womanpolice
|
Živjo, Punce... Nekaj dni sem bila odsotna, ker enostavno nisem imela časa nič napisat, niti biti za računalnikom. Službo sem imela takšno, da sem bila dva tedna skoz v službi, potem je še en šel na bolniško, in sem ga dvakrat nadomeščala (upam, da se čimprej pozdravi, saj si je zlomil ključnico ; to pa zeloooo boli) in sem imela kr nekaj zaporednih nočnih, katere so mi pa čist zmešale bioritem. Taka sem hodla naokrog kot zombi. Potem pa ponoč nism mogla spat (takrat ko sm bla doma), in se mi je podnevi spalo, pa tud nism mogla zaspat, itd. itd. itd. Malce sem vas spremljala in brala... STELLA ROSSA.. Zelo mi je žal, da tud tokrat ni uspelo, vendar držim pesti, da bo slej kot prej! LOREMI... Ko sem brala tvoj post, so mi kr solze zalile očke.. moj mi je rekel, kaj je narobe, pa sm mu povedala, kaj se ti je zgodilo. Res mi je zelo žal. iN se strinjam s postom Lane. Boljše zdaj, kot pa da bi potem bilo kaj zelo narobe. Držim pa pesti, da bo naslednjič vse ok, in bosta svojo/i štručko/i držala v roki čimprej. PRINCES34.. ti pa kr tkole iz zasede kaj... ja čestitke HOPE2... Hvala, ker se še spomniš na nas... seveda, se tud mi spomnimo nate! Kako si kaj? Kako kaj družinsko življenje? MISMIS.. A ti pa kr z motorjem na Krk? Kam pa to? GIGI1... Pozdravček ti pošiljam! FARGESIA... Že dva dni te kličem na telefon, da bi ti čestitala, pa se ne oglašaš ... kje kaj tičiš... jst ti bom kr ustno čestitala.. tko da nč ne bo tle gor KAJŠICA... Tebe tudi ni... se skrivaš? avta pa tud ne vidm doma... LANA70 še tukaj čestitke za plusek! BLANČ... Res sta tko cartkana...Čestitke! Vse stare in nove borke prav lepo pozdravljam; ker vas je velik, pa ne bom naštevala, da ktero ne pozabim... Kaj je pr nam novega? Nič kaj... Včeraj sem bila na brisu pri svoji ginekologinji. Je rekla, da izgleda, da bo v redu (sem že dvakrat imela PAP3), vendar da imam trenutno neko bakterično vnetje, in mi je dala kremo, da se en teden mažem pred spanjem; jo grem dans iskat. Potem sem ji povedala, da imam v enem jajčniku endometrium; pa mi je naredla UZ in je dejansko že zrastel na 22 v desnem jajčniku, pogledali sva še maternico, pa je rekla, da zgleda vse ok. To me res moti, da me Bokalova nikoli ne da na nobene preiskave. Ona se je tko zapičla v spermiogram mojega, da mi vedno reče, da z mano ni nič narobe, da zelo dobro reagiram na hormone, da pridelam veliko celic... ja, po moje pa to ni vse... Že dvakrat sem ji rekla, naj me da na preiskave, pa me sploh ne posluša... Zdaj sem se odločila, da ne bo več moja ginekologinja na GK. Že trikrat sva bila v postopku in ničesar ne spremeni. Ko bi vsaj kaj drugega poskusila, pa nič... Zdaj čakam, da se zdravniki vrnejo z dopusta konc avgusta, da grem tja, da se zmenim, da mi tole reč v jajčniku odstranijo, saj je v času ovulacije tole kr boleče pri spolnih odnosih. Včeraj sem šopingirala... spet.. joj, mene bi morali zapreti nekam, da me ne bi razprodaje premamile ... in sem si kupila nekaj spodnjega perila ter športna oblačila za tek (sem dala za tričetrt hlače, majico z všitim športnim modrčkom (znamke USA), spodnji del trenerke za fitnes, zgornji del kratka majica z všitim modrcom in kratke hlače 61 EUR v SPORT 2000). Če bi pa kupila od Nike, bi pa dala sam za tričetrt hlače in majico zdaj ko je znižano 80 EUR. Jst še vedno menim, da plačaš ime. Drugače je pri vrhunskih tekačih.. tam so že velike razlike; za rekreativni tek, pa mislim, da ni takšne razlike.... Včeraj sm bla še na obisku pri JONI3; se je izkazalo, da sva se že res videli pri najini skupni prijateljici... JONA3... res si super punca, komunikativna in prijazna. Lepo se je bilo pogovarjati.. čeprav so naju komarji napikali Naj si ga bo za zdajle dovolj... grem jest in po opravkih... Želim vam lep sončen dan! Lp!
|