Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:35:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša mi smo mel na morju čist en drug ritem , pa verjamem ko bo moj čez en teden začel z dopustom da bomo mel spet malce drugačen sistem. Pa sej čez dan me niti ne moti, zvečer se pa kar držimo. A že odštevaš dneve do morja? ja komi čakam morje.... oz. četrtek k je moj pol doma skoraj 3 tedne sem že čist zmozgana in utrujena ..... ja večern ritem imamo tud mi pošlihtan sam tole dnevno spanje se nam je zdej mal porušlo že ene 2 dni mi ga fiksa zmatran da gledat ne more ga dam pa ajat pa gleda k sova sej bo ju3 mu ne bom pustila spat med 10 in 12 dopoldne in bo pol spal.... dons je pa res mal zadremal prej za ene 10 minutk in je pol vse podreno.... moja mami ni vedla, jst sem ji pa pozabla rečt, da ga nej ne obrne na trebušček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:35:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
mi p danes nic ne spimo od 6h pa je pokonc...se premetava,igra, grize vse kar dobi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:40:44
|
|
|
|
rebeka84
|
Cao! Uroš se je danes zbudil z vročino 39,5°C. Ker ima že tretji dan vročino, sva ga z možem peljala na pregled. Vzeli so mu kri in nič ni jokal, zelo priden je bil. Ima virozo. P je rekla da bo jutri že bolje in naj se nič ne vstrašim, ko bo dobil rdeče pikice, ker je to normalno. Mihailo je pravi navihanec! Mlea že drugi zobek! Čestitke! Mi še jih nimamo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:42:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Cao! Uroš se je danes zbudil z vročino 39,5°C. Ker ima že tretji dan vročino, sva ga z možem peljala na pregled. Vzeli so mu kri in nič ni jokal, zelo priden je bil. Ima virozo. P je rekla da bo jutri že bolje in naj se nič ne vstrašim, ko bo dobil rdeče pikice, ker je to normalno. Mihailo je pravi navihanec! Mlea že drugi zobek! Čestitke! Mi še jih nimamo. hitro se pozdravite..... ja rdeče pikice se pojavijo ko vročina mine lahko pa že med vročino, če je ta prisotna več dni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:43:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mi p danes nic ne spimo od 6h pa je pokonc...se premetava,igra, grize vse kar dobi jst sem ga pa zdle dala... in zgleda da bo neki iz tega florjan pa tud še spi.... mene pa kuhinja čaka in razmišljam, da bi jo pustila še mal čakat in da se grem mal na posteljo vrečt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:47:31
|
|
|
|
Urša08
|
Rebeka upam, da se Uroš čim prej pozdravi Katjuša pusti kuhno in šibi ležat Mihailo upam, da tebi tudi rata Mihaila uspavat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:51:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Cao! Uroš se je danes zbudil z vročino 39,5°C. Ker ima že tretji dan vročino, sva ga z možem peljala na pregled. Vzeli so mu kri in nič ni jokal, zelo priden je bil. Ima virozo. P je rekla da bo jutri že bolje in naj se nič ne vstrašim, ko bo dobil rdeče pikice, ker je to normalno. Mihailo je pravi navihanec! Mlea že drugi zobek! Čestitke! Mi še jih nimamo. hitro se pozdravite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:53:29
|
|
|
|
witto
|
Michailo,tvoj mali je pa pravi radovednež Rebeka, ,da se čimprej pozdravite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:56:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
mi je uspelo gga uspavati ,bomo videli za koliko casa...je tok jokal k je tok utrujen da je komaj zaspal...sem sem pa tja morala hoditi,pa se danes sem dobila in me trebuh in hrbet bolita pol pa ga se morm nosit...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:58:03
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Michailo,tvoj mali je pa pravi radovednež Rebeka, ,da se čimprej pozdravite Ja je in tudi zelo zivahen,se mal pa mu bomo morali posjlo dat nizje,ce ne bo se vn padel...da noge na rob postelje in se cist dvigne z ritko...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:58:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mi je uspelo gga uspavati ,bomo videli za koliko casa...je tok jokal k je tok utrujen da je komaj zaspal...sem sem pa tja morala hoditi,pa se danes sem dobila in me trebuh in hrbet bolita pol pa ga se morm nosit... taki so moški že od malega hočjo da jih ženske nosijo po rokah Urša maš prav šibam, mi bo žal, da sem še tle
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:58:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
grem pocivati...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 14:01:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
zdj ko sem ga uspavala sosed tolce z kladivom in itak da trza takoj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 14:11:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
ze cujemo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 14:27:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
no tko je aktiven namesto spanja...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 15:07:45
|
|
|
|
Shuka
|
Ojla mamice, a je komu vroče no midva sva kar zaprta v stanovanju, ker drugače bi se skuhala zunaj, sva pa naredila en giro di Kranj zjutraj ko je blo še znosno. No to sem vas hotela vprašat, a date malčke, ko so zaspani čez dan na te kratke dremeže tud spati v posteljico? Mi ga mamo v dnevni sobi in na ležalničku zaspi, kjer ga imam na oku. V ponedeljek se nama začne razvojna, pa kateteriziranja sem se že naučila in to počneva doma 4x dnevno. Drugače se mi je pa začel upirati, ko mu dam kašico, sam mleko hoče in glede na to, da je v spodnjem delu trupa bolj neaktiven je tudi njegovo črevesje bolj počasno in dobila sva Lactecon sirup, ki pa je ogaben, vsaj meni, vleče se kot beljak po ustih, bi naj pa mehčal blato, tko da morm ugotovit kaj bi kej drugega učinkovalo namesto tega. Noče mi nič drugega piti kot Aptamil, ne vem kako naj ga pripravim, da bi še kej drugega pil. Probala sem jabolčni sok, pa sok od sliv, pa kamilični in krtek čaj, pa vodo, pa nič mu ne diši, sladko ali ne sladko, samo mleko pa basta. No ja, bo že. Evo tolk na hitr, da se vam javim k pančka. se tipkamo ob priliki.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 15:08:16
|
|
|
|
Shuka
|
Rebeka - , da se Uroš pocajta hitro.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 15:28:00
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea sem te pozabla vprašat a pa dejansko res ostanejo v smeteh? Čez okno se pa moj ne bo sekiru k še sam rad kej čez balkon zabriše no tko je blo lani - mogoče letos že zastop da tega ne sme delat Ne, ne . Ostanejo samo v vrečah za smeti, nekje v kleti, dokler ni priden. Naš se full sekira če mu jih ven čez okno vržem, ni hujšega, ker ve, da bojo tam ostale.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 15:32:12
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mi p danes nic ne spimo od 6h pa je pokonc...se premetava,igra, grize vse kar dobi Mogoče mu je pa vroče...?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 15:34:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Cao! Uroš se je danes zbudil z vročino 39,5°C. Ker ima že tretji dan vročino, sva ga z možem peljala na pregled. Vzeli so mu kri in nič ni jokal, zelo priden je bil. Ima virozo. P je rekla da bo jutri že bolje in naj se nič ne vstrašim, ko bo dobil rdeče pikice, ker je to normalno. Mihailo je pravi navihanec! Mlea že drugi zobek! Čestitke! Mi še jih nimamo. O, ubošček mali... , poskrbi, da bo veliko pil. Naša je tudi dobila take pikice po telesu od vročine, je moj hotu že paniko zganjat, pa sem mu komaj dopovedala, da je OD VROČINE. Skratka naj hitro mine vse skupaj.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 15:40:03
|
|
|
|
Onasiss
|
Mihailo-a tole na slikicah je že spuščena postelja? So pa te palce prav zoprna reč, ko nogo vtakne not, pol se hoče pa obrnt pa ne gre in full tulll, tako da smo z dekam zabasal pa je una tok firbčna-jo zanima kaj je na drugi strani , da jih stran vleče. Drugače pa naša že puza, na vseh šritih pa gre mal rikverc pa mal naprej. Pa danes se je tako dvignila, kot da bi hotela že sedet Bomo vidl kaj bo iz tega. Je pa za kosilo jedla krompir in korenje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 15:43:29
|
|
|
|
Onasiss
|
Shuka- naša spi v svoji posteljici, ker drugače ne bi imela miru. je pa od začetka takole kot tvoj spala v ležalniku le kaka dva meseca. Oh si pa kr predstavljam kakšen mora izgledati sirup. Da vama uspe najti kaj namesto tega.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 15:58:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
MLEA ne vem zakaj ni spal...pa ponavadi spi do 8h ,danes pa do 6h...je bil zdaj na igralni blazini in se igral jaz pa likala,zdaj ga pa imam v narocju... SHUKA upam da najdete kaj,kar bo Maj pil...a je tesko mehur praznit,kako sploh to naredis za tebe in Maja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 16:00:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
SHUKA nas Mihailo zelo malo spi cez dan,sam ko pa po cudezu zaspi ga dam v posteljico...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 16:01:01
|
|
|
|
Katjusa
|
evo jst iz postelje, Florjan je vstal pred 15 minutemi Benjamin še pa spi zaspanček mali jst dajem Oba vedno na spanje v posteljco.... včasih mi pa zaspi tud v stajici za kake 5 minut.... al pa v vozičku.... ampak glavno dnevno spanje je pa vedno v posteljci..... zdej pa mojga pokličem nej kako pico prnese usput k pride iz službe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?