|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
16.7.2009 9:44:08   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Majchy
Objave: 6000
Član od: 5.8.2008
Status: odsoten
katjusa
Objave: 6006
Član od: 10.5.2004
Kraj: Dramlje

ti ti ti čveka tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa  še s kurami hod spat.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
16.7.2009 9:44:23   
Čebel@

florjan pravi da bi jedu pašteto na terasiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi gremo pa na zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dober tekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
16.7.2009 9:45:11   
Čebel@

florjan pravi da bi jedu pašteto na terasiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi gremo pa na zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
na terasiima pašteta boljši okususer posted image user posted image user posted image user posted image dober tekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
16.7.2009 9:48:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Majchy
Objave: 6000
Član od: 5.8.2008
katjusa
Objave: 6006
Član od: 10.5.2004
Kraj: Dramlje

ti ti ti čveka tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa  še s kurami hod spat.....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
16.7.2009 9:49:58   
Vesnozaver
katjusa mogoce je pa bobi prstan pojedeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
16.7.2009 9:55:30   
Vesnozaver
ce bo katera izpolnila, pise, da je za nagrado, ce izpolnis,kasica:

http://www.milupa.si/pdf/Milupa_nagrajuje.pdf

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
16.7.2009 10:07:35   
BarbaraGS

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princeskouser posted image user posted image ...... hvala.....

Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji.

NA POMOČ: Kaj naj naredim? A se keri sanja kaj bi bilo?

lačna? kaj pa če ji zvečer ponudiš bolj kaloričen obrok?

mah ne vem...jaz od kar ji zdaj 2 dni dam zvecer bolj kaloricen obrok, se mi celo noc zbuja. Prej pa nic...user posted image meni ni nic jasno

Medve imave pa vedno iste probleme......Najprej je bila lepa teža, pol pa sta začeli full štrajkat, zdaj spanje,....... le kako se bo nadaljevalo.....?user posted image

ja nic...bosta mogli skupaj v vrtec it user posted image
ja sam res... zahtevnici mali... meni je od utrujenosti kar mleko vsahnilo user posted image , ga imam sam se za desert in za namesto vode, ker je noce pit.

A vam rajsi cajcke pijejo kot vodo? Kere cajcke pa? Jaz res nebi unega sladkanega dajala user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
16.7.2009 10:08:35   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

katjusa mogoce je pa bobi prstan pojedeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sva istih misli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3508
16.7.2009 10:13:35   
Katjusa

poslanouser posted image user posted image user posted image user posted image hvala

Neposredna povezava do sporočila: 3509
16.7.2009 10:13:54   
Katjusa

sva istih misli user posted image

ne se hecat punceuser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
16.7.2009 10:14:59   
Vesnozaver
katjusa resno!bo treba kakece gledat:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
16.7.2009 10:17:50   
Katjusa

Sem šele zdej vidla, da je čestitka tudi za mojo princeskouser posted image user posted image ...... hvala.....

Se še vedno skupi sestavljam, ker je bila naša noč posranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne vem kaj ji je. Upam, da ni zamenjala noč za dan. Čeprav se ji čez dan ful dogaja in malo spi, se zbudi okrog 3. in potem ne zaspi, se premetava po pojstelji.

lačna? kaj pa če ji zvečer ponudiš bolj kaloričen obrok?

mah ne vem...jaz od kar ji zdaj 2 dni dam zvecer bolj kaloricen obrok, se mi celo noc zbuja. Prej pa nic...user posted image meni ni nic jasno

Medve imave pa vedno iste probleme......Najprej je bila lepa teža, pol pa sta začeli full štrajkat, zdaj spanje,....... le kako se bo nadaljevalo.....?user posted image

ja nic...bosta mogli skupaj v vrtec it user posted image
ja sam res... zahtevnici mali... meni je od utrujenosti kar mleko vsahnilo user posted image , ga imam sam se za desert in za namesto vode, ker je noce pit.

A vam rajsi cajcke pijejo kot vodo? Kere cajcke pa? Jaz res nebi unega sladkanega dajala user posted image

naši otročki rastejo in vedno bolj so trmasti in zahtevajo svoje..... to bo vse minilo v mesecu 2.... je pa zdej čas, da jim date vedet, da ni vse tako kot si zamisliš..... čim bolj se potrudite, da jim vzdržujete ritem, ker tako boste tud ve imele več počitka..... je pa tako teh 5 mesecev je minilo k blisk še malo pa bodo hodli in potem ne bo več časa za cartanje in ujčkanje... tko da uživajte....
ko bodo jedli več GH bo tud mal lažje.... nič obupavat vse se bo poštimalo..... vedite pa tud nekaj da je našim dojenčkom zelo vroče in zato ne bo nič skodlo če jim na balkon al pa kamrkoli postavite kak čolnek (lahko tud banico) in jih malo okopateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
16.7.2009 10:19:46   
Katjusa

sej mi je hecno sam mi je ful hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni samo en prstan in lahko daš novega delat.... ja ga lahko sam ta je bil pred dobrimi tremi leti cela štorija in bil je ta k mi ga je moj gor nataknuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem žalostna, da sem ga izgubila... povsod sem iskala in ne vem več kje bi lahko še biluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3513
16.7.2009 10:21:23   
Ajvy

vztrajaj..podnevi jo striktno zbujaj na tri ure,...in jejta na tri ure....ne se pustit..če neče...jo pa z pijačko filaj do naslednjega obroka...če želiš red. moraš vzpostavit red......ponoči se ne pogovarjaj, ne igraj z njo...v prostoru naj ob tema ali pa minimalna osvetljava.....
Upam,da sem ti bila v pomoč...ne bo lahko......ampak bo pa obradilo sadove....

razen,...če želiš..pa naj spi pri vama....pa bo celo noč mir.....
Ne se dat...vsaka mati si zasluži spanec in mir ponoči,da je lahko podnevi aktivna...pri nas sta obe ob osmih brez pardona v pojstelji.....tako je ...in ne popuščamo.....Tisa ima svoj urnik....ki je vsak dan isti,da je sigurna....in ga ne menjam za nič...razen za zdravstvo......tako....upam,da sem ti pomagala,...jst sem pač staromodne vrste...uvajam res od prvega meseca dalje...veljam za špartansko mati......ampak tako je......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
16.7.2009 10:24:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

vztrajaj..podnevi jo striktno zbujaj na tri ure,...in jejta na tri ure....ne se pustit..če neče...jo pa z pijačko filaj do naslednjega obroka...če želiš red. moraš vzpostavit red......ponoči se ne pogovarjaj, ne igraj z njo...v prostoru naj ob tema ali pa minimalna osvetljava.....

Ne se dat...vsaka mati si zasluži spanec in mir ponoči,da je lahko podnevi aktivna...pri nas sta obe ob osmih brez pardona v pojstelji.....tako je ...in ne popuščamo.....Tisa ima svoj urnik....ki je vsak dan isti,da je sigurna....in ga ne menjam za nič...razen za zdravstvo......tako....upam,da sem ti pomagala,...jst sem pač staromodne vrste...uvajam res od prvega meseca dalje...veljam za špartansko mati......ampak tako je......

bravo ajvy no to sem jst hotla napisat, da se držite ritmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja zame tud mislijo, da sem kruta k jih poteram spat vedno ob isti uri in jemo vedno ob isti uri.... ampak zato imam pa jst več časa zaseuser posted image user posted image user posted image in za vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
16.7.2009 10:24:39   
Ajvy
Punce....rečem Tarji, ko se je zbudila....in sva ugotovili da ima rojstni dan.. : zdej se pa še zrihtava, potem pa pogledava če je kje kakšno darilo za tebe....in res..midve se zrihtava....gre v jedilnico...in reče..mami lej darilo za Tarjo...pa rečem jst: pa res....vse najboljše TArja....
Tarja vzame darilo in reče ; hvala mami....
in meni seveda solze na oči.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
16.7.2009 10:25:49   
Katjusa

Punce....rečem Tarji, ko se je zbudila....in sva ugotovili da ima rojstni dan.. : zdej se pa še zrihtava, potem pa pogledava če je kje kakšno darilo za tebe....in res..midve se zrihtava....gre v jedilnico...in reče..mami lej darilo za Tarjo...pa rečem jst: pa res....vse najboljše TArja....

še jst sem jih dobla solzne oči mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo kako so otročki veseli vsake stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image
lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 16.7.2009 10:26:40 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
16.7.2009 10:27:04   
brkn83
Pozdravljene.

Vidim, da kr pridno čvekate. no Nik se je danes zbudil že ob pol sedmih, tk da sem morala zgodaj vstat, no pa sem sej kej naredila, zdele pa je zaspal ker ej bil re utrujen- js pa na hitro naredim še seznam za v trgovino, da potem ko moj pride domov šibamo.

Zvečer me čaka pa likanje, ampak seveda ko se bo malo ohladilo, ker je danes zopet ful vroče.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
16.7.2009 10:27:27   
Ajvy

še jst sem jih dobla solzne oči mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo kako so otročki veseli vsake stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image

no sej, potem ko je vidla da je notri NOdi...je bila pa čist vesela...mami Nodi...NOdi je...pa je pela Prihaja NOdi

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
16.7.2009 10:34:01   
Čebel@

no sej, potem ko je vidla da je notri NOdi...je bila pa čist vesela...mami Nodi...NOdi je...pa je pela Prihaja NOdi

FULL LEPOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.7.2009 10:35:34   
Čebel@

bravo ajvy no to sem jst hotla napisat, da se držite ritmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja zame tud mislijo, da sem kruta k jih poteram spat vedno ob isti uri in jemo vedno ob isti uri.... ampak zato imam pa jst več časa zaseuser posted image user posted image user posted image in za vasuser posted image user posted image user posted image

tudi midve jeva na 3 ure,si je sama tak ritem postavila in ga že od rojstva furava......mi je super ker točno vem kdaj bo lačna in si lahko organiziram danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.7.2009 10:36:19   
Čebel@

sej mi je hecno sam mi je ful hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni samo en prstan in lahko daš novega delat.... ja ga lahko sam ta je bil pred dobrimi tremi leti cela štorija in bil je ta k mi ga je moj gor nataknuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem žalostna, da sem ga izgubila... povsod sem iskala in ne vem več kje bi lahko še biluser posted image

mogoče se bo kje čudežno pojaviluser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.7.2009 10:37:54   
Čebel@

poslanouser posted image user posted image user posted image user posted image hvala

tudi jaz sem poslalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
16.7.2009 10:53:36   
Onasiss
Katjusa, Ajvy- hvala bom probala še bolj, čeprav imamo red. Vem kdaj bo lačna, točno kdaj bo šla dopoldne spat, tudi Gh v času kosila je nekak na uro, potem zopet počitek....Zvečer je edin štala, ker je treba Vita vzpodbujat za jest. Una pa hoče spet neki po svoje. Pa še sama sem za vse.....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
16.7.2009 10:55:32   
Čebel@

Katjusa, Ajvy- hvala bom probala še bolj, čeprav imamo red. Vem kdaj bo lačna, točno kdaj bo šla dopoldne spat, tudi Gh v času kosila je nekak na uro, potem zopet počitek....Zvečer je edin štala, ker je treba Vita vzpodbujat za jest. Una pa hoče spet neki po svoje. Pa še sama sem za vse.....user posted image
mislim da je to še najhuje-če bi imela pomoč bi bilo lažjeza vse,sigurno.......a tvoj je pa zvečer,ko grejo otroci spat,še v službi?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?