|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
16.7.2009 21:56:13   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Čer bejbe.

Ufffffffff vzdušje je tu gori fenomenalno.

ja vzdušje je zadnej čase kr ufffffffffffffffffffffffffffffffffffuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
16.7.2009 21:56:26   
gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Itak da te goga user posted image

Janja nisem nič gledala na netuuser posted image

čaki bom jaz user posted image

me boš ti pogrešala??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
16.7.2009 21:56:42   
iraira
Nova stran user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
16.7.2009 21:57:39   
gogabojan

Nova stran user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kdor zna zna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.7.2009 21:58:36   
gogabojan
Wauuuuuuu, zdaj pa se nekaj dogaja tu gori.   NOT. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.7.2009 21:59:04   
iraira

Čer bejbe.

ja vzdušje je zadnej čase kr ufffffffffffffffffffffffffffffffffffuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se spomnite, kako smo se včasih hecale, pa tolažile ena drugo, pa nasmejale se itd. itd.....se mi zdi da kar ni tega več tolikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.7.2009 21:59:59   
gogabojan
eeeeeeeeee glih fajn volje sem. Škoda da Irme ni, da bi se malo hecali.

Ona pa uživa alone, na morski obali. FOLŽ SEM TI IRMA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj jutri boš tudi uživala morski zrak z Nikom, k boste pršli k nam, bomo PRODUŽILI do morja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.7.2009 22:04:58   
PikicaStonoga

Janja kremice so firme Cosmerba! Ta na prospektu je za sonce, imajo pa baje tudi za komarje.....moraš pa v lekarni vprašati (najbolje, če imate kakšno domačo lekarno)

Cosmerbe ne prodajajo v lekarni, ampak samov  zeliščni lekarni! Ali pa na lekarnar.com ...mi je ena olegica priporočila njihovo kremo za opekline, samo sem vedno mazalo samo z bepantenom ...bi si jo kuopila, pa nimam nobene zeliščne lekarne blizu user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.7.2009 22:07:22   
gogabojan

Čer bejbe.

A se spomnite, kako smo se včasih hecale, pa tolažile ena drugo, pa nasmejale se itd. itd.....se mi zdi da kar ni tega več tolikouser posted image user posted image user posted image

Ah daj no iraira.

Saj se tolažijo in nasmejejo (med seboj). Za slabo vzdušje, sem bila pa jaz kriva, ker sem povedala kar si mislim. Tak je. Eni lahko komentirajo vse, druge nič.

Kot je bilo povedano meni, se imam za gospo Izkušeno (kar ni res, ker se še bolj lovim zdaj, kot sem se pri Bojanu). Ampak boli me.........

Napišem, kar mi paše, če dobim kak komentar OK če ne pa tudi OK. Povem, kar si mislim, vem, .....

To pa je internet bejbi. S časom se vidi v resnici, kakšne osebe smo. Evo za mene so bejbe ugotovile, da se rada kregam in da sem kao fullll užaljena.

Ne, rada se opravičim, da koga ne bi užalila. Kar pa se tiče ostalega. Sem dobila komentar, da naj bom bolj resna in odrastem pa se je izkazalo, da pač ta dotična oseba je storila točno to, da bi se lahko ta oseba sama tega držala. Storila je točno to, kar bi moj Bojan naredu.user posted image user posted image user posted image

Sto ljudi, sto čudi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se sprijaznila s tem.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.7.2009 22:15:24   
janja 27

Itak da te goga user posted image

Janja nisem nič gledala na netuuser posted image

čaki bom jaz user posted image

me boš ti pogrešala??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itak ....user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.7.2009 22:18:43   
Marisha
Živjo vsem skupaj user posted image .

Evo, danes smo bili celo popldne brez neta, no pa ga niti nisem preveč pogrešala, ker sva se z Markcem potepal pri kolegici v službi,...

Mark je danes dodobra pogruntal kako iz sedčega položaja s pomočjo opore (kavč user posted image )  vstati. Zdej pa sploh noče nič več sedeti, ampak bi non stop stal user posted image user posted image .

Joj, vroče je pa ko user posted image user posted image nikoli nam ni prav, če je vroče, če je dež ,..............
Jutri pa končno mal šibnemo na morje user posted image user posted image

No, se vam še kaj javim,

Pozdravček,

Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.7.2009 22:20:46   
iraira
Ej ne vem goga, zame si čisto ok....super mamica itduser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Nikoli nisva bili v konfliktu...vsaj mislim da neuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.7.2009 22:22:31   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Marisha

a za vikend al sam za en dan, drugače se oglasi ker greš itak mimo mene .-)))

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.7.2009 22:23:28   
iraira

Mark je danes dodobra pogruntal kako iz sedčega položaja s pomočjo opore (kavč user posted image )  vstati. Zdej pa sploh noče nič več sedeti, ampak bi non stop stal user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Marki...pa uživajte na morjuuser posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.7.2009 22:23:38   
janja 27

Ej ne vem goga, zame si čisto ok....super mamica itduser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Nikoli nisva bili v konfliktu...vsaj mislim da neuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.7.2009 22:27:28   
gogabojan
Aja še to da napišem.

Sem se imela fajn na rr, ker mi je bilo všeč tisti odklop, ko smo se hecale. Pač se ne hecamo več tu.

Jaz sem pozabila na vse, kar je bilo. Lahko da so bili trenutki slabosti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj vidiš, da še vedno pišem in se včasih hecam tu gori.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot je Pikica rekla. Je že zdavnaj pozabljeno. Pa itak, so se začele te vezi bolj razpadati, ko smo se začele v skupinice dajati. To je pač taka resnica. Eni bolj kompliciramo eni manj kompliciramo. Pa zame je itak vse že preteklost. Če pa drugi ne morejo iti čez to, je pa njihova to volja in zadeva.

Napišem kar se nam dogaja in to je to. Kot mi je rekla bejba, to je itak samo internet in forum. Vedno lahko komurkoli pomagam, če bom le znala in lahko. Do sedaj ste me pa že fajn spoznale.

Evo, danes sem odlične volje za hec.

Marisha - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Markca

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.7.2009 22:32:11   
gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala bejbe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iraira, tudi če bi bile, saj sva odrasli osebi. Z moje strani bi bilo vse potem good.  Moraš dovoliti da kritika pada na tebe, nato kritiko dati. Prenesem kritiko in se spoprimem z njo. Pa kolikor sem tebe spoznala, si tudi taka oseba.

Nikoli, ampak nikoli ne bežim od problema. Vedno ga je potrebno razčistiti. Taki pač smo. Če pa ne gre, pa jebi ga. Bo že.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
16.7.2009 22:32:25   
Marisha

Marisha

Gremo samo za vikend, ker imava z Markom naslednji teden sistematski pregled user posted image .

Ej, sej se na momente vprašam zakaj z Markom večkrat ne spokava in kidneva na morje, glede na to da imava to možnost (prav neumna sem)user posted image

Na kavo  se pa itak enkrat oglasim user posted image , al pa ti pri meni user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.7.2009 22:36:09   
gogabojan
Zdaj pa kratko poročanje za vse skupaj.

Iraira - user posted image user posted image user posted image user posted image ponosna mamica. Super princesko imaš

Janja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Manco in Metko, k uživati v kopanju. Pa še dodatno user posted image user posted image user posted image za Manco, k skače na glavico

Marisha - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Markca

Pikica - user posted image user posted image user posted image za Tijano. Da čimprej ozdravi

Tosca - user posted image user posted image user posted image za vas tudi

Dream -- wb

Irma - a si se nauživala na obali????user posted image user posted image user posted image

MBD - treba tel. zamenjat, da se dobimo jutri

Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.7.2009 22:38:34   
gogabojan

Marisha

Gremo samo za vikend, ker imava z Markom naslednji teden sistematski pregled user posted image .

Ej, sej se na momente vprašam zakaj z Markom večkrat ne spokava in kidneva na morje, glede na to da imava to možnost (prav neumna sem)user posted image

Na kavo  se pa itak enkrat oglasim user posted image , al pa ti pri meni user posted image

Ej bejbi. Jaz te tudi ne razumem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če ne pa te jaz poberem, pa kidnemo dol. Itak imamo eno uro do dol.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.7.2009 22:41:15   
gogabojan
Bejbe, jaz grem dol z rr.

Mejte se lepo.

Fajn je bilo malo počvekati. Pa itak, če kera kaj rabi, mi javite na fb.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah ta prenosnik. Grrrrrrrrrrrrrrrr. Moj še vedno ni windowse zrihtal na unem domačem compu. Nič ne morem, ne printat, ne skenirat ne nič. grrrrrrrrrrrr

NOČKA.

Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.7.2009 22:54:31   
janja 27

Marisha

zmenjeno .-))))

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.7.2009 22:58:24   
coccinella
dober večer!

samo tolko da vas malo pozdravim....Ti dnevi so pa res super, sonček, toplo....no vrče user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak mama z user posted image zelo paše. Ves dan sva zunaj na dekici v senčki, kjer se igrava oz. user posted image vstaja in se vseda in to ponavlja v nedogled, jaz pa ji služim za oporo, sem kot neko plezalo user posted image user posted image user posted image . Ptem pa se tudi malo guncava, peljeva s triciklim (kar fulllllll obožuje), in pa seveda namakava v bazenču. Pa še kaj se najde user posted image user posted image user posted image .

V torek sva imeli pa tudi pregled: jo je P testirala po Denverju - pa je rekla da vse obvlada, kakšno stvar tudi prekmalu user posted image user posted image user posted image , ko pa sva čakali na pregled je pa skos nekaj čebljala, niti minute ni tiho joj......

no pa mere pa so: teža je 10,450 kg in višina 74 cm

to pa je za enkrat vse....želim vam lepo noč in lepe dni, ki še prihajajo

Neposredna povezava do sporočila: 2398
16.7.2009 22:59:31   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Drugače pa nismo OK, vročina narašča bogica moja - ampak bo ...tko kot mi je rekla sestra pri zdravnici in valla, ni moglo bit od vročine , ampak saj veste človek pomisli na vse, kaj bi lahko bilo vzrok, bi mi bilo lažje, če bi vedela, zakaj je dobila vročino, kot pa kr enaenkrat zato ker ....brez odgovora user posted image ...ampak pač prvič je, da vročina narašča, ampak bomo že ...čez dan sem ji mogla dat 2x svečko, enkrat pri 38,7 in drugič pri 39,1 ...
zdaj zvečer sem jo najprej hladila v kopeli, zdaj pred spanjem je pa dobila Calpol pri vročini 39,2 ....tko da ja, se borimo, ampak bo že, upam, da bo jutri boljše user posted image
če bo jutri še cel dan vročina, sem dogovorjena, da jo popoldne peljem k zdravniku ...
zdaj pančka, jaz pa grem na en čvek k moćeku in tašči, smo pripli sem za eno noč, ker se nismo vidli cel teden, med vikendom bomo pa delali na hiški in ne bo časa za klepetek ...
aja, smo pa danes končno vkopali zunaj plinsko cisterno! :) zdaj pa naprej v nove zmage med vikendom! :)
papa pa še preberem zvečer, če bo kaj novega za brat ...

Pikica a misliš da ni možno da bodo norice malo z zakasnitvijouser posted image  user posted image  user posted image . Drugače je pa visoka vročina tri dni potem pa pikice tudi znak za šesto bolezen če se ne motimuser posted image  user posted image  user posted image  . Sem zasledila na FB da jo ima Tjuš od ajetam

Upam pa da bo kmalu bolje s Tijano, ker so taki bogci mali če so bubaniuser posted image  user posted image  user posted image

Evo še user posted image user posted image user posted image  zanjo

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.7.2009 23:02:23   
janja 27
coccinela bravo za pridno gajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mekta se tud name opre in se dvigne k ležim, pa še smeje se zraven..pa kliče ata ata , bolj i govorim da sem mama ona se bolj dere atauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seznamček pa bom dodalaj jutri user posted image

goga .....bjeba ti tolk napišeš da potem vse zakomplicirašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej prov tud taki morjo živet zato je svet toliko bolj zanimiv in pesteruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?