Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 18:28:11
|
|
|
|
Shuka
|
Jest patronažno nisem vidla in je verjetno tudi ne bom, naš itak še kašic noče, tko da pomoje pr našmu se ni za bat da bi blo kaj prezgodaj. Sicer bi patronažna lohka vedla, al pa pediater, lohk pa probaš, pa vidiš reakcijo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 18:31:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa punce u eni knigi sm prebrala da daš lahko meso že od 6.meseca,..kaj vi mislite men se ni zdi to ok aja kaj pa skutke,..a je keri patronažna kj rekla,...k nm jo nav več meso-po 7. mesecu 2-3* tedensko in sicer po vrstnem redu:. perutnina, žrebiček, teletina.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 20:22:31
|
|
|
|
piskot
|
cer. eden spi, eden pa se vedno nekaj civka. dudo sem mu vceraj ponoci odrezala, ker mi je ena vzgojiteljica predlagala, da se je bomo tako mogoce znebili. rekli smo mu, da je tako dudlal, da jo je odgriznil. zdaj je pa ves razocaran, ker ne dudla dobro. bomo videli kako bo barbara tudi nasa je ful tecka, sem spet jedla kosilo z njo v rokah. verjetno si pa ti zaradi scitnice se bolj izcrpana kot vsi ostali. kako pa sta zdaj? jo se dojis? jes tablete al ne? shuka ma vsa cast res. zelim vama da tega ne bo treba dolgo pocet, da se bo nasel kaksen korajzen kirurg, ki bo vse popravil. crtica za meso ne vem vec (martin ga se vedno ne mara), skuta pa mislim da je po 8 mesecu, tako kot ostali mlecni izdelki. mlea a vasa pa ze kar puza? nasa tud hoce, po postelji se tud kdaj premakne, na blazini pa ne, pol pa zivcnega fase.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 21:42:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Katjusa kako ti posnetek nalozis gor? vidim, da ti je uspelo naš tud tako vriska florjan to sploh ni delal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 21:43:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO SHUKA upam da najdete kaj,kar bo Maj pil...a je tesko mehur praznit,kako sploh to naredis za tebe in Maja Ne ni težko praznit mehur, najprej si umijem roke, pol si jih razkužim, še prej pripravim zložence namočene s FR, cevčico z gelom in lonček, pa rokavice si nataknem, da je vse sterilno, pol mu obrišem luleka, pa vzamem cevčico in jo počasi porinem v luknjico na luleku in počasi porivam notri dokler ne pride do mehurja, pol pa mu mal potapkam mehurček zunaj, če joka pol pomaga bol spraznit mehur, ampak mi je do sedaj redko kdaj jokal, pol k neha kapljat vzamem cevčico ven in smo opravili.Ga oblečem in to je to, do naslednjič čez 4h. bošček mali to, da ne joka je vsaj malo v tolažbo, ker pomeni da mu ni hudega sej verjetno se grozno sliši ampak njemu je no čist normalno in mu ni tak hudo.... vsaj upam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 17.7.2009 22:58:46
|
|
|
|
Katjusa
|
Majchy a lahko moja teta dobi kako slikico kužka zdej k gleda? Prosim, bi radi vidl kako zgleda z odprtimi učki:) sem jim javila, da že gledajo pa so ful navdušeni...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 7:04:38
|
|
|
|
črticaa
|
dobro jutro vidim da sm prva,....a nimate več jutranjih dominik je učer jedu sam sadje zvečer je pojedu edin pol mlečne kaše,...mleko tud 2 noče potegnit no in so bavice rekle da je poj učasih fajn da mu AM nardiš s čajom in k se je ob 5ih zbudu da je lačn in da navadnga mleka nau,..sm mu mal instant čaja zamešala je pojedu,..sam ne vem a zarad čaja a zato k sm bla jz trmasta pa sm mu cuclj u ustih držala no od 5ih naprej se prekladam po pojstli,poj je pa zdele adrian ustl sm pa še jz dons bi mogl jit na en piknik sam kr dž upam da se bo vrmee u red spravu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 7:19:43
|
|
|
|
črticaa
|
moj srček pa od vsega tega sadja ne more kakat,...se mi je zdele čist zbudu u jok,...boščk sploh mu ne morm pomagast,....j že čajčk kuhamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 7:25:27
|
|
|
|
črticaa
|
kaka in joka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 7:41:45
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro bejbe! Kako ste? za vse obmesečnice za nazaj pa za dons! Včerej smo s kolegicam imele babji žur - se vid da smo ble uspešne pa da smo dež naklepetale! Grem še mal spančkat k je bla noč rahlo prekratka pa se pol še mal javim!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 8:01:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
jutro...crtica hvala za sadje,sem ravno kompot od breskve pojedla...vceraj Mihailo sploh ni hotel zaspati,sem ga po hranjenju poskusala uspavat pa ne,se je kr drl...pol ga je moz vzel se vsedel z njim pred ogledalo in mu pel pol ure da je Mihaila cist izmucilo in mu je glava kr padla dol...no pol smo lepo spali ob 2h sm mu dala dudo ob 4h hranila ob pol 7h vstali...sem si umila in posusila lase in kmalu dobimo obiske iz Avstrije...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 8:03:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO SHUKA upam da najdete kaj,kar bo Maj pil...a je tesko mehur praznit,kako sploh to naredis za tebe in Maja Ne ni težko praznit mehur, najprej si umijem roke, pol si jih razkužim, še prej pripravim zložence namočene s FR, cevčico z gelom in lonček, pa rokavice si nataknem, da je vse sterilno, pol mu obrišem luleka, pa vzamem cevčico in jo počasi porinem v luknjico na luleku in počasi porivam notri dokler ne pride do mehurja, pol pa mu mal potapkam mehurček zunaj, če joka pol pomaga bol spraznit mehur, ampak mi je do sedaj redko kdaj jokal, pol k neha kapljat vzamem cevčico ven in smo opravili.Ga oblečem in to je to, do naslednjič čez 4h. Mihailu so vstavljali enkrat kateter ,da vidijo ,ce nima refluxa pa ga ni imel(to vstavljanje je podobno ane)...Mihaila je to zeloooooo bolelo in je zelo krical,je pa rekel zdr. da ima ozko secnino...hvala bogu da Maja ne boli in da ne joka..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 8:05:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO No po tecnarjenju je uspel tudi zaspati,mu je glava kr padla...sem ga dala na hrbet se je prekotalil na trebuh in se vretel okrog dokler ni prisel tko ,da tam kjer naj bi ble noge je njegova glava,pa se je kr na busija vlegel sam mu je roka spodaj ostala tko sem mu jo popravila... evo slikice.. tamau je res faca evo tako isto o brobo jz zj prodajam shuka svaka ti čast za tole praznenje mehurja,..če si s kranja gremo res lah kdaj skupi na sprehod jaz sem mislila ,da jo bom lahko mela se za drugega otroka sam se za mihaila ne vem ce bo zdrzala ,ker jo je ze na enem delu strgal ...tok jo z nogami rine da jo je strgal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 8:06:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Me maj že kliče: a dej, dej, dej, to so njegove besede zadnje dneve
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 8:07:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Katjusa kako ti posnetek nalozis gor? vidim, da ti je uspelo naš tud tako vriska florjan to sploh ni delal A res..zanimivo...pa je hitro zacel govoriti?A je to kaj povezano s tem?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 8:17:19
|
|
|
|
Deja
|
Jutro babike!!!! Kako smo kaj? Jaz sem takooooooooooooo zaspana...... nekak ponoči slabo spim..... Upam da bo Žiga kaj pančkal zdaj kmalu da se mu pridružim.... Lep pozdrav!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 8:35:50
|
|
|
|
črticaa
|
na rjuhi mam 3 fleke,.... 1 je mal pobruhano, 2 je polil flaško, 3 se je pa pokakal do pol hrbta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 8:59:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa na rjuhi mam 3 fleke,.... 1 je mal pobruhano, 2 je polil flaško, 3 se je pa pokakal do pol hrbta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 9:12:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dobro jutro. ste pa kar načvekale ,zato vas ne bom brala . bi pa prosila kratko obnovo 14 - ih dni vrnili smo se ponoči ob 3. bilo je super, vsi smo zelo uživali . kaj več pa kasneje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 9:14:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
dezzzzzzzzzzzzzzzzz...men kr pase,k itak dobim obisk in smo planiral rostilj razpalit na terasi tko ,da se vsaj ne bomo kuhal...jutri bomo pa kam sli ,ce bo lepo...kaj pocnete???jaz cakam mojega da pride iz sluzbe...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 9:15:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dobro jutro. ste pa kar načvekale ,zato vas ne bom brala . bi pa prosila kratko obnovo 14 - ih dni vrnili smo se ponoči ob 3. bilo je super, vsi smo zelo uživali . kaj več pa kasneje dobrodosla nazaj...slikice cakamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 10:11:08
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Pa se je malo shladilo...Sam dežja pa lahko ne bi blo da bi šle z Gajčiko malo ven! Danes ma pa Gaja 5 mesecev... Joj, je šlo to hitro mimo! Nočka prespana, Gaja je zaspala malo pred 22h, spala do 6h, jedla in pol pančala še do 8h, zdej pa spet komira. Učeri sm ji dala za kosilo malo cvetače in krompirja, ampak cvetača je bla fuj fuj fuj...Pa še navadla se je jezik kazat in špricat slinco zravn tako da mamo kar pestro in se ji režimo, ona pa nam nazaj k se ji zdi fajn! Učeri sm šla po očala in zdej spet vidim lepo in čisto, pol sem bla na fitnesu, pol pa je mama pršla do mene in smo šle z Gajo malo pohajat po Gorici-lih ene 2 ure in ej prov pasalo. Zvečer pa smo z mojim mela akcijo... -Sm mela tak športni dan! tamika, dobrodošla nazaj! Upam, da ste se nakopali, pa da ste uživali na full! Slikice! No, včeri sm dobila sms od balonchy: "Pozdravčke vsem ptičkom in čebelicam+mamicam iz Krka. tukaj umiramo od vročine-HB za klimo. Poljubčki vsem, Balonchy, Matic in tatko" A je kdo tuki?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 10:16:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa na rjuhi mam 3 fleke,.... 1 je mal pobruhano, 2 je polil flaško, 3 se je pa pokakal do pol hrbta
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 10:17:47
|
|
|
|
rebeka84
|
Dobro jutro! Uroš ima še vedno vročino, ampak je malo bolj razpoložen, tudi jabolko je vso pojedel. Tamika dobrodošla, tudi jaz čakam na slikice.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 18.7.2009 10:19:30
|
|
|
|
Onasiss
|
GAJI IN ZARJI VSE NAJ, NAJ ZA OBMESEČJE.....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?