iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Drugače pa nismo OK, vročina narašča bogica moja - ampak bo ...tko kot mi je rekla sestra pri zdravnici in valla, ni moglo bit od vročine , ampak saj veste človek pomisli na vse, kaj bi lahko bilo vzrok, bi mi bilo lažje, če bi vedela, zakaj je dobila vročino, kot pa kr enaenkrat zato ker ....brez odgovora ...ampak pač prvič je, da vročina narašča, ampak bomo že ...čez dan sem ji mogla dat 2x svečko, enkrat pri 38,7 in drugič pri 39,1 ... zdaj zvečer sem jo najprej hladila v kopeli, zdaj pred spanjem je pa dobila Calpol pri vročini 39,2 ....tko da ja, se borimo, ampak bo že, upam, da bo jutri boljše če bo jutri še cel dan vročina, sem dogovorjena, da jo popoldne peljem k zdravniku ... zdaj pančka, jaz pa grem na en čvek k moćeku in tašči, smo pripli sem za eno noč, ker se nismo vidli cel teden, med vikendom bomo pa delali na hiški in ne bo časa za klepetek ... aja, smo pa danes končno vkopali zunaj plinsko cisterno! :) zdaj pa naprej v nove zmage med vikendom! :) papa pa še preberem zvečer, če bo kaj novega za brat ... Pikica a misliš da ni možno da bodo norice malo z zakasnitvijo . Drugače je pa visoka vročina tri dni potem pa pikice tudi znak za šesto bolezen če se ne motim . Sem zasledila na FB da jo ima Tjuš od ajetam Upam pa da bo kmalu bolje s Tijano, ker so taki bogci mali če so bubani Evo še zanjo