Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: witto Dober večer,pa sem skištala mojega dol z računalnika. Pa ne za dolgo . Zjutraj sem bila na odvzemu krvi, sem mislila, da mi bodo tudi uz delali,pa nič iz tega. Izvidi bodo drugi teden,upam, da se je dalo na svoje mesto. Barbarags, en dan sem v ogledalu videla, da se mi je prav govša naredila, pa sem se šla k zdravnici pokazat, potem sem šla dat kri in na uz, izvidi so bili kar slabi, rezultat je bil nekaj čez 1000. Nevem ti niti razložit,tako mi je povedala zdravnica. V glavnem naj bi to bilo posledično od poroda, "autoimunsko je ščitnica iztirila", sploh mi ni delovala. E to je to. Sedaj že 1 mesec pijem Eltroxin tablete 1,5 tabl.na dan. Pa ti,kako piješ? Potem ko sem opravila v bolnici, sva šle z taščo spet v "shop" maraton, obdelale sva še tiste trgovine,ki jih včeraj nisva . Deja,sožalje za tvojo prijatelico ob tako neizmerno žalostni izgubi. Človek ostane brez pravih besed. Balonchi za zavese,tudi to je dobra investicija ,mene to še vse čaka, ko bova z mojim končala najino hiško. Katjuša za zobek, mi smo že na rebrcih in kračah . Sem ravno ujela reklamo za 24ur,ob 22.25. Pa so neki govorili, da so starši pustili svojo 19-mesečno punčko, zaprto v autu na parkirišču na soncu 42c??????????????? onadva pa sta šla v Merkur.......no coment.... 19 dni katastrofa .... sem šla gledat.... joj kak lahko jst pa ko grem na bencinsko če sem sama mi je težko it plačat.... ponavadi tankam, ko je kdo zraven, da počaka polek otrok v avtu.... otroka nej dajo raje v posvojitev kakemu pari, ki si ga želi pa ne more imet
|