nell
|
Erin - škoda ker ti niso podaljšali porodniške, ampak tudi tako bo dobro - na koncu se vse izteče točno tako kot mora bit - saj veš kaj pravijo "Vsako slabo, je za nekaj dobro!" Sem pa vesela zate, da si dobila službo, upam, da je to tam kjer si si želela. kaja - za službo in prav je, da si si privoščila nekaj zase - mamice to večkrat pozabimo, saj če sama po sebi gledam - prvo je moj sin, potem moj , potem pa cel kup drugih "pomembnih" stvari in potem, tam nekje čisto na koncu, pridem pa jaz na vrsto - pa to ni prav - tko da za torbico in čevlje. sandra - za zobke in seveda za posledično mirnejše noči - je bil že čas, da si tudi ti malo, vsaj malo bolj, spočiješ. kaja - me je katja zdej pri svojem postu spomnila na težave z avtom - jaaaaaa ti avtomobili, da smo tko odvisni od njih in da nam lahko tolk energije in živčkov požerejo - vsaj meni, k že moj zdej skor vsak dan reče, da si preveč k srcu vzamem takšne stvari. Ja mi mamo tud težavic e z našim - mojim avtomobilčkom. Najprej stikalo za žmigce, pa neki ropotanje pr mašini al pač kje - se dogovorimo, da nama bratranc od , ki je avtomehanik, tole poprav in ni ga se na hofu v najin avto zabije njegova sestra. Pri obračanju je avto popolnoma spregledala - punca še nima dolgo izpita in mi je tud kr hudo zanjo, kok se je mogla kej ustrašit. Ajde dobr, sem se sprijaznala, da bom nekaj časa še brez, pleh se bo pa že poštimal - še dobr da mamo taščico, ki nam svoj avtek odstopi. Katja - punca mah vi se men tolk smilite - čeprav si enkratna in močna, js imam občutek, da bi se kdaj že sesedla...že tako imate zelo omejen jedilnik, pa se vam zdaj še samo zmanjša - Katja, pa kaj tam v ambulanti, ti ne izdelajo kakšnega prehranjevalnega načrta al pa kej podobnega. A to ti sam rečejo, to to ne smeš, nadomesti s čim drugim al kaj? Ti želim, da ti podaljšajo porodniško, bi ti jo povsem upravičeno - če jo ti ne dobiš, potem res ne vem kakšne imajo kriterije. Aja a še šparaš škatljice? bambi - moja znanka, je težavo z vozičkom pri tako mali starostni razliki rešila kar z vozičkom za dvojčka - in priznam prav fino zgleda, eden sedi in že malo čeblja, drugi pa je še čisto micen in lepo mirno spančka - meni se je zdelo kar praktično. tejka - o groza - verjemam da te je res orng skrbelo kako priti v stanovanje - mojo mamico je tudi moj bratec na balkon zaklenil, s tem da sem bila js mali še mali črvek in notri - je rekla, da se je dve uri matrala in si skor roko zlomila, da je čez na kip odprto okno, roko dobla, da je okno odprla in potem notr zlezla. Sicer pa tejka, odmisli te neumne besede sorodnikov - razumljivo, da ti je še hudo in prav je, da to tudi poveš in tudi tisto ljubosumje povsem razumem - to so povsem normalna čustva, ki se ti porajajo - to je neke vrste ločitev in vsaka ločitev boli, pa če se nekaterim zdi še tako majhna in tako povsem "normalna" - zate je bilo normalno in sprejemljivo to, da si Jašo dojila in si se ob tem dobro počutila... zate. Vem da ni nadomestila za dojenje in predvsem občutke mamice ob tem, ampak vseeno, ker sta se nehala dojit in ker je tebi hudo - si mogoče pomislila, da bi zvečer umislila kakšen samo vajin ritual...slabo nadomestilo, ampak vendarle...to so bili le povsem vajini trenutki. Zdaj moram pa končat, me pralni stroj kliče, pa slišim da sinko že tudi po postli ropota - sem bla prepričana, da bo danes spal tja do 10-11, glede na to, da sem ga včeraj jaz zacvirnala