Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 12:38:22
|
|
|
|
Urša08
|
mlea sem te pozabla vprašat a pa dejansko res ostanejo v smeteh? Čez okno se pa moj ne bo sekiru k še sam rad kej čez balkon zabriše no tko je blo lani - mogoče letos že zastop da tega ne sme delat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 12:39:25
|
|
|
|
brkn83
|
Punce, vidim da že vaši otroci dobivajo zobke. No naš še nič nima, si pa res skoz neki v usta tlači, tk da mislim, da zna kaj kmalu kak ven pokukati.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 12:41:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce hvala za odgovore. Ja jaz ga tud skušam navadit na pospravljanje sam očitno sem predolg mu potuho delala. Sedaj pa hočem da pospravla in ni vedno navdušen mah sej bo. Je pa tko da je teh igrač res too much in me je zadnjič prjelo da bi jih kr nekam odpelala, k ni hotu pospravt. jst sem veliko igrač dala v kartonaste škatle in pol mu kdaj kej zamenjam in je ful navdušen.... trenutno ima dosptop samo do vlakecov, lego kock (duplo) in nekaj avtomobilčkov (15malih) ostalo je sve pospravljeno...... florjan tud ni hotu pospravljat... sem mu cele dneve trobla pol sma pa tekmovala kdo bo več pobral (vsak v svojo škatlo).... najreje je pa pospravljal pred spanjem.... je reku sam igrače še pospravim.... da ja ni blo traba takoj ajat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 12:44:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea sem te pozabla vprašat a pa dejansko res ostanejo v smeteh? Čez okno se pa moj ne bo sekiru k še sam rad kej čez balkon zabriše no tko je blo lani - mogoče letos že zastop da tega ne sme delat moj možek se tud loti taktike igrače v smeti nardi kot, da jih je dal v smeti, čeprav jih nikol ne da ampak jih skrije.... jst pa kadar kej ne uboga mu vzamem njegovo najljubšo igračo in mu jo dam na vrh omare.... dobi jo ko uboga in ko me prosi zanjo.... torej najprej nardi tisto za kar sem mu jo vzela pa še kako nalogo mu dam zraven pol pa more rečit prosim in more obljubit, da me bo ubogal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 12:44:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ursa-Vito MORA sam pospravit igrače, ker drugače letijo al čez okno al pa u smeti. Se pa igra s tistimi, katerimi si on želi. Sam je pa tko, da jih ima na več različnih koncih pospravljene, v stopnicah pograda, v ta veliki omari, v predalniku..... Je bilo kar dela s tem, da smo ga navadli pospravt igrače za sabo. Stimulirali smo ga tudi s tem, da smo tekmovali kdo jih več pospravi.... Aja pa k zagleda sesalc šiba 100 na uro pospravljhat sobo, ker se boji, da bomo posesali igrače. noro,super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 12:45:37
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas je tako, da so lego posebej pospravljene in ko se igramo z lego kockam mamo samo te, pa vlakec Tomaž je tudi posebej v škatli spravlen, ostalo ma pa skoz na voljo in igrače mamo na dveh koncih v njegovi sobi pa en predal v dnevni in seveda nad kuhinjskimi elementi pa zbiramo traktorje in bagre bomo vztajali vsak dan pa bo, sam še načrt rabim kako ga brez upiranja pritegnit do pospravljanje. Mogoče bom res tole tekmovanje kopirala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 12:47:48
|
|
|
|
Urša08
|
no k smo ravno pri igračah je pa Žiga čist navdušen nad pametnim kužkom to ga tko rad gleda, pa posluša
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 12:47:51
|
|
|
|
witto
|
Evo mene od frizera . Zdaj moram samo še do jutri počakat,ko bom videla poštarja Majchy,ti pa prav zavajaš tvojega poštarja ,ti,ti šarmerka Barbarags,joj,pa to je takoj za ovinkom. Ma škoda. Prihodnjič,obvezno javi, kdaj prideš dol, in obvezno gremo na kavo Katjuša,ti si pa res pridna zdaj grem pa auto oprat.Mogoče bom še videla, ali imamo kakšnega novega smetarja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 12:49:59
|
|
|
|
Urša08
|
witto teb pa sam poštarji, smetarji hodjo po glavi kje maš pa možeka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 12:50:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Punce, vidim da že vaši otroci dobivajo zobke. No naš še nič nima, si pa res skoz neki v usta tlači, tk da mislim, da zna kaj kmalu kak ven pokukati. sej se mu ne mudi Florjan jih je dobil bolj pozno in je bil samo en večer 2 ure siten pol sta pa 2 naenkrat ven pogledala...... za ostale pa sploh ne vem kdaj so zrasli... benjamin je siten že 1 teden... pa ima 1 zobek zunaj to pa da skos nekaj v usta tlači to je pa njihova služba in misija spoznaj svet okoli sebe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 12:52:16
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ti že oba spita? Meni je ratalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 12:57:34
|
|
|
|
witto
|
Urša ,malo heca. Pa sej noben več ne požižga za mano,razen kakšen ekonomlonec,pa kak smetar,ko grem mimo. samo slišiš:"ss ss" Ne sej se hecam .Možek je trenutno v Italiji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:05:18
|
|
|
|
Urša08
|
witto sej se mormo mal pohecat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:05:22
|
|
|
|
malcekvita
|
ojla punce, se opravičujem, ker kar tako vdiram v vaše pogovore, sam glede na to, da so vaši od našega starejši 1 mesec, sem prepričana, da imate veliko več znanja in izkušenj kokr jst. Mi lahko poveste, kakšne težave so imeli vaši sončki, ko so jim začeli zobki rast? Je imel kateri probleme z driskami? Naš se že tri tedne driskasto pokaka (prisotne tudi krvave nitke), čakam datum za pediatrično kliniko, ker mu hočejo narest natančno diagnostiko, jst pa mislim, da ima probleme z izraščanjem zobkov, sam tega nisem omenila zdravnici, ker sem pozabila . zdej imam strogo dieto že tretji teden, ker sumijo, da gre za alergijo na jajca in mleko.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:10:02
|
|
|
|
Urša08
|
malcekvita pri nas je malce driskice oz. tekoči drekec prisoten kakih 14 dni in sumim na zobke, vendar ni nobenih krvavih nitk vmes. Ti bo še katera kaj več povedala k so že zobke dobili, mi jih še čakamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:12:46
|
|
|
|
malcekvita
|
urša80, kolkokrat na dan pa kaka in ali je v vsaki plenički driska? naš kaka ene 3-4x na dan in v vsaki je driska. se sploh ne spomnim več, kako zgleda normalno blato...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:14:30
|
|
|
|
Urša08
|
malcekvita ne ni vsaka plenica pokakana, tam dve do tri kar je pri nas veliko glede na to da je prej kakal 1 * na 6 dni. A mu čez pride, al je samo plenica pokakana? A ga je pediatrinja pregledala predno ga je poslala naprej?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:16:31
|
|
|
|
Urša08
|
malcekvita pri nas je blato iste barve kot prej - take zenfaste, samo malce bolj tekoče je. Pa včasih mu čez pride, velikokrat pa ne. Joj jaz upam, da rešite te težave Če te bo karkoli skrbeli pa kr k pediatru nazaj da ga še enkrat pregledajo, pa povejo kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:20:00
|
|
|
|
malcekvita
|
ma ne, ni ga skoraj nič gledala, je kar tako posumila na alergijo in dala napotnico za alergologa. v sredo smo bli pri alergologinji, naredila mu je kožni test, ki ni pokazal, da bi šlo za alergijo. zato mi je napisala kar alergologinja napotnico za naprej, ker pač mora prit stvari do dna, ker pravi, da so kožni testi lahko včasih tudi lažno negativni in mi ne more s 100% gotovostjo zagotovit, da je ali pa ni alergija... je pa ta alergologinja dr. Daisingerjeva naredila na naju z zelo dober vtis, ko se je našemu sončku tako natančno posvetila.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:22:54
|
|
|
|
Urša08
|
malcekvita potem je pa res boljše da stvari pridete do dna in boste pomirjeni. Vse dobro tvojemu sončku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:23:02
|
|
|
|
malcekvita
|
urša80 hvala ti za odgovore, zlata si.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:25:24
|
|
|
|
Urša08
|
malcekvita ni za kej. Saj se mo najbrž še katera oglasila ko bo mela čas. ti pa sporoči ko bodo testi za vami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:28:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ti že oba spita? Meni je ratalo men pa ne ker ga ja babi pazla in ji je prej za 10 min zadremal.... zdej sem ga dala pa v stajico k po 1 uri truda ni zaspal, da bo lahko vsaj florjan spal...... ma se morem potrudit za nov ritem zdej se mu je vse na glavo obrnalo..... pol gremo pa na morje bo pa spet vse narobe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:31:15
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša mi smo mel na morju čist en drug ritem , pa verjamem ko bo moj čez en teden začel z dopustom da bomo mel spet malce drugačen sistem. Pa sej čez dan me niti ne moti, zvečer se pa kar držimo. A že odštevaš dneve do morja?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 13:32:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 malcekvita potem je pa res boljše da stvari pridete do dna in boste pomirjeni. Vse dobro tvojemu sončku mi nimamo nobenih težav z izrastom zobkov sam sitko je (1. mu je pokukal 2 dni nazaj ven) držim pesti, da tole hitro mine in da bo vse OK
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?