|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
15.7.2009 19:59:32   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

lana - super!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Reby, ne bo nč jezna, bo razumela, da nas firbček matra! user posted image  Ona bo še proslavljala in vprašanje kdaj bi nas obvestila! user posted image
WP - lepo da si se spet mal oglasila!

ja, sej vas kr pogrešam ampak takrat ko imam full gužvo je kr kriza... pa ti? kak si?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
15.7.2009 19:59:38   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dekleta, hvala vsaki posebej, da katere ne izpustim.

Mismis, sem se takoj spomnila tudi tebe, da sem tako hitro za tabo doživela isto usodo. Ma me skrbi, da nebi zdej dobila user posted image  glih na morju user posted image , ker imam tako neredne, sej poznate, klima in živci naredijo svoje ...
Ne vem pa, zakaj se ne sme migat v tem mesecu, ok, sej bo za zdržat, ampak ne vem pa, kaj bi lahko šlo narobe.
Hvala ti!
Womanpolice, najtežje je to, ko se tako trudiš in končno zagledaš plus, potem pa to. res pa je, da če že mora to bit, naj bo čimprej, ne ko je mimo slehrni dan nosečnosti, ko se piše že v mesecih. Hvala!

Vem, Loremi... sej te razumem... smo na istem (no, skoraj; jst na srečo nism imela tko težke izkušnje kot ti tokrat). Upam, da si kmal opomoriš in ko bo čas novim zmagam naproti... lp

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
15.7.2009 19:59:40   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Juhuuuu babe žabe,kako ste kaj?Na dopustu a ne user posted image No krasno.Zdej se je upam začelo poletje in ga je treba izkoristiti.Jaz jutri zopet odhajam na morjeuser posted image user posted image user posted image .Če se bo peljala katera čez Krk jo vabim na kavico user posted image

Lana čestitke user posted image user posted image user posted image
Loremi žal mi je.Jezna,besna user posted image .Upam,da naslednjič pa bo.Držim pesti.

no, jst s e  že javim v drugi polovici avgusta... greva na Krk za nekaj dni, potem pa v Zeleno laguno v Poreč kampirat

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
15.7.2009 19:59:46   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

čakam novičke od Lane, pa čakam in čakam,...

kdo ve, kdaj jih dočakam

babe, nehite kofetkat in hitro sporočiti novičke user posted image

Babji firbec user posted image  Bom kr jaz povedla - Lana ima beta 1532 user posted image  user posted image  user posted image (upam, da ne bo zamerla, ker sem sčvekala)

user posted image user posted image , hja, punce hvala za pestke...je pomagalo user posted image  in  tebi reby, uboga, si morala z menoj po tistih hodnikih štancah in čakat, sem vseeno mislila, da gre to bolj na easy, daš kri in pol 4 ure čvekaš user posted image

sem ti rekla, da je to res lep beta...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
15.7.2009 19:59:49   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarči super je bilo user posted image

Evo samo zate

user posted image

In še nekaj za našo Podganco

user posted image

pa ne, da si ti bila tu... kake lušte mi delaš... ja, hudo...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
15.7.2009 20:00:31   
womanpolice
DIANA79.. Ravn dans sm mislila nate kak je s teboj. Kak si?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
15.7.2009 21:25:52   
lana70
žiži, ti si pa ena prava kurjačica, ma halo....kakšna sanjska modrina!!! mislm!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
16.7.2009 6:32:27   
Reby
Jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
16.7.2009 6:56:50   
Reby
mismis - pa saj veš, da ma pujsa Pepa tebe rada user posted image
lana - sploh ni panike, z veseljem sem bla zram tebe. Še enkrat čestitke za visok beta, komi čakam UZ-ja. Za izračun pa poglej tule: http://www.ivf.ca/duedate.php
Bebiii - a ti si si pa še kopanje potem prvošla. Kak ti velja, jaz bi tut!!!!
Žižek - kaj nam delaš take lušte. Super, da si odklopila in se imela lepo. Drug teden pa se mormo zment za kavico z Zvezdi in mismis, sporoči, kdaj imaš čas. Mene edino v sredo ni.
wp - vidim, da si na polno zaposlena. Super, da boš spet našla čas za športat, a pa vidim, da si spoznala Jono user posted image
mismis, Barbi in Hedi - se vidmo danes!
loremi - nič si ne delaj skrbi vnaprej, karkoli bo, tega ne moreš spremeniti, vzemi kot da je vse za nekaj dobro user posted image

Zarja, Pikovitek, Pija, Fargi, Kruce, sonček (pogrešamo slikce!!!!), miška, kimsy, Stella itd., itd. - vsem en lep pozdravček!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
16.7.2009 7:30:59   
loremi
Dobro jutro,

Reby spet zgodnja; hvala, ma sej, jst se za take stvari potem vedno preveč sekiram.

Joooj zaspana sem na fertik, pa moram bit pokonc, naslednji teden grem spet v službo in bo težka spet zgodi vstat in it.
Zdele se bom pa počas oblekla in šla v trgovino, neki se mi je lubenica dans zaluštala.

Lana, super beta, srečno naprej!

womanpolice, 2.9. imam zdravnika, kontrolni pregled, pa ga bom takrat nafehtala še za napotnico za zamrznjenčka, eden mi je še ostal. Sej ne vem, nima smisla neki mečkat in čakat, leta laufajo s polno brzino.

Pa en pozdrav vsem!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
16.7.2009 7:36:16   
BarbiG
Dobro jutro.

Ja Reby, že komaj čakam. Še dobro da se vidimo ob taki uri, ker prej je prevroče in bom verjetno mal v senčki na mreži uživala.

Loremi, veš da se je tud meni danes zaluštal po lubenici.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
16.7.2009 7:41:29   
loremi
Barbi super, potem jo bova pa jedli "v družbi" user posted image , vsaka na svoje koncu, lahk pa prideš na kafe, pa jo skupej snedeva.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
16.7.2009 7:48:40   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Barbi super, potem jo bova pa jedli "v družbi" user posted image , vsaka na svoje koncu, lahk pa prideš na kafe, pa jo skupej snedeva.

Rade volje pridem Loremi, sam če nisi predaleč, ker sem v službi in bi mi en kofe vmes prav pasal. user posted image  Da ne govorim o lubenici. user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
16.7.2009 7:56:15   
loremi
Jaz sem pa ta teden še na bolniški, naslednji teden pa služba, bože mili.
Jst sem drugač iz okolice Ljubljane, bolj v smeli zasavja.

Sem ugotovila, da predno grem v štacuno, morm še lase oprat, en dan pred abrazijo sem si jih, sem že prav grozna, ne morme taka letat okol.

Kafe so mi pa med nosečnostjo odsvetoval, no ko se je končala in sem dobila "žig" od sestre, da lahko popoldan po posegu, sme pa šibala na avtomat, ma tiste so fajne.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
16.7.2009 8:40:28   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj?

Reby in Barbi, torej se danes vidimo. Tudi jaz komaj čakam user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
16.7.2009 8:47:01   
palcica_
Pozdravljene "sotrpinke"!

Vsake toliko se moram oglasit :)

Upam da vse uživate v teh toplih dnevih. Jaz se počasi odpravljam na morje, potem pa v nove boje.
Z mojim sva se odločila da greva avgusta še enkrat probat (drugič) in sicer samoplačniško, saj me baje preko zdravstvenega ne pripada do januarja. A mogoče katera ve, kako gre to z zdravstvenim - koliko postopkov te pripada in kako pogosto? A je šla mogoče katera v postopek s Klomifenom namesto z inekcijami? Meni je ginekolog predlagau, da bi šla tokrat s klomifenom, saj svoje ovulacije imam in da nebi z inekcijamo preveč obremenili jajčnike? Kaj menite o tem?

Uživajte!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
16.7.2009 9:29:05   
pikovit
No tako,zdaj pa grem.Vsem en lep pozdrav in naj vam ne bo prevroče.Vam že v naprej pošiljam en morski val za osvežitev.

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
16.7.2009 9:34:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

No tako,zdaj pa grem.Vsem en lep pozdrav in naj vam ne bo prevroče.Vam že v naprej pošiljam en morski val za osvežitev.

Pikovit, uživaj na morčku, pa veliko barve domov prinesi user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
16.7.2009 10:26:09   
gigi1
Ahoj

Pikovitka uživaj na morčku user posted image

Reby zmenjeno. Samo povej kako misliš kavico? Mišmiš ne more zjutraj. Zvečer pa ne pijeva kave user posted image  user posted image  user posted image

WP kar s telefonom sem jih naredila.

Loremi jaz sem jo dobila točno 4 tedne po A. Upam, da bo tudi pri tebi tako.

Palčica na GK delajo vse postopke brezplačno  dokler ne pokuriš vseh, ki ti pripadajo ( 6 za prvega otroka in 4 za vsakega naslednjega). Pri Rešu je približno tako, da je vsak drugi samoplačniški. Reš ponavadi predlaga, da je samoplačniški s klomifenom, da ti ni treba plačevati še zdravil. Odločitev je pa tvoja. Rezultati so boljši z zdravili, ker proizvedeš več celic kot s klomifenom.

Lep dan vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
16.7.2009 11:45:26   
palcica_
Sam, a je res, da če se pri prvem postopku odločiš za vstavitev dveh zarodkov, da avtomatsko skuriš 2 postopka in te pripadajo samo še 4??? To govorim za prvega otroka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
16.7.2009 11:46:23   
lana70
jutro vsem skupaj....danes sem dobila tudi datum za prvi UZ in sicer 3.8. ob 8.00, baje, da so zaprti, zato mi bo dežurna sestra našla zdravnika, ki mi bo naredil UZ...no, tudi prav. Dobila še dabroston in ne boste verjele, ne dobi se ga več, razen še nekaj zaloge je v dveh lekarnah v bližini mojega doma, ma halo...kakšen privilegij, a?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
16.7.2009 11:47:31   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Sam, a je res, da če se pri prvem postopku odločiš za vstavitev dveh zarodkov, da avtomatsko skuriš 2 postopka in te pripadajo samo še 4??? To govorim za prvega otroka?

naka,.....v prvi postopek spadajo vsi zamrznjenčki, pa čeprav jih imela 10....

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
16.7.2009 11:48:23   
lana70
o palčica, ti si pa postojnčanka, ma halo...soseda....no, dabroston imajo v Postojni...., odkoder sem pravkar prišla

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
16.7.2009 11:49:59   
lana70
reby, oziroma katerakoli...kateri  datum vnesem v ta kalkulator, glede na to, da je bil ET 30.6.? in so zarodki bili stari 5 dni?????

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
16.7.2009 11:51:56   
kimsy
lana - nisem dobila ZS-ja, ampak ti bom poslala še ostalo. Eno rundo bi mogla dobit danes! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?