko je najbolj sočno, me pokliče prijatlca, da bojo čez 5 min tle...

MA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

alpa če jim dam kar pijačo na mizo, pa rečem, da morem nujno na wc pa še malo sm pridemuser posted image

Škoda...lepo opravite..pa tvojega iz pojstle vrži...user posted image user posted image user posted image

to obvezno...potem se lahko on moti z njimi ti pa prideš še k nama malouser posted image

sem ga vrgla ven ja... ma smo se meli fajn pol... celo ljupčka sm dobilauser posted image user posted image user posted image skoraj skoraj bi bla še akcija, samo nisem mogla večuser posted image smo bli na verandi do 2h... madoncauser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
19.7.2009 12:01:07   
*MaJaLe*

MaJaLe-kaj si se zdej tak zadrla NEEEEEEEEEEEEE da si celo stran zjebala, je tak čudnauser posted image
če pa mi res ni blo za ituser posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
19.7.2009 12:32:24   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image KLARA od MaleČebelice vse najboljše za 4. mesece!!! user posted image user posted image

Jaz tudi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
19.7.2009 12:32:58   
KOKICA32

Hahahaha... lih zdej ko je najbolj sočno, me pokliče prijatlca, da bojo čez 5 min tle...

MA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

alpa če jim dam kar pijačo na mizo, pa rečem, da morem nujno na wc pa še malo sm pridemuser posted image

Škoda...lepo opravite..pa tvojega iz pojstle vrži...user posted image user posted image user posted image

to obvezno...potem se lahko on moti z njimi ti pa prideš še k nama malouser posted image

sem ga vrgla ven ja... ma smo se meli fajn pol... celo ljupčka sm dobilauser posted image user posted image user posted image skoraj skoraj bi bla še akcija, samo nisem mogla večuser posted image smo bli na verandi do 2h... madoncauser posted image

BRAVO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
19.7.2009 12:59:34   
*MaJaLe*

Jaaaa..itak... dekliščina obAvezna vem, da me čakajo kr ene kazni.. pa nekaj sm tudi o slačifantu slišala

Pridem!

še katera?user posted image en vikend pred poroko- sobota, 22.8.09!!

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 19.7.2009 13:00:46 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
19.7.2009 13:00:21   
*MaJaLe*

ka pa vem ene 3-4 pomoje
bojo jutri brale ko nore... pa nič pametnega zvedle

Pametnga itak da nič, za nasmejat se pa!  Hvala, sem skor s stola padla, me tule ful čudno gledajo kaj se tak režim v ekran!
ma ja dej.. meni so prow manjkale take debate... sm se počutla kot ko sm bla noseča in smo tle pisale svega i svašta... še dobro, da smo se včeraj vse skregale s svojimi user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
19.7.2009 13:01:21   
*MaJaLe*

je bil priden pol... malo se je mogu skulirat očitno...
vidva sta rešla'??

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
19.7.2009 13:01:59   
*MaJaLe*

Wipiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
19.7.2009 13:18:28   
mama_milchy
Ojla,

da se še jaz malo javim, da me ne boste s seznama brisale user posted image

No, pri nas je vse OK, se imamo fajn, se veliko sprehajamo in kofetkamo, se hodimo kopat, skratka uživamo; no sej tudi kej pospravljamo in urejamo zgornje nadstropje, ki gre proti koncu; to so pohvale možeku, ki pridno dela user posted image

trenutno pa Lea spi, Žiga se igra zunaj s kockami in utegnem kaj napisat user posted image
uh, sej brala sem vas redno, ma komentirala nič; bom zdaj če se še kaj spomnem...

vsem čestitke za mini obletnice in pohvale za vse opravljene posvetovalnice in pikice user posted image

kako kaj napreduje glasovanje za naše zvončke in trobentice? jaz dam vsak dan glasek našim user posted image
vidim, da je spps spet v akciji z mačoti  za dobro jutro namesto user posted image ; user posted image

kokica, a si že prišla na FB?

podloženo vzglavje; jaz sem imela samo prva dva meseca, ko je Lea polivala oziroma bruhala in pol nič več; se pa tudi ona cela obrne v posteljici;

GH, jaz Leo še vedno dojim in bomo z gh začele tam pkoli 6.meseca; sicer ji pa dam malo lubenice za pocucat za žejo, ker nad vodo oz. čajem ni navdušena
hranjenje: dokler ne sedi jo bom hranla v ležalniku samo da bom ga malo dvignila za par stopinj

felix; full lepo ustvarjaš, pohvale user posted image user posted image

malačebelica; upam, da je tvoja pikica kakala; jaz Lei naredim zelo, zelo, zelo sladko kamilico in je pol čez 10minutk vse polno drekeca-pekeca

spanje ponoči je OK, najkasneje zaspi ob 22 in pol do 6ih, dojenje in potegne do 9te, če smo doma seveda; spanje čez dan pa je malo težja zadevica, zaspi če smo kje na sprehodu v vozičku pa še to ne vedno, doma pa malo težje

MaJaLe, moški so hujši od otrok, za vsak d.r.e.k. se užalijo

2.cepljenje ima Lea pri 5,5 mesecih, full pozno ma je kao čas do 6.meseca;

krst: mi tudi Lee ne bomo krstili tako da kokica nisi edina, ki ne krsti otrok.....

nič, grem kosilo skuhat do konca;

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
19.7.2009 13:41:49   
KOKICA32

je bil priden pol... malo se je mogu skulirat očitno...
vidva sta rešla'??

no ja..

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
19.7.2009 13:43:57   
pocka
Sem prišla samo prilepiti novo slikico za seznam, MaJaLe, bi te prosila,če ob priliki zamenjaš, hvaaalaaa!
user posted image

...komentirala ne bom nič, ker sem malo v zaostanku z branjem, bom zvečer prišla na tekoče,zdaj pa šibam likat,dokler še vsi spijo user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
19.7.2009 14:46:48   
Najaa

ka pa vem ene 3-4 pomoje
bojo jutri brale ko nore... pa nič pametnega zvedle

Pametnga itak da nič, za nasmejat se pa!  Hvala, sem skor s stola padla, me tule ful čudno gledajo kaj se tak režim v ekran!
ma ja dej.. meni so prow manjkale take debate... sm se počutla kot ko sm bla noseča in smo tle pisale svega i svašta... še dobro, da smo se včeraj vse skregale s svojimi user posted image user posted image

Seveda manjkajo take debate, sam to ne pomeni da so pametne! user posted image  Mi je žal, da nisem bla zraven. Bi kar pasala v klub, ker sva se z mojim tud spičla... user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
19.7.2009 14:46:56   
Najaa

Jaaaa..itak... dekliščina obAvezna vem, da me čakajo kr ene kazni.. pa nekaj sm tudi o slačifantu slišala

Pridem!

še katera?user posted image en vikend pred poroko- sobota, 22.8.09!!

Ma sem se samo hecala. user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
19.7.2009 15:37:32   
Steffi
mama milcy a si tu??? te vidim

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?