bambi14
|
Dan, torej moj PDP je 6.2. za zdaj ampak mogoče bo tudi to dete prej prikukalo na svet kot Ela Nina. Tokrat bo zimski in pojma nimam kak to zgleda, ko moreš tako malo bitje oblačit za ven,.... . In najbrž bom mogla nabavit še en vozek, ker zaj mam peg peregota P3 ampak brez jajce oz. brez opreme samo športni del. Mi je kr slabo postalo, ko sem vidla, da pride samo jajca 150 evrčkov, bo treba na lov za kako rabljeno ali pa nabavit brugi vozek z jajco,......mah saj je še cajt za to. Tiste, ki boste imele majhno razliko v starosti otrok, kako boste rešle to z vozički, saj Elanina ga bo še tudi rabla, ker bo stara komaj 1,5 let. Kurja juhica kuhana, na sprehodu sva že bli zjutraj, sedaj pa čakam, da se zbudi in grema na obisk k enoi kolegici,..na čvek. Matejka- tvoja Pia pa je res velika, mi še nimamo 7 kil,...jaoooooo smo miceni, pa velika je 67. buhtlčk- a služba že,...jaz sem tako vesela, da še ne rabim it kake 1,5 let K_a_t_j_a- se vidi, da ste na polno uživali na morju, fino... ...naš mali bauca pa nima rada mrzle vode, ker ko jo tuširam in če slučajno dam premrzlo vodo začne čudne zvoke spuščat,....tako stoji v bani, se drži z rokami roba, dvigne eno nogo, da ji slučajno ne bi prišla mrzla voda bliže,...hihiiiiiii Erin, super za službo in za to, da je depra mimo, za zavrnitev podaljšanja porodniške pa nimam besed! Halo?! Pa kaj je temu folku!? Kaja02- si mi lušte naredla z nakupovanjem,....mogoče pa kaj grem. Sayuri, Gajka,....pa vsem ostalim za nazaj, ki ste praznovali: . naty13- upam, da boste poštimali to z zdravjem,...najbrž pa ti gre veliko energije, ko je vse na kupu. Drži se,... sandra123- končno greste na dopust,..uživajte v družinskem vzdušju ter cartlanju,....
|