|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
17.7.2009 12:38:22   
Urša08
mlea sem te pozabla vprašat a pa dejansko res ostanejo v smeteh? Čez okno se pa moj ne bo sekiru k še sam rad kej čez balkon zabrišeuser posted image no tko je blo lani - mogoče letos že zastop da tega ne sme delat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
17.7.2009 12:39:25   
brkn83
Punce, vidim da že vaši otroci dobivajo zobke. No naš še nič nima, si pa res skoz neki v usta tlači, tk da mislim, da zna kaj kmalu kak ven pokukati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
17.7.2009 12:41:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce hvala za odgovore. Ja jaz ga tud skušam navadit na pospravljanje sam očitno sem predolg mu potuho delala. Sedaj pa hočem da pospravla in ni vedno navdušenuser posted image mah sej bo. Je pa tko da je teh igrač res too much in me je zadnjič prjelo da bi jih kr nekam odpelala, k ni hotu pospravt.

jst sem veliko igrač dala v kartonaste škatle in pol mu kdaj kej zamenjam in je ful navdušen.... trenutno ima dosptop samo do vlakecov, lego kock (duplo) in nekaj avtomobilčkov (15malih) ostalo je sve pospravljeno......
florjan tud ni hotu pospravljat... sem mu cele dneve trobla pol sma pa tekmovala kdo bo več pobral (vsak v svojo škatlo).... najreje je pa pospravljal pred spanjem.... je reku sam igrače še pospravim.... da ja ni blo traba takoj ajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
17.7.2009 12:44:00   
Katjusa

mlea sem te pozabla vprašat a pa dejansko res ostanejo v smeteh? Čez okno se pa moj ne bo sekiru k še sam rad kej čez balkon zabrišeuser posted image no tko je blo lani - mogoče letos že zastop da tega ne sme delat

moj možek se tud loti taktike igrače v smetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nardi kot, da jih je dal v smeti, čeprav jih nikol ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak jih skrije....
jst pa kadar kej ne uboga mu vzamem njegovo najljubšo igračo in mu jo dam na vrh omare.... dobi jo ko uboga in ko me prosi zanjo.... torej najprej nardi tisto za kar sem mu jo vzela pa še kako nalogo mu dam zraven pol pa more rečit prosim in more obljubit, da me bo ubogaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
17.7.2009 12:44:57   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ursa-Vito MORA sam pospravit igrače, ker drugače letijo al čez okno al pa u smeti. Se pa igra s tistimi, katerimi si on želi. Sam je pa tko, da jih ima na več različnih koncih pospravljene, v stopnicah pograda, v ta veliki omari, v predalniku..... Je bilo kar dela s tem, da smo ga navadli pospravt igrače za sabo. Stimulirali smo ga tudi s tem, da smo tekmovali kdo jih več pospravi.... Aja pa k zagleda sesalc šiba 100 na uro pospravljhat sobo, ker se boji, da bomo posesali igrače.user posted image

user posted image user posted image user posted image noro,superuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
17.7.2009 12:45:37   
Urša08
Pri nas je tako, da so lego posebej pospravljene in ko se igramo z lego kockam mamo samo te, pa vlakec Tomaž je tudi posebej v škatli spravlen, ostalo ma pa skoz na voljo in igrače mamo na dveh koncih v njegovi sobi pa en predal v dnevni in seveda nad kuhinjskimi elementi pa zbiramo traktorje in bagre user posted image bomo vztajali vsak dan pa bo, sam še načrt rabim kako ga brez upiranja pritegnit do pospravljanje. Mogoče bom res tole tekmovanje kopirala user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
17.7.2009 12:47:48   
Urša08
no k smo ravno pri igračah je pa Žiga čist navdušen nad pametnim kužkom user posted image to ga tko rad gleda, pa posluša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
17.7.2009 12:47:51   
witto
Evo mene od frizerauser posted image . Zdaj moram samo še do jutri počakat,ko bom videla poštarjauser posted image user posted image user posted image
Majchy,ti pa prav zavajaš tvojega poštarjauser posted image ,ti,ti šarmerka
Barbarags,joj,pa to je takoj za ovinkom. Ma škoda. Prihodnjič,obvezno javi, kdaj prideš dol, in obvezno gremo na kavouser posted image
Katjuša,ti si pa res pridnauser posted image user posted image
zdaj grem pa auto oprat.Mogoče bom še videla, ali imamo kakšnega novega smetarja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
17.7.2009 12:49:59   
Urša08
witto teb pa sam poštarji, smetarji hodjo po glavi user posted image user posted image user posted image kje maš pa možeka 

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
17.7.2009 12:50:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Punce, vidim da že vaši otroci dobivajo zobke. No naš še nič nima, si pa res skoz neki v usta tlači, tk da mislim, da zna kaj kmalu kak ven pokukati.

sej se mu ne mudiuser posted image user posted image user posted image Florjan jih je dobil bolj pozno in je bil samo en večer 2 ure siten pol sta pa 2 naenkrat ven pogledala...... za ostale pa sploh ne vem kdaj so zrasli... benjamin je siten že 1 teden... pa ima  1 zobek zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to pa da skos nekaj v usta tlači to je pa njihova službauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in misija spoznaj svet okoli sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
17.7.2009 12:52:16   
Urša08
Katjuša ti že oba spita? Meni je ratalo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
17.7.2009 12:57:34   
witto
Uršauser posted image user posted image user posted image ,malo heca. Pa sej noben več ne požižga za mano,razen kakšen ekonomlonec,pa kak smetar,ko grem mimo. samo slišiš:"ss ss" Ne sej se hecamuser posted image .Možek je trenutno v Italiji

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
17.7.2009 13:05:18   
Urša08
witto sej se mormo mal pohecat user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
17.7.2009 13:05:22   
malcekvita
ojla punce, se opravičujem, ker kar tako vdiram v vaše pogovore, sam glede na to, da so vaši user posted image od našega starejši 1 mesec, sem prepričana, da imate veliko več znanja in izkušenj kokr jst. Mi lahko poveste, kakšne težave so imeli vaši sončki, ko so jim začeli zobki rast? Je imel kateri probleme z driskami? Naš se že tri tedne driskasto pokaka (prisotne tudi krvave nitke), čakam datum za pediatrično kliniko, ker mu hočejo narest natančno diagnostiko, jst pa mislim, da ima probleme z izraščanjem zobkov, sam tega nisem omenila zdravnici, ker sem pozabila user posted image . zdej imam strogo dieto že tretji teden, ker sumijo, da gre za alergijo na jajca in mleko.

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
17.7.2009 13:10:02   
Urša08
malcekvita pri nas je malce driskice oz. tekoči drekec prisoten kakih 14 dni in sumim na zobke, vendar ni nobenih krvavih nitk vmes. Ti bo še katera kaj več povedala k so že zobke dobili, mi jih še čakamo user posted image  

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
17.7.2009 13:12:46   
malcekvita
urša80, kolkokrat na dan pa kaka in ali je v vsaki plenički driska? naš kaka ene 3-4x na dan in v vsaki je driska. se sploh ne spomnim več, kako zgleda normalno blato...user posted image

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
17.7.2009 13:14:30   
Urša08
malcekvita ne ni vsaka plenica pokakana, tam dve do tri kar je pri nas veliko glede na to da je prej kakal 1 * na 6 dni.  A mu čez pride, al je samo plenica pokakana? A ga je pediatrinja pregledala predno ga je poslala naprej? 

Neposredna povezava do sporočila: 3792
17.7.2009 13:16:31   
Urša08
malcekvita pri nas je blato iste barve kot prej - take zenfaste, samo malce bolj tekoče je. Pa včasih mu čez pride, velikokrat pa ne. Joj jaz upam, da rešite te težave user posted image Če te bo karkoli skrbeli pa kr k pediatru nazaj da ga še enkrat pregledajo, pa povejo kako in kaj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
17.7.2009 13:20:00   
malcekvita
ma ne, ni ga skoraj nič gledala, je kar tako posumila na alergijo in dala napotnico za alergologa. v sredo smo bli pri alergologinji, naredila mu je kožni test, ki ni pokazal, da bi šlo za alergijo. zato mi je napisala kar alergologinja napotnico za naprej, ker pač mora prit stvari do dna, ker pravi, da so kožni testi lahko včasih tudi lažno negativni in mi ne more s 100% gotovostjo zagotovit, da je ali pa ni alergija... je pa ta alergologinja dr. Daisingerjeva naredila na naju zuser posted image zelo dober vtis, ko se je našemu sončku tako natančno posvetila.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
17.7.2009 13:22:54   
Urša08
malcekvita potem je pa res boljše da stvari pridete do dna in boste pomirjeni. Vse dobro tvojemu sončku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3795
17.7.2009 13:23:02   
malcekvita
urša80 hvala ti za odgovore, zlata si.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3796
17.7.2009 13:25:24   
Urša08
malcekvita ni za kej. Saj se mo najbrž še katera oglasila ko bo mela čas.user posted image ti pa sporoči ko bodo testi za vami 

Neposredna povezava do sporočila: 3797
17.7.2009 13:28:41   
Katjusa

Katjuša ti že oba spita? Meni je ratalo user posted image user posted image user posted image  

men pa ne ker ga ja babi pazla in ji je prej za 10 min zadremal.... zdej sem ga dala pa v stajico k po 1 uri truda ni zaspal, da bo lahko vsaj florjan spal...... ma se morem potrudit za nov ritem zdej se mu je vse na glavo obrnalo..... pol gremo pa na morje bo pa spet vse narobeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
17.7.2009 13:31:15   
Urša08
Katjuša mi smo mel na morju čist en drug ritem , pa verjamem ko bo moj čez en teden začel z dopustom da bomo mel spet malce drugačen sistem. Pa sej čez dan me niti ne moti, zvečer se pa kar držimo. A že odštevaš dneve do morja?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
17.7.2009 13:32:36   
Katjusa

malcekvita potem je pa res boljše da stvari pridete do dna in boste pomirjeni. Vse dobro tvojemu sončku user posted image

mi nimamo nobenih težav z izrastom zobkov sam sitko jeuser posted image (1. mu je pokukal 2 dni nazaj ven)

držim pesti, da tole hitro mine in da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?