|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
16.7.2009 11:29:02   
maj2009
ja mi2 sva že hodila zdele junija in julija mislm, da bo konc avgusta spet, grem dons po inekcijo pa bom pogledala če slučajno kaj piše, ok? itak pa traja to 4 tedne po 2x na tedn (pon, sre).

grem zdej nazaj brskat sm pršla do 84 strani pa bo še treba nazaj.....

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
16.7.2009 11:40:59   
tassika
Super, če boš vidla sporoči, drgač se bom pa jaz kaj avg. sprehodila, saj imam blizu. Pa si bla zadovoljna, ker ful hvalijo LJ sam meni se ne da pol še tja hodit če grem v  domžalah lahko v copatkihuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.7.2009 11:44:37   
maj2009
ja je blo kr ok, ni pa nikol trajal več kot 1.30ure.

mal se zanimam za matične celice? a jih katera tud misl dat ob rojstvu otroka shrant? mi2 jih bova verjetno dala v javno banko ker una privatna je ful draga.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
16.7.2009 11:49:17   
tassika
Midva se nisva še čisto nič pogovarjala o tem, ne vem pa spet kolk je to modna muha, poznam ljudi, ki bi sito lahko privoščili pa niso šli v to, koliko pa stane v javni banki, ker neocelica je zlatar

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
16.7.2009 12:52:46   
Anonimen
Ej punce, a ve vidite "moj album"?!!!
Not so slikce... Maj2009 in Nogavica... user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.7.2009 12:57:01   
tassika
nič ni rižko, ko kliknem album mi napiše ni nobenega albumauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.7.2009 13:07:16   
maj2009
ojla sem že nazaj, joj kok je vroče, mam klimo pa me je še vsejn polival! sm dubla u ritko inekcijo! jst tud ne vidm nobenga albumčka rižkoo!

zdej grem pa mal počit ker je res obupno vroče!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
16.7.2009 13:17:41   
a.biba
Hej!

Cel dan imam že odprto okence, pa še nisem nič napisala. Skoz neke vragolije...user posted image

Pa saj ne vem več kaj sem imela namen napisat....

Kepica83 kje si? A sma edine nenosečke? Si ok? No, ostalih s seznama še nisem "srečala" odkar sem se vam pridružila. Javi se kaj, ker res samevam... čeprav je krasno nosečke spremljat in gledat, pa si lušte delat user posted image .

Včeraj mi je bilo zvečer skoz po malem slabo, čist tak kot pri prejšnjih nosečnostih, pa me je spet mal zagrabl. No, saj bomo videli med dopustom, če bo kaj prilezlo ven al se je ka noter prijelo. Okoli 23 bo dan D.... navijačice držite pest, bi mi prav pasalo. Vsak dan bolj vidim kako naša biba rabi družbo in bi ji jo res radi dali, da ne bo potem prehuda razlika v letih.

Tak,da vam avgusta sporočim - v nedeljo zjutraj odrinemo in se vrnemo nekje enkrat do avgusta že... le moram potem še v službi plačo si naredit, pol pa zaključim moje nadomeščanje... in nadaljujem z misijo "končno diploma".

< Sporočilo je popravil a.biba -- 16.7.2009 13:18:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
16.7.2009 14:02:38   
sonček85
tassi:hvala za odg,pa res niso dragi,komaj čakam obesek,da vidim kak bo lepi in da pomagam otročkom
mm:gazic in alkogola jaz nisem potrebovala in sem jih brez veze kupila,prav tako sem kupila 2 povijalne hlačke če i bilo potrebno široko povijanje .pa ni bilo portebno tko da jih nismo niti 1x uporabili,to lahko kupiš naknadno če bi potrebovala.
rižkoo:ja se čujeva.Danes me je una prijazna teeka klicala in jutri pošlje paketek naprej in ga baje dobim nekje v pon ali torekuser posted image user posted image jaz ne vidim albuma user posted image
maj:jogi je bolje da je bolj trdi .če je pa vodna pa tudi super,ne sme pa bit obični mehek jogi k ni dobro za hrbetnico za malčke.
Super za sobico da bo kamlu končana user posted image user posted image
nogavica.super mene je tudi vprašala pa sem rekla vseeno :)
mm:ja če pridemo v četrtek ali petek če ti je ok seveda pride mali sonček zraven ga ne pustim pri tašči tko dolguser posted image
a.biba.naj bojo te slabosti lep in pozitiven znak pa uživajte user posted image user posted image

no midva z dragim sva se pa včeraj 1h pogovarjala kaj bova naredila in sva se odločla da ne gremo za 3 dni na morje k tašči in tastu ampak bomo sami hodili malo na morje,malo na bazen.To je pa tko zato ker se obnaša kot nevem kaj.Govori ja aleks kak  se boma midva v morju kopala,pa kao da se stepama okol(koda sva psa ali pa koda se lajdram okol z njim),pa da gresta za 10 dni pa da hočta bit 1 t sama šele pol lahko pridemo,ja kaj pa naj pol-to je men glih tak koda nas noččeta dol.IN SVA SE odločla da ne gremo in pika.No a ne skrbi Pilotina k tebi pridemo vseeno sva se odločla da pridemo en dan dol pa se kopamo in se spoznamo:)

Kaj pa ve misliteuser posted image a sva se prav odločla ali ne.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
16.7.2009 14:07:46   
tassika
Glede na prebrano, bi jaz naredila enako, mogoče ni mislila tako grdo kot je povedala, ampak rajši tko kot da potem to mogoče dobiš pod nos.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
16.7.2009 14:12:12   
Nogavica
Rižkoo, ne vidim albuma. user posted image

Matične celice - sem tako na hitro preletela, da sploh ne vem, katera je spraševala - midva resno razmišljava o tem. Bova pa dala v javno banko, ker si kaj druga pač ne moreva privoščiti. Zdaj če je samo modna muha, ne vem, ampak ker je javna banka itak zastonj, se bova verjetno odločila, da ne bi kdaj kaj obžalovala.

maj2009 - če še nisi našla: http://www.varnaprihodnost.org/

sonček85, po mojem sta se kar prav odločila.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
16.7.2009 14:15:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Glede na prebrano, bi jaz naredila enako, mogoče ni mislila tako grdo kot je povedala, ampak rajši tko kot da potem to mogoče dobiš pod nos.
kaj pa mene briga kako je ona misla ,za mene to ni lepa beseda.
a to ni rekla samo 1x ampak kar 2x.Prvič tisti dan k sva bila na obisku  pr kolegici preko telefona kar in še potem včeraj.user posted image

tassika in nogavica.hvala za pozitivne besede,to cenim in mi veliko pomeni

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
16.7.2009 14:17:49   
sonček85
punce .gledam vaše tikerčke in kar ne morem verjet kako ste že vse dalečuser posted image user posted image user posted image jaz bi spet bila nosečkauser posted image
Koliko veselja bo ko boste ena za drugo rojevale svoje prince in prinčipeseuser posted image user posted image
biba,kepica  in ostale pa tko pridejo za vsemi vami prav kmalu

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
16.7.2009 14:32:47   
sonček85
če katera ne vidi od rižkoo albuma naj klikne na MOJA RINGARAJA-levo zgoraj in potem njeno slikco tam pa je potem njena sobica.Veliko lepih slikic sobice,od 3D slikce user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/uporabnik/ri%C5%BEkoo

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 16.7.2009 14:33:17 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
16.7.2009 14:49:35   
malaMravljica
Soncek jaaa, nic malega pri tasci puscat, kar s sabo ga prinesi, bi ga takooo rada videla. Ej, pa itak, da si prav naredila glede tasce. Ne morem verjet, njen unuk in ona rabi 1 teden zase, pol pa lahko prideta. Ma ne me hecat no. Sam jaz se ne smem oglasat, moja tasca mi sploh ni cestitala za nosecnost, ker nisva porocena. Zadnjic mi je rekla v prvo kaj o nosecnosti in sicer, da sedaj se pa ze vidi trebuh. Moj odgovor je bil pa:  Ja, prevec jem.

Maj, en papir ti mora podpisat tvoj g. se mi zdi, da o predvidenem PDP-ju. In to baje neses na CSD. Jaz ta papir od g ze imam, ga bom kar naslednji teden nesla na CSD, drugega pa v Slo itak nam rihtala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
16.7.2009 15:02:44   
Anonimen
sonček85
Edino pravilno sta se odločila. Dobr, da tvoj ni nek mamin sinček in se da z njim pogovorit. Ja, briga te kaj je mislila.... nej govori normalno pa boš tko tud razumela. Ma.. se je men moja tud zamerla v soboto na pikiniku. Ej sonček, crknla sm... 50x sm šla po stopnicah dol in gor s pladni in... vse sm pripravila in.. ona pa kot en oficir čekirala a je vse na svojem mestu. Pa še mize nam je ločla kao za bolj posebne goste in ne vem kaj... No, njene mize nism pripravila, je bla prazna user posted image .. sm pa za svoje goste tko poskrbela, da jim kljub leseni mizi ni nič manjkal.user posted image  Pa moja mami se je kr pretrgala kok je pomagala...
Pol mi pa še zjutri reče... ej.. celo noč nism spala, ob 04:00 sm se zbudla... , delala, rezala to in ono, pripravljala, šla v trgovino... skratka.. ona men "a se boš kej zrihtala?!!!!!" Bog ne daj, da snaha zaspano zgleda.. Ej, ustrelila sm jo z očmi..in rekla "oh mami, tok stvari je še za zrihtat, da nimam časa"... sicer sm pa doma in pridejo moji... in sm sam šla..." Tm meditira po bajti vsa napacana...
Uf, sm se stresla. Skratka, PRVIČ se mi je pošteno zamerla. Naj ne omenim vmešavanja kako se njej pa fotru ne zdi prav, da tok hitr kupujeva stvari za otroka.. in bla, bla. Sm rekla.. , da nimava denarja kupovat vse naenkrat... in da nikakor nisem v pričakovanju kdo in kaj mi bo kaj kupil... in naj se s tem res ne obremenjuje. Vsak mesec nekaj, na koncu hočem met 1 mesec pred porodom VSE. Me je sam pogledala. Ma, jezna sm na njo.... in moj je opazil in ne komentira NIČ.
Skratka, NE it na morje k njej..!!!! user posted image

Punce, jst ne vem zakaj ne vidite albuma... tud jst moram full brskat, da ga najdem. Neki ni ok. Ne vem. Je pa Sonček85 pomagala.
To sta dve verziji sobice sam odmislite lila barvo.... lila bo za punčkico. user posted image
Vesela sem za vaše prihajajoče paketke.. user posted image

a.biba
NORO se mejte...

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 16.7.2009 15:07:19 >

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2566
16.7.2009 15:24:01   
tassika
Rižko moja tašča tudi pravi, da prehitro kupujeva, pa se ne sekiram, včeraj se je čisto raznežila ko je vidla zibko, sam je pokrita z rjuhami, da ne bo porumenela od sonca in tam stoji v kotu in ni nič pol komentiralauser posted image

Za album moraš pa dati, da je javen in potem ga bomo videle. Ti pa ko greš na albume imaš tam zavihek moji albumi in tam jaz vidim svojeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
16.7.2009 15:27:07   
Anonimen
Mah.. o taščah bolš da ne debatiramo....

Ja, moj album je za RR prijatelje, ni javen. user posted image Vem kje ga mam.. samo nimam ga pod slikco, ko objavim kaj. Ne vem.. mogoče je pri vseh enako.. , včasih sm mela.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2568
16.7.2009 16:13:00   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Kepica83 kje si? A sma edine nenosečke? Si ok? No, ostalih s seznama še nisem "srečala" odkar sem se vam pridružila. Javi se kaj, ker res samevam... čeprav je krasno nosečke spremljat in gledat, pa si lušte delat user posted image .

Jaz sem tudi še nenosečka, počakati moram še eno M, ki naj bi prišla 2.8., potem pa začneva delati na user posted image .

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
16.7.2009 16:46:23   
sonček85
mm:hvala ja itak da ga ne bom tam puščala ,se mu ga zmeša meni pa tudi da ga ni zraven naju.user posted image
ja 1 t rabi zaseuser posted image user posted image ona ,če bi bilo po tastoven bi lahko prišli tkoj dol.Prav vesela sem k ga zagledam.Saj mali že točno ve kdo je ok in kdo ne.tAŠČI SE NI NITI 1X NASMEJAL Je PA TAS PRIŠEL IZ SLUŽBE SE MU JE PA TKO SMEJAL k mu je kaj govoril DA SEM BILA PRAV VESELA.user posted image
rižkoo:boga revca,pa s pladni pa vse ,ko bi še lahko kje padla k ne vidiš dobro če neseš pladenj.Groza.Še dobro da imaš tko zlato mammi.Pa kaj je s temi taščami a so res vse user posted image ma nimam besed.Prejšnja je bila proti tej 100000000:1,pravi zaklad je bila.
Joj me že prav zanima kako bo v nedeljo ko gremo mi trije k moji mamici in se je ona sama najavla k njej da pride.Moja mamio je pa taka  zlata da ne more rečt ne .grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-spet bo pametnaaaaaaaaaaauser posted image
hvala in ne ne bova šla.user posted image user posted image user posted image user posted image ja dragi je pa res super,vse se lepo zmenva in me razume k ve kakšna je.
nakupovanje za otroka:po moje ni prehitro in pika.kUPIŠ PAČ TAKRAT KO IMAŠ DENAR IN KO VIDIŠ NEKAJ KAR POTREBUJEŠ.tUDI SAMA SEM  se držala tega da mora biti 1m pred PDP vse tipi topi in je bilo.Saj tako potem še samo čakaš  veseli trenutek,ki bo vsak čas in si sproščen in si spočiješ za porod

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 16.7.2009 16:50:34 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
16.7.2009 17:05:56   
sonček85
nekaj slikic mojega sončka ko se zbudiuser posted image pa v šp.delu sem probala :)
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
16.7.2009 18:15:46   
Kepica83
Hej punce moje zlate!
Evo končno imam malo časa da se vam javim. Če nebom katere posebej omenila ne biti jezne vedite da na vsako posebej pogosto mislim,

a.biba... tukaj sem user posted image . Ja midvi sma še nenosečke. Tako ju3 je zadnji plodni dan pol bomo pa videli. Morem povedat, da sedaj sem nosečnost popolnoma odmislila. Z mojim sma se ljubila ko nama je bilo, brez kakšne prisile sedaj pa moreva. In je res tako veliko lepše se ljubit, kot pa striktno z nekim ciljem. No jaz je ne pričakujem nekje 27. Tako da do takrat še je dooolgo. Ampak res ne mislim nič o tem.

Rižko.... kak lepo da me pogrešaš. Tako rada bi videla otroško sobico pa mi nič ne odpreuser posted image

MM, sonček, marie, zvesta. katra, Tassika, Nogavica, Maj tudi na vas veliko mislim, da nebote pozable tega user posted image

Sonček joj kako je Aleks neverjetno srčkan. Pa to nemoreš da se nebi zaljubil v ta nasmeh. Res je ati lepega jenija naredil. Plidn ati- moj mojuser posted image .

Sonček moj naj ti povem da imam tudi jaz z mojo taščo probleme. Bom vam napisala na kratko kaj je bilo ve pa mi povejte če sem res preveč občutljiva.

Torej:
Pred dobrima dvema tednoma sem prišla iz službe.( en dan po prazniku) Bil je zelo vroč dan in utrujena sem bila ko pes. Cel dan biti na 30 stopinjah me ubija ampak ok naj bo. Vredu in jaz pridem zmantrana domov ampak dobre volje... Tak kot vedno. No in se začnema z mojim pogovarjat in je rekel da včeraj---ko je bil praznik ... ni nič mamice poklical in da se danes spet nekaj napravla i ne dviguje telefona. No in jaz takjoj začnem razmišljat... vroč dan tašča je spet zunaj nekaj delala , upam da ni kaj narobe. No in dobre pol ure mojega prperičujem da grema pri priči domov k njej pogledat kak je z njo. Moj se brani in noče iti, in ko sem rekla da grem sama pogledat se je končno zmigal in šel z mano. Na hitro sem še narezala pecivo in črta k njej. No midva prispema k tašči. Ona zunaj pri okni v kuhinjo, in takoj sem vedla da je mogla slišat mobitel in domači telefon. No in pridema gor in ji moj reče zakaj ne dviguje telefona če sma ji ga midva zato kupila. In se začne zrežavat da naj nehama s tem ker jo to nervira. No in ona reče kepica pojdi v hišo midva takoj pridema ( nikoli še nisem bila sama v hiši). Pa se pohecam: ne ne nebom šla saj nevem kak imate muceke šolane. pa se začne dreti da naj neham jo nervirat ker jo spravljam ob živce. Pa jaz kot da bi z lune padla. Pa sem tiho. No in gremo skupaj v hišo. SEdimo za mizo 10min in jaz začnem kihta, oči mi začnejo otekat in se solzit...alergija na mačke. Pa reče moj kaj je lubica, te alergija matra? Pa začne ona... miki (maček ) ubili te bomo, ubili te bomo!!!! pa jaz samo gledam. No in se menimo dalje pa jaz mojega zafrkavam da se je full razcartal od kar je z mano (hec) pa začne ona neko temo, in se začne nekaj zrežavati ja ti razcartanec, razcartanec kaj boš te ti meni govoril... in vedla sem da to spet na mene leti. Pa sem spet tiho. In se začneta nekaj kregat. In ob tem kreganju sem postala full slabe volje in sem bila samo tiho. Pa začne moj... lubica si slabe volje? Pa sem rekla da ne. Pa začne tašča... ja zdaj je jezna ker je mogla spet sem priti!!!!! Pa jo jaz gledam pa mi je dekel zdignilo. Pa ji je moj rekel da če mene nebi blo je on sploh klical nebi ne da bi še tja prišel. No in jaz sem to njeno obnašanje vzela kot čisto podjebavane!!!! Če ve vidite to drugače mi prosim povejte. No in do danes še nisem šla k njej. No in v nedeljo grema midva zjutraj ob 6 na sprehod pa mi moj reče da je mama vprašala če bi ji lahko mačke krmila in rože vse zalivala en teden ker greta v petek na morje. Pa sem mojega vprašala če se heca. No in sma se full pičla. On pravi da jo morem zastopit, ker ji v življenju ni bilo lahkouser posted image user posted image in kaj ima to z mano??? No in včeraj je šel moj k starima na obisk , seveda brez mene in mi pol nič ni rekel kak je kaj bilo. No in danes pridem iz službe pa mi pri kosilu reče, da je mama rekla da bi bilo najboljše če bi midva šla en teden domov živet, zdaj ko ju ni da bi lahko za vse skrbela.user posted image user posted image Pa sem ga lepo mirno vprašala če so vsi trije pošteno bolani. In da on lahko gre komot, jaz bom pa ostala tu. ker je tu moj/najin dom. ( čeprav komaj 4 mesece) ampak dovolj dolgo da sem se zeeelo čustveno navezala na najin skupen domek in nočem oditi niti za en dan kam drugam. In seveda moj takoj v zraku.

No sedaj pa vas lepo prosim da mi v obraz poveste: sem preobčutljiva? sem prekruta? totalno nevzgojena in egoistična? Ali pa je s kom drugim kaj narobe.

Aja to podjebavanje z taščine strani ni bilo prvič, ampak sedaj je bila pika na i, in se mi je tako zasrala da ko slišim za njo se naježim.

Najbolj pa še me razpizdi da mojega v enem mesecu ne pokliče niti 1x, razen takrat ko kaj rabi. A če pa on nje 1x ne pokliče pa je ogenj v strehi. Je rekla tudi ta dan, da ona njega nebo klicala ker se ni ona odselila. Tašča me je že 1x full prizadela takrat ko sma se z mojim preselila, ker je mene obtožila da sem jaz kriva zato da je sin odišel. In sta me totalno ignorirala ko sem prišla tja in lepo pozdravla. Foter je odišel v hišo in mi pred nosom vrata zaprl, ona pa ni niti 1x odzdravila čeprav sem stala za njo in pozdrav 3x ponovila. Pa še moj ji je rekel...Haaalo kepica te je pozdravla. Ona pa nič. No in jaz sem v solzah odšla. Čeprav sem drug dan šla nazaj in se pogovorila z njo.

Prosim babike povejte malo svoje mnenje.
Se opravičujem za tako dolg post.

Rada vas imam.

Lupčkaaa

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
16.7.2009 19:39:59   
Kepica83
kje ste vse?user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
16.7.2009 20:05:24   
a.biba
Hej!

Sem cel roman napisala, pa mi je vse požrl....grrrr...user posted image . Zdaj moram pa bibo spat spravit, potem pa pridem na obnovo.

Pozdravček Kepica!!!!user posted image  

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
16.7.2009 20:17:14   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Hej!

Sem cel roman napisala, pa mi je vse požrl....grrrr...user posted image . Zdaj moram pa bibo spat spravit, potem pa pridem na obnovo.

Pozdravček Kepica!!!!user posted image  

hehe user posted image tudi meni se je to velikokrat zgodilo. Zato pa sedaj rajši ko napišem vse kopiram, pa da v primeru da mi zbriše nazaj prilimam. user posted image Hitro pridi. user posted image user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?