|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
17.7.2009 16:12:38   
Katjusa
shuka a tega sirupa, mu ne smeš primešat v mleko?

aptamil tud rad zapira.... Florjan je bil skos zaprt pol smo pa poskusli milumil (isti proizvajalec) na škatli je pisalo lažje prebavljiv in je bil res je kakal vsak dan in to čist normalno..... mogoče zamenjaš mleko..... čez dan mu lahko vodo ponudiš pred obrokom če nardi samo 2 šlukeca al pa enga je bolje k nič bo pa ziher vsaj enkrat potegnu ker bo mislu da je mleko.... (za prebavo bo vsekakor boljše)
se mi prav smilta boščka našauser posted image user posted image user posted image
a to mu moreš vsak dan 4x cevko not vtikat, da lula? Bo to kdaj boljše oz OK?
Držim pesti, da se čim boljše v čimkrajšem možnem času poštimate in vam pošiljam kup user posted image inuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
17.7.2009 16:13:51   
Katjusa
Mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po kom je ta tvoj mihailo to bo en živahen fant..... vse, ki imate punče pazite se mihailauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
17.7.2009 16:21:14   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po kom je ta tvoj mihailo to bo en živahen fant..... vse, ki imate punče pazite se mihailauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomoje da je po mamic,ker sem bila kot otrok zelo zivahnauser posted image user posted image user posted image skoz se igra,evo zdj lezi pa noge tlaci v usta in pojeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
17.7.2009 16:22:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

pomoje da je po mamic,ker sem bila kot otrok zelo zivahnauser posted image user posted image user posted image skoz se igra,evo zdj lezi pa noge tlaci v usta in pojeuser posted image

no sem misla rečt, da imam občutek, da je potebi sam raje nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
faca je ni kej komi čakam, da vaju spoznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
17.7.2009 16:27:11   
MIHAILO

no sem misla rečt, da imam občutek, da je potebi sam raje nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
faca je ni kej komi čakam, da vaju spoznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

TUDI mi vasuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
17.7.2009 16:28:18   
MIHAILO
Katjusa kako ti posnetek nalozis gor?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
17.7.2009 16:35:49   
MIHAILO
[url=http://www.shrani.si/?r/Tb/4AHzZ2l3/mov01470.3gp][img]http://www.shrani.si/t/r/Tb/4AHzZ2l3/mov01470.jpg[/im

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
17.7.2009 16:36:53   
MIHAILO
ce mi bo ratalo posnetek dat gor...
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
17.7.2009 16:45:21   
Onasiss

Se vid da bo tud žurer....tudi po mamici...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
17.7.2009 16:46:56   
Onasiss

user posted image

user posted image user posted image user posted image  full je faca.

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
17.7.2009 16:54:35   
piskot
mi se spet skrivamo noter.

mlea, ursa, katjusa pri nas imamo pol igrac ze 3 mesece v kleti. pa jih sploh ne pogresa.

shuka kaj ti si prav v kranju? kavica obvezno enkrat v prihodnjih dneh! glede prebave pa jaz ani vcasih dam biogaia kapljice, probiotike za otrocke. vprasaj v lekarni.
glede spanja ... cez dan ce smo noter spi v spalnici, ker je se martin, tako da ni sans da bi spala v dnevni sobi.

rebeka upam da se kmal pocajtate!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
17.7.2009 17:04:33   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Se vid da bo tud žurer....tudi po mamici...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
17.7.2009 17:23:58   
MIHAILO
No po tecnarjenju je uspel tudi zaspati,mu je glava kr padla...sem ga dala na hrbet se je prekotalil na trebuh in se vretel okrog dokler ni prisel tko ,da tam kjer naj bi ble noge je njegova glava,pa se je kr na busija vlegel sam mu je roka spodaj ostala tko sem mu jo popravila...
evo slikice..
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
17.7.2009 17:28:50   
BarbaraGS
malcekvita dr. Deisingerjeva :) in ceprav ne morem bit objektivna, ker jo  poznam od svojega 7-ega leta (mama moje prijateljice), je zame to ena izmed najboljsih zdrvanic kar sem jih kdajkoli srecala. Skoda da ne dela vec kot pediater ampak samo se kot alergolog.
pol si ti primorka, da si sla v ankaran, al si se odlocila it tja?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
17.7.2009 17:29:19   
MIHAILO
kje ste???????? jAZ cakam mozeka da pride ...KATJUSA tudi meni bo mozek pizzo prinesel...njamsi,sem full lacna...evo seza vas ena.
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
17.7.2009 17:33:58   
BarbaraGS
joj vrocina nas je cisto zdelala...mala ne spi nic cez dan in je tecna tecna in noce jest in jaz bom kar dol padla :)
Danes mi drevenijo udje in imam utrip 93 in mi je takoooo slabo, da ne vem kaj bom. Prej sem zalegnila za 2 urci ko je prisel mozek in je malo boljse...bo ze...

Shuka nasa cez dan spi v lezalnicku...da jo imam na ucu tako kot ti tvojga :)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
17.7.2009 17:36:33   
MIHAILO
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
17.7.2009 17:36:48   
malcekvita
BarbaraGS sem Postojnčanka, pediatrinja mi pa jo je priporočila. Ma res je carica, midva sva bila prezadovoljna z njeno obravnavo našega malega krofka user posted image

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
17.7.2009 17:39:07   
Shuka
SHUKA upam da najdete kaj,kar bo Maj pil...a je tesko mehur praznit,kako sploh to naredisuser posted image user posted image user posted image za tebe in Maja
Ne ni težko praznit mehur, najprej si umijem roke, pol si jih razkužim, še prej pripravim zložence namočene s FR, cevčico z gelom in lonček, pa rokavice si nataknem, da je vse sterilno, pol mu obrišem luleka, pa vzamem cevčico in jo počasi porinem v luknjico na luleku in počasi porivam notri dokler ne pride do mehurja, pol pa mu mal potapkam mehurček zunaj, če joka pol pomaga bol spraznit mehur, ampak mi je do sedaj redko kdaj jokal, pol k neha kapljat vzamem cevčico ven in smo opravili.Ga oblečem in to je to, do naslednjič čez 4h.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
17.7.2009 17:41:19   
Shuka

shuka a tega sirupa, mu ne smeš primešat v mleko?

aptamil tud rad zapira.... Florjan je bil skos zaprt pol smo pa poskusli milumil (isti proizvajalec) na škatli je pisalo lažje prebavljiv in je bil res je kakal vsak dan in to čist normalno..... mogoče zamenjaš mleko..... čez dan mu lahko vodo ponudiš pred obrokom če nardi samo 2 šlukeca al pa enga je bolje k nič bo pa ziher vsaj enkrat potegnu ker bo mislu da je mleko.... (za prebavo bo vsekakor boljše)
se mi prav smilta boščka našauser posted image user posted image user posted image
a to mu moreš vsak dan 4x cevko not vtikat, da lula? Bo to kdaj boljše oz OK?
Držim pesti, da se čim boljše v čimkrajšem možnem času poštimate in vam pošiljam kup user posted image inuser posted image

Bom probala dat v mleko, jauser posted image
Pa prešaltat morm iz aptamila v Novalac IT al pa Aptamil pro k so bolj delani za take k majo leno črevo.

Ja 4-5 x dnevno morm to narest, pomoje bo tko s tem kateteriziranjem do konc življenja ker ima nepravilne oblike mehurček.

Hvala.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
17.7.2009 17:43:21   
črticaa

No po tecnarjenju je uspel tudi zaspati,mu je glava kr padla...sem ga dala na hrbet se je prekotalil na trebuh in se vretel okrog dokler ni prisel tko ,da tam kjer naj bi ble noge je njegova glava,pa se je kr na busija vlegel sam mu je roka spodaj ostala tko sem mu jo popravila...
evo slikice..
user posted image
user posted image

tamau je res faca
evo tako isto o brobo jz zj prodajamuser posted image user posted image

shuka svaka ti čast za tole praznenje mehurja,..če si s kranja gremo res lah kdaj skupi na sprehod

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
17.7.2009 17:50:07   
Shuka

user posted image
Joj ker cuker je, kolk je živahen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
17.7.2009 17:51:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

shuka kaj ti si prav v kranju? kavica obvezno enkrat v prihodnjih dneh! glede prebave pa jaz ani vcasih dam biogaia kapljice, probiotike za otrocke. vprasaj v lekarni.
glede spanja ... cez dan ce smo noter spi v spalnici, ker je se martin, tako da ni sans da bi spala v dnevni sobi.

Se bomo zmenil za kofico, komot. MA so mi neki v lekarni ponujal, sam grem tko težko na kake umetne substance, bom še vztrajala z slivami.user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
17.7.2009 17:52:40   
Shuka
Me maj že kliče: a dej, dej, dej, to so njegove besede zadnje dneveuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
17.7.2009 18:18:00   
črticaa
punce u eni knigi sm prebrala da daš lahko meso že od 6.meseca,..kaj vi misliteuser posted image user posted image user posted image
men se ni zdi to ok

aja kaj pa skutke,..a je keri patronažna kj rekla,...k nm jo nav več

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?