Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.7.2009 19:59:32
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy lana - super!!!! Reby, ne bo nč jezna, bo razumela, da nas firbček matra! Ona bo še proslavljala in vprašanje kdaj bi nas obvestila! WP - lepo da si se spet mal oglasila! ja, sej vas kr pogrešam ampak takrat ko imam full gužvo je kr kriza... pa ti? kak si?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.7.2009 19:59:38
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Dekleta, hvala vsaki posebej, da katere ne izpustim. Mismis, sem se takoj spomnila tudi tebe, da sem tako hitro za tabo doživela isto usodo. Ma me skrbi, da nebi zdej dobila glih na morju , ker imam tako neredne, sej poznate, klima in živci naredijo svoje ... Ne vem pa, zakaj se ne sme migat v tem mesecu, ok, sej bo za zdržat, ampak ne vem pa, kaj bi lahko šlo narobe. Hvala ti! Womanpolice, najtežje je to, ko se tako trudiš in končno zagledaš plus, potem pa to. res pa je, da če že mora to bit, naj bo čimprej, ne ko je mimo slehrni dan nosečnosti, ko se piše že v mesecih. Hvala! Vem, Loremi... sej te razumem... smo na istem (no, skoraj; jst na srečo nism imela tko težke izkušnje kot ti tokrat). Upam, da si kmal opomoriš in ko bo čas novim zmagam naproti... lp
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.7.2009 19:59:40
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Juhuuuu babe žabe,kako ste kaj?Na dopustu a ne No krasno.Zdej se je upam začelo poletje in ga je treba izkoristiti.Jaz jutri zopet odhajam na morje .Če se bo peljala katera čez Krk jo vabim na kavico Lana čestitke Loremi žal mi je.Jezna,besna .Upam,da naslednjič pa bo.Držim pesti. no, jst s e že javim v drugi polovici avgusta... greva na Krk za nekaj dni, potem pa v Zeleno laguno v Poreč kampirat
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.7.2009 19:59:46
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis čakam novičke od Lane, pa čakam in čakam,... kdo ve, kdaj jih dočakam babe, nehite kofetkat in hitro sporočiti novičke Babji firbec Bom kr jaz povedla - Lana ima beta 1532 (upam, da ne bo zamerla, ker sem sčvekala) , hja, punce hvala za pestke...je pomagalo in tebi reby, uboga, si morala z menoj po tistih hodnikih štancah in čakat, sem vseeno mislila, da gre to bolj na easy, daš kri in pol 4 ure čvekaš sem ti rekla, da je to res lep beta...
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.7.2009 19:59:49
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči super je bilo Evo samo zate In še nekaj za našo Podganco pa ne, da si ti bila tu... kake lušte mi delaš... ja, hudo...
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.7.2009 20:00:31
|
|
|
|
womanpolice
|
DIANA79.. Ravn dans sm mislila nate kak je s teboj. Kak si?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 15.7.2009 21:25:52
|
|
|
|
lana70
|
žiži, ti si pa ena prava kurjačica, ma halo....kakšna sanjska modrina!!! mislm!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 6:32:27
|
|
|
|
Reby
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 6:56:50
|
|
|
|
Reby
|
mismis - pa saj veš, da ma pujsa Pepa tebe rada lana - sploh ni panike, z veseljem sem bla zram tebe. Še enkrat čestitke za visok beta, komi čakam UZ-ja. Za izračun pa poglej tule: http://www.ivf.ca/duedate.php Bebiii - a ti si si pa še kopanje potem prvošla. Kak ti velja, jaz bi tut!!!! Žižek - kaj nam delaš take lušte. Super, da si odklopila in se imela lepo. Drug teden pa se mormo zment za kavico z Zvezdi in mismis, sporoči, kdaj imaš čas. Mene edino v sredo ni. wp - vidim, da si na polno zaposlena. Super, da boš spet našla čas za športat, a pa vidim, da si spoznala Jono mismis, Barbi in Hedi - se vidmo danes! loremi - nič si ne delaj skrbi vnaprej, karkoli bo, tega ne moreš spremeniti, vzemi kot da je vse za nekaj dobro Zarja, Pikovitek, Pija, Fargi, Kruce, sonček (pogrešamo slikce!!!!), miška, kimsy, Stella itd., itd. - vsem en lep pozdravček!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 7:30:59
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, Reby spet zgodnja; hvala, ma sej, jst se za take stvari potem vedno preveč sekiram. Joooj zaspana sem na fertik, pa moram bit pokonc, naslednji teden grem spet v službo in bo težka spet zgodi vstat in it. Zdele se bom pa počas oblekla in šla v trgovino, neki se mi je lubenica dans zaluštala. Lana, super beta, srečno naprej! womanpolice, 2.9. imam zdravnika, kontrolni pregled, pa ga bom takrat nafehtala še za napotnico za zamrznjenčka, eden mi je še ostal. Sej ne vem, nima smisla neki mečkat in čakat, leta laufajo s polno brzino. Pa en pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 7:36:16
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Ja Reby, že komaj čakam. Še dobro da se vidimo ob taki uri, ker prej je prevroče in bom verjetno mal v senčki na mreži uživala. Loremi, veš da se je tud meni danes zaluštal po lubenici.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 7:41:29
|
|
|
|
loremi
|
Barbi super, potem jo bova pa jedli "v družbi" , vsaka na svoje koncu, lahk pa prideš na kafe, pa jo skupej snedeva.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 7:48:40
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Barbi super, potem jo bova pa jedli "v družbi" , vsaka na svoje koncu, lahk pa prideš na kafe, pa jo skupej snedeva. Rade volje pridem Loremi, sam če nisi predaleč, ker sem v službi in bi mi en kofe vmes prav pasal. Da ne govorim o lubenici.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 7:56:15
|
|
|
|
loremi
|
Jaz sem pa ta teden še na bolniški, naslednji teden pa služba, bože mili. Jst sem drugač iz okolice Ljubljane, bolj v smeli zasavja. Sem ugotovila, da predno grem v štacuno, morm še lase oprat, en dan pred abrazijo sem si jih, sem že prav grozna, ne morme taka letat okol. Kafe so mi pa med nosečnostjo odsvetoval, no ko se je končala in sem dobila "žig" od sestre, da lahko popoldan po posegu, sme pa šibala na avtomat, ma tiste so fajne.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 8:40:28
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj? Reby in Barbi, torej se danes vidimo. Tudi jaz komaj čakam
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 8:47:01
|
|
|
|
palcica_
|
Pozdravljene "sotrpinke"! Vsake toliko se moram oglasit :) Upam da vse uživate v teh toplih dnevih. Jaz se počasi odpravljam na morje, potem pa v nove boje. Z mojim sva se odločila da greva avgusta še enkrat probat (drugič) in sicer samoplačniško, saj me baje preko zdravstvenega ne pripada do januarja. A mogoče katera ve, kako gre to z zdravstvenim - koliko postopkov te pripada in kako pogosto? A je šla mogoče katera v postopek s Klomifenom namesto z inekcijami? Meni je ginekolog predlagau, da bi šla tokrat s klomifenom, saj svoje ovulacije imam in da nebi z inekcijamo preveč obremenili jajčnike? Kaj menite o tem? Uživajte!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 9:29:05
|
|
|
|
pikovit
|
No tako,zdaj pa grem.Vsem en lep pozdrav in naj vam ne bo prevroče.Vam že v naprej pošiljam en morski val za osvežitev.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 9:34:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit No tako,zdaj pa grem.Vsem en lep pozdrav in naj vam ne bo prevroče.Vam že v naprej pošiljam en morski val za osvežitev. Pikovit, uživaj na morčku, pa veliko barve domov prinesi
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 10:26:09
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Pikovitka uživaj na morčku Reby zmenjeno. Samo povej kako misliš kavico? Mišmiš ne more zjutraj. Zvečer pa ne pijeva kave WP kar s telefonom sem jih naredila. Loremi jaz sem jo dobila točno 4 tedne po A. Upam, da bo tudi pri tebi tako. Palčica na GK delajo vse postopke brezplačno dokler ne pokuriš vseh, ki ti pripadajo ( 6 za prvega otroka in 4 za vsakega naslednjega). Pri Rešu je približno tako, da je vsak drugi samoplačniški. Reš ponavadi predlaga, da je samoplačniški s klomifenom, da ti ni treba plačevati še zdravil. Odločitev je pa tvoja. Rezultati so boljši z zdravili, ker proizvedeš več celic kot s klomifenom. Lep dan vsem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 11:45:26
|
|
|
|
palcica_
|
Sam, a je res, da če se pri prvem postopku odločiš za vstavitev dveh zarodkov, da avtomatsko skuriš 2 postopka in te pripadajo samo še 4??? To govorim za prvega otroka?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 11:46:23
|
|
|
|
lana70
|
jutro vsem skupaj....danes sem dobila tudi datum za prvi UZ in sicer 3.8. ob 8.00, baje, da so zaprti, zato mi bo dežurna sestra našla zdravnika, ki mi bo naredil UZ...no, tudi prav. Dobila še dabroston in ne boste verjele, ne dobi se ga več, razen še nekaj zaloge je v dveh lekarnah v bližini mojega doma, ma halo...kakšen privilegij, a?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 11:47:31
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_ Sam, a je res, da če se pri prvem postopku odločiš za vstavitev dveh zarodkov, da avtomatsko skuriš 2 postopka in te pripadajo samo še 4??? To govorim za prvega otroka? naka,.....v prvi postopek spadajo vsi zamrznjenčki, pa čeprav jih imela 10....
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 11:48:23
|
|
|
|
lana70
|
o palčica, ti si pa postojnčanka, ma halo...soseda....no, dabroston imajo v Postojni...., odkoder sem pravkar prišla
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 11:49:59
|
|
|
|
lana70
|
reby, oziroma katerakoli...kateri datum vnesem v ta kalkulator, glede na to, da je bil ET 30.6.? in so zarodki bili stari 5 dni?????
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 16.7.2009 11:51:56
|
|
|
|
kimsy
|
lana - nisem dobila ZS-ja, ampak ti bom poslala še ostalo. Eno rundo bi mogla dobit danes!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?