|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
19.7.2009 9:09:15   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Dobro jutro

Pikica- super, da vam je padlo pod 37. Upam, da boste zdaj ok.

- da pa niso vedeli, da sta dva otročka?! Kako se pa to lahko sploh naredi. A ne delajo vsaki user posted image vsaj 2 ultrazvoka? In so obakrat spregledali. To pa je šok!

Pri nas po starem, user posted image dela cele dneve, Neli me ubija s hrano (skoraj vsak ali kar vsak obrok štrajka), jaz korenina pa ne pozebemuser posted image
Dedi in mož sta bila pridna, v mansardi je položena izolacija, našraufani profili, strop iz knaufa položen, stene še malo manjkajo, potem pa še predelne stene. Zdaj bo šlo počasneje, ko ni dopusta.

Tosca-
sem doma ugotovila, da sva ene par tem načeli, pa naju je kaj prekinilo (beri otroci), pa nisva dokončali. Bo treba ponovit.

gogabojan-
danes bom Neli poskusila še čaj iz kamilic naredit. Včeraj je spet slabo kakala.

Zdaj pa grem pisat prošnjo za podaljšanje porodniške. Lepo nedeljo vam želim!

ja ne vem otroček se je očćitno skril :)
sem vedno bolj prepričana, da tud drugič ko bom nosečka ne bom vprašala, kaj bo :)
sicer bova pa itak naročila dvojčka fantka, da ne boste pozabile, vams pšet povem user posted image
a že katera dela na drugem otročku? :)

no ponoči je vročina še enrkat prišla na 38,4, po hladnih nogavičkah pa spet padla pod 37 ...še vedno smo pod 37 user posted image , vsi flekasti v obraz in pikasti po hrtbu in trebušču ....tko da to je to ...
grem jest sem lačna ...

afnica A NI FAJN ko delo napreduje ...
meni tudi včeraj in danes plagajo ploščice v kleti ...pol pa res samo še minimalno vse skupaj :)
čakam da mi pride brusit in lakirat parket da se lahko potem preselimo ....bi moral v petek pa ni šlo skoz ....upam na ta teden! Držte pesti!!!

Pozdravček! :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
19.7.2009 10:18:57   
iraira
Evo .100 noga pa je ena bolezen že za vami. Ko dobite pikice namreč niste več kužni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za Tijano, da je tako dobro prenesla vročino

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
19.7.2009 12:25:56   
jolly123
No mi smo nazaj iz toplic, bilo je fajn. Edino z našim otrokom je res težko kam it in če ne bi imela dva para dodatnih rok babi in dedija bi šlo res težko. Si ne predstavljam, da bi se šla z mojim sama ta špas, pomoje se skregava po dveh dneh in gremo samo domov. Tamal ne odstopa od svojega urnika 5 %, vstaja ob pol šestih, kosilo mora bit ob pol dvanajstih, spat ob dvanajstih, zvečer ni šans, da bi ga dlje držali pokonci in bi šli še malo ven, kje pa ob 7-ih je treba spat. Tko da sem zjutraj za kosilo že narezala zelenjavo in vse kar je bilo treba, sva šla na bazen že ob 8-ih, tam visela do ene pol 11, prišla domov, prištimala kosilo, ga dala spat in šla ponovno ven ob treh, nazaj pa najkasneje ob pol šestih, ker je ratal čisto nevzdržen, dretje, jokanje in samo še dam, dam in dam.

Na plaži pa tudi, bi šel v vodo, pa ne bi bil v vodi, pa se dere za to pa za un, pa kar celo plažo bi prehodil, jao...če ne bi mela koga za merkat tud odplavala ne bi v miru. Spal prvo noč ni nič, druge dve je kar šlo, zadnjo je pa spet neki sračkal. Tko da ja upajmo da bo lažje drugo leto.

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Ja,ne moreš verjet no..
Kako pa je bila presenečena???
Sigurno je kupila vse roza...zdaj bodo mogli pa modro..

Še nisem z njo govorila, samo SMS dobila .... :)
Sej majo od prej fantka, tko da ne bo panike s cunjicami :)

Ne vem pa, če sem povedala, da je od moža sodelavca žena rodila ene 3 tedne nazaj ...niso sicer spraševali, kaj bo, ampak po tem, ko se je rodila punčka, je žensko še kr nekej bolelo in so čutili še en utrip in se je rodil še fantek!!! - Pa sploh niso vedli, da bosta dva! Kaj pa na to praviš? :)

OK KAJ??? Mislim, da se ti v današnjih časih kej takega zgodi, pa dej no jaz sem imela ziher ene 5 UZ, to je res že za oddajo neverjetno ampak resnično. Pa kako se lahko tako skrije, da ne vidijo vsaj še ene roke al noge al neki pač???

Pikica me veseli, da ste OK. Tale vročina zna bit res nadležna.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
19.7.2009 15:10:12   
janja 27
ojla

smo se odločili da danes  ne pohajamo ker gre moj v nočno in tko spita on in metka manca se igra z bratrancem, jaz sem za kosilo vse pospravla danes nas je bilo velikoooooooooo, njegovi starši, moji starši pa njegov brat (k je samski ) in mlajši brat z družinouser posted image ....pet minutk sam zame in jaz se zicnem pred računalnikuser posted image user posted image user posted image

pikica user posted image user posted image pol HB je 6 bolezen.....kot je rekla iraira niste več kuži in lahko greste ven

tebi in afniciuser posted image user posted image user posted image user posted image za pridne zidarske mojstre..mi se bomo drugo leto matrali z mansardo da sobe uštimamo en wc in kopalnico zgoraj in se preselimo spat v zgornji štuk user posted image user posted image user posted image komaj čakam.....ampak kej je še to user posted image user posted image user posted image

afnica ....en vspodbudni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za neli da bo začela papcat in zate k se trudišuser posted image user posted image user posted image so kamilice kaj pomagale....jaz HB nimam teh težav ker jemo non stop in kakamo non stop tud 5 krat na dan....zato pa gre pelnic en vagonuser posted image user posted image

uživačke na morju......en velik skok v vodo in čofačofa.....user posted image user posted image user posted image user posted image

jolly..ja tajko ma pa ok urnik za vrtec ker tam jejo kosilo ob pol dvanajstih potem pa spat do dveh user posted image user posted image user posted image saj tko je pri nas.....jah dopust pa ne bo več lenarjenje in počivanje sedaj k je otročiček edino če vzameš sabo starše oz. je otrok s tvojim k ti ležiš, no pri nama niti to ni več mogoče ker sta dve , starše pa niti pod razno ne vzemem s sabo ker se mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..jah pa itak bi preživel ače bi bili skupaj user posted image user posted image user posted image

moji kolegici so tud do 8 meseca govorili da bo mela fantak pa ji je pol na zdnjem UZ rekel G da bo punčka in je bla punčka..jaz sem za spol vprašala na 4D oz. sedaj je 4D,  tem UZ k ga majo v ordinacijaj jaz lih en zaupam najboljuser posted image , tisto da je rodila dvojčka pa mi je skoraj neverjetno user posted image da se dandanes to spregelda..mission imposible is possibleuser posted image user posted image user posted image user posted image čeprav v posotjni ena dva ginekooga k sta še iz prazgodovine user posted image en delata UZ do 8 meseca edino prvič potem gledata vse preglede vmes vaginalno...tko da evo pri njiju bi bilo čist možno da se kaj takega zgodi user posted image user posted image user posted image

metka pa se mi je začela vozit po ritki po hiši, sedi in se pomika naprej, sem jo dala na vse štiri da bo puzala pa protestira sto na uro..koker če , pa naj se po riti vozi, itak pa bi najraje non stop stali pa hodili...

mbd user posted image user posted image user posted image za nika da je pogruntal čare puzanja, kje si bila na morju v petek na glvani plaži v porotorožu, se da kje parkirat, kolk pa je vstopnina??? bomo tud mi šibnili za en dan ta teden user posted image user posted image user posted image

lep preostanek nedelje .....pa vas pridem pogledat zvečeruser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
19.7.2009 15:21:59   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jolly..ja tajko ma pa ok urnik za vrtec ker tam jejo kosilo ob pol dvanajstih potem pa spat do dveh user posted image user posted image user posted image saj tko je pri nas.....jah dopust pa ne bo več lenarjenje in počivanje sedaj k je otročiček edino če vzameš sabo starše oz. je otrok s tvojim k ti ležiš, no pri nama niti to ni več mogoče ker sta dve , starše pa niti pod razno ne vzemem s sabo ker se mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..jah pa itak bi preživel ače bi bili skupaj user posted image user posted image user posted image

Ja urnik ma fajn za vrtec to ni kej, hudič je ko se še na dopustu drži urnika kot pijanc plota, ni šans da odstopiš pol ure gor ali dol. No se vidi, da sem ga tok forsirala z urnikom, da je čist not user posted image user posted image

Ma to daleč da bi zdaj pričakovala da bom na dopustu ležala, samo ne da se mi dretja poslušat, ker takoj siten rata. Čakam da bo toliko star, da se bova lahko skupaj po toboganih spuščala user posted image user posted image

Je pa največji fehtar hrane pod soncem. K vsakemu, ki je na plaži jedel ali pil je šel ke in fehtal user posted image Mislim prav pride ke, se dvigne na noge in pol ga gleda v faco in usta odpira user posted image mulo mali user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
19.7.2009 16:17:21   
janja 27
jollyuser posted image user posted image user posted image ta tvoj tajko je pravi facko user posted image user posted image user posted image user posted image sej je prov da hrano žica, od malga treba začet, se bo znašel vživljenjuuser posted image user posted image user posted image

ja sej k se boš pa tela po toboganih vozit pa se on ne bo teluser posted image itak da je narobe svet, vpraš mene pri manci ..in na koncu je ata zakon, mame k da niuser posted image user posted image user posted image evo pa še metka namesto da bi mama rekla kriči po hiši ata ata ata ata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa res šit da ti hodi spat tko zgodaj in ti pol teži če kam gresteuser posted image ker naša je naprimer včeraj k smo šli ven na večerjo mi odspala 15 minut k smo se vozili, se zbudila nas animirala cel čas v gostilini, zaspala po poti ene 15 minut pol smo se pa ustavli še pri kolegih na drink pa je še tam čvekala z nami tko da je šla potem spat 23 h

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
19.7.2009 16:46:47   
jolly123

jollyuser posted image user posted image user posted image ta tvoj tajko je pravi facko user posted image user posted image user posted image user posted image sej je prov da hrano žica, od malga treba začet, se bo znašel vživljenjuuser posted image user posted image user posted image

je pa res šit da ti hodi spat tko zgodaj in ti pol teži če kam gresteuser posted image ker naša je naprimer včeraj k smo šli ven na večerjo mi odspala 15 minut k smo se vozili, se zbudila nas animirala cel čas v gostilini, zaspala po poti ene 15 minut pol smo se pa ustavli še pri kolegih na drink pa je še tam čvekala z nami tko da je šla potem spat 23 h

Ja sej tole fehtarjenje se je verjetno od psa naučil. Pes nonstop žohari pol pa naše dete misli, da je to nekaj normalnega user posted image user posted image

A res a tkole ti zdrži, če ste kje drugje? Meni je edino zdržal tko v bolnici, ker je bil ves na adrenalinu od nonstop enega pikanja, drugače pa ni šans, TAKO siten rata da je nevzdržen, je treba spat pa pika in konec. Ma sem jaz tudi taka, tko da kaj češ, kot otrok nisem marala hodit v kolonijo al pa v šolo v naravi, ker smo bili pokonci do 11-tih, sem mislila, da si bom že oči skopala ven do takrat user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
19.7.2009 20:53:32   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ja sej tole fehtarjenje se je verjetno od psa naučil. Pes nonstop žohari pol pa naše dete misli, da je to nekaj normalnega user posted image user posted image

Ha,ha,hauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem se nasmejala.Moram tud našega psa in Nika bolj združit,da bosta skupaj fehtalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Bila sem v Bernardinu.Parking ful drag,če pa kupiš nad 5€,je pa zastonj.-torej vstopnina za bazen-odrasli 2,5€,Tavečji 1,70e in senčnik 2,5€,pa še po možnosti ležalnik 2,5e..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak se potem lahko tudi v morju kopaš,avto pa lepo parkiran..Smo pač sem šli,ker sestra tam dela,kjer so tiste trgovince,lokali...
Si je tavečji privoščil hamburger in krompirček+ vodo plaačala 7,5€ aja pa še moja kava1,5€,ki sem jo naslednji trenutek polilauser posted image user posted image user posted image

Nik pa že ves dan pluva,dežek iz njegovih ustuser posted image user posted image ,pri juhi pri pudingu,čaju....kakšen vozek imam ves popluvan..user posted image da ne govorim o sedežu za hranjenje..

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
20.7.2009 7:18:45   
mbd0411
Jutro!
Sem mislila koliko bom imela za prebrat,pa vidim kako zatišje je.
A ste vse na morju??
Pikica,vi se pa ta mesec selite a ne?
Danes grem z malim spet na bazen.Imam en tak dopust v "malem"user posted image
Grem h kolegici in njenim trem razgrajačem,bova skupaj naredile kosilo-musako bom delala,potem pa na bazen...
Ne vem moj je takoooo siten doma,da ga ne morem prenašat.Kar neki...Kot jaz ko imam tečko.A je v "meni" al kaj vraga..user posted image Ampak res siten..Grrrrr...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
20.7.2009 8:10:06   
PikicaStonoga

jUTRO!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
20.7.2009 8:13:05   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jUTRO!

mAH ZASRALA ...
JUTRO ...mater me glava boli že od včeraj poopldne ...HB je moj možek ponoči skrbel za Tijano, jo je matral buši in se je zbudjala in jokala, jaz še zase ne bi mogla poskrbet ....danes bo kr težko z njo ...pa še pota imava

ja, se selimo, čeprav s parketom zamujamo ...ostalo gre po planu ...tko da če parket ne bo prebrušen in prelakiran, bomo pač stvari prepreljali, dali v garažo in šli na dopust drug teden, pa se dejansko preselili v avgustu ...danes pride vso pohištvo, ker mizar več nima kam z njim in gre vse v garažo, tko da če parket ne bo koončan naslednji teden, šibamo mi na dopust pa s epol preselimo ....ker do 31. moramo tukej stanovanje spraznit ...to bo še pestro !:)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2461
20.7.2009 8:31:40   
afnica mala
Dobro jutro

jolly- facko tale tvoj Taj; res je s... za dopust tale njegov urnik, drugače pa je super. Ne bo te skrbelo, kako ga zbujat za vrtec, ko tako zgodaj ustaja in ves ritem je super.

pikica- še tako načrtovan plan pri gradnji, se na koncu ziher mal zaštrika. Si boš pa na ta račun še dopust privoščila- zvitouser posted image

Neli še spančka, jaz pa razmišljam katere opravke narediva danes. Kakšne velike centre bom počasi zanjo skenslala- itak gre z mano ene 2x mesečno- ko bo šlo poletje h koncu in bo na pohodu gripa. Na tržnico morava po ribo it, bo že čas, da Neli začne jesti ribice.

Danes bo torej Muller in tržnica. Imejte se lepo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2462
20.7.2009 8:49:10   
PikicaStonoga

pikica- še tako načrtovan plan pri gradnji, se na koncu ziher mal zaštrika. Si boš pa na ta račun še dopust privoščila- zvitouser posted image

ma ne sej dopoust je itak bil palniran, sam nč določenega kdaj ...hotli smo po selitvi v avgustu skočit v Bosno do žlahte, zdej pa če ne bo tko bomo šli pa prej ...itak je vse odprto ...bomo vidli, da vse popedenamo tko k je treba ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2463
20.7.2009 10:34:22   
suzy124
Dober dan

Mi smo prispeli z dopusta kjer smo maksimalno uživali. Maj je bil zelo pridn tako da nismo imeli problemov z njim, ponoči pa je tudi pridno spal.

Grem pa zdle stvari pospravljat, ki jih je kr veliko, tak da se še kasnej kaj oglasim in preberem kaj za nazaj.

Lep pozdrav vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2464
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 15:15:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzy124)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
20.7.2009 15:27:03   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

a pride jutri katera v Kolosej? Me z .stonogo bova nekje od 9 ure zjutraj tam.

a že ob 9h bosta tam? joj to pa je zgodaj  user posted image

no jaz nevem, če pridem...odvisno od Gaje user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
20.7.2009 22:56:56   
janja 27
oooooooooo se dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zatišje pri oktoberkahuser posted image user posted image user posted image user posted image

tolk da neki napišem user posted image user posted image user posted image

jutri gremo na morje ..čofotatuser posted image user posted image user posted image ma le za en dan......naše morje bo komaj avgusta na sporedu user posted image user posted image user posted image

drugače pa vse po starem....danes sem pakirala in kuhala za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image poln avto user posted image predvsem igračuser posted image user posted image user posted image manca je navlekala kanglico, lopatke, šprickote , itdotd, moj si je zašele ležalnik, pa potem seveda pol ragament brisač, pa plenic, pa plavalnih pripomočkov, dobro da  smo kufer za na avto kupli da bom lahko vse spakirala k gremo za 10 dni user posted image

lepo se mejte jutri , pa ne prevč pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
21.7.2009 7:32:46   
afnica mala

super, prideva okoli 10h, pa da vrnem pikici barvilo za odtise. saj bosta še tam, ane?
Glih spraševala sem se kaj bi danes delali?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
21.7.2009 8:05:02   
PikicaStonoga

super, prideva okoli 10h, pa da vrnem pikici barvilo za odtise. saj bosta še tam, ane?
Glih spraševala sem se kaj bi danes delali?

itak da še bova ...pokliči! :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2469
21.7.2009 8:32:07   
sončnica24
Hojla, moj pikec pa ima vnete uhice, kako je revež včeraj jokal sem se na koncu že jaz z njim, smo dobili antibiotik pa svečke za bolečine (iste kot za zniževanje vročine). Tako da sedaj komaj čakam da mine dan v službi in šibam domov k njemu, sicer se je zjutraj že smejal mu je uspelo se samemu vsesti v postli, je nogice ven držal pa se smejal mi je kar odleglo.

Neposredna povezava do sporočila: 2470
21.7.2009 10:45:00   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla, moj pikec pa ima vnete uhice, kako je revež včeraj jokal sem se na koncu že jaz z njim, smo dobili antibiotik pa svečke za bolečine (iste kot za zniževanje vročine). Tako da sedaj komaj čakam da mine dan v službi in šibam domov k njemu, sicer se je zjutraj že smejal mu je uspelo se samemu vsesti v postli, je nogice ven držal pa se smejal mi je kar odleglo.

Bogec mali user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , moj starejši je imel konstantno probleme z ušesi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da ga kmalu neha bubati in bo spet zadovoljen fantiček. Teli antibiotiki načeloma u šusu primejo tako da je verjetno že pomirjen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
21.7.2009 10:46:34   
iraira
jutri gremo na morje ..čofotatuser posted image user posted image user posted image ma le za en dan......naše morje bo komaj avgusta na sporedu user posted image user posted image user posted image

drugače pa vse po starem....danes sem pakirala in kuhala za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image poln avto user posted image predvsem igračuser posted image user posted image user posted image manca je navlekala kanglico, lopatke, šprickote , itdotd, moj si je zašele ležalnik, pa potem seveda pol ragament brisač, pa plenic, pa plavalnih pripomočkov, dobro da  smo kufer za na avto kupli da bom lahko vse spakirala k gremo za 10 dni user posted image

lepo se mejte jutri , pa ne prevč pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte danes janja še za nas malo user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
21.7.2009 12:51:40   
irma78
Ojla!

Se vam samo na hitro javim, da boste vedele da sem še med živimi. Niki ima od včeraj zvečer vročino tam nekje med 38 in 39,5 merjeno v ritki. Je sicer še vedno zelo dobre volje in priden, samo vroč pa kot user posted image . Mu dajem Calpol in obkladke pa bolj malo pomaga. Sploh ne vem, kaj je fasal. Se mogoče tudi njemu kakšna 6. bolezen obeta. Pikica, po kolikoh dneh vročine ste šli vi k P? Drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image  da se je Tijana pozdravila.

Sicer pa pri nas nič novega. Vikend smo zabluzili in bili več ali manj okrog, sedaj pa moramo najprej Nika poštimat, preden se bomo podali novim podvigom naproti.

Nič, se grem jaz še malo z našim božčkom ukvarajat, vse ki ste na morju uživajte maksimalno še za nas, tiste ki ste pa doma, se pa tudi v kakšnem bazenčku malo ohladite.

papa

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
21.7.2009 16:30:17   
Pšemek
Hej babe, I'm back!

Včeraj smo praznovali 9 mesecev in bili smo tudi pri P. Zato vam sporočam nove mere za seznamčke. A sploh še mamo seznamčke? Sem gledala par strani nazaj pa nisem nič videla. No, skratka... mere. Teža 7.590g, dolžina 72 cm. Ja, še vedno je dolga pa šlang user posted image . Smo dali tudi kri pregledati, pa je vse vredu, pravijo, da mamo zdravo punco user posted image .

Sicer pa se je pri nas oz. pri Nejki v zadnjih 14 dneh ful dogajalo. Začela se je plaziti - naprej, včeraj že nekaj korakcov po kolenih, stoji ob opori, svoje okolice se veliko bolj zaveda. Recimo prepozna in pokaže na lučko, urico, atija, mami, če jo vprašamo, kje je. Pomaha pa-pa... Najljubša igra trenutno je podajanje žogice.

Dober teden nazaj smo se odločili, da gremo še za en teden na morje. Od 8.8. do 15.8. v Trogir oz eno vasico blizu Trogirja. So od user posted image  starši dol 14 dni, pa so nas povabili, saj imajo še prostih postelj v apartmaju, med drugim tudi otroško user posted image . Sem bila najprej skeptična, ker je dolga vožnja, da Nejka ne bi zdržala un da bi bila preveč nervozna, saj ne bi zdržala toliko časa pri miru v sedežu, pa smo se potem odločili, da bomo šli ponoči. Zvečer jo še skopamo, potem pa namesto v posteljo, spati v avto. Upam da bo...

Moja diplomska - sem včeraj mentorici poslala končno verzijo za pregledat tako da je pri koncu. Sej bi že prej končala, pa sem zadnje dve poglavji pacala odkar smo prišli z morja. Smo se zelo veliko potepali, pa ni bilo časa za diplomsko, dela pa vse skupaj za dva popoldneva. No, pa glavno da sem končala. Zdej pa čakam na odgovor. Zato imam sedaj malo več časa in vam bom spet malo bolj težila tukaj. Sploh če bo tako vroče, kot je. Sva Nejko zunaj max do 10h, ker pol je za naju 2 much prevroče in se skrijeva nekam na hladno.

Že nekaj časa vstajamo med 6h in 7h zjutraj, zaspi okoli 20h in spi do jutra ko angelček. Včasih se mal pritožuje, če ji je prevroče ali prehladno ampak to hitro rešimo in spi naprej.

Bodi zaenkrat dovolj, bom sproti še kaj pisala...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
21.7.2009 17:47:28   
jolly123
Pšemek si pridna. Bravo za diplomo user posted image Upam, da ne bo nič za popravljat ne pa tako kot pri meni. user posted image

Pikica sem šla iskat tvojo buklo in sem butara vse s sabo vzela razen kartice za knjižnico, una mi pa ni hotla knjig dat, kljub dokumentom in dokazilom da sem to jaz. Probam jutri še enkrat če bo moj prišel kmalu iz službe, če ne pa v četrtek.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?