Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.7.2009 10:34:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mikla dobrodošla nazaj. HB da so porihtali pritisk in da je tamavči OK. Lana, Kruce, Mišmiška ste se zmenili? Lep dan vsem o mikla, welcome back!! No, samo da si ok, sedaj pa mirno nosečnost do konca!!! gigi, kaj ti praviš na vse to?? A damo na komisijo, vidiš, da mi gredo dnevi nazaj saj veš, da se brez tebe ne moremo zmeniti vsem skupaj pa želim en prav lep sončen dan in če ste slučajno pozabile PETEK JE....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.7.2009 11:28:12
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - upam , da bo zdej vse vredu, čeprav so me kar za celo nosečnost nafilali s tabletami za pritisk
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.7.2009 17:32:52
|
|
|
|
loremi
|
En popoldanski podrav vsem! Sem se zdele napokala lubenice in čakam, kdaj bo moj postal lačen, da skuham. Pol pa ne vem, a zarad temperatur ni lačen, al pa se je res za malco tolk napokal, čeprav bojo bolj temeprature tiste, pretoplo še za južno. No sj nč hudga, če za jutr kej ostane. Dans sem bla pri osebni zdravnici, pa je na dopustu, je bil nadomestni, mi je kr podaljšal bolniško še, se ni oziral na obvestilo zdravniku iz bolnice, kjer piše en teden po posegu še, tko da sem naslednji teden še doma. Mismis, koliko časa po abraziji se še krvavi? Jaz sem na dan posega ful krvavela, potem pa ne več, mam sam krvavkaste in rjavkaste izcedke. Pol pa ne vem, a še sledi kak rafal al se bo tko hit poleglo . Pa en pozdrav vsem, privošćite si kozarec osvežilne pijače in mogoče kos lubenice, paše.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.7.2009 18:19:28
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mikla dobrodošla nazaj. HB da so porihtali pritisk in da je tamavči OK. Lana, Kruce, Mišmiška ste se zmenili? Lep dan vsem o mikla, welcome back!! No, samo da si ok, sedaj pa mirno nosečnost do konca!!! gigi, kaj ti praviš na vse to?? A damo na komisijo, vidiš, da mi gredo dnevi nazaj saj veš, da se brez tebe ne moremo zmeniti vsem skupaj pa želim en prav lep sončen dan in če ste slučajno pozabile PETEK JE.... Jaz bom kar potrdila 5T. Sem tud sama pred dobrim letom skor diplomirala iz tega
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.7.2009 18:22:42
|
|
|
|
gigi1
|
Loremi kakor pri kateri. Jaz sem krvavela kakšnih 4-5 dni bolj švoh. Pol se mi je pa po 10ih dneh spet ulilo. Sem zagnala paniko in šla k Voglerju, pa je rekel, da je pač nekaj krvi še not ostalo in se je pol steklo. Vse ostalo je pa bilo BP. Pravijo, da le v primeru hude krvavitve in povišane temperature ali hudih bolečin moraš it se pokazat. Upam, da bo pri tebi to-to in ne bo več krvavitev do 4T po A.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.7.2009 18:25:48
|
|
|
|
Shuka
|
gigi -
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.7.2009 18:27:09
|
|
|
|
gigi1
|
Šuki lubek moj kako ste? Moj nečakec? Te lahko ju3 zjutraj kaj pokličem? Lupčke obema
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.7.2009 18:30:38
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šuki lubek moj kako ste? Moj nečakec? Te lahko ju3 zjutraj kaj pokličem? Lupčke obema Ojla pikica, mislim nate, fejst, fejst, MAj zdele pančka, je pa priden, res je cukrček, zdej mamo še do sredine avgusta mal karantene, k še ni bil cepljen za nič, tko da se izogibamo obiskov, pol pa od avgusta se mormo vidt, a prov.Zdej pa res. Te bom jest poklicala k bom frej a prov, da nauš mislila, da ti nočem dvignit lih k mam opravke z Majem. KAko si ti? A zdej se pa ne bi mogle slišat?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.7.2009 18:33:29
|
|
|
|
gigi1
|
Evo že kličem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.7.2009 20:01:39
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Lep pozdrav punce. Lana ful sem vesela, da ti je ratalo No jaz mam celo štalo z mojim. Ampak bo že bolje. Sem se dokončno odločla, da greva narazen. Tako, da drage moje za mene ne bo vec nobenega . Kaj češ. že mora tako bit. Držim pa pesti za vsako posebej in navijam, da vam uspe čimprej ugledati čarobni .
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.7.2009 21:04:31
|
|
|
|
Reby
|
Stella - žal mi je, da se ti je vse tako izteklo. No, bom spet rekla - vsaka stvar je za neki dobra. Mogoče pa še ni prepozno zate, sicer pa boš sedaj imela vnučka in ti bo spet posijal sonček. Drži se
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 17.7.2009 23:35:43
|
|
|
|
mismis
|
Večer, evo mene iz izvidnice... Takole srečanje bo naslednji petek, 24.7.2009 od 19. ure dalje v Kongu, to je tudi zadnja prilika, da se dobimo tam, preden nam skliznejo na kolektivni dopust. Plac je tudi super, ker ga večina vas že pozna, tako da ni problemov z iskanjem. toliko zaenkrat... Stella, upam da ni tako hudo, kot je brati v tem trenutku. Dajta, probajta pošlihtati zadeve, morda je pa še upanje za vaju
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.7.2009 6:06:22
|
|
|
|
Reby
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.7.2009 10:16:10
|
|
|
|
loremi
|
Dan, Reby, hvala, dans je pa tak vreme, da bo kafe prav pasal. Jooj tolk mi je pasal zdele mičken zaspat, sem ponoč slabo, ampak ma moj zgleda šesti čut, me vedno zbudi, ko me kliče po telefonu pa pravi ... a spet spiš; ja ma sej ponoč nisem ... sem ovce štela, so se nabirale, dans pa lije iz njih. Pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.7.2009 10:36:29
|
|
|
|
gloria
|
..ojla....babe a je katera na FB ...no tam mi je uspelo naložit slike pa mi lahko pošljete podatke na ZS da vas najdem in vidite to čudo od mojega deteta ..čeprav se lovim ... Lana čestitke Loremi žal mi je Gigi kaka modrina...si se spočila ...en veeeeeeeeeeeeeeeeeeelik poljubček od Nika...pa pa
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.7.2009 10:54:49
|
|
|
|
lana70
|
stella ...vse je za nekaj dobro. Včasih ljudje ne znamo ali pa preslišimo notranje glasove in vztrajno korakamo po napačni poti.....mogoče ti le dobro poslušaš svoj notranji jaz......
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.7.2009 12:49:21
|
|
|
|
gasilka
|
stella rossa
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.7.2009 13:31:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ohjoooj Stella Mislim pa, da se bo vse lepo rešilo, po dežju vedno sonček posije in nikoli ne reci nikoli, ker takrat te največkrat preseneti.... Reby, hvala za kufe mi prav paše po nočnem lutanju Lep vikend vsem skupaj
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.7.2009 18:26:43
|
|
|
|
loremi
|
Stella Rossa, želim ti čimmanj stresno obdobje ločitve, če res ni drugega izhoda Jaz imam pa danes take krče, kot do sedaj še noben dan , še na pogostej kot 10 minut se pojavljajo. Res še noben dan nisem mela takih, sploh ne vem, kako nej si to predstavljam kaj je narobe, a ma lahko še vedno zdravilo za krčenje maternice vpliv al kaj za vraga se dogaja.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.7.2009 20:02:58
|
|
|
|
zarja1
|
Shuki, helov pupa
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.7.2009 21:30:27
|
|
|
|
sonček33
|
Stella Rosa žal mi je... Pogumno dalje. Pa le poročaj, kako gre hčerki. Shuka - čudovitega fantka imata. Tebi pa vsaka čast. Zarja, kako si? Mismis ... in ti? Kužon? Vidim, da spet vabiš? Veš kaj? Tebe moram spoznati v živo. Gloria - FB je zame šesto čudo, se trudim pa nise kaj preveč uspešna. Lana superca! Žižek a si gut? Doma ni tolk fajn, kajne?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.7.2009 22:07:46
|
|
|
|
lana70
|
bebiii, a ste ga žingali?? kako kaj hlapi in glava danes?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 18.7.2009 22:38:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
Malo pa res ampak se da preživet
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 19.7.2009 6:02:28
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 19.7.2009 9:44:42
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj... Reby, kako rokice, si kaj bolje?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?