Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 11:00:25
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ja sej tako nekako imava medve... priblizno na 3 ure je, potem se igra urco do urco in pol in gre spat do naslednje runde. Sam zdaj so se nama mal sprehodi porusli, ko je tak vroce, pa zaceli smo uvajat bolj zgodnje nocno spanje... Ponoci pa tudi ce je budna ni igre, ni pogovorov, samo uspavanje ali pa jo pustiva da se sama igra in sitnari dokler ni dovolj zaspana, da se jo uspava nazaj... Ajvy od vedno sem si zelela biti spartanska mati :) sam sem ugotovila, da pri svojem sem tezje kot pri drugih Ajvy tudi tebi vse naj naj naj za tvoj praznik. Jaz mislim, da je to prav tako praznik mamice kot otrocka. Moji mamici prav tako vedno voscim, ker brez nje in njenega truda ter ljubezni tudi mene nebi bilo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 11:05:11
|
|
|
|
Onasiss
|
On ponavadi pride ko naj bi vsi že spali. Včeri je prišel ob 21,30.....Danes bo spet full pozen. Pol pa je predvčerajšnjim zvečer prjavu, da upa da bo ta mala spala, ker mora bit on spočit. No comment. Sem mu že 100x rekla, da ma tok bedno službo. Sam po drugi strani pa vsaj neki dnarja dam prnese, ker imava itak full pufov-ampak zaradi njega in njegovega egoizma. Pa to ne bo nikoli priznal. Tako, da če potegneš črto, dela zaradi sebe in ne zaradi nas.....Če bi mene poslušu, bi bilo vse drugače, tako pa mora bit on kot moški najbolj pameten.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 11:11:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea On ponavadi pride ko naj bi vsi že spali. Včeri je prišel ob 21,30.....Danes bo spet full pozen. Pol pa je predvčerajšnjim zvečer prjavu, da upa da bo ta mala spala, ker mora bit on spočit. No comment. Sem mu že 100x rekla, da ma tok bedno službo. Sam po drugi strani pa vsaj neki dnarja dam prnese, ker imava itak full pufov-ampak zaradi njega in njegovega egoizma. Pa to ne bo nikoli priznal. Tako, da če potegneš črto, dela zaradi sebe in ne zaradi nas.....Če bi mene poslušu, bi bilo vse drugače, tako pa mora bit on kot moški najbolj pameten. to je huda zadeva........veš kaj:TI SI SUPERMAMI IN MAMICE IMAMO NADNARAVNO MOČ DA VSE VOGALE DRŽIMO GOR IN ŠE OTROKE VZGAJAMO........sej bo drugače,ko še pupa zraste,do takrat pa kar tukaj malo pojamraj in bo lažje.......me te imamo itak rade
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 11:14:34
|
|
|
|
Onasiss
|
to je huda zadeva........veš kaj:TI SI SUPERMAMI IN MAMICE IMAMO NADNARAVNO MOČ DA VSE VOGALE DRŽIMO GOR IN ŠE OTROKE VZGAJAMO........sej bo drugače,ko še pupa zraste,do takrat pa kar tukaj malo pojamraj in bo lažje.......me te imamo itak rade O, HVALA....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 11:15:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea to je huda zadeva........veš kaj:TI SI SUPERMAMI IN MAMICE IMAMO NADNARAVNO MOČ DA VSE VOGALE DRŽIMO GOR IN ŠE OTROKE VZGAJAMO........sej bo drugače,ko še pupa zraste,do takrat pa kar tukaj malo pojamraj in bo lažje.......me te imamo itak rade O, HVALA.... o,ni za kaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 11:46:38
|
|
|
|
Čebel@
|
en kveščen:koliko časa kuham korenčka?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 11:51:12
|
|
|
|
brkn83
|
vidim, da že vse pridno uvajate GH, naš Nik je trenutno sam sadje. Ne vem zakaj še nisem začela mu kaj druga devat. krompir kr ven špuka, bučke in kumare tudi. danes bo jedu marelice, ki sem jih prej skuhala zdej pa zmiksala.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 11:52:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mi smo se kopali debelo uro DANES NAM JE POČASI PA VENDAR ZANESLJIVO PREBODU NA PLAN PRVI ZOBEK... VSI VESELI BENJAMINU PA ŽE PEČEMO ŠNICL majchy a boš to tud dodala na seznam potem nam dopiši 15.7 1. zobek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 11:53:06
|
|
|
|
črticaa
|
mAJCHI mava že bran birdy pa balonchy da navta pretiravale Ajvy tvoji Tarji ob drugem rojstnem dnevu želim vse najboljše, čim lepše otroštvo polno smeha in razigranosti EVITI,AMBROŽU,PETRU-->vse naj naj za mini rojstni dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:04:38
|
|
|
|
tanci29
|
čao evo končno mene mislm naša mala je od hudiča...skos po rokah to je zmer hujš...sej smo jo res veliko prenosili zaradi polivanja...ampak ne vem več kaj nej....še u vozičku se noče vozit jo morm nosit...še dobr da sem dons kernurujčka uzela sabo da sva lohk vsaj mal ble uzuni...pol sem pa trajbala vozek pa njo u kengurujčku...doma zdrži ene dve minuti na tleh pol pa spet dretje....ma še na wc več ne morm u miru... no ko glih vidim da talate nasvete glede vzgoje...jest sem očitno pogorela na celi črti... ...kar je najhuj pa zdej še ko se hraniva že rit spodmika in se joče u ležalničku...kam to pele
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:05:28
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-tolk da bo mehak...cca ene 20 min
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:07:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čao evo končno mene mislm naša mala je od hudiča...skos po rokah to je zmer hujš...sej smo jo res veliko prenosili zaradi polivanja...ampak ne vem več kaj nej....še u vozičku se noče vozit jo morm nosit...še dobr da sem dons kernurujčka uzela sabo da sva lohk vsaj mal ble uzuni...pol sem pa trajbala vozek pa njo u kengurujčku...doma zdrži ene dve minuti na tleh pol pa spet dretje....ma še na wc več ne morm u miru... no ko glih vidim da talate nasvete glede vzgoje...jest sem očitno pogorela na celi črti... ...kar je najhuj pa zdej še ko se hraniva že rit spodmika in se joče u ležalničku...kam to pele joj tanci .......nisi pogorela pri vzgoji....oba sta še majhna in še lahko ukrepaš-sploh pri Hani.....zdele so začeli uveljavljati svojo voljo in nas preiskušajo.....boš vidla da bo šlo ......tudi ti si SUPERMAMI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:08:48
|
|
|
|
tanci29
|
mlea...vidim da maš ti tud pestro...no moj je bil učer eno uro hitrejši kot tvoj....tolk da je vsaj erika skopal kar se tiče ritma ja mi se ga tud držimo kolkor se ga le lahko s kakšnimi izjemami npr. prejšn tedn ko smo mel obiske...ta zadn dan je blo že za znort katjuša-uper za zobek kok se fajn vidi glede prstana pa hhhmmm a nisi glih ene tipčke okol iskala...mogoče se ti je pa zanalašč skril ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:09:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-tolk da bo mehak...cca ene 20 min aha tok da vem da bo glih taprav ko se bo madam lačna zbudila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:14:21
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-hvala...zdej ko spi tisto urco morm use porihtat...pol pa norim k zmešana...ne vem od kje vam otroci spijo po tri ure....joj sej bom nehala spet neki jambrat no še dve lepi novici krst bomo mel po vsej verjetnosti 11.10. datum mi je ful ušeč...11 zato ker je njen rojstni datum 11. oktober pa zato ker mi je to najboljši mesec, no razen februarja še zraven... pa na sprehodu sem najdla 90 eur
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:16:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-hvala...zdej ko spi tisto urco morm use porihtat...pol pa norim k zmešana...ne vem od kje vam otroci spijo po tri ure....joj sej bom nehala spet neki jambrat no še dve lepi novici krst bomo mel po vsej verjetnosti 11.10. datum mi je ful ušeč...11 zato ker je njen rojstni datum 11. oktober pa zato ker mi je to najboljši mesec, no razen februarja še zraven... pa na sprehodu sem najdla 90 eur men Hana spi po eno uri in pol med obrokoma.......pa kar pojamraj -zato smo tukaj full super za krst 90€? o ti srečko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:18:52
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 TARJI VSE NAJ NAJ,ZA 2. ROJSTNI DAN!!!! Tale slikica je pa tok luštna eda se kr tuki podpišem Vse naJ naj Tarja, veliko zdravja pa da boš mamici in očku uspešno kravžljala živčke Lepo praznujte
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:21:07
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-hvala...zdej ko spi tisto urco morm use porihtat...pol pa norim k zmešana...ne vem od kje vam otroci spijo po tri ure....joj sej bom nehala spet neki jambrat no še dve lepi novici krst bomo mel po vsej verjetnosti 11.10. datum mi je ful ušeč...11 zato ker je njen rojstni datum 11. oktober pa zato ker mi je to najboljši mesec, no razen februarja še zraven... pa na sprehodu sem najdla 90 eur men Hana spi po eno uri in pol med obrokoma.......pa kar pojamraj -zato smo tukaj full super za krst 90€? o ti srečko a med vsakim obrokom ti spi? ja sej sploh nisem mogla verjet da se je to men zgodlo...najprej 40 čez en meter pa še 50...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:24:28
|
|
|
|
tanci29
|
črtica- tanci29 je na fb tanja spasevski...sej ni težko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:26:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-hvala...zdej ko spi tisto urco morm use porihtat...pol pa norim k zmešana...ne vem od kje vam otroci spijo po tri ure....joj sej bom nehala spet neki jambrat no še dve lepi novici krst bomo mel po vsej verjetnosti 11.10. datum mi je ful ušeč...11 zato ker je njen rojstni datum 11. oktober pa zato ker mi je to najboljši mesec, no razen februarja še zraven... pa na sprehodu sem najdla 90 eur men Hana spi po eno uri in pol med obrokoma.......pa kar pojamraj -zato smo tukaj full super za krst 90€? o ti srečko a med vsakim obrokom ti spi? ja sej sploh nisem mogla verjet da se je to men zgodlo...najprej 40 čez en meter pa še 50... med vsakim spi ja.....no včasih tudi več ali pa manj hiter povej teren kje si najdla dinarčke,da grem pogledat če si kaj pozabila pobrati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:29:01
|
|
|
|
tanci29
|
o kok je pridkana tvoja hana...moja spi zdele pol bo pa mogoče še enkrat okol šestih za ene 20 min in to je to prid k men na obisk...sem našla pred sosednjim blokom...ajde greva na pijačko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:30:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
EVITI,AMBROŽU,PETRU IN TARJI VSE NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:36:18
|
|
|
|
BarbaraGS
|
tanci nisi pogorela...vsak otrocek je drugacen in vsak gre skozi svoje faze. Sej vidis, da me vse imamo kaksne probleme in ne vemo kje zacet. Ne vem ce se spomnis, mi smo imeli enako fazo. Ni htela spat drugje kot pri meni v narocju in cim smo jo odlozli, se je zbudila v roku 5 minut. Nam je pomagala vrocina da je sla ta faza mimo, ker ji je postalo v narocju prevroce. Drugace pa tudi nasa sitnari ce nima pozornosti. Vcasih se umiri po minuti sitnarjenja in se zamoti, vcasih pa vse preide v jok - odvisno kaksne volje je. Uspavanje pa itak sam z nosenjem (redki srecni primeri so bili, ko je zaspala sama). Mi se ne uvajamo GH, razen mlecnih kasic, kar pa zame ni glih GH... no, pa sej smo mesec mlajsi, tak da je se cas. KJE SE KUPI STEKLEN RIBZEN? Jaz ga iscem vsepovsod, pa ga ne najdem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:42:33
|
|
|
|
witto
|
tudi meni je ta slikica luštkana. Vse najboljše,čim več srečnih otroških nasmejanih dni IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 TARJI VSE NAJ NAJ,ZA 2. ROJSTNI DAN!!!! Tale slikica je pa tok luštna eda se kr tuki podpišem Vse naJ naj Tarja, veliko zdravja pa da boš mamici in očku uspešno kravžljala živčke Lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 12:45:15
|
|
|
|
tanci29
|
barbara-zakaj ti mlečne kašice niso gosta hrana....sej to bo mela tudi potem za večerjo ali zajtrk...jest ji za večerjo nardim riževo kašico tako fajn gosto na žlico...zame je to čist ta prava večerja ki jo bo mela kar nekaj časa...no ne skos isto ampak pač mlečno večerjo...ma sem zabluzila kar se vzgoje tiče...ja faze so in tudi otroci so si zelo različni, samo če pogledam moja dva sta kot noč in dan...erik je hotu bit skos na tleh pa čisto sam se je zamotil, cartanja sploh nikoli ni maral, še zdaj ne...mala pa čist kontra če ni na rokah je že vik in krik...kar se uspavanja tiče pa trkam da bo tako kot je zdej zvečer po kopanju podoj pol pa postla in zaspi...sam ne bom preveč govorila ker sem se tuki hvalila kako lepo je in pol takoj naslednji obrok je že ritala ven iz ležalnička in ni hotla papcat...učeri sem jo mogla držat u naročju da je pojedla večerjo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?