|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
16.7.2009 9:25:04   
Čebel@
no da povem,da je Hana včeraj zaspala ob 22.00 in ponoči ji je mož samo enkrat dal dudo nazaj,in mala še vedno spiuser posted image user posted image user posted image ......je pa danes spala samo v bodiju s kratkimi rokavčki ker imamo v stanovanju savno......pri nama je bil celo noč balkon odprt pa se ni shladilouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
16.7.2009 9:26:09   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša........hiter še en post da bo 6000user posted image user posted image user posted image

uuu pa res..... torej ker je to moj 6000 post sem poslavljam od vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ne se hecam

ker praznujam svoj 6000 post vam v tem edinstvenem trenutku želim vsem svojim prjatlcam iz RR veliko sreče, zdravja in lepih trenutkov z našimi sončki.... vesela sem, da sem med vami in  da se imamo tako lepo.... v slabih trenutkim me dvignete v veselih se smejete z mano in to je tisto kar človeka naredi srečnejšega......
že nekaj let sem članica RR- ja pa vendar sem z vami postala polnopravna članica ker sem postala prava odvisnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
srečno in na naslednjih 6000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi    te     imamo radi!!!!!!user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
16.7.2009 9:26:46   
Onasiss

EVITI,AMBROŽU,PETRU-->vse naj naj za mini rojstni dan

user posted image

Se podpišem...

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
16.7.2009 9:26:47   
Čebel@

katjuša........hiter še en post da bo 6000user posted image user posted image user posted image

uuu pa res..... torej ker je to moj 6000 post sem poslavljam od vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ne se hecam

ker praznujam svoj 6000 post vam v tem edinstvenem trenutku želim vsem svojim prjatlcam iz RR veliko sreče, zdravja in lepih trenutkov z našimi sončki.... vesela sem, da sem med vami in  da se imamo tako lepo.... v slabih trenutkim me dvignete v veselih se smejete z mano in to je tisto kar človeka naredi srečnejšega......
že nekaj let sem članica RR- ja pa vendar sem z vami postala polnopravna članica ker sem postala prava odvisnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
srečno in na naslednjih 6000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz grem pa lepo za tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
16.7.2009 9:27:44   
Čebel@

Izgubila sem poročni prstanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj zvečer sem ugotovila, da ga nimam na prstu...... pa mi je šel na tesno dol tako da nimam pojma kako sem ga izgubilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče ti je v bazenu padel....ali pa či kaj delala z milo ali pa kakšnim detergentom........upam da ga najdešuser posted image

točno bazen grem gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala.....
se bojim da sem ga v spanju dala dol ker me včasih nervira in jst sem marsikaj sposobna v spanju dat doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam na polički ga niuser posted image

držim pesti da ga najdeš......upam da ga nisi med košnjo zgubila,ker to bi ga pa težko najdla

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
16.7.2009 9:28:11   
Onasiss
Katjusa- to pomeni, da se moraš še 1x poročit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
16.7.2009 9:30:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa- to pomeni, da se moraš še 1x poročit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja moj je reku se boma pa še enkrat ženla.... jst pa istočasno no zdej se boma pa ločlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a se lahko z istim al se morem z novimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bazen prazenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
16.7.2009 9:31:14   
Katjusa
majchy ti imaš še samo 3 posteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
16.7.2009 9:31:53   
Onasiss
Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princeskouser posted image user posted image ...... hvala.....

Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji.

NA POMOČ: Kaj naj naredim? A se keri sanja kaj bi bilo?

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
16.7.2009 9:33:17   
Čebel@

Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princeskouser posted image user posted image ...... hvala.....

Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji.

ji je vročeuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
16.7.2009 9:33:48   
Katjusa

lačna? kaj pa če ji zvečer ponudiš bolj kaloričen obrok?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
16.7.2009 9:35:49   
Čebel@

ja moj je reku se boma pa še enkrat ženla.... jst pa istočasno no zdej se boma pa ločlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a se lahko z istim al se morem z novimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bazen prazenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar z istim se ženi,tega si že udomačilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me ti bomo pa rr dekliščino naredile in skupaj ga bomo žurale na ohcetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
16.7.2009 9:38:21   
Onasiss
Sem že vse probala....Se moram prav skoncentrirat na ta obrok, da ga poje kake 4 žličke, sam kaj moram zvečer še enga v pojstlo spravt.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čist sem obupana. Sam pol k je jedla sem jo k sebi vzela in se je stiskala k meni pa sva spali do jutra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
16.7.2009 9:38:34   
BarbaraGS
jojjjjjj... danes se je celo noc zbujala user posted image , pa zdaj sem rabila 1h da jo uspavam. GROZAAAAAAAA, jaz pa cela zalimana in lacna.

Vidim, da je govora o imenih: ce bomo imeli se eno puncko bo verjetno Anastazija (ce imamo ze ang kraljico, zakaj ne se porabit ruske plemiske druzine hehehe), fantek pa Irenej, Gabriel... Tudi meni se za enkrat menjavajo preference. Sam za puncko bo po moje ostalo, pa se lepo okrajsavo ima: ana ali pa zija user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
16.7.2009 9:38:53   
Katjusa
zdej sem šla gledat včerajšne slike in se vidi na slikah, da ga včeraj že nisem imela goruser posted image no sej moj mi je reku, da ga že 2 dni nimam in da je mislu, da sem ga dala dol k me je motu..... se mi včasih frišno nardi spodi pol pa dam dol.... sam zdej ni blo to k bi vedla, da sem ga dol dala....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
16.7.2009 9:39:06   
Čebel@

majchy ti imaš še samo 3 posteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz tudi povem da vas imam rada(to povem vsakič ko novo temo odpremuser posted image ) in sem vesela da sem prečvekala teh 6000 postov z vami......še na naslednjih 6000user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
16.7.2009 9:39:11   
Onasiss

kar z istim se ženi,tega si že udomačilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me ti bomo pa rr dekliščino naredile in skupaj ga bomo žurale na ohcetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale vlakec mi je pa najbolj všeč.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
16.7.2009 9:40:32   
Katjusa
florjan pravi da bi jedu pašteto na terasiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi gremo pa na zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
16.7.2009 9:40:52   
BarbaraGS

mah ne vem...jaz od kar ji zdaj 2 dni dam zvecer bolj kaloricen obrok, se mi celo noc zbuja. Prej pa nic...user posted image meni ni nic jasno

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
16.7.2009 9:41:14   
Čebel@

Sem že vse probala....Se moram prav skoncentrirat na ta obrok, da ga poje kake 4 žličke, sam kaj moram zvečer še enga v pojstlo spravt.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čist sem obupana. Sam pol k je jedla sem jo k sebi vzela in se je stiskala k meni pa sva spali do jutra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče je pa samo obdobje,in bo minilo

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
16.7.2009 9:41:49   
Čebel@

zdej sem šla gledat včerajšne slike in se vidi na slikah, da ga včeraj že nisem imela goruser posted image no sej moj mi je reku, da ga že 2 dni nimam in da je mislu, da sem ga dala dol k me je motu..... se mi včasih frišno nardi spodi pol pa dam dol.... sam zdej ni blo to k bi vedla, da sem ga dol dala....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
16.7.2009 9:42:40   
Katjusa
Majchy
Objave: 6000
Član od: 5.8.2008
Status: odsoten
katjusa
Objave: 6006
Član od: 10.5.2004
Kraj: Dramlje

ti ti ti čveka tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
16.7.2009 9:42:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

jojjjjjj... danes se je celo noc zbujala user posted image , pa zdaj sem rabila 1h da jo uspavam. GROZAAAAAAAA, jaz pa cela zalimana in lacna.

Vidim, da je govora o imenih: ce bomo imeli se eno puncko bo verjetno Anastazija (ce imamo ze ang kraljico, zakaj ne se porabit ruske plemiske druzine hehehe), fantek pa Irenej, Gabriel... Tudi meni se za enkrat menjavajo preference. Sam za puncko bo po moje ostalo, pa se lepo okrajsavo ima: ana ali pa zija user posted image

lepa imena imata izbranauser posted image user posted image user posted image držim pesti da bo današnja noč bolj prespanauser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
16.7.2009 9:42:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

mah ne vem...jaz od kar ji zdaj 2 dni dam zvecer bolj kaloricen obrok, se mi celo noc zbuja. Prej pa nic...user posted image meni ni nic jasno

Medve imave pa vedno iste probleme......Najprej je bila lepa teža, pol pa sta začeli full štrajkat, zdaj spanje,....... le kako se bo nadaljevalo.....?user posted image

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
16.7.2009 9:43:34   
Čebel@

Majchy
Objave: 6000
Član od: 5.8.2008
katjusa
Objave: 6006
Član od: 10.5.2004
Kraj: Dramlje

ti ti ti čveka tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ponosna sem na to,da sem čvekauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?