Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:25:04
|
|
|
|
Čebel@
|
no da povem,da je Hana včeraj zaspala ob 22.00 in ponoči ji je mož samo enkrat dal dudo nazaj,in mala še vedno spi ......je pa danes spala samo v bodiju s kratkimi rokavčki ker imamo v stanovanju savno......pri nama je bil celo noč balkon odprt pa se ni shladilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:26:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša........hiter še en post da bo 6000 uuu pa res..... torej ker je to moj 6000 post sem poslavljam od vas ma ne se hecam ker praznujam svoj 6000 post vam v tem edinstvenem trenutku želim vsem svojim prjatlcam iz RR veliko sreče, zdravja in lepih trenutkov z našimi sončki.... vesela sem, da sem med vami in da se imamo tako lepo.... v slabih trenutkim me dvignete v veselih se smejete z mano in to je tisto kar človeka naredi srečnejšega...... že nekaj let sem članica RR- ja pa vendar sem z vami postala polnopravna članica ker sem postala prava odvisnica srečno in na naslednjih 6000 mi te imamo radi!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:26:46
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 EVITI,AMBROŽU,PETRU-->vse naj naj za mini rojstni dan Se podpišem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:26:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša........hiter še en post da bo 6000 uuu pa res..... torej ker je to moj 6000 post sem poslavljam od vas ma ne se hecam ker praznujam svoj 6000 post vam v tem edinstvenem trenutku želim vsem svojim prjatlcam iz RR veliko sreče, zdravja in lepih trenutkov z našimi sončki.... vesela sem, da sem med vami in da se imamo tako lepo.... v slabih trenutkim me dvignete v veselih se smejete z mano in to je tisto kar človeka naredi srečnejšega...... že nekaj let sem članica RR- ja pa vendar sem z vami postala polnopravna članica ker sem postala prava odvisnica srečno in na naslednjih 6000 bravo jaz grem pa lepo za tabo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:27:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Izgubila sem poročni prstan včeraj zvečer sem ugotovila, da ga nimam na prstu...... pa mi je šel na tesno dol tako da nimam pojma kako sem ga izgubila mogoče ti je v bazenu padel....ali pa či kaj delala z milo ali pa kakšnim detergentom........upam da ga najdeš točno bazen grem gledat hvala..... se bojim da sem ga v spanju dala dol ker me včasih nervira in jst sem marsikaj sposobna v spanju dat dol sam na polički ga ni držim pesti da ga najdeš......upam da ga nisi med košnjo zgubila,ker to bi ga pa težko najdla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:28:11
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa- to pomeni, da se moraš še 1x poročit.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:30:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa- to pomeni, da se moraš še 1x poročit. ja moj je reku se boma pa še enkrat ženla.... jst pa istočasno no zdej se boma pa ločla a se lahko z istim al se morem z novim bazen prazen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:31:14
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy ti imaš še samo 3 poste
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:31:53
|
|
|
|
Onasiss
|
Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princesko ...... hvala..... Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posrana . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji. NA POMOČ: Kaj naj naredim? A se keri sanja kaj bi bilo?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:33:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princesko ...... hvala..... Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posrana . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji. NA POMOČ: Kaj naj naredim? A se keri sanja kaj bi bilo? ji je vroče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:33:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princesko ...... hvala..... Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posrana . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji. NA POMOČ: Kaj naj naredim? A se keri sanja kaj bi bilo? lačna? kaj pa če ji zvečer ponudiš bolj kaloričen obrok?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:35:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa- to pomeni, da se moraš še 1x poročit. ja moj je reku se boma pa še enkrat ženla.... jst pa istočasno no zdej se boma pa ločla a se lahko z istim al se morem z novim bazen prazen kar z istim se ženi,tega si že udomačila me ti bomo pa rr dekliščino naredile in skupaj ga bomo žurale na ohcetu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:38:21
|
|
|
|
Onasiss
|
Sem že vse probala....Se moram prav skoncentrirat na ta obrok, da ga poje kake 4 žličke, sam kaj moram zvečer še enga v pojstlo spravt. Čist sem obupana. Sam pol k je jedla sem jo k sebi vzela in se je stiskala k meni pa sva spali do jutra.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:38:34
|
|
|
|
BarbaraGS
|
jojjjjjj... danes se je celo noc zbujala , pa zdaj sem rabila 1h da jo uspavam. GROZAAAAAAAA, jaz pa cela zalimana in lacna. Vidim, da je govora o imenih: ce bomo imeli se eno puncko bo verjetno Anastazija (ce imamo ze ang kraljico, zakaj ne se porabit ruske plemiske druzine hehehe), fantek pa Irenej, Gabriel... Tudi meni se za enkrat menjavajo preference. Sam za puncko bo po moje ostalo, pa se lepo okrajsavo ima: ana ali pa zija
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:38:53
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej sem šla gledat včerajšne slike in se vidi na slikah, da ga včeraj že nisem imela gor no sej moj mi je reku, da ga že 2 dni nimam in da je mislu, da sem ga dala dol k me je motu..... se mi včasih frišno nardi spodi pol pa dam dol.... sam zdej ni blo to k bi vedla, da sem ga dol dala....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:39:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy ti imaš še samo 3 poste no jaz tudi povem da vas imam rada(to povem vsakič ko novo temo odprem ) in sem vesela da sem prečvekala teh 6000 postov z vami......še na naslednjih 6000
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:39:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa- to pomeni, da se moraš še 1x poročit. ja moj je reku se boma pa še enkrat ženla.... jst pa istočasno no zdej se boma pa ločla a se lahko z istim al se morem z novim bazen prazen kar z istim se ženi,tega si že udomačila me ti bomo pa rr dekliščino naredile in skupaj ga bomo žurale na ohcetu Tale vlakec mi je pa najbolj všeč.........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:40:32
|
|
|
|
Katjusa
|
florjan pravi da bi jedu pašteto na terasi mi gremo pa na zajtrk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:40:52
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princesko ...... hvala..... Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posrana . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji. NA POMOČ: Kaj naj naredim? A se keri sanja kaj bi bilo? lačna? kaj pa če ji zvečer ponudiš bolj kaloričen obrok? mah ne vem...jaz od kar ji zdaj 2 dni dam zvecer bolj kaloricen obrok, se mi celo noc zbuja. Prej pa nic... meni ni nic jasno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:41:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Sem že vse probala....Se moram prav skoncentrirat na ta obrok, da ga poje kake 4 žličke, sam kaj moram zvečer še enga v pojstlo spravt. Čist sem obupana. Sam pol k je jedla sem jo k sebi vzela in se je stiskala k meni pa sva spali do jutra. mogoče je pa samo obdobje,in bo minilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:41:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej sem šla gledat včerajšne slike in se vidi na slikah, da ga včeraj že nisem imela gor no sej moj mi je reku, da ga že 2 dni nimam in da je mislu, da sem ga dala dol k me je motu..... se mi včasih frišno nardi spodi pol pa dam dol.... sam zdej ni blo to k bi vedla, da sem ga dol dala....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:42:40
|
|
|
|
Katjusa
|
Majchy Objave: 6000 Član od: 5.8.2008 Status: odsoten katjusa Objave: 6006 Član od: 10.5.2004 Kraj: Dramlje Status: odsoten ti ti ti čveka ti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:42:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS jojjjjjj... danes se je celo noc zbujala , pa zdaj sem rabila 1h da jo uspavam. GROZAAAAAAAA, jaz pa cela zalimana in lacna. Vidim, da je govora o imenih: ce bomo imeli se eno puncko bo verjetno Anastazija (ce imamo ze ang kraljico, zakaj ne se porabit ruske plemiske druzine hehehe), fantek pa Irenej, Gabriel... Tudi meni se za enkrat menjavajo preference. Sam za puncko bo po moje ostalo, pa se lepo okrajsavo ima: ana ali pa zija lepa imena imata izbrana držim pesti da bo današnja noč bolj prespana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:42:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princesko ...... hvala..... Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posrana . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji. NA POMOČ: Kaj naj naredim? A se keri sanja kaj bi bilo? lačna? kaj pa če ji zvečer ponudiš bolj kaloričen obrok? mah ne vem...jaz od kar ji zdaj 2 dni dam zvecer bolj kaloricen obrok, se mi celo noc zbuja. Prej pa nic... meni ni nic jasno Medve imave pa vedno iste probleme......Najprej je bila lepa teža, pol pa sta začeli full štrajkat, zdaj spanje,....... le kako se bo nadaljevalo.....?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 9:43:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Majchy Objave: 6000 Član od: 5.8.2008 Status: odsoten katjusa Objave: 6006 Član od: 10.5.2004 Kraj: Dramlje Status: odsoten ti ti ti čveka ti in ponosna sem na to,da sem čveka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?