kerala
|
Ojla, lenoba, lenoba... ma se mi zdi da je iz dneva v dan huje... tudi kuhat se mi več ne da, pa počutim se kar neumno, ko jaz zunaj berem, not mi pa čistilka puca... ne bom o tem razmišljala, saj vendar moram počivat, se sproščat, kmalu ne bom več in teh izgovorov ne bo več . Včeraj sem bila na depilaciji bikinija, mater kok to boli, sem si kr takoj za tem masažo privoščila, da sem pozabila na tiste muke! Sam bo pa zdaj bolj fajn, k bo dlje trajalo. No, saj kadar se mi da to tudi s Silkepilom opravim, kar pa zdaj itak ni možno. Pa še na predavanju o EA sva bila včeraj z mojim v Izoli. In glej ga zlomka, jaz vendar poznam anesteziologinjo, ki nam je predavala! Srečevali smo se na rojstnih dneh od sinka naših dobrih prijateljev! Smo se zmenili, da jo pokličemo takoj ko pridemo, če bo to po 10.8., ko se ona vrne z dopusta. Tako da se bom mogoče na koncu le odločila, da grem rodit kar v Izolo. Se mi zdi da te takoj obravnavajo drugač, če se nekdo tam zate zavzame. Vedno sem sicer sovražila izkoriščanje raznih "zvez", v zdravstvu jih imam kar precej, samo žal je že tako, da se jih v določenih okoliščinah kar pametno poslužit! Če pa rodim prej, se bova pa verjetno kar do Postojne zapeljala. Skratka, dobro je imeti vse variante na rezervi, kaj če bo pa ravno nedelja popoldan pa zastoji na cesti... No, in povedala nam je še nekaj prav znimivega - ob EA ni medicinske indikacije, ki bi zapovedovala ležanje in rojevanje na postelji! No, seveda če ne presežeš doze in noge in spodnji del trupa normalno čutiš. Žal pa pri porodih to zahtevajo, ampak le iz razloga, ker se s tem osebje zavaruje. Me prav zanima kako je to v Postojni. eee, so vam kaj povedali o tem, a tudi oni zahtevajo strogo ležanje ob EA? Jaz si zelo želim gibanja, mogoče bom celo uspela kaj izsiliti... Sicer pa je žena od ginekologa ob EA rojevala na pručki, naslonjena na posteljo, tako da je vse možno, čeprav žal samo posebnim izbrancem... Joob, to pa res mora biti hud šok, da ti avto kar izgine iz garaže! Si sploh ne morem predstavljat. Upam, da čimprej zadevo porihtata, je res neprijetno ravno zdaj pred porodom! simona, super za pregled! jaz grem pa v četrtek na CTG. Ayo, hitro si ti to vse poštimala, če se ne motim pred kratkim nisi imela še nič kaj velik pripravljeno, zdaj si ap že fertik! sanikaa, fajn, da si ob prihodu fantička našla pozitivne strani! Od tvojih imen mi je pa najljubši Leo - kar težko ti bomo s svojimi mnenji pomagale, se mi zdi da imamo prav vsaka drugačno... meni so osebno bolj všeč redkejša imena. Muca, dobra si, da še vedno okrog pohajaš. Jaz sem ko polž, komaj se še premikam. Razmišljam, da bi šla še v petek v Lj in s kolegico malo po razprodajah, samo sploh ne vem, če sem tega še sposobna. Živa, fajn da sta še vedno 2 v 1. Še malo se skupaj pocartajta, pol bo pa druge vrste akcija! Boge eee pa cowgirl, vaju že zdaj jezijo vajini , lumpki mali, dajta se vendar zmenit, da se obrneta! Tako, zdaj grem pa še malo knjigico brat - jo moram do petka zaključit, da grem pol s puncami v kino - ma ravno 6. del Harryja Potterja prihaja zdaj, ga pravkar prebiram, pa moram prebrat preden grem v kino! Danes zvečer greva pa z malo ven, sva zmenjena s kolegi, menda neki trubači zvečer igrajo, pa gremo mal poslušat! Kosilo je pa bilo spet najina poletna klasika - grška solata - zdaj mam pa spet sladkorno kriiiizo, rabim nujno nekaj... mogoče bom kar puding skuhala, bolš k nič, drugega pa tko nimam, še dobro ... Uživajte kje na hladnem...