Kepica83
|
Hej punce moje zlate! Evo končno imam malo časa da se vam javim. Če nebom katere posebej omenila ne biti jezne vedite da na vsako posebej pogosto mislim, a.biba... tukaj sem . Ja midvi sma še nenosečke. Tako ju3 je zadnji plodni dan pol bomo pa videli. Morem povedat, da sedaj sem nosečnost popolnoma odmislila. Z mojim sma se ljubila ko nama je bilo, brez kakšne prisile sedaj pa moreva. In je res tako veliko lepše se ljubit, kot pa striktno z nekim ciljem. No jaz je ne pričakujem nekje 27. Tako da do takrat še je dooolgo. Ampak res ne mislim nič o tem. Rižko.... kak lepo da me pogrešaš. Tako rada bi videla otroško sobico pa mi nič ne odpre MM, sonček, marie, zvesta. katra, Tassika, Nogavica, Maj tudi na vas veliko mislim, da nebote pozable tega Sonček joj kako je Aleks neverjetno srčkan. Pa to nemoreš da se nebi zaljubil v ta nasmeh. Res je ati lepega jenija naredil. Plidn ati- moj moj . Sonček moj naj ti povem da imam tudi jaz z mojo taščo probleme. Bom vam napisala na kratko kaj je bilo ve pa mi povejte če sem res preveč občutljiva. Torej: Pred dobrima dvema tednoma sem prišla iz službe.( en dan po prazniku) Bil je zelo vroč dan in utrujena sem bila ko pes. Cel dan biti na 30 stopinjah me ubija ampak ok naj bo. Vredu in jaz pridem zmantrana domov ampak dobre volje... Tak kot vedno. No in se začnema z mojim pogovarjat in je rekel da včeraj---ko je bil praznik ... ni nič mamice poklical in da se danes spet nekaj napravla i ne dviguje telefona. No in jaz takjoj začnem razmišljat... vroč dan tašča je spet zunaj nekaj delala , upam da ni kaj narobe. No in dobre pol ure mojega prperičujem da grema pri priči domov k njej pogledat kak je z njo. Moj se brani in noče iti, in ko sem rekla da grem sama pogledat se je končno zmigal in šel z mano. Na hitro sem še narezala pecivo in črta k njej. No midva prispema k tašči. Ona zunaj pri okni v kuhinjo, in takoj sem vedla da je mogla slišat mobitel in domači telefon. No in pridema gor in ji moj reče zakaj ne dviguje telefona če sma ji ga midva zato kupila. In se začne zrežavat da naj nehama s tem ker jo to nervira. No in ona reče kepica pojdi v hišo midva takoj pridema ( nikoli še nisem bila sama v hiši). Pa se pohecam: ne ne nebom šla saj nevem kak imate muceke šolane. pa se začne dreti da naj neham jo nervirat ker jo spravljam ob živce. Pa jaz kot da bi z lune padla. Pa sem tiho. No in gremo skupaj v hišo. SEdimo za mizo 10min in jaz začnem kihta, oči mi začnejo otekat in se solzit...alergija na mačke. Pa reče moj kaj je lubica, te alergija matra? Pa začne ona... miki (maček ) ubili te bomo, ubili te bomo!!!! pa jaz samo gledam. No in se menimo dalje pa jaz mojega zafrkavam da se je full razcartal od kar je z mano (hec) pa začne ona neko temo, in se začne nekaj zrežavati ja ti razcartanec, razcartanec kaj boš te ti meni govoril... in vedla sem da to spet na mene leti. Pa sem spet tiho. In se začneta nekaj kregat. In ob tem kreganju sem postala full slabe volje in sem bila samo tiho. Pa začne moj... lubica si slabe volje? Pa sem rekla da ne. Pa začne tašča... ja zdaj je jezna ker je mogla spet sem priti!!!!! Pa jo jaz gledam pa mi je dekel zdignilo. Pa ji je moj rekel da če mene nebi blo je on sploh klical nebi ne da bi še tja prišel. No in jaz sem to njeno obnašanje vzela kot čisto podjebavane!!!! Če ve vidite to drugače mi prosim povejte. No in do danes še nisem šla k njej. No in v nedeljo grema midva zjutraj ob 6 na sprehod pa mi moj reče da je mama vprašala če bi ji lahko mačke krmila in rože vse zalivala en teden ker greta v petek na morje. Pa sem mojega vprašala če se heca. No in sma se full pičla. On pravi da jo morem zastopit, ker ji v življenju ni bilo lahko in kaj ima to z mano??? No in včeraj je šel moj k starima na obisk , seveda brez mene in mi pol nič ni rekel kak je kaj bilo. No in danes pridem iz službe pa mi pri kosilu reče, da je mama rekla da bi bilo najboljše če bi midva šla en teden domov živet, zdaj ko ju ni da bi lahko za vse skrbela. Pa sem ga lepo mirno vprašala če so vsi trije pošteno bolani. In da on lahko gre komot, jaz bom pa ostala tu. ker je tu moj/najin dom. ( čeprav komaj 4 mesece) ampak dovolj dolgo da sem se zeeelo čustveno navezala na najin skupen domek in nočem oditi niti za en dan kam drugam. In seveda moj takoj v zraku. No sedaj pa vas lepo prosim da mi v obraz poveste: sem preobčutljiva? sem prekruta? totalno nevzgojena in egoistična? Ali pa je s kom drugim kaj narobe. Aja to podjebavanje z taščine strani ni bilo prvič, ampak sedaj je bila pika na i, in se mi je tako zasrala da ko slišim za njo se naježim. Najbolj pa še me razpizdi da mojega v enem mesecu ne pokliče niti 1x, razen takrat ko kaj rabi. A če pa on nje 1x ne pokliče pa je ogenj v strehi. Je rekla tudi ta dan, da ona njega nebo klicala ker se ni ona odselila. Tašča me je že 1x full prizadela takrat ko sma se z mojim preselila, ker je mene obtožila da sem jaz kriva zato da je sin odišel. In sta me totalno ignorirala ko sem prišla tja in lepo pozdravla. Foter je odišel v hišo in mi pred nosom vrata zaprl, ona pa ni niti 1x odzdravila čeprav sem stala za njo in pozdrav 3x ponovila. Pa še moj ji je rekel...Haaalo kepica te je pozdravla. Ona pa nič. No in jaz sem v solzah odšla. Čeprav sem drug dan šla nazaj in se pogovorila z njo. Prosim babike povejte malo svoje mnenje. Se opravičujem za tako dolg post. Rada vas imam. Lupčkaaa
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|