jolly123
|
No mi smo nazaj iz toplic, bilo je fajn. Edino z našim otrokom je res težko kam it in če ne bi imela dva para dodatnih rok babi in dedija bi šlo res težko. Si ne predstavljam, da bi se šla z mojim sama ta špas, pomoje se skregava po dveh dneh in gremo samo domov. Tamal ne odstopa od svojega urnika 5 %, vstaja ob pol šestih, kosilo mora bit ob pol dvanajstih, spat ob dvanajstih, zvečer ni šans, da bi ga dlje držali pokonci in bi šli še malo ven, kje pa ob 7-ih je treba spat. Tko da sem zjutraj za kosilo že narezala zelenjavo in vse kar je bilo treba, sva šla na bazen že ob 8-ih, tam visela do ene pol 11, prišla domov, prištimala kosilo, ga dala spat in šla ponovno ven ob treh, nazaj pa najkasneje ob pol šestih, ker je ratal čisto nevzdržen, dretje, jokanje in samo še dam, dam in dam. Na plaži pa tudi, bi šel v vodo, pa ne bi bil v vodi, pa se dere za to pa za un, pa kar celo plažo bi prehodil, jao...če ne bi mela koga za merkat tud odplavala ne bi v miru. Spal prvo noč ni nič, druge dve je kar šlo, zadnjo je pa spet neki sračkal. Tko da ja upajmo da bo lažje drugo leto. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Ja,ne moreš verjet no.. Kako pa je bila presenečena??? Sigurno je kupila vse roza...zdaj bodo mogli pa modro.. Še nisem z njo govorila, samo SMS dobila .... :) Sej majo od prej fantka, tko da ne bo panike s cunjicami :) Ne vem pa, če sem povedala, da je od moža sodelavca žena rodila ene 3 tedne nazaj ...niso sicer spraševali, kaj bo, ampak po tem, ko se je rodila punčka, je žensko še kr nekej bolelo in so čutili še en utrip in se je rodil še fantek!!! - Pa sploh niso vedli, da bosta dva! Kaj pa na to praviš? :) OK KAJ??? Mislim, da se ti v današnjih časih kej takega zgodi, pa dej no jaz sem imela ziher ene 5 UZ, to je res že za oddajo neverjetno ampak resnično. Pa kako se lahko tako skrije, da ne vidijo vsaj še ene roke al noge al neki pač??? Pikica me veseli, da ste OK. Tale vročina zna bit res nadležna.
|