|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
15.7.2009 10:21:28   
BarbiG
Dan, punce.

Lana, še malo, pa bomo vsi skupaj lahko skakali od veselja. user posted image user posted image user posted image

Loremi, držim pesti, da bosta lahko šla naslednji mesec malo na dopust, da se boš malo spočila od vsega skupaj.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
15.7.2009 10:50:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro,

kako ste kaj sedaj, ko je končno vsaj malo poletja tu?
Jaz sem sedaj že doma, po abraziji, še vsa razštelana, ne vem kaj me trenutno ne boli, ampak upam, da bo kmal boljš.
Čez dober mesec pa upam, da bova imela priliko it kaj na morje, prej ne smem v vodo in ne smeva se nič "imet rada", potem pa računava na malo poležavanja ob vodi.
Pozdrav vsem!

Loremi, sem ti hotela že prej napisati, pa me je nekaj zmotilo. Sedaj, ko je to že za tabo, bo veliko lažje, poskusi se ne obremenjevati s stvarmi, ki jih ne moreš spremeniti, verjemi tako ti bo veliko lažje.

Čez poletje se spočij, en mesec bo zelo hitro okoli, jaz sploh ne morem verejti, da je že dva meseca in pol mimo od moje abrazije. Ko pa pride prva user posted image , pa se lahko že kopaš in se imaš rada user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
15.7.2009 11:05:05   
womanpolice
Živjo, Punce...

Nekaj dni sem bila odsotna, ker enostavno nisem imela časa nič napisat, niti biti za računalnikom. Službo sem imela takšno, da sem bila dva tedna skoz v službi, potem je še en šel na bolniško, in sem ga dvakrat nadomeščala (upam, da se čimprej pozdravi, saj si je zlomil ključnico user posted image ; to pa zeloooo boli) in sem imela kr nekaj zaporednih nočnih, katere so mi pa čist zmešale bioritem. Taka sem hodla naokrog kot zombi. Potem pa ponoč nism mogla spat (takrat ko sm bla doma), in se mi je podnevi spalo, pa tud nism mogla zaspat, itd. itd. itd.

Malce sem vas spremljala in brala...

STELLA ROSSA.. Zelo mi je žal, da tud tokrat ni uspelo, vendar držim pesti, da bo slej kot prej!

LOREMI... Ko sem brala tvoj post, so mi kr solze zalile očke.. moj mi je rekel, kaj je narobe, pa sm mu povedala, kaj se ti je zgodilo. Res mi je zelo žal. iN se strinjam s postom Lane. Boljše zdaj, kot pa da bi potem bilo kaj zelo narobe. Držim pa pesti, da bo naslednjič vse ok, in bosta svojo/i štručko/i držala v roki čimprej.

PRINCES34.. ti pa kr tkole iz zasede kaj... ja čestitke user posted image user posted image user posted image

HOPE2... Hvala, ker se še spomniš na nas... seveda, se tud mi spomnimo nate! Kako si kaj? Kako kaj družinsko življenje?

MISMIS.. A ti pa kr z motorjem na Krk? Kam pa to?

GIGI1... Pozdravček ti pošiljam!

FARGESIA... Že dva dni te kličem na telefon, da bi ti čestitala, pa se ne oglašaš user posted image ... kje kaj tičiš... jst ti bom kr ustno čestitala.. tko da nč ne bo tle gor user posted image

KAJŠICA... Tebe tudi ni... se skrivaš? avta pa tud ne vidm doma...

LANA70 še tukaj čestitke za plusek!

BLANČ... Res sta tko cartkana...Čestitke!

Vse stare in nove borke prav lepo pozdravljam; ker vas je velik, pa ne bom naštevala, da ktero ne pozabim...

Kaj je pr nam novega? Nič kaj... Včeraj sem bila na brisu pri svoji ginekologinji. Je rekla, da izgleda, da bo v redu (sem že dvakrat imela PAP3), vendar da imam trenutno neko bakterično vnetje, in mi je dala kremo, da se en teden mažem pred spanjem; jo grem dans iskat. Potem sem ji povedala, da imam  v enem jajčniku endometrium; pa mi je naredla UZ in je dejansko že zrastel na 22 v desnem jajčniku, pogledali sva še maternico, pa je rekla, da zgleda vse ok. To me res moti, da me Bokalova nikoli ne da na nobene preiskave. Ona se je tko zapičla v spermiogram mojega, da mi vedno reče, da z mano ni nič narobe, da zelo dobro reagiram na hormone, da pridelam veliko celic... ja, po moje pa to ni vse... Že dvakrat sem ji rekla, naj me da na preiskave, pa me sploh ne posluša... Zdaj sem se odločila, da ne bo več moja ginekologinja na GK. Že trikrat sva bila v postopku in ničesar ne spremeni. Ko bi vsaj kaj drugega poskusila, pa nič...
Zdaj čakam, da se zdravniki vrnejo z dopusta konc avgusta, da grem tja, da se zmenim, da mi tole reč v jajčniku odstranijo, saj je v času ovulacije tole kr boleče pri spolnih odnosih.

Včeraj sem šopingirala... spet.. joj, mene bi morali zapreti nekam, da me ne bi razprodaje premamile user posted image user posted image user posted image ... in sem si kupila nekaj spodnjega perila ter športna oblačila za tek (sem dala za tričetrt hlače, majico z všitim športnim modrčkom (znamke USA), spodnji del trenerke za fitnes, zgornji del kratka majica z všitim modrcom in kratke hlače 61 EUR v SPORT 2000). Če bi pa kupila od Nike, bi pa dala sam za tričetrt hlače in majico zdaj ko je znižano 80 EUR. Jst še vedno menim, da plačaš ime. Drugače je pri vrhunskih tekačih.. tam so že velike razlike; za rekreativni tek, pa mislim, da ni takšne razlike....

Včeraj sm bla še na obisku pri JONI3; se je izkazalo, da sva se že res videli pri najini skupni prijateljici... JONA3... res si super punca, komunikativna in prijazna. Lepo se je bilo pogovarjati.. čeprav so naju komarji napikali user posted image user posted image user posted image

Naj si ga bo za zdajle dovolj... grem jest in po opravkih...

Želim vam lep sončen dan!

Lp!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
15.7.2009 13:23:02   
mismis
čakam novičke od Lane, pa čakam in čakam,...

kdo ve, kdaj jih dočakam

babe, nehite kofetkat in hitro sporočiti novičke user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
15.7.2009 13:23:59   
mismis
wp, kaj se boš vrgla v jogging?

Ali ti ne prehodiš že dovolj v službi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
15.7.2009 13:24:44   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

kdo ve, kdaj jih dočakam

Babji firbec user posted image  Bom kr jaz povedla - Lana ima beta 1532 user posted image  user posted image  user posted image (upam, da ne bo zamerla, ker sem sčvekala)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
15.7.2009 13:31:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

kdo ve, kdaj jih dočakam

Babji firbec user posted image  Bom kr jaz povedla - Lana ima beta 1532 user posted image  user posted image  user posted image (upam, da ne bo zamerla, ker sem sčvekala)

a tako lepo mnenje imaš ti o meni user posted image user posted image user posted image , jaz pa o tebi vedno vse najboljše user posted image

Lana, čestitke za visoko beto user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
15.7.2009 14:02:32   
kimsy
lana - super!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Reby, ne bo nč jezna, bo razumela, da nas firbček matra! user posted image  Ona bo še proslavljala in vprašanje kdaj bi nas obvestila! user posted image
WP - lepo da si se spet mal oglasila!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
15.7.2009 14:09:08   
BarbiG
Reby, hvala, ker si potešila mojo radovednost.

Lana, super. Čeeeessssssstiiiiiiiitaaaaaaaaaaam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
15.7.2009 14:12:17   
loremi
Dekleta, hvala vsaki posebej, da katere ne izpustim.

Mismis, sem se takoj spomnila tudi tebe, da sem tako hitro za tabo doživela isto usodo. Ma me skrbi, da nebi zdej dobila user posted image  glih na morju user posted image , ker imam tako neredne, sej poznate, klima in živci naredijo svoje ...
Ne vem pa, zakaj se ne sme migat v tem mesecu, ok, sej bo za zdržat, ampak ne vem pa, kaj bi lahko šlo narobe.
Hvala ti!
Womanpolice, najtežje je to, ko se tako trudiš in končno zagledaš plus, potem pa to. res pa je, da če že mora to bit, naj bo čimprej, ne ko je mimo slehrni dan nosečnosti, ko se piše že v mesecih. Hvala!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
15.7.2009 14:16:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dekleta, hvala vsaki posebej, da katere ne izpustim.

Mismis, sem se takoj spomnila tudi tebe, da sem tako hitro za tabo doživela isto usodo. Ma me skrbi, da nebi zdej dobila user posted image  glih na morju user posted image , ker imam tako neredne, sej poznate, klima in živci naredijo svoje ...
Ne vem pa, zakaj se ne sme migat v tem mesecu, ok, sej bo za zdržat, ampak ne vem pa, kaj bi lahko šlo narobe.
Hvala ti!

Loremi, dvomim da jo boš dobila sedaj, ko boš na morju. Jaz sem jo čakala celih 6 tednov user posted image .
Migati pa ne smeš, ker je po tem posegu materični vrat še odprt in lahko zaidejo vanj bakterije, ki lahko povzročijo vnetje. Saj tako je meni moja G razložila.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
15.7.2009 14:26:35   
loremi
mismis hvala

ah, to je pa potem še ena kot poletna kazen user posted image .

ma ja saj, midva greva ravno nekje šesti, sedmi teden na morje, zato me pa tako skrbi, da ne bo glih takrat, ko mi v tej vročini res ne paše imet M, pa še švicat tam na plaži, namest da bi se ofrišala v vodi.

Ma si bom zapomnila tole leto user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
15.7.2009 14:46:30   
Rakica_80
Ja ja, naša Lana70 je srečka nosečka, jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo, da sem se videla z vami, ampak žal sem morala hitro nazaj- obveznostiuser posted image
Drugič žurka, sam jaz bom pila namesto vasuser posted image user posted image user posted image user posted image
Reby, trebušček je že res velik od zadnjičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke še enkrat, pa uživaj Lanaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pozdrav za vseuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
15.7.2009 15:21:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Živjo borkeuser posted image
Ne vem ali se me še spomnite, toda po doooooolgem času bi se že spodobilo, da spet pridem spodbudit, navržt veliko sreče starim borkam. Pikovit, gigi, mismis, dajamaja, daisy, pija, zarja, pika74, womanpolice, kajsica, arneja (upam, da nisem katero izpustila)... čakam vas z veslimi novičkami o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsaki posebej želim, da še letos zagledate user posted image user posted image , saj to je že preveč slabih rezultatov, preveč dolgo čakanje na srečo, preveč stresa, preveč trpljenja.... naj vam zasije sonček srečeuser posted image user posted image . Držim pesti vsaki pesebejuser posted image user posted image user posted image , je že skrajni čas, da ste za vse to nagrajene z vsaj 2 cukrčkiuser posted image

pozdravček še od našega cukrčkauser posted image

helovvvvvvvvvvvvvvvv, ma kje si nam ti?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
15.7.2009 15:22:44   
pikovit
Juhuuuu babe žabe,kako ste kaj?Na dopustu a ne user posted image No krasno.Zdej se je upam začelo poletje in ga je treba izkoristiti.Jaz jutri zopet odhajam na morjeuser posted image user posted image user posted image .Če se bo peljala katera čez Krk jo vabim na kavico user posted image

Lana čestitke user posted image user posted image user posted image
Loremi žal mi je.Jezna,besna user posted image .Upam,da naslednjič pa bo.Držim pesti.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
15.7.2009 15:24:02   
zarja1
Lana čestitke za beta!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigika kako je blo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
15.7.2009 15:30:03   
Pija76
Lana 70 user posted image   user posted image  user posted image , super!!!!!!!!

Hope2 seveda se te spomnimo user posted image .

Loremi žal mi je! Valda bo boljš.....

Mismis pozdravček, kdaj je srečanje?

Gigi welcome back!

WP uživaj poletje!
Reby, pujsa Pepa, kaj je tebe nosečniška sitnoba napadla user posted image ?

Vsem en lep pozdravček, vroče je za ponoret, čas za vodo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
15.7.2009 15:31:07   
pikovit
Pija uživaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
15.7.2009 16:07:25   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

kdo ve, kdaj jih dočakam

user posted image user posted image , hja, punce hvala za pestke...je pomagalo user posted image  in  tebi reby, uboga, si morala z menoj po tistih hodnikih štancah in čakat, sem vseeno mislila, da gre to bolj na easy, daš kri in pol 4 ure čvekaš user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
15.7.2009 17:24:49   
lana70
kimsy, a si dobila moj ZS? K zdej bi mi pa oboje prav prišlo, user posted image user posted image , sem bila prehitra pri odgovoru.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
15.7.2009 17:47:29   
gigi1
Zarči super je bilo user posted image

Evo samo zate

user posted image

In še nekaj za našo Podganco

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
15.7.2009 17:57:10   
sonček33
Oj žižek naš, kako lepo je bilo.... čudoviti fotki...povej kej več... a si se spočila?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
15.7.2009 18:02:06   
gigi1
Sonči super je bilo. Spočila se glih nisem (no glavo sem user posted image ). Sva skoz okol letala.
Sva bila na enem majhnem grškem otoku - Lefkasu, ki ga Zarja in Miška73 obožujeta. Res toplo priporočam, ko bo vajin lepotec malo večji. Kako ste? Kdaj nam boš spet privoščila kakšno slikco za stimulacijo? Al sem jo zamudila, ko me ni bilo?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
15.7.2009 19:50:03   
miska73
Lana sej ne da mi ne bi vedli, kak se bo tole danes izšlo...
ampak bejba, to ti je vrhunska beta. Čestitke user posted image user posted image user posted image

Žižek hvala za plažno stimulacijo user posted image A pol ti je blo všeč?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
15.7.2009 19:59:25   
womanpolice

wp, kaj se boš vrgla v jogging?

Ali ti ne prehodiš že dovolj v službi

Preden sem šla v policijo; ko sem študirala na faksu sem tekla 10 km na dan in 3 krat na teden šla v fitnes. Od takrat sem se kr malce športno zanemarila, kar pa mi ravn všeč... Zato sem se odločila, da se spet vrnem v "stare" vode, vendar morm poiskat še "plac" za tek, ker tle pr nam ni nič; edin en hrib, vendar v hrib ne maram tekat.... Morm najdit nekaj drugega v okolici, da se magar z avtom tja zapeljem in...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?