Shuka
|
Ojla mamice, a je komu vroče no midva sva kar zaprta v stanovanju, ker drugače bi se skuhala zunaj, sva pa naredila en giro di Kranj zjutraj ko je blo še znosno. No to sem vas hotela vprašat, a date malčke, ko so zaspani čez dan na te kratke dremeže tud spati v posteljico? Mi ga mamo v dnevni sobi in na ležalničku zaspi, kjer ga imam na oku. V ponedeljek se nama začne razvojna, pa kateteriziranja sem se že naučila in to počneva doma 4x dnevno. Drugače se mi je pa začel upirati, ko mu dam kašico, sam mleko hoče in glede na to, da je v spodnjem delu trupa bolj neaktiven je tudi njegovo črevesje bolj počasno in dobila sva Lactecon sirup, ki pa je ogaben, vsaj meni, vleče se kot beljak po ustih, bi naj pa mehčal blato, tko da morm ugotovit kaj bi kej drugega učinkovalo namesto tega. Noče mi nič drugega piti kot Aptamil, ne vem kako naj ga pripravim, da bi še kej drugega pil. Probala sem jabolčni sok, pa sok od sliv, pa kamilični in krtek čaj, pa vodo, pa nič mu ne diši, sladko ali ne sladko, samo mleko pa basta. No ja, bo že. Evo tolk na hitr, da se vam javim k pančka. se tipkamo ob priliki.