K_a_t_j_a
|
No po tako dolgem romanu pa še napišem kako smo mi... V glaven danes je bilo delavno pa tudi jutri še bo. Belima kuhinjo. Sem prej pucala, tako da mi je švic ravno dol tekel. Sej sem rekla mojmu, da v taki vročini ne bo več belil. Včeraj sma bila v kinu po dolgem času. Je bil še kr film no. Je bla moja sestra zraven s svojim . Po kinu sma si še privošča vsak en konc pice, Jana je pa pazla moja mama. No včeraj sem dobila tudi končno izvid od alergološke, po dobrem mesecu in sem spet . Jan je potrjeno še bolj alegičen na jajce, vse se je povečalo, tako rumenjak kot tudi beljak za eno vrednost, na KM po Prick testih (zbadanje v rokico) ni kazalo alergije, krvni izvidi so pa pokazali občutljivost na mlečne beljakovine in tako še vedno ostajamo na Alernovi do januarja ,pokazalo je pa še na pšenico nekaj malega alergije (krvni in Prick testi). Groza vam rečem. Zdaj pa že res ne vem več kaj mu naj dam za jest. Zdaj še kus-kus odpade. Men se bo počas začelo rolat, ker Jan bi pa tak vse rad jedel, kar jokat se začne, ko mu kaj ne smem dat za jest, ko vidi, da jaz jem. Včasih se mi že prav smili no . Tako, da zdaj že sladoled na skrivaj jem. Jan je dobil ful apetit. Na morju je bilo super, vreme ga je en popoldan bolj sralo, bil je celo dež, enkrat je bila pa burja taka, da so bili valovi skoraj pol metra visoki. Drugače je bilo pa vreme fajn, ker ni bilo prevroče. Edin hrana je bila spet problem za Jana v hotelu, pa hvalabogu da sma imela kuhlanik vode zraven in sma mu delala kašice. Drugače se je poredil, ko smo bili na morju. Zdaj tehta okoli 8500 do 8600 g. Dobil je tudi zobek sp. levo 2, vendar ni bilo nobenih problemov. Tako, da ima zdaj 5 zobkov. Spal je zelo veliko, čez dan tudi po 5 ur, v dveh rundah. Noč je prespal celo, brez kakšenga koli zbujanja, kopal se je pa v čolničku, ki sma ga kupla dol, ker je bila voda za njega prehladna. Edin nogice si je namakal notri in v usta dal skoraj vsak kamenček. Pa zelo so bili prijazni dol v hotelu, gostinci, vsi v glavnem, Tako, da bi še kar šla nazaj. Še nekaj slikic dam gor, pol pa spat. Aja pa še to, zdaj si rihtam še podaljšano porodniško, ko imam še ta izvid.
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 15.7.2009 23:49:58 >