MAŠKA
|
Ojla punce! se javljam po dolgem času. Bili smo na morju, vreme smo imeli super, ampak jaz sem zadnje tri dno grdo zbolela. Bruhanje, driska, vročina 38, grozen glavobol, dehidracija... Zdaj sem že OK. Sem pa imela včeraj pregled in sem bila skoraj kregana od zdravnice, ker sem staknila to virozo, pravi da ni dobro, ker sem šele 14 t noseča. Me je pošteno prestrašila, upam, da ne bo kaj s pikico narobe zaradi tega . Sem šla malo Pušenjaka brat in pravi, da naj ti virusi ne bi prehajali na plodek, ni dokazov, da bi bilo v času viroz več okvar na bebicah. Upam, da res. Sem pa dobila tudi dokončen rezultat NS in DHT. Tveganje je 1:11.034, kar je super za moja "rosna" leta. Pa bolniško so mi zdaj podaljšali do konca julija. Me prav zanima, če mi jo bodo še naprej... zdravnica mi je še sicer podaljšala, ampak vprašanje kaj bo rekla komisija... Buši mi je že kar konkretno zrasel... ob priliki dam slikco gor, najbrž naslednji teden, ko bom sama in bom imela več časa. Na hitro sem preletela kar ste za nazaj pisale. Rižkoo tvoj Liam je pravi lepotec! Sonček85 in Aleks pravi šarmer! Tako hitro se spreminja... in tako lepe poteze dobiva In Twixy, tako vesela sem zate, mislim, da si na dobri poti, morava prigurat tui medve! In upam, da se nam še ostale pridružijo čimprej... Pilotina, Kepica in še katera! Dobro ste obdelale taščice , moja je tudi OK, ampak imam to srečo, da živimo 8 km narazen. Je sicer zelo ustrežljiva,včasih kar preveč in če bi bili skupaj, vem da bi mi šla pretirana ustrežljivost na živce. Ne vem sicer zakaj, ampak takšna sem. Mi ni všeč, da kar nekdo sili vame in mi kar naprej nekaj punija, če jaz tistega ne potrebujem. Pozdravček vam pošiljam vsem!