|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
16.7.2009 21:53:19   
matejchi
pozdravljene.. ne morem okoli, ker me bojo komarji živo požrli.. user posted image
lahko noč....user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
16.7.2009 21:56:56   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

K_a_t_j_a - user posted image zate in za Jana. So pa res precej slabi tile alergološki izvidi. Poznam eno punco, ki ima fantka, ki je alergičen na gluten. In ker je imela enake probleme, da je tamali na vsak način hotel jesti, kar je ona jedla, je enostavno še sama šla na brezglutensko dieto. Ampak me je skoraj kap, ko sem jo videla po kakšne pol leta - sama kost in koža! user posted image No, zdaj je več kot očitno ona vsaj pri sebi to dieto ukinila, tamali se pa ne pritožuje več, če je malo drugače kot ostali. Je pa star zdaj nekje 3 leta.

Jan je alegičen samo na pšenico en mal, na gluten hvalabogu ni, so bili krvni izvidi na gluten negativni. Sam res je težko najdit kruh brez pšenične moke, potem makarončki... user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
16.7.2009 22:00:32   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Katja sem že zgoraj pisala o bioresonanci. Zaenkrat sem zadovoljna. user posted image user posted image user posted image  Bogi Jan. kaj pa, če bi se vseeno odločli za terapijo, če je še bolj alergičen, boš vsaj kuhala lažje..  user posted image user posted image  za lep dopust, slikce so super, Jan tudi, pa tako lepo je spal user posted image user posted image user posted image  super.

Ma kaj pa vem, sem že slišala od kolegice, da pozna eno, ko ji niso pomagale terpije zdevala je pa ful denarja za to.user posted image Pa še Rogaška ni tako blizu. Bom še vidla.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
16.7.2009 22:14:59   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image Jutro user posted image  Končno smo se malce bolj razpisale. Katja je prišla z dopusta user posted image user posted image user posted image  Jeeeee..slikice so čudovite user posted image  JAn je pravi zamorček user posted image  Glede izvidov pa verjamem, da te je potrlo. Joj, si sploh ne znam predstavljat, kako je, če bi otroček rad enkaj jedel, pa ne sme. Bošček mali. user posted image  Pa s hrano moraš vbiti potem res ful previdna, a ne? Kako ste pa na morju hrano kombinirali - vidim, da ste bili v hotelu. Si naročila kakšen poseben jedilnik, al kako? Vsekakor želim Janu, da ta alergija izzveni čimprej. user posted image  ZAte pa en objemček user posted image

Hja na morju smo imeli kar probleme, polni penzion sma glih, zaradi Jana vzela. Bil je samo en meni (to mislim za kosilo, zajtrk in večerja sta bila samopostrežna), veliko je bilo pečena krompirja, ki ga na srečo lahko Jan je in ga tudi obožuje. Meso ni bilo nikoli za Jana, ker je bilo skoraj skoz svinjsko, razen govedina je bila en dan. Svinjine mu še ne dajem. Zjutraj sma mu tako v sobi naredila kašico npr. kakšen Lino ali kaj podobnega, zvečer je pa dobil ali kašico, ki sma jo naredila v sobi ali pa kašno zelenjavo, krompirček. Zvečer ni navajen jest take hrane. Zajtrk je bil pa spet za Jana samo marmelada, pa kakšne klobasa piščančje prsi, to je blo pa to.

Pa user posted image user posted image user posted image za tako lepo težo Lovra in Zare. Pridno papata, se vidi, da mamica dobro kuha. user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 16.7.2009 22:16:34 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
16.7.2009 22:27:55   
K_a_t_j_a
Krysia user posted image user posted image user posted image za Rokovo plazenje po štirih!! Se bo! user posted image Bravo Rok kar tako naprej!

Punce hvala vsem za lepe besede in tolažbo glede Janove alergije. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri se gremo mal namočit v Podčetrek. V ponedeljek smo se pa potepali po ZOO v Ljubljani, je Jan zelo užival. Žirafe je gledal takole user posted image . user posted image user posted image Je moj user posted image še do nedelje doma, v ponedljek sma pa spet sama, zato kr izkoristimo lepo vreme in prosti čas, da gremo kam.

Sem šla danes na CSD in podaljšane porodniške jaz ne morem dobit, ker imam starševski dodatek, ker sem še študentka. Podaljšano porodniško lahko dobi samo tista, ki je zaposlena. Tako, da mi je potem soc. delavka predlagala naj dam vlogo za posebne potrebe pri otroku, ker lahko dobiš odobreno, če je otrok alergičen na 3 osnovna živila kot so jajve, KM in pšenica. Ta dodatek znaša cca 91 Eura. Bomo vidli, če bom dobila odobreno.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
16.7.2009 22:30:49   
K_a_t_j_a

na morje gremo v Vodice pri Šibeniku. oz. še en bl micen miren kraj user posted image

Sayuri tam dol je pa zelo lepo. Mi smo bili enkrat v Vodicah tam se ful vse dogaja, Tribunj je pa miren kraj. A greste tja? Super lokacija. user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
16.7.2009 22:40:27   
bella02
Sayuri, nič hudega. Uživajte na morju!

Buhtlčk, veselo na delouser posted image (sej bo, a ne?)

Tejka, jao, to pa so dogodivščine. Tud jaz znam na pamet le svojo cifro, za moževo bi mogla že fuuul študiratuser posted image

Krysia
, a ti nismo rekle, da bo tudi Rok osvojil hojo? Še mal, pa ga boš že lovila

Mi smo zdaj OK. Teja mi je ful kašljala in sva se šli pokazat. Je imela le virozo in je že bolš. Tjaša je na počitnicah pri bratu mojega moža in uživa 100/h. Doma je oa taka čudna tišinauser posted image . V nedeljo nam je vrglo ven eno fazo štroma. V ponedeljek smo s pomočjo kolega to zrihtali, šla sta pa mikrovalovna in radio. In verjetno iz istih razlogov je skurilo tudi moj računalnikuser posted image . Zdaj se mučim na tem počasnim. Še vseen bolš, kot nič. Jeseni pa v nabavo. Veliko sva s Tejo zunaj, včeraj mi je pa uspelo polikat zadnji kup cunj, ki se je nabiral 14 dniuser posted image . Sem Tjaši za zadnji dan v vrtcu že pošteno iskala nekej za oblečt, da ni blo treba še likatuser posted image . No, to je to.
Lepo se imejte! Nočka

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
16.7.2009 22:51:45   
K_a_t_j_a
tejkaz  hvalabogu, da se je vaša današnja zgodba dobro končala. Moja sestra se je pa enkrat v kopalnico zaklenla, ko je bila mala. Pa hvalabogu, da se ji je posrečilo nazaj odklenit. Smo že z mamo klicali soseda, ker sma bile same doma, da bi nekak vdrl notri, ker mama je bila čist adijo. Moja mama je potem vse ključe vzela iz ključavnic. Balkon je še pa hujš, ker ni ključa.

Pa user posted image user posted image user posted image za 7. zobek!!

Neža7 fajn rihtajta z Nežo jutri pri P. user posted image Jaz Janu dajem vsak dan po 5 kapljic AD3. Včasih se mi zgodi, da pozabim. Nima še čisto zaraščeno, ne manjka pa več veliko. Kapljice mu dajem tam nekje od 3. meseca

Maja T. Jan je malo manj, če je takšna vročina kot je sedaj. Samo danes je kar jedel. Zadnje cajte ima pa res apetit.user posted image

matejchi uživaj še naprej na dopustu. Te imajo pa res radi komarji, si isti revež kot jaz, ki me tudi obožujejo. user posted image
Tudi Janu je všeč metla, sesalec... V glavnem tist ko ropota. Rad gleda, ko moj kosi travo. user posted image
Vsem iskrene čestitke ob obmesečnicah!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
16.7.2009 23:23:45   
nell
Čveke čvekaste kolk ste natipkaleuser posted image user posted image

Ostala na 130 strani - bom prebrala za nazaj in tudi prekomentirala, ampak verjetno zelo zakasnelo.

Danes sem preveč utrujena tudi za dihanje - bili smo namreč v Lj - smo šli po nagradouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in potem normalno v shopping in je mat tko notr padla, da j  tud kratko malo pozabila, da sine mora spat - mene je bolj skrbelo, da se bodo trgovine prej zaprle preden bom js vse pokupila user posted image user posted image user posted image .

Mah k nora iskala še zdanji kos darila za mojo prijateljico, ki je že imela rojstni dan prejšnji mesec, ampak nam nikakor ni zneslo - gremo šele v soboto. Sem pa kupila krasno belo torbico, ki si jo je želela - meni je noro všeč, še js bi jo takoj mela - torej upam da bo njej tudi. No za to je šlo največ časa, potem pa še čisto splošne stvari - lubi za oblečt, Tibor kako pidžamo, mami usput japonke, pa potem planice, pa futer pa je bla že ura takoj devet zvečer - men so skor oke vn padle. Moje dete pa veselo in polno energije - tko da se mi tud približn ni sanjal da je že tolk ura - js se ponavad kr po Tiborju uravnavamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj več poročam drugič

nočko

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 3284
17.7.2009 6:39:35   
naty13
Jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Jošt že šiba po stanovanju, Nejko še spančka. user posted image

Včeraj smo bili na terapiji. Joštu je naredila 2 programa od 3, ker je bil že tolk zaspan in znerviran, da nismo mogli narest še enega. Bo pa naslednjič tega najprej. Nejcu je delala terapijo za virus, doma mu moram dat bučno olje in česenj vsak dan eno žličko, da uničimo parazite. Bo kar težko mu spravit v usta. user posted image  HB, da pri nobenem ni panika, da alergija ni tako močna. Smo pa še enkrat testirali marelice, marelični jogurt in marelično marmelado, pa je bp. Marelico je treba olupit. Očitno je vse preveč kemije, pa mu ni odgovarjal zadnjič, ko smo neolupljeno testirali. No, saj jaz mu vedno dam brez lupine. user posted image  Ampak eno koščičasto sadje mu dela probleme. Pomoje je to češnja. Bomo videli v četrtek, če kaj napredujemo.

Katja upam, da dobiš odobreno glede porodniške in evrčkov. user posted image user posted image user posted image  Jaz prav zaradi alergije na beljak sploh nočem v hotel, ker vem, da bojo problemi s hrano. No, saj če porihtamo tole, bomo pa lahko šli.

Zoja Miša pri nas pa se vloga za znižano plačilo vrtca odda kar na občini v računovodstcu.

Tejka omg. Sem bila prejšni teden v podobni situaciji. Smo šli iz spodnjega v zgornji štuk, pa je bil Nejc par sekund pred mano, zapre vrata in obrne ključ. Pa ni mogu odklent. Sem ga poslala na vhodna vrata, ki jih je k sreči odklenu. Zdej pospravljam ključe na omaro, ki jo ne doseže, ker sem bila že parkrat potem skoraj zaklenjena.

Sandra se bom javljala. Pozimi bo bolje, ko si več notri, zdej smo pa res veliko zunaj, no teli vročini se mal skrivamo.

Sayuri se strinjam ja, da maš sumoborca. user posted image user posted image user posted image user posted image  Uf Zara bo peljala polovico fantov. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa velikančka sta tud.  Kakšne igračke sta dobila kaj za RD oziroma kaj je pri njiju aktualno? Pri nas se za traktorje pulita. Je moral včeraj Nejc pošteno popustit. user posted image user posted image user posted image

Šibam, spijem kavo do konca, nafutram sineta, pol pa šibam v službo.

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
17.7.2009 9:12:33   
nell
Erin - škoda ker ti niso podaljšali porodniške, ampak tudi tako bo dobro - na koncu se vse izteče točno tako kot mora bit - saj veš kaj pravijo "Vsako slabo, je za nekaj dobro!"  Sem pa vesela zate, da si dobila službo, upam, da je to tam kjer si si želela.

kaja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za službo in prav je, da si si privoščila nekaj zase - mamice to večkrat pozabimo, saj če sama po sebi gledam - prvo je moj sin, potem moj user posted image , potem pa cel kup drugih "pomembnih" stvari in potem, tam nekje čisto na koncu, pridem pa jaz na vrsto - pa to ni prav - tko da za torbico in čevlje.

sandra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke in seveda za posledično mirnejše noči - je bil že čas, da si tudi ti malo, vsaj malo bolj, spočiješ.

kaja - me je katja zdej pri svojem postu spomnila na težave z avtom - jaaaaaa ti user posted image avtomobili, da smo tko odvisni od njih in da nam lahko tolk energije in živčkov požerejo - vsaj meni, k že moj zdej skor vsak dan reče, da si preveč k srcu vzamem takšne stvari. Ja mi mamo tud težavic e z našim - mojim avtomobilčkom. Najprej stikalo za žmigce, pa neki ropotanje pr mašini al pač kje - se dogovorimo, da nama bratranc od user posted image , ki je avtomehanik, tole poprav in ni ga user posted image se na hofu v najin avto zabije njegova sestra. Pri obračanju je avto popolnoma spregledala - punca še nima dolgo izpita in mi je tud kr hudo zanjo, kok se je mogla kej ustrašit. Ajde dobr, sem se sprijaznala, da bom nekaj časa še brez, pleh se bo pa že poštimal - še dobr da mamo taščico, ki nam svoj avtek odstopi.

Katja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punca mah vi se men tolk smilite - čeprav si enkratna in močna, js imam občutek, da bi se kdaj že sesedla...že tako imate zelo omejen jedilnik, pa se vam zdaj še samo zmanjša - Katja, pa kaj tam v ambulanti, ti ne izdelajo kakšnega prehranjevalnega načrta al pa kej podobnega. A to ti sam rečejo, to to ne smeš, nadomesti s čim drugim al kaj? Ti želim, da ti podaljšajo porodniško, bi ti jo povsem upravičeno - če jo ti ne dobiš, potem res ne vem kakšne imajo kriterije. Aja a še šparaš škatljice?

bambi
- moja znanka, je težavo z vozičkom pri tako mali starostni razliki rešila kar z vozičkom za dvojčka - in priznam prav fino zgleda, eden sedi in že malo čeblja, drugi pa je še čisto micen in lepo mirno spančka - meni se je zdelo kar praktično.

tejka - o groza - verjemam da te je res orng skrbelo kako priti v stanovanje - mojo mamico je tudi moj bratec na balkon zaklenil, s tem da sem bila js mali še mali črvek in notri - je rekla, da se je dve uri matrala in si skor roko zlomila, da je čez na kip odprto okno, roko dobla, da je okno odprla in potem notr zlezla.
Sicer pa tejka, odmisli te neumne besede sorodnikov - razumljivo, da ti je še hudo in prav je, da to tudi poveš in tudi tisto ljubosumje povsem razumem - to so povsem normalna čustva, ki se ti porajajo - to je neke vrste ločitev in vsaka ločitev boli, pa če se nekaterim zdi še tako majhna in tako povsem "normalna" - zate je bilo normalno in sprejemljivo to, da si Jašo dojila in si se ob tem dobro počutila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate. Vem da ni nadomestila za dojenje in predvsem občutke mamice ob tem, ampak vseeno, ker sta se nehala dojit in ker je tebi hudo - si mogoče pomislila, da bi zvečer umislila kakšen samo vajin ritual...slabo nadomestilo, ampak vendarle...to so bili le povsem vajini trenutki.

Zdaj moram pa končat, me pralni stroj kliče, pa slišim da sinko že tudi po postli ropota - sem bla prepričana, da bo danes spal tja do 10-11, glede na to, da sem ga včeraj jaz zacvirnalauser posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
17.7.2009 11:11:59   
Krysia
En lep pozdravček vsem ...

tale vročina nas bo čist zdelala ... smo šli mal na sprehod (Zoja Miša in Kaja Lina pa mi2 z Rokom), pa smo pršli čist crkneni nazaj ... še dobr, da smo mel en postanek na ledeni kavi vmes user posted image Rok je v hipu omagal, še previt sem ga komaj uspela ...

bella02, mene pa še čaka en kup cunj za zlikat - računam, da bom jutri, ko je neka kao ohladitev napovedana .. do takrat se mora pa lubi kr sam znajdet, kj bo obleku (itak likam večinoma sam njegove stvari za v službo ...) Eh, sej sm bla danes zjutraj prijazna in sem mu srajco pa hlače zlikala ...

tejkaz, jao, tole z zaklepanjem na balkon pa ni blo glih prijetno, a ne? Jst sem s eenkrat ko sem bla majhna zaklenila v kopalnico, pa tud nisem znala odklenit ... pa vi ključi v stanovanju so si bli podobni, sam različne številke so mel napisane gor .. na srečo sem ful zgodaj poznala številke, tko da sem lahko mamici povedala, katera cfra je na ključu, pa me je pol odklenila ... in od takrat se ne zaklepam v kopalnici ... mam travme iz otroštva user posted image

naty13, česen in bučno olje user posted image Hm, upam, da ti bo uspelo mu spravit to po grlu ... Si ne predstavljam čist, kako otroku razložiš, da mora to pojest. Upam, da boste uspešni!

K_a_t_j_a, sam res, a ti pri zdravniku nič ne povejo, kaj naj bi jedel - moraš met kar probleme s tem, ker moraš čist vse deklaracije prebrat, pa še pol ne moreš bit čist ziher. Za hotel pa ... dobro ste se znašli, sej ti drugega ne preostane. Pa HB da so te kašice, ki se jih dost enostavno naredi ... A kuhalnik sta imela pa s sabo, da sta vodo grela? Dobr, da sta se spomnila to spakirat .... jst ne vem, če ne bi pozabla ...

nell, bravo za izlet v LJ in šoping! in ja, prav imaš, moramo mislit tudi nase in si kaj privoščit ... jaz sme tud ugotovila, da sploh ne vem več, kje imajo oblečičla zame v štacunah ... lani sem kupovala na oddelkih za nosečnice, zdej pa itak tm po otroških oddelkih tavam ... pa včasih še na moškega zaidem, ko se spomnim, da moj možek kaj rabi ... user posted image

matejchi, kaj pa če se našpricaš s kakšno zadevo, ki odganja komarje? Ker so res nadležni ... jst zdej prov uživam, odkar imamo komarnike ...

Sayuri, si našla kopalke zase? Mislim, če jih pa ti ne nadješ, pol nas pa lahko velika večina kar obupa ... Jst sem se odločla, da bom kr v svojih starih kopalkah okrog strašila ... če komu ni všeč, naj me ne gleda, kaj jst morem, če mi je mal šlaufkov ostal ...

ENEJ (andrejaboris) in LAN (Ryssa) imata danes 11 mesecev! user posted image user posted image

Nič, šibam, se še kaj tipkamo ...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
17.7.2009 11:38:20   
betty
ENEJ (andrejaboris) in LAN (Ryssa) imata danes 11 mesecev! user posted image user posted image

Seveda tudi Roku od gajke vse naj naj za PRVO svečko, pa se ta drugmu Roku za 11 mesecev! pa verjetn sem se koga pozabila... torej cestitke vsem!!!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
17.7.2009 11:44:56   
betty
AD3 kapljice - jemljeva ,ko se spomneva. danes še ni dobil. včasih tud po 4 dni ne dobi kapljice, ker preprosto pozabim. morva pa danes najprej sedežno odmaknit, ker jih je včeraj vrgel v kot za sedezno. lump!

Jutri gremo na morje. najprej grem za teden dni s tasco. sva se ze vnaprej skoraj skregali ,ker sem rekla, da bom hujšala in da ne bom jedla njenega kaloricnega kosila :) potem pa gre ona domov, morda tuid midva za Rokom, potem pa se 10-14 dni z možekom in Rokom, da bomo res ta prava familija. in nato moj 30.rojstni dan (katastrofa) in nato 10.8. siht. o joj!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
17.7.2009 11:48:52   
Maja T.
Krysia sem ti poslala ZS

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
17.7.2009 12:22:52   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Krysia sem ti poslala ZS

Maja T., sem ti odgovrila na FB - poglej pod "prejeto". Samo ne vem, če ti bo moj odgovor kaj v pomoč ... user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
17.7.2009 14:18:56   
sayuri
Evo še mene. Malce sem leteča danes. user posted image  MAlo prej sta L&Z šele zaspala, da imam končno malce časa zase user posted image

Mene tud čaka gora cunj za zložit, nekaj tud za zlikat, nekaj še za oprat in obesit.user posted image Ne vem zakaj, ampak pred pakiranjem hočem imet vse tipi topi oprano,da potem lažje zbiram, kaj bom vzela s seboj.user posted image Me zanima, kako bomo stlačili vso robo v avto user posted image

Včerajšnji nakup kopalk je uspel. Sem jih kar hitro dobila. Najprej sem že skorajda dobila traume, ker so v H&Mu in New Yorkerju imeli sam cifre 32/34 user posted image . Mater..a je sploh kdo tko suh, da take miniaturne cifre nase spravi user posted image  Jaz bi mogla na vsako stegno ene take hlačke obleč user posted image . Potem sem šla pa v Hervis in si tam kupila dvoje. Ene modre (totalno NEmoja barva)user posted image in ene belo modre (še bolj totalno NE moji barvi)user posted image . Tle so imeli vsaj normalne cifre. user posted image  MAlce sem še pošnofala po razprodajah in kot vedno nič kupila. Še v redni prodaji težko kaj zase dobim, kaj šele na razprodajah, kjer je vse izropano.user posted image

Drugače pa sem vam hotla nekaj linkov nalimat. Točno o tem, o čemer sem vas že spraševala - ali iemti otroka nagega na plaži ali ne.

user posted image user posted image

http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-portoroski-plazi-pedofil-slikal-gole-deklice.html 

http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-krku-razkrinkali-pedofila.html

< Sporočilo je popravil sayuri -- 17.7.2009 14:20:14 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
17.7.2009 14:32:03   
Zoja Miša
Katja, upam, da ti ugodijo! Morali bi ti!

Nell, super za šoping! Če prijatli torbica ne bo kul, jo pa nazaj vzemi in je tvojauser posted image

Naty, pridna takole pred službo, nam še kofe skuhaš.

Sem ga danes preskočila, sva s Krysio si eno ledeno privoščili. Rok je pa tak lupček, se je malo pocartal pri meni, človek ga kar mora imeti rad!

Krysia, tudi jaz čakam ohladitev. Likalnik in tale vročina mi nekako ne gre skupajuser posted image

Glede cot, pa jaz sem zelo srečen človek, ker ima moj teto, ki se zelo modno in drago oblači, pa nič ne ponosi in vse meni dauser posted image

Sayuri, bravo za kopalke! Pakiranja ti nič ne zavidam! Ampak ti super mama si že sprifana v tem in bo šlo vse BP. Glede tele pedofelije je pa meni kar slabo, mislim to je vse za postrelit!

Grem malo počivat, ne da se mi pospravljati, ker itak v ponedeljek greva, pa naj user posted image pospravlja, ko bo doma in bo mel cajt!user posted image (pa upam, da sedaj tole bere, ker vam moram povedati, da je ratal odvisen in nas redno spremljauser posted image )
Lep vikednd, lepo pakiranje vsem ki se odpravljate na daljši dopust in se tipkamo, po 25 -tem, to soboto gremo še na eno poroko, pa se mi sploh ne dauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3293
17.7.2009 14:33:40   
Zoja Miša

Evo še mene. Malce sem leteča danes. user posted image   

Kaj je dober tale!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
17.7.2009 15:33:43   
bambi14
Oj,

1? A gre kera z mano v prikolico v Ankaran za 1 teden?user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
17.7.2009 18:03:01   
majči22
Se samo na hitro javim, da smo prišli iz morja.

Imeli smo se super, nobenih težav.

Več jutri ali naslednji teden, ker tale vikend je še pester.

Bambi14 takoj bi šla sam kaj, ko bo naša princeska pol kampa zbudila.user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
17.7.2009 19:50:26   
betty
ojla. še en hiter "ček" sem naredila, sedaj pa grem do konca spakirat. jutri pa se bomo ze kopali :)
I¨ll be back čez 3 tedne! uživajte kjer koli ze boste!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
18.7.2009 6:36:38   
Neža7
ZA SEZNAM: user posted image

12mes (in 6dni) tehta 9845g in je 74cm dolga.

Super je bila na cepljenju user posted image  Samo vrata ni hotila več stopit, kjer sem čakala za njeno kjigo. Takoj se je začela jokat, da je čakalnico videla.
Včeraj smo bili pri pirjateljici na vikendu Super je bilo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
18.7.2009 6:44:20   
Neža7
Še slikice user posted image

user posted image
Jaz in ati

user posted image
Jaz, ati, moj prijatelj Maj in njegova mamica in ati (v zadaj)

user posted image
Čofa,čofa user posted image

Lep vikend vsem user posted image  Mi2 sva cel vikend same. Ati dela od 7-19 uri cel vikend potem še 2x 12ur nočne user posted image  Kje je 15. avugust, da gremo na dopust!!!!!!!

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
18.7.2009 8:08:19   
bambi14
Jutro babike in otroci,

jaz sem se odločla, da grem sama v prikolico za 1 teden,....tako, da fajn se mejte,....user posted image user posted image user posted image

bajjjjjjj grem pakirat,....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?