go_ta
|
hej, pupike, ste preživele dan? Tole je pa noro, jst šele zdj prihajam k sebi Hel32, še sem v kompletu, brez skrbi , sam sm bla leteča danes (čeprav bi se najrajš preselila v zamrz. skrinjo, ja, miška ). Včer popoldne so me klical, da mi je hemoglobin še padel, tko da sem morala zjutraj po recept za železove tablete, pol sva šla z očijem mal naokol, pol na sprehod, pol sm pa mal pospravljala, kuhala, bla pri mojih ... pa, Hel32, ne boš sama ostala, ti bomo delale družbo in navijale Ampak vroče je za znoret, tako da si, M1987, ne predstavljam si popadkov v tej vročini Včer mi je mami pripovedovala svoje štorije, ko je ona rojevala pred 32 in 27 leti, sem se tko nasmejala, ker zna tako zabavno pripovedovat, čeprav ji ni blo lahko. Sploh zgodba s klistirjem je bla dobra Sem si sebe predstavljala v situaciji, ko nujno rabiš wc, pa ga ne najdeš Aprilčica, kaj pa je narobe s krvjo? ne bit žalostna, sj je ša malo do konca, bomo že potrpele. Sam ne vem, če bi še kdaj finiširala nosečnost poleti sams, moj dela v branži z gumitehničnimi izdelki in sem mu že naročila zračnico od samokolnice eee35, držim pesti za ZO, da bo ratal! Muca, Alisa, ti vaši lumpki vam že zdaj nagajajo, ampak mislite pozitivno,da bo v vsakem primeru vse okej! Arwen, upam, da boste vse porihtal za bebico, dobro, da ste zdaj ugotovil, kaj vam manjka! simonalokar, lorian ... švicanje pri meni je tud groza, če bi šle vsaj kile dol Zdaj sem lepo stuširana, vsa okna so odprta, tako da je kr znosno. Ja, miška, jst vsak dan spremljam, kje me kaj boli, zvija ... moj je tud čist nervozen Bo že. Naslednji teden imam amnioskopijo, pa bomo videli, če bo kaj. Zdaj pa mal na balkon, na zrak ... Pazite nase, so !