PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 pikica kako ste? meni to liči na 6 bolezen , ampak čudno se mi zdi da vas P ni poslala na kri, manci so na krvi potrdili jaz mam oz. mi imamo vsi 4 dormeo jogije, jaz jih imam že 7 let in sem full zadovoljna, pa še vedno so k novi tko da kr v akcijo HVALA vsem za nasvete oz. izkušnje glede Dormea! Janja, sej nas je poslala na kri, sej na krvi je videla,da je en virus! Samo ni omenjala 6. bolezni, jaz pa tud pol nisem spraševala. Sem pa govorila z Lučko in je enako rekla, da na krvi se vidi samo ali je virus ali bakterija, ne more pa zdej vedet al je 6.ta al ne ...lahko pa glede na starost in na to, da ni drugih znakov (ala grlo, kašelj, ušeski) predvideva, da se bo razvila šesta bolezen, tko je njena P rekla za Vala. Tko da bomo videli jutri. Danes je tretji dan, še vedno imamo vročino tm do 39,8 in valda skoz zbijamo ...tko da čakam, kaj bo prinesla nedelja, ko bo 4. dan ...sem pa brala na netu, da ni nujno da je samo 3 dni pa potem pikice, lahko je tud 5 dni, pa potem pikice ... Jaz sem itak od P samo želela, da pogleda ušeska, grlo, da ne bi potem med vikendom lazli do dežurnega ...to ni tako da sem mirna, kar pa bo, bomo pa videli ;) mogoče se čudno sliši, ampak prav želim si, da jutri dopbimo pikice in če smo že mogli imet vročino, da dejansko damo potem 6to mimo, ker če ni 6ta potem je res "samo " virozica, rada pa bi, da ne bi bila za vsak drek bolna in dobila vročine ...otroškim nalezljivim boleznim se pa ne moremo ogniti in naj pač bojo, ko bo čas ...