|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
21.7.2009 17:51:15   
Tosca
Hoj,
me sva imeli pa danes doooolgo potepanje z zapravljanjem, je mami domov prišla z dvojimi kopalkami, eno oblekico in čevlji, pa še par cotk za našo miško sva kupili na razprodajah. I love sales user posted image . (Moj dragi malo manj, le zakaj user posted image ).

Drugače smo bili pa spet pri zdravniku, ker imamo še vedno podočnjake in pravi, da je prebolela verjetno eno virozo, za vsak slučaj pa je dala še enkrat pregledat urin. Upam, da bo OK. Je bilo pa jako zabavno, ji je zdravstveni tehnik dal gor vrečkico in ko sem ga vprašala, če kdaj kaj mimo steče, je suvereno rekel, da je super gor nalimal. Pa sem takoj, ko se je polulala, čutila, da se je in celo dopoldne hodila okrog s polulanimi hlačamiuser posted image user posted image .

Zdaj je bila pa tako tečna, takoj ko sem jo dala na tlauser posted image . Ko sem jo vzela v naročje, se je pa drla, ker ji nisem pustila tolči po tipkovnici. Zadnje čase je to (poleg telefona in daljinca) najbolj zaželena igrača. Potem je pa še lepo polila in ko sem jo šla preobleč, je bila že tako zaspana, da se je na pol drla, napol pa spala. Upam, da bo bolje, ko se zbudi.

Afnica, se popolnoma strinjam, da nama je ostalo še en cel kup reči. Pridete do naju v četrtek ali petek dopoldne? Mleko čaka na koncu vasi nekje do 10:30, pa ga vsak drugi dan odpeljejo in ga do večera ni.

Imejte se vsi lepo, na morju, v gorah, doma in še kje! Pa da se vam vsi bogi malčki bolančki pozdravčkajo čimprej!

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
21.7.2009 20:18:30   
PikicaStonoga
Tosca ...midva sva Tijani dala kr eno staro tipkovnico, pa naj klofa po njej!
Irma ... k P smo šli 2. dan, ker ej bil petek, drugače ne bi šla, bi še kak dan počakala ...
jolly ...ni problema, če ne drugače, pridem jaz v četrtek, pa greva skupej, jutri sem že zasedena ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
21.7.2009 20:38:15   
PikicaStonoga
aja jolly, če se da, se zmeniva za četrtek, bi skor nujno rabila knjigo, ker imam eno podobno iz MB knjižnice, pa da lahko primerjam knjigi ...ker pa grem v soboto skor ziher v MB, bi knjigo tm vrnila, pa da lahko prej pogledam, kaj in kako ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
22.7.2009 7:08:37   
afnica mala
Dobro jutro

Neli me je včeraj čist ob živce spravila. Zjutraj je spila mleko, malice ni hotela, je samo malo mleka spila, kosilo je bilo cca 6 žličk, pol pa 60 mlečne kašice, malico sva jo skupaj animirala za VSAKO žlico, da je pojedla cca 130g jogurta, potem pa zvečer mleko. Še en tak dan, se mi ziher speljeuser posted image
Danes bova kar doma, sva bili s corti zmenjeni, pa ima Hanna drisko, bomo kar prestavili.

Tosca- te pokličem in se zmeniva.

user posted image vsem bolanim boščkom

jaz pa moram trkat, da se kaj ne spremeni, ampak odkar je Neli pojedla zadnjo homeopatsko kroglico za imunski sistem, še ni zbolela. Ne vročine, prehlada. Prej je imela pa non-stop prehlade. Zdaj pa od konca aprila zdrava skoz. Razen želodček in dvigovanje- bom kar homeopatinjo poklicala, če dela.
Še ena stvar, v 9 mesecih in pol Neli še ni imela vročine. 1x 37,4- ko je imela urinfekt in 1x 37,4- v ušesu pri cepljenju. Moj mož velikokrat zboli, pa nikoli nima vročine, vedno mu takrat pade na 35 stopinj ali celo manj. A ni stvar taka, da se z vročino telo bori? A potem to pomeni, da telo nima dobre obrambe?

Lep dan vam želim

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
22.7.2009 7:10:00   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

aja jolly, če se da, se zmeniva za četrtek, bi skor nujno rabila knjigo, ker imam eno podobno iz MB knjižnice, pa da lahko primerjam knjigi ...ker pa grem v soboto skor ziher v MB, bi knjigo tm vrnila, pa da lahko prej pogledam, kaj in kako ...

Knjižnica se odpre ob pol devetih dela pa do enih, tko da po želji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2480
22.7.2009 7:38:31   
mbd0411
Jutro!
Mi pridno spimo...se hodimo potepat...in sem zamudila 9 mesec..mislim..user posted image včeraj zvečer me je prešinilo,da imamo 9 mesecev...Saj ni čudno,ker gre tako hitro vse.
No,jaz imam pravi dopust...vsak dan na bazenuser posted image user posted image user posted image Danes grem v Wellness park Laško.user posted image
Janja,sem ti kako stran,dve nazaj napisala cene in kje smo se kopali.
Na Bernardinu,tam v tistem bazenu,če zakupiš vsaj 5€,imaš parking brezplačen,itak se lahko vseeno v morju kopaš...
Naš tavečji uživa,me pokliče pa niti nima kaj povedat,ker pozabi zakaj me je klical.user posted image HB da gre sam in se ima fajn..

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
22.7.2009 7:52:28   
afnica mala
Jaz pa sem zdajle zvedela, da bomo brez štroma od 8h do 14h- jaz pa govejo juho za Neli kuhamuser posted image .

Mislim, da bova šli kar k stari mami na obisk.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
22.7.2009 10:17:25   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Knjižnica se odpre ob pol devetih dela pa do enih, tko da po želji user posted image

jaz lahko jutri mal pred deseto štartam, pa prideva do vaju ... bo OK? :)
zdej me pa ni cel dan tko da se lahko fiksno zmenva prek SMS al pa zvečer tukej na RR ;)
lep dan vsem!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
22.7.2009 16:53:29   
Dream
Dan!

Tu je vroče za znoret, piha kot ne vem kaj - skoraj naju bi odneslo - in tako se bolj kot ne skrivamo znotraj štirih sten, ker imamo dokaj hladno...

Kaj se dogaja pri nas? Hmm... Kje naj začnem...

V soboto smo šlimalo v shoping v  CE, ker je bilo itak slabo vreme in drugam ni bilo za hodit, popoldne oz. proti večeru smo jo mahnili še na en RD, potem pa itak kopat in spat. V nedeljo smo si privoščili izlet v Kranjsko goro in šli v (na) Podkoren pogledat tisto hišo "krematorij" - če je katera gledala Preverjeno, potem veste, o čem govorim.

V ponedeljek sva imela z Maticem malo čistilne akcije, popoldne sem šivala oz. popravljala peno okrog njegove posteljice, ker mu je bilo treba spustiti jogi. Naš nagajivček je poštudiral, kako se iz vseh 4 usesti in se je hotel ven iz postelje zvleči.

Včeraj sva bila na sistematskem pregledu in je opravil vse razen dajanja kocke v skodelico. Sem prav ponosna na svojega lumpa, ki sicer čedalje manj uboga in čedalje večkrat kaj ušpiči user posted image  Naše mere so 9.400 gramov in 73 cm, obseg glavice pa 44 cm (čeprav je meni to bolj delovalo kot 45).

Kaj je še drugega? Hmm... Malo bi vas morala prebrat za nazaj, da bom sploh lahko komentirala.

Aja, na morje gremo septembra in sicer v prikolico - bomo videli, če bo za zdržat...

Neposredna povezava do sporočila: 2484
22.7.2009 16:56:33   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Neli me je včeraj čist ob živce spravila. Zjutraj je spila mleko, malice ni hotela, je samo malo mleka spila, kosilo je bilo cca 6 žličk, pol pa 60 mlečne kašice, malico sva jo skupaj animirala za VSAKO žlico, da je pojedla cca 130g jogurta, potem pa zvečer mleko. Še en tak dan, se mi ziher speljeuser posted image

Nekaj podobnega se dogaja pri nas zadnje dni. Tako da sem po oborku izžeta od vseh raznih animacij, da vsaj nekaj malega poje... Menda so spet na pohodu zobki, ampak kaj, ko se je gospodič odločil, da tudi mleko in več dobro in ga dobesedno hranim med spanjem, da vsaj enkaj spravi vase. Ja, takle mamo, bi rekli pri Mercatorju... user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
22.7.2009 16:57:44   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Mi pridno spimo...se hodimo potepat...in sem zamudila 9 mesec..mislim..user posted image včeraj zvečer me je prešinilo,da imamo 9 mesecev...Saj ni čudno,ker gre tako hitro vse.
No,jaz imam pravi dopust...vsak dan na bazenuser posted image user posted image user posted image Danes grem v Wellness park Laško.user posted image

Vse najboljše za 3/4 tortice!!! Nič čudnega, da si pozabila, če se pa kar potepate user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
22.7.2009 20:56:45   
PikicaStonoga
Na hitro!
Imeli posvetovalnico, namerili so 72 cm in 8800g ...kaj vem, očitno so drugačne vage, ker midva sva isto dolžino in celo 9 kil namerila že mesec nazaj user posted image pa sej tko k pr odraslih, se vagaš doma, pa pol še kje dreugje, pa vidiš tud +2 kile razlike, k so vage mal drugač naštrimane ...tm nekje smo no ...
zdej pa grem pod tuš, pa priletim gor še kaj zvečer ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
22.7.2009 21:23:47   
mbd0411
Midva sva danes imela posvetovalnico.Povsod je nad mejo,lepo se razvija kot treba pač.Vse je lepo sodeloval,le rozini bi ji kmalu pojedeluser posted image .Doma sem jaz navagala že 11 kg,tam pa 10,60kg,in 74 cm.Naslednji pregled 27.10.09
Danes smo se kopali v Wellness parku Laško.Super je bilo.Nik je tako užival.Sploh na valovih in masažiuser posted image Sploh se ni utrudil.Pa še zdaj je pokonci in telovadi po sobiuser posted image in se po novem slači.Ves dan mi je jezik kazal.Jedel bolj malo,ker ni imel časa,saj je bilo toliko stvari novih...Super je,se splača it..Dream,ti nimaš daleč..

Neposredna povezava do sporočila: 2488
22.7.2009 23:05:12   
Dream
A vi s ta velko žlico jeste, al kaj? Res ste težki, naš bo očitno maneken, samo še ne vem, po kom user posted image

Eh, js pa bazeni... Zdej mi pa sploh ni za it, ker sem k en štrukelj, mi ta trebuh kr neki opleta okrog pasu user posted image  Se trudim, pa ne gre stran user posted image  In itak nimam kopalk, ki bi mi bile prav, tko da mi je to super izgovor, da ni treba na bazen user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
23.7.2009 8:11:23   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Nekaj podobnega se dogaja pri nas zadnje dni. Tako da sem po oborku izžeta od vseh raznih animacij, da vsaj nekaj malega poje... Menda so spet na pohodu zobki, ampak kaj, ko se je gospodič odločil, da tudi mleko in več dobro in ga dobesedno hranim med spanjem, da vsaj enkaj spravi vase. Ja, takle mamo, bi rekli pri Mercatorju... user posted image

včeraj je bilo za odtenek boljše. Pri kosilu sem ji naredila takoooooo predstavo (pojedla 3 žlice in konec, potem pa ves 190g lonček), bom kmalu lahko otroke zabavala na rd zabavah. Me mal skrbi, da bo pupa mislila, da predstava spada k obroku, tko kot žlicauser posted image

Neli zgleda še spi, jaz čakam prijateljico z dojenčkom, bomo šli samo na en hitri krog, max do 10h, pol pa se skrit v hišo ali za hišo v senco

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
23.7.2009 8:29:06   
jolly123
Tiste, ki že  dajete alpsko mleko ali ga kaj redčite z vodo? Bom počasi začela Tajkotu uvajat, ker bo itak čez en mesec v vrtcu ga dobil, tko da bi mu delala kak čokolino z navadnim mlekom itd, pa ne vem a mešat al ne. 

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
23.7.2009 8:49:31   
coccinella

Tiste, ki že  dajete alpsko mleko ali ga kaj redčite z vodo? Bom počasi začela Tajkotu uvajat, ker bo itak čez en mesec v vrtcu ga dobil, tko da bi mu delala kak čokolino z navadnim mlekom itd, pa ne vem a mešat al ne. 

ja jaz ga rečim recimo pol mleka pol vode......

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
23.7.2009 12:39:44   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

ja jaz ga rečim recimo pol mleka pol vode......

Jaz tudi, s tem da ne kupim alpskega, temveč navadno sveže mleko, ki ga prekuham. Mleko mu vmešam v špinačo, za keksolino ali za puding. Do sedaj ni bilo nobene reakcije.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
23.7.2009 15:23:26   
janja 27
ojla babuške

spet vas zanemarjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

bom bom seznamčke pripopala

v torek smo blii na morju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je bilo superca, smo šli v strunjan , smo prišli dol ob pol devetih tko da nismo niti plaže niti prakirnine plačali ker ni bilo še nobenegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo zasedli plac pod borovci v bližini peskovnika user posted image user posted image user posted image user posted image mi pa je ok k majo na plaži tud igrala, sicer je mal smotano za it v morje ( štenge ) ma se tud to da prživet sploh če je vse for free..user posted image user posted image user posted image manco nismo mogli iz vode spavit ven , je skakala k nora s plastičnega pomola na sredi morja user posted image user posted image user posted image metka pa tud v šlaufuuser posted image user posted image user posted image seveda pila slano vodo , straha nič, mrzlo jima ni blo nič, cene v gostilni za kofi in sladoled primerne, morje za čuda čisto , v galvnem smo rekli da ponovimo vajo drug teden user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sem imela pranje brisač in mal obiskov user posted image user posted image user posted image no sej itak jih imam skozi ma mi je beda vam težit da mam skozi obiske user posted image user posted image user posted image user posted image ker mi skoraj ne verjamete več user posted image pa še ne vem katera al manca al metka se je spomnila en dan odpret vrata od zmrzovalne omare pod hladilnikom  in spet ne vem kolk časa so bla odprta in potem jih je spet ne vem kdo zapru in je ratalo na miljone leda in nsnega tko da sem mogla še to vse odtajat k sem včeri neki iz škrinje rabla in seveda odprla vratca in me je skor kapuser posted image user posted image user posted image
danes pa gremo k kolegici je kupla tavečji trampoli user posted image user posted image user posted image manca me non stop sprašuje kdaj bo ura šestuser posted image user posted image user posted image

drugo vse po starem

mbd sem ti pozabla napsiat da hvala a info o plaži v portorožuuser posted image user posted image

jolly jaz sem ji dala alpsko mleko nekajkrat pa sem ga na začetku mešala z vodo pol k ni blo nobene reakcije nič več, sem ji dala kr čisto , sicer pa jaz stavim domače kravje mleko , nič ne redčim z vodo....reakcije ni, veselo papa in je vse ok user posted image user posted image user posted image

dream kaj se sekiraš za trebuščekuser posted image ...glavno da si zdrava pa kr na bazen palvat in čofotatuser posted image user posted image user posted image user posted image

afnica mala.....ja moja soseda ma punčko sicer rojeno dva meseca prezgodaj in ia sedaj 16 mesecev in ma še vedno boje za hranjenje , pri vsakem oboku animacija user posted image user posted image user posted image ap letalo, pa brrr,......včasih ji da kako igračko v roke da se igra oz, opazuje oz. nekaj novega in potem usta ospira in papauser posted image user posted image provaj če še nisi

pikica ...kako ste, kdaj pa vi odpotujete....ta teden , kako je s parketom v hiši, čakam na povabilo na cleaning vselitven partyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom kupla une nove super vpojen krpe k sme jih una dan vidla na tv , ne vem kako se kličejo...bomo vse počistli v minutki user posted image user posted image user posted image user posted image pa še H2O prinesem s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image

suzy....user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše dopustovanje in malega planincauser posted image user posted image user posted image user posted image

vse k dopustujete veselo čofanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
23.7.2009 16:00:16   
janja 27

user posted image

user posted image   22.12 - 20.03 user posted image

irma78
- 31.12.1978

Tosca - 07.01.1970

čebelka77 - 19.01.1977

Pšemek - 20.02.1983

ajetam
- 05.03.1986

user posted image 21.03 - 20.06 user posted image

suzy124 - 12.04.1980

lakrneš - 18.04.1986

Lovely - 08.05.1977

Afnica mala - 29.05.1977

jolly - 01.06.1981

talcy - 02.06.1984

mbd0411 - 16.06.1972

user posted image 21.06 - 22.09 user posted image

Tejčika29 - 21.06.1978

lena35 - 27.07.1971

iraira - 15.09.1976

user posted image   23.09 - 21.12 user posted image

Lučka1 - 24.09.1977

valla
- 06.10.1979

gogabojan - 11.10.1980

janja27  -  28.10.1977

timnala - 13.11.1980

Pikicastonoga - 21.11.1979

evelin - 23.11.198

Marisha - 04.12.1981

Dream - 08.12.1975

coccinella - 08.12.1978

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
23.7.2009 16:00:18   
janja 27

user posted image

user posted image user posted image user posted image      S E P T E M B E R user posted image user posted image user posted image

26.09.08

mamici JOLLY123 (27let, KR) TAJ  2750 g in 48 cm 

user posted image user posted image      O K TO B E R user posted image user posted image user posted image

01.10.08

mamici LAKRNEŠ (22 let, LJ) HANA 3720 g in 54 cm
mamici IRMA78 (31let, LJ) NIK 3520g in 52 cm

02.10.2008

mamici JANJA27 (30 let, PO) METKA 4010 g IN 53 cm
mamici VALLA (LJ) TILEN  4200 g IN 55 cm

04.10.08

mamici AJETAM (22 let) TJUŠ 2850 g in 51 cm

06.10.08

mamici TIMNALA (27 let, Mozirje) NACE 3490 g in 51 cm
mamici *TALCY* (24 let) TIJAN 3.720 g in 52 cm

07.10.08

mamici DREAM ( Trbovlje, 32 let) MATIC 3240g in 51 cm

09.10.08

mamici COCCINELLA (29let, Domžale) GAJA MAZVITA  4300g in 53 cm
mamici AFNICA MALA (LJ) NELI  3080 g in 50 cm
mamici SEAN (Sarajevo) ARMIN 3170 g in 51 cm

13.10.08

mamici SUZY124  MAJ 3110g in 50 cm

14.10.08

mamici LUČKA1 (LJ) VAL 3040 g in 51 cm

15.10.08

mamici TEJČIKA29 (CE) ALINA 2650g in 48 cm
mamici IRAIRA ALYA 3700g in 53 cm

16.10.08

mamici MANDEK (CE 25 let) ZALA 3080g in 47 cm
mamici SMEJA2  MIA 3820gin 52 cm

18.10.08

mamici ČEBELKA77 (31let, KR ) BLAŽKA 4080g in 56 cm

19.10.08

mamici MARISHA MARK 3415 g in 51 cm

20.10.08

mamici PŠEMEK (LJ, 25 let) NEJKA 3050 g in 53 cm
mamici MBD0411 (CE 35 let) NIK 3420g in 51cm
mamici LENA35  (Polzela,37 let)  BLAŽ (3880g in 55 cm)
mamici GOGABOJAN (Vrhnika, 28let)  ROK  3680g in 54 cm

21.10.08

mamici MAJA_SUNNY   ARLAN 3230 g  in 49 cm

22.10.08

mamici CORTI  HANNA 3480g in 52 cm

24.10.08

mamici LOVELY (LJ) INYA NADA   3750 g in 52 cm

25.10.08

mamici PIKICASTONOGA (LJ) TIJANA 2940g in 50 cm
mamici STUNFEK ( INDIJA, 35let) AKASH 4235g in 55 cm

27.10.08

mamici EVELIN  MAŠA 3430 g in 50cm

29.10.08

mamici TOSCA (LJ) DANAJA 3055g in 49 cm

user posted image user posted image user posted image     N O V E M B E R user posted image user posted image user posted image

01.11.08

mamici SONČNICA24  NIK 3700 g in 50 cm

R   A   Z   M   E   R   J   E    

user posted image     - 15    user posted image -16

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
23.7.2009 16:00:25   
janja 27

user posted image P R E G L E D I user posted image

J U L I J

janja27 : 28.07.09

A V G U S T

Lovely . 04.08.09
gogabojan : 05.08.09
Lučka1 : 12.08.09

S E P T E M B E R

jolly : 29.09.09

O K T O B E R

suzy124 : 15.10.09
Mbd0411 : 27.10.09

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
23.7.2009 16:05:40   
janja 27

user posted image KAKO NAPREDUJEJO NAŠE LUMPIKE IN LUMPIJI   user posted image

user posted image (23.09 -23.10)

JOLLY123 (TAJ 26.09.08 )
20.01.09 6325 g in 62,5 cm
28.05.09 8460 g in 71,5 cm  (2750g in 48 cm)

LAKRNEŠ ( HANA 01.10.08)
12.01.09 5900 g in 61,5 cm
20.04.09 7500 g in 68 cm 
( 3720g in 54 cm )

IRMA78 ( NIK 01.10.08 )
02.02.09 7360g in 64 cm
01.04.09 8470g in 68 cm
06.07.09 9850g in 73,5 cm (3520g in 52 cm)

JANJA27 (METKA 02.10.08)
15.01.09 6400g in 61 cm
03.03.09 6830g in 64 cm
18.03.09 7170g in 65 cm
13.05.09 8210g in 68 cm  (4010g in 53 cm)

VALLA ( TILEN 02.10.08 )
02.01.09 6900 g in 65 cm
20.01.09 7300 g in 65 cm
24.02.09 7900 g in 68 cm
08.04.09 8550 g in 71 cm ( 4200 g in 55 cm )

TALCY (TIJAN 06.10.08)
13.01.09 6650g in 63 cm
23.02.09 7640g in 66 cm
06.04.09 8650g in 68,5 cm
(3720g in 52 cm )

TIMNALA (NACE 06.10.08)
15.01.09 6430g in 63 cm
26.02.09 7700g in 64 cm
09.04.09 7980g in 67 cm (3490g in 51 cm)

DREAM (MATIC 07.10.08)
12.01.09 6140 g in 60 cm
02.03.09 7450 g in 67 cm
06.04.09 8050 g in 67 cm
21.07.09 9400 g in 73 cm   (3240 g in 51 cm )

AFNICA MALA (NELI 09.10.08)
13.01.09 5570g in 60 cm
09.02.09 5950g in 62 cm
10.03.09 6400g in 64,5 cm
06.04.09 6900g in ?? cm 
20.04.09 6930g in 68 cm
03.06.09 7500g in ?? cm  (3080g in 50 cm)

COCCINELLA (GAJA MAZVITA 09.10.08)
18.03.09 8500g in 65 cm
07.04.09 9200g in 72 cm
09.05.09 9700g in 73 cm
14.07.09 10450g in 74 cm   (4300g in 53 cm )

SUZY124 (MAJ 13.10.09 )
21.01.09 6460g in 59 cm
19.02.09 7200g in 63 cm
19.03.09 7830g in 66 cm
16.04.09 8400g in 67 cm
02.07.09 9240g in 69 cm
(3110g in 50cm)

LUČKA1 ( VAL 14.10.08)
14.01.09 6180g in 64 cm
17.02.09 7100g in 68 cm
27.03.09 7800g in 72 cm  ( 3040 g in 51cm)

IRAIRA (ALYA 15.10.08)
27.01.09 6740 g in 62 cm
21.04.09 8685 g in 70,5 cm
15.07.09 10045g in 72 cm (3700g in 53 cm )

TEJČIKA29 (ALINA 15.10.08)
15.01.09 4300g in 56.5 cm
21.01.09 4340g in 57 cm
04.03.09 4665g in 60,5 cm
15.04.09 5530g in 61,5 cm
06.05.09 6000g in 63,5 cm

08.07.09 7060g in 69 cm  (2650g in 48 cm)

ČEBELKA77 (BLAŽKA 18.10.08 )
24.04.09 7330g in 65 cm (4080g in 56 cm)

MARISHA (MARK 19.10.08 )
20.01.09 6870 g in 62 cm
09.03.09 8630 g in 67 cm
21.04.09 9270 g in 69 cm
09.07.09 10130 g in 72 cm 
(3415 g in 51 cm)

PŠEMEK ( NEJKA 20.10.08 )
21.01.09 5610g in 62 cm
05.03.09 6310g in 65,5 cm
20.04.09 6920g in 67,5 cm
20.07.09 7590g in 72 cm   ( 3050g in 53 cm)

MBD0411 ( NIK 20.10.08 )
05.01.09  6200g in 62 cm
03.02.09  7350g in 64 cm
10.03.09  8000g in ??cm
21.04.09  9180g in 69,5 cm
28.06.09 11000g in 72 cm
22.07.09 10600g in 74 cm  
(3420g in 51cm
)

LANA35 (BLAŽ 20.10.08 )
20.01.09 6300 g in 60 cm
03.03.09 7130 g in 63 cm
20.04.09 7600 g in 66 cm(3880g in 55 cm)

GOGABOJAN (ROK 20.10.08)
21.01.09 6410 g in 64,5 cm

04.03.09 6560 g in 64,6 cm
20.04.09 7680 g in 68 cm 
(3680 g in 54 cm )

user posted image (24.10 - 22.11)

LOVELY (INYA NADA 24.10.08)
23.01.09 5020g in 60 cm
10.03.09 5750g in 64 cm

22.04.09 6400g in 67 cm  ( 3750g in 52cm)

PIKICASTONOGA ( TIJANA 25.10.08)
27.01.09 6000g in 63 cm
27.02.09 6900g in 63 cm
16.04.09 7500g in 67,5 cm
25.06.09 9000g in 72 cm
22.07.09 8800g in 72 cm  
(2940g in 50cm)

EVELIN (MAŠA 27.10.09)
02.02.09 5880g in 61cm
14.05.09 7175g in 66 cm (3430g in 50 cm)

TOSCA ( DANAJA 29.10.08 )
24.03.09 7140 g in 65 cm
29.05.09 7800 g in 68 cm  ( 3055 g in 49 cm )

SONČNICA24 (NIK 01.11. 08)
08.02.09 5850g in 61 cm (3700g in 50 cm)

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
23.7.2009 16:07:16   
janja 27
valla kako gre odvajanje dojenja ponoči ???

sončnica24  kako je nik???

irma kako je tvoj nik???

madona sami niki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
23.7.2009 16:36:23   
mbd0411
Janja,hvala za seznam..Tale moj Nik pa ima kilažo...user posted image Smo malo shujšali in zrastli.
Danes se je prvič sam dvignil na kolena ob mizici.Potem pša se je z bradico udaril ob mizo in jok....pa spet na kolena in hop pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?