malaMravljica
|
punce moje, hvala za komentar seznamcka, reeeees ste zlate. Saj veste, v prvo nimam pojma kaj in kako. Se sprasujem, ce bom sfolgala malo strucko spedenat in me je vcasih kar strah. Aha, saj vse kar ste dodale imam v bistvu ze zapisano tukaj, to za ritko in nosek bom kar v slo kupila, sem dala na slo seznam kaj rabim. DAnes gre moj do unega k bo sobco delal in sem mu rekla naj mu rece, da bo cez 2m2t ze spet ocka. Saj vem, ko se loti bo imel takoj narejeno, sam mal me panika daje. Pol pa se berem, da ima maj ze koncano sobco, joooj pridna si. Bejbe, verjetno pridem sele naslednji teden v cetrtek dol. Ker ta paket s polickami ze danes zihr ne pride, jutri je pa petek in ce ne grem ful zgodaj zjutraj bom ponorela v guzvi. Pa se drugu teden imam pregled in solo za starse, sam za to solo morem danes klicat, mi je dalal mal smesn datum in ne vem al je v sredo al cetrtek. Itak se pa fulll veselim, da vas vidim. Kaj Soncek bo imela malega soncka s sabo? Rizkoo, sej men bi blo tudi fajn, da gre moj z mano, sam ker sva poleti ze itak non stop na gardi more umes tud mal dinarcke zasluzit, da jaz lahko za bejbija zapravljam drgac ima pa tako rad Slovenijo, cist navdusen je. Celo sedaj, ko me je ze par ljudi vprasala kaj delamo s Hrvati gre takoj na stran Slovenije jaz pa cist ponosna, da sploh o nas zunaj govorijo, mogoce si bo pa vsaj kdo zapomnil, da obstaja tudi Slo in ne sam Slovaska. jaz tudi pogresam kar nekaj punc. Sploh Tinuska se nam je cist zgubila, pojma nimam kaj je z njo, pa tako fajn punca je.
|