|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
14.7.2009 10:00:41   
Anonimen
Hej čvekice... Se javljam iz P... Grem danes domov brez popadkov in zaprta, tko da zgleda našega user posted image še ne bomo pestvali user posted image user posted image No vseeno je doma že vse pripravljeno, ker nismo vedeli kako in kaj, tko da zdej ne potrebujemo nič več user posted image user posted image user posted image

Jaz sem vlogo na CSD oddala 30.6. in tudi včeraj dobila paket nakazan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.7.2009 10:09:37   
Muca83
Zdravo punce! Pa imamo spet vročinski val. Na srečo imam stanovanje obrnjeno na severo-zahod in mi sonce skoraj nič ne sije direkt noter, tako da je kar fino.

Jaz pa papirje najbrž jutri nesem, ko jih dobim iz službe izpolnjene. Čakam zadnjo plačo, ki bo jutri nakazana.

Včeraj, ko si je moj ogledal kaj sem nakupila, je rekel, da malo pretiravam in da bo to en zelo razvajen otrok user posted image user posted image Meni se pa še kar zdi, da nimam veliko (beri dovolj) oblačilc user posted image Ampak za zdaj bo dovolj, bom počakala, da se mala rodi in bom takrat videla, kaj mi je najbolj praktično in bomo potem kupovali. Za prvi mesec bo itak dovolj, potem bodo pa tudi trgovine spet napolnili.

Moram pa še v Tosamo po robo in v lekarno. Pa po modrce za dojenje tudi še. Ja, pa kozmetiko, to bom najbrž tudi kar v lekarni kaj vzela. Moram malo prebrati kaj je v redu.

Samo tole pohajkovanje okoli pa ni zame. So me včeraj zvečer potem ful noge bolele. Niso narejene za prenašanje take teže user posted image

Joj, jaz se tako obnašam, kot da imam še neomejeno časa, no, saj 5 tednov se kar veliko sliši, samo kaj pa če se zgodi kaj prej, jaz pa nimam cunjic opranih in še vedno ne vse kupljeno user posted image Bo kar treba še to zrihtat.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.7.2009 10:24:59   
sams
ojla drage user posted image ,
živa25, jaz sem se glih spraševala, katera bo naslednja, ker so vse "kritične" že rodile in zdej je lahko katera koli.... No, izgleda, da boš še nekaj časa 2 v 1 user posted image . Drži se!!!

Sanikaa, no, me veseli, da si si počasi opomogla od šoka user posted image . Izmed tvojih imen sicer ni nobeno, ki bi ga jaz dala (pa ne, da mi niso všeč, ampak ne bi pomislila na ta imena), mi je pa najbolj všeč ( in navijam za njega user posted image ) Mark.

Joob, oh oh user posted image ... Pa kako je to možno? Kaj sta imela ful dober avto? Ma sej nima veze, grozno je to! Joj tej kradljivci, jaz bi jim vrat zavila!!!! Kako me to razjezi!!!!

M1987, bogica, upam, da si kaj boljše. Res ni prijetno biti zaprt v sobi, ko je zunaj poletje.... Če bi bila še zima ali kakšen november, bi se dalo  zdržat, tako pa res ne. user posted image

Alisa, groza je to s kartico!!! Si predstavljaš, da prideš na porod s popadki in ti začnejo težit s kartico, da ne prime? user posted image  Pa sej bi jih človek pojedel!!!!

Muca, jaz bom tudi imela te majčke za povezovati kot Tanchy (no, zdej vem, da so to mako majčke, vedno sem se spraševala, kaj so to mako majčke user posted image ). Jih imamo še od 1. in so ful dobre tudi zato, ker so novorojenčki bolj ali manj mirni in ostanejo na svojem mestu. Mi smo našemu enkrat eno dali, ko je imel kakšne pol leta in da ti ne povem, kako je to izgledalo po ene pol ure user posted image . Majčka je bila čisto nekje pri vratu user posted image .

nena1978, jaz imam hemoroide non-stop. Tako da če so majhni, jih sploh več ne čutim. Kakšen dan je pa prav kriza... ne bi šla v podrobnosti user posted image , mislim ne zaradi mene, ampak da se vam ne bo zdelo čudno. Mislim, da so kar normalen pojav pri user posted image , sploh pa kasneje po porodu. Šele takrat je bilo pri meni hudo, sploh zato, ker sem bila zaradi železovih tablet zaprta, nisem se pa upala pritiskati na WCju zaradi bolečih šivov.... user posted image  v glavnem.

Veste, kdo se že dolgo ni oglasil? Opatija in Flora2! Upam, da je vse OK. Mogoče pa sta na dopustu.

Joj, jaz bi ful eno kavico, pa se mi za nič na svetu ne da jo kuhat (groza, kakšna lenoba). Itak imam še ful dela, tako da bom kmalu pozabila na kafe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.7.2009 10:54:49   
Sanikaa
Dobro jutro!!
Uf kaj sem lena....nič se mi neda...
Joob..to pa je šok da ti iz garaže vzamejo avto!!user posted image user posted image  A imate kasko zavarovanje? Groza ..zdi se mi kak ta kriza napreduje še več bo  kraj in kriminala user posted image . Zdi se mi da take kraje iz garaž so po naročilu. Nekdo si je zaželel taki avto in ga je vedel od koga ga naročit....tisti so ga pa izledili pri vas. Groza ..me je kar mraz preletel da se doma ne moremo varno počutit.

Ja pri nas pridejo v poštev samo zeeelo kratka imena ker priimek ima 10 črk!!! Moje ime ima samo 5 črk pa na kartico ne gre titula..kaj bi šele bilo da sem šla podiplomski pa doktorate delat user posted image user posted image . Dobro da se mi ne da in rajši imam vlogo mamice :) Vid je na morju in se mi zdi taaako prazno stanovanje. Prav pogrešam ga že!!!

M1987 podobno stvarco z naravnimi zvoki sem vidla v obiju ,ampak ni igrača. Je bolj okras ki naredi ambijent v sobi.

Zdravstvene kartice. Tudi če se zgodi da ste kartico doma pozabile ni problem , ker če je potrjena in je v zadnja tri meseca bila v kakšni ambulanti priklopljena na sistem..je možno na računalniku dobiti podatke o vašem zavarovanju samo po imenu in priimku in datumu rojstva.

Lepo božajte bušije in uživajte .....

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.7.2009 11:04:44   
Ayo
Evo, pri meni laufa 1. stroj cunjic, kosilo se ze kuha, spet sem pridna a ne user posted image user posted image user posted image
Pa vozicek in jajcko sem pripravila, kako vse lepo disi po opranem, mmmmhhh user posted image

Ja s shopingiranjem sem tudi jaz zakljucila, se mi po resnici kar malo ne da, pa tudi mislim da imam vec ali manj vse. Edino vceraj je ena omenjala jopice, sem se potem spomnila, da pa res nimam nobene, tako da to edino ob prvi priloznosti. Ce bo se kaj manjkalo pa komot dokupim tudi kasneje. Danes grem edino se po plenice in une vrecke za kos za plenice.
Pri nas mako mako majcke odpadejo, imamo same bodije user posted image

Joob, ojoj saj ne morem verjet kaj se dogaja??? user posted image user posted image user posted image Upam, da bosta sedaj nekaj zrihtala, res ni fajn ravno sedaj tik pred porodom user posted image
user posted image user posted image user posted image

Tanchy, midva imava Angelcare, so ga nama kupili za Gabriela, pa po resnici povedano sva ga uporabila 2x al pa 3x. Res je eden od najdrazjih, ampak pri nama je nekaj cudno deloval, v smislu da sem mogla imeti eno enoto vedno priklopljeno na strom, na baterije ni delovalo user posted image
Pac odvisno kaksno stanovanje imata in kako se bosta organizirala. Doma ga midva skorajda ne potrebujeva, tiste 2x sva ga uporabila, ko smo sli na dopust, pa sva Gabriela pustila spat v sobi midva pa na kosilo.

Ziva25, drzi se!

Ja pa res se Flora2 in Opatija ze nekaj casa nista oglasili. A sta (se) na dopustu? Pa Aprilcica mora tudi kmalu nazaj priti a ne? Ja sej zdej gre pa ze cist zares, je treba kar domov pridt, ajde!! user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.7.2009 11:28:25   
simonalokar
joob groza da so ti avto odpeljali ma to je pa že višek. upam da ga bosta dobila nazaj.

živa počivaj in čeim dlje2v1,

pregled sem naredila oz ctg in je vse ok.user posted image user posted image user posted image

zdaj pa kuhat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.7.2009 13:06:54   
Alisa
oj,
evo kartica urejena, mater prideš tja in tam pa delauser posted image , res mi ni nič jasn, pravi da mal terminali včasih nagajajo mi je pa dala še eno potrdilo za vsak slučaj, da nebi spet nagajala glih takrat ko ni treba. Joj pa ta tehnologija, še vedno bi rajši imela tisto oranžno malo knjigico.

Midva sva iz sprehoda, sem se prekuhala, zunaj je 32 stopinj, tako da se zdaj hladim s klimo in sladoledom. Moram pa začet tud kosilce kuhat, ker sem že pošteno tud lačna.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.7.2009 13:50:00   
eee35
Jaz pa sem bila zjutraj pri zdravniku, user posted image še zmeraj na riti sedi!!!!user posted image Pa sem pozabila vprašat kok je težek od vsega tega. Dobila sem napotnico za obrat, zdaj pa se moram samo dokončno odločiti, ali bom šla. Mislim, da bom. Drugače imam pregled 22.7, naslednji teden - ta mali ima zadnjo priložostuser posted image . Itak bo treba poklicat v Postojno, pa vprašat, kdaj naj se pridem pokazat. Joj, joj.
Šla sem v BTC pol, pa noge so mi v ritko zlezle maksimalno. Dost imam tego potepanja naokrog...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.7.2009 13:52:34   
eee35
Aha: sem na 10,5 kg.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.7.2009 14:17:37   
Drnula
Danes ste pa aktivne s šopingom. He-he, meni se niti podrazno ne da. Zlikala pa tud še nisem nič. Zdaj sem prišla domov in sem tako hin, da skoraj sede spim in se tud premikat ne morem, kaj šele, da bi se spravila likat ali kuhat. Spet bo čakal likalnik user posted image .... pa danes sem dobila iz rr mail, da je napočil 37t in da zdaj porod ni več presenečenje .... ufa, očitno bo res treba skozi tiste cunjice.
Sem se šla na banko pozanimat glede kredita, min 5.000 ga rabiva da zrihtava klet pred zimo, ker je še vse odprto in garažnih vrat ni, prehod iz kleti v pritličje pa odprt .... joob so pa ukradli auto iz garaže. Kredit očitno ni problem, niti najmanjši, sem bila prav šokirana ... tako, da zadaj iščem majstra za tlake in omete in vrata je treba kupit.

Alisa - pojdi na zzzs po potrdilo o zavarovanju, traja tri mesece ... kakorkoli, če boš rabila kaj prej kot v 2tednih, da ne bo kdo kaj kompliciral. Saj ga sam sprinta in si frej v 5 min.

Meni danes vsi pravijo kako sem se napihnila. Morda sem bila še oblečena tako ampak očitno je to to. Danes sem kar mal v luftu, da je vse proti koncu, max tri teden še, pa to ni nič ... ajej ko mi vsaj ne bi kar zleteli.

Joob, kriza, ne morem verjet. Upam, da je kaka možnost, da ga dobite nazaj.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.7.2009 14:20:32   
Drnula
Ah Alisa, ne vem kam sem gledala ... pozabi user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.7.2009 14:55:22   
hel32
Kako je pa danes vroče, to se lahko skuhaššššššššš, sreča da imamo klimo,
je vredna suhega zlata, že od jutra laufa, s polno paro, sam mam nareto na 4 stopinje majn, da te ne kap, ko stopiš ven,
zdaj se najem, potem pa skočim (beri stopim)  u bazen in se namakam do večera,
včeraj sem bila not 2 uri pa me je kr lepo sonce doblo.
Se pravi da je treba na paket čakat enih 10-15 dni, u morem pohitet!user posted image user posted image
Živa25, sem mislila, da boš že rodila, saj, naj kr počaka še mal u bušiju mala štručka, bo mal večja.
Pa, pa, se še tipkamo

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.7.2009 15:03:56   
cowgirl
evo še mene s pregleda...
pupa še vedno po turško sedi... čez 10 dni bomo še enkrat UZ naredili in če bo še vedno tako gremo na zunanji obrat. user posted image
imam +8kg in me je ginekologinja ful pohvalila... user posted image jaz sem pa skoz lačna in bi jedla, jedla... če bi le mogla. na srečo mi pri tem pomaga zgaga in bruhanje... danes ponoči sem imela spet pestro. če se uležem mi je slabo, tako da moram sede spat. user posted image
danes se super počutim, ker imam hišo zaprto in ne gre nič vročine not... včeraj mi je bilo pa grozno... vroče in soparno vreme mi ne sede sploh.
včeraj sem iz Lip Poljčane dobila posteljico, ampak je še vedno zapakirana, ker moj ni imel časa... je fugiral ploščice v kopalnici. danes sem pa še od recinkota dobila kar sem naročila: jogi, vatke, krpice in plenice... na srečo sem imela nekaj prihranjenega za takele pošiljke. mi je pa super, ker lahko naročim preko neta in dobim na dom. v soboto sem bila v Ikei in sem bila po 3h urah hoje čisto fertik. pa še jezna sem bila, ker sem šele doma pogruntala, da so mi eno omaro, ki sem jo kupila zaračunali 2x!!!!user posted image sem jim pisala mail, pa sploh ne odgovorijo.user posted image

naslednji pregled za seznamček 23.7.

< Sporočilo je popravil cowgirl -- 14.7.2009 15:05:30 >

Carpe diem

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.7.2009 16:14:53   
kerala
Ojla,

lenoba, lenoba... ma se mi zdi da je iz dneva v dan huje... tudi kuhat se mi več ne da, pa počutim se kar neumno, ko jaz zunaj berem, not mi pa čistilka puca... ne bom o tem razmišljala, saj vendar moram počivat, se sproščat, kmalu ne bom več user posted image  in teh izgovorov ne bo večuser posted image .
Včeraj sem bila na depilaciji bikinija, mater kok to boli, sem si kr takoj za tem masažo privoščila, da sem pozabila na tiste muke! Sam bo pa zdaj bolj fajn, k bo dlje trajalo. No, saj kadar se mi da to tudi s Silkepilom opravim, kar pa zdaj itak ni možno.
Pa še na predavanju o EA sva bila včeraj z mojim user posted image  v Izoli. In glej ga zlomka, jaz vendar poznam anesteziologinjo, ki nam je predavala! Srečevali smo se na rojstnih dneh od sinka naših dobrih prijateljev! Smo se zmenili, da jo pokličemo takoj ko pridemo, če bo to po 10.8., ko se ona vrne z dopusta. Tako da se bom mogoče na koncu le odločila, da grem rodit kar v Izolo. Se mi zdi da te takoj obravnavajo drugač, če se nekdo tam zate zavzame. Vedno sem sicer sovražila izkoriščanje raznih "zvez", v zdravstvu jih imam kar precej, samo žal je že tako, da se jih v določenih okoliščinah kar pametno poslužit! Če pa rodim prej, se bova pa verjetno kar do Postojne zapeljala. Skratka, dobro je imeti vse variante na rezervi, kaj če bo pa ravno nedelja popoldan pa zastoji na cesti...
No, in povedala nam je še nekaj prav znimivega - ob EA ni medicinske indikacije, ki bi zapovedovala ležanje in rojevanje na postelji! No, seveda če ne presežeš doze in noge in spodnji del trupa normalno čutiš. Žal pa pri porodih to zahtevajo, ampak le iz razloga, ker se s tem osebje zavaruje. Me prav zanima kako je to v Postojni. eee, so vam kaj povedali o tem, a tudi oni zahtevajo strogo ležanje ob EA? Jaz si zelo želim gibanja, mogoče bom celo uspela kaj izsiliti... Sicer pa je žena od ginekologa ob EA rojevala na pručki, naslonjena na posteljo, tako da je vse možno, čeprav žal samo posebnim izbrancem...

Joob, to pa res mora biti hud šok, da ti avto kar izgine iz garaže! Si sploh ne morem predstavljat. Upam, da čimprej zadevo porihtata, je res neprijetno ravno zdaj pred porodom!

simona, super za pregled! jaz grem pa v četrtek na CTG.

Ayo, hitro si ti to vse poštimala, če se ne motim pred kratkim nisi imela še nič kaj velik pripravljeno, zdaj si ap že fertik!

sanikaa, fajn, da si ob prihodu fantička našla pozitivne strani! Od tvojih imen mi je pa najljubši Leo - kar težko ti bomo s svojimi mnenji pomagale, se mi zdi da imamo prav vsaka drugačno... meni so osebno bolj všeč redkejša imena.

Muca, dobra si, da še vedno okrog pohajaš. Jaz sem ko polž, komaj se še premikam. Razmišljam, da bi šla še v petek v Lj in s kolegico malo po razprodajah, samo sploh ne vem, če sem tega še sposobna.

Živa, fajn da sta še vedno 2 v 1. Še malo se skupaj pocartajta, pol bo pa druge vrste akcija!

Boge eee pa cowgirl, vaju že zdaj jezijo vajini user posted image , lumpki mali, dajta se vendar zmenit, da se obrneta!

Tako, zdaj grem pa še malo knjigico brat - jo moram do petka zaključit, da grem pol s puncami v kino - ma ravno 6. del Harryja Potterja prihaja zdaj, ga pravkar prebiram, pa moram prebrat preden grem v kino!
Danes zvečer greva pa z user posted image  malo ven, sva zmenjena s kolegi, menda neki trubači zvečer igrajo, pa gremo mal poslušat!
Kosilo je pa bilo spet najina poletna klasika - grška solata - zdaj mam pa spet sladkorno kriiiizo, rabim nujno nekaj... mogoče bom kar puding skuhala, bolš k nič, drugega pa tko nimam, še dobrouser posted image ...

Uživajte kje na hladnem...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.7.2009 16:33:05   
eee35
kerala: ja, v Postojni z EA lahko rodiš samo leže. Ali pol-sede. Ne smeš pa hoditi naokrog, to ti ne pustijo, smo vprašale.
Razumem, da se ti nič ne da, jaz sem se nagnala danes še enkrat malo v BTC, ampak po moje zadnjič, prevroče, podplati me bolijouser posted image Zakaj ravno podplati pojma nimam! Ampak sem komaj priracala domov. Sicer sem kar dobro hodila: d City Parka do Emporiuma in nazaj in pol še od avtobusa, HB je imel klimo, eni stari z lesenimi stolčki so prav ubijalski...Glede pospravljanja, pa pmoči, pa sem se odločila, da ko se user posted image rodi, bom prosila sosedo, ki občasno pospravlja, da še pri meni zrihta enkrat na teden. Dokler ne bom bolj močna. Tašča itak časa nima, še dela, pa še dedi je nepokreten, vsak dan se z njim ukvarja, sigurno ne bo imela časa za kakšno pomoč. Edino, na kaj lahko računam, je kakšen lonec s kosilom vsake tok časa, kuha itak vedno prevečuser posted image .
Padlo mi je železo, na 108, tako, da bom morala najti tabletke floradix, in se sprijazniti z njimi, vidim. Raje bi teranček, ampak ne vem, če tako zdravo je touser posted image . Mesa ne maram pretirano, mogoče pa bom morala se sprijazniti s kakšnim govejim zrezkom. Bljak...

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.7.2009 18:00:05   
sams
eee35, kako si ti meni simpatična, res user posted image . Vedno te rada berem! Jaz jemljem za železo sirup in zdej sem na drugi dozi/flaški. Verjetno pomaga, ker sem že malo zaprta (ni pa tako hudo kot po tabletah).

kerala, tudi meni se nič ne da. Pospravljam in likam, ko gre mali spat. Te čisto razumem.

Jaz sem pa danes že vse planirala za iti na plažo (zdej enkrat, bolj zgodaj ne gremo nikoli) in me je zmanjkalo! In potem se je zgodila še ena, bolj neverjetna stvar!!!! Naš mali, ki skoraj nikoli ne spi popoldan, je zaspal user posted image . Tako da zdej ne vem, ali naj ga zbudim ali naj počakam ali kaj naj..... Vem samo, da se želim ohladiti.

Nič, grem papcati melono, mnjami. Šele lani sem jih jaz začela jesti, user posted image , prej jih nisem mogla videti. Zdej pa pojem vsak dan eno user posted image .

Kaj pa ostale, se talite user posted image ?

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.7.2009 18:01:06   
sams
Aja, kaj je to zdej neka finta, pod avatarjem, da piše "dodaj za prijatelja"? Kaj ve katera?

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.7.2009 18:02:09   
Joob
Joj punce, jst sem mislila, da bom pred prazno garažo skupaj padla...to je bil tak šok...sem se začela tresti, ko je kriminalist reku, da so naju mogli že nekaj časa opazovati...brrrrrrrrrrrr...imela sva pa golfa 5, in te so res na udaru...ga pa po vsej verjetnosti ne bova dobila nazaj, ker te avte jradejo za rezervne dele...je pa najbolj ironično to, da veve kdo je bil...ampak se nočevba z nimi petljati, ker jih bova imela celo življenje na grbi...Tko, da sva se pač sprijaznila in zdej čakava, koliko nama bo zavarovalnica pripravljena plačati...malo že gledava kaj bi kupila...ker brez avta ne moreva biti...zdej imam jaz sicer nadomestnega, mož pa je dobil na uporabo sluzbenega...ampak to je za par 10 dni...maksimalno mesec dni...user posted image

Aja, drugače sem bila pa danes pri NOVI ginekologinji...jeeeeeeeeeeejjj...mi je uspelo priti do željene, sem podpisala izjavo, tako, da sem zdej njena in fuuuul happy! Imela sem pa ctg in malemu lepo bije srček...v petek ponovni ctg, zaradi manjše količine plodovnice. Drugače pa je vse ok. Zredila sem se za 0,9kg, tako, da sem jih do zdaj predelala 7,7.

< Sporočilo je popravil Joob -- 14.7.2009 18:08:52 >

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.7.2009 18:05:16   
Joob
Aja, še nekaj ..mene so vsi napadli, da bo moj otrok čiiist preveč oblečen za odhod iz P. kaj jim boste ve oblekle?
Jaz sem imela namen ga oblečti v
-bodi iz kr.rokavi
-lanene hlačke
-maja z 3/4 rokavi
-nogavičke
-za čez pa garnasto jopico (ni ful tanka in ne ful debela)

Kaj pa ve mislite? Bo to res preveč?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.7.2009 19:55:54   
kerala
Joob, po moje je najbolj odvisno od tega, kakšna bo pač temperatura, ko boste z user posted image  odhajali domov. Saj vidiš, ni pravil, en dan je čez 30, potem pa čez noč pade na dobrih 10... Nič narobe, če imaš preveč s sabo - jaz bom tudi pripravila body na preklop, kompletek majčka + hlačke, jopico, nogavičke in kapico. Zraven bom imela tudi dekico. Kaj pa mu bom dejansko oblekla, bo pa odvisno od temperatur.

eee, a tebi pa G ni predpisal železa? Jaz sem pri takem Hb že dobila recept. So pa supertruper tele tablete zame, od kar jih jemljem, nisem nič več zaprta! Kakšno olajšanje!

sams, ma nimam pojma kaj je tisti gumb spodaj, sem se isto spraševala. Ko bo katera pogruntala, naj pa kar sporoči!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.7.2009 21:15:10   
eee35
Pa dajmo pritisnit ta gumbekuser posted image . Res je zanimivo, kaj jeuser posted image .

sams: hvala, lepo slišat, da sem nekomu simpatičnauser posted image . Saj je prav fajn, da se pogovarjamo na tem forumu, ne vem sicer, kok časa bomo imele po rojstvuuser posted image , ampak upam, da nas večina vsake tok nekaj napiše. Mogoče se bomo celo enkrat srečaleuser posted image .
Glede kopanja: moram zvlečt dragega k neki vodi, na morju je verjetno kar gužva, najraje bi v Bohinj šla, ampak voda mrzla...Enkrat je bila 26 stopinj, par let nazaj, božansko je bilouser posted image

kerala: hotela mi je napisat recept, ampak jaz imam že tablete, tako, da jih bom pač pridno jedla. Saj bi že prej morala, ampak sem malo goljufalauser posted image in rezultat je viden. Itak sem še dobra, glede na to, kako malo mesa jem. Mogoče to sladoleduser posted image Ni ga čez pošteno banjico na dan!!! Hecam...zdaj bom že pridna.

joob: jaz se bom tudi prilagodila vremenu, saj lahko je grozna vročina, lahko pa hladno. Bom spakirala malo več, če ne porabiva, pač pripeljem domov.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.7.2009 22:42:39   
Muca83
Joob, lepo, da ti je uspelo zamenjati G sredi nosečnosti user posted image H kateri si pa šla? H kateri v Domžalah?
Glede oblačilc imam pa jaz samo skoz v glavi, ko je rekla, da mora imeti novorojenček vedno dvoje dolge rokave, če je vroče tanke, če je mraz pa debele. Pa saj otrok bo zunaj itak vse skupaj 5 minut. Drugače pa v avtu, ki je itak klimatiziran, pa potem doma notri.
Jaz sem drugače mislila oblečt: bodi na preklop, bombažen kompletek (žabice + jopčka). Če bi bilo hladno jo pa itak lahko v lupinici pokrijem z dekco.

eee35 in cowgirl, še dve moji "medenični sotrpinki". Upam, da se nam vsem otročki premislijo in se obrnejo v pravo smer. A kaj vaje delata? Jaz sem danes ležala podložena s povštri pod ritjo pa ni zaenkrat nič pomagalo. Bomo videli - upanje umre zadnje!

Meni so pa železo zadnjič preverjali pri 30 tednih in kot kaže sploh ne bodo več user posted image A če slučajno postaneš malo slabokrven, a to čutiš?

Danes je pa rodila moja znanka s katero sva si malo dopisovali kako poteka pri kateri. Kar dva tedna pred rokom. In me je stisnilo, pismo, čez nekaj tednov bom mami user posted image user posted image

Z vročino se pa spopadam tako, da se zadržujem notri in mi ni prav nič vroče user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.7.2009 23:14:41   
aprilčica07
Dober večer, čveke,  vidim, da ste pridno čvekale ta cajt ko nas ni bilo doma:) pridneuser posted image user posted image user posted image   V glavnem mi smo iz dopusta, je blo super, vreme kljub vsemu dokaj solidno, družba odlična in kar je najpomembnejše mali je užival sto na uro. Vrnili smo se pred dvema urama, moška že spita, jst bom kao prala cunje, ampak sem mogla prit prej čekirat kaj je novega tle gor.. Ste pa tolk načvekale, da ne bom danes vsega brala, mogoče jutri, oziroma ko pridem k sebi.. Sem zasledila edino, da je Joob imela probelme z avtom?? iz garaže so ga odpeljali?  ne morem verjet..user posted image  

Jutri letim v laboratorij, v četrtek pa pregled. Bi lahko podaljšali še par dni bivanje doli, ampak  mora prijateljica it jutri v bolnico po injekkcijo za pljučka, jst imam pa pregled, tako, da smo se odločili, da pridemo nazaj.

Sicer po starem, trebuh je enormen, kg nimam pojma kolkog je šlo gor, ker je bolše, da ne grem na vagouser posted image user posted image ponoči pa tudi ne spim. Itak, to spada v to obdobje.

Uživajte, zdaj grem zalaufat stroj. Se oglasim jutri.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
15.7.2009 7:03:56   
eee35
Aprilčica: fajn, da si nazaj!

Evo - še jaz sem obupala nad spanjem danes. Sanje - katastrofa, kakšnih 10x sem imela porod z ritko naprej in druge tok carskih rezovuser posted image . Mislim, da to ni zdravo za mojo domišlijo...Mali je samo brcnil parkrat zjutraj, pa spi lepo naprej. Ta praviuser posted image - itak vse po svoje naredi. Danes grem spet na CSD, nekaj čakam še iz davčne, pa od jutri bi kao morala na porodniško, bomo vidli, kako bo. Pa k frizerju grem, končno, zgledam že grozno. Pa ne vem ali naj si pustim lase kot so (samo malo skrajšam), ali naj jih čist kratko postrižem. Zdaj nimam problemov, operem, pustim, same se itak kravžajo. Ampak vročeuser posted image .
Saj sem pisala včeraj, da sem šla v BTC, pa letala nokrog? Ampak nisem napisala zakaj sploh sem šle. Naročiti se na pregled (če bi še šlo...) k okulistu. Uganite česa edino nisem naredila. Kura brez glave. Pa sploh se ne bi spomnila, ampak očala sem si zlomila zvečer.

Muca83: po moje bom začela malo vadit. Lahko bi šla tla pomivat, to je glih ta vaja, ko z ritko migaš pa si na kolenih. Prijetno s koristnimuser posted image . Hotela sem ležat kao na boku, s podloženo rito, ampak glej ga zlomka - sploh me ne tišči lulat, eprav spila sem fuuuuul. Zgleda, da se je user posted image odločil, da ne bo raje na mehur pritiskaluser posted image

< Sporočilo je popravil eee35 -- 15.7.2009 7:05:55 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
15.7.2009 7:07:40   
Alisa
Jutro

Uf kako svež zrak je še zdajle, prav super je res. Čeprav že sije sonček na naš stanovanje in kmalu bo že vroče. Danes je napovedanih 34 stopinj.
Meni so prestavili pregled tako da ga imam danes popoldan, ker sem prosila, ko sem ugotovila da jutri ob 8h ne morem bit v ljubljani in v Kranju z tamalim pri zobarju.
Pa da vidim, kaj je naša pupa ustvarla zdaj v trebuščku, kako se je odločla da bo počakala do poroda, glavično ali medenično.
In da vidim, kaj bo z krvjo, o teži bom kar tiho, manj jem več kil mamuser posted image , čudna stvar.
Danes sem spala malo boljš, sem se samo 1x zbudila ob 4h šla na wc, me pa vse tišči pod prsam, kar malo pekoče. Ampak saj bo kmalu minilo.
Se pa počutim s tem trebuhom tok neuporabna, se premikam ko en oreng zavaljen pujsek user posted image , pa še 1 mesec do pdp, mogoče bo pa kaj prej.

Aprilčica dobrodošla nazaj, čeprav verjamem da si dolj uživala. Važno je da ste se imeli lepo, vreme je pa tudi bil.user posted image

Živa25 a tvoja mala štručka se je pa premislila, bo še malo počakala? No lepo da sta še 2v1.

Danes končno dobimo sobico, jo danes pripeljejo popoldan, tako da upam, da bo moj imel voljo v tej vročini tudi začet sestavljat, do končno dokončamo ta stanovanje oz. zdaj je samo še sobica, preden pride nov družinski član.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?