|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
16.7.2009 8:30:13   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image Ajvy tvoji Tarji ob drugem rojstnem dnevu želim  vse najboljše, čim lepše otroštvo polno smeha in razigranosti user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od nas en koš poljubčkov za Tarjo....pa da bo še naprej tako vesela pupa

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
16.7.2009 8:32:05   
Čebel@
EVITI,AMBROŽU,PETRU-->vse naj naj za mini rojstni dan

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
16.7.2009 8:34:20   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

TARJI VSE NAJ NAJ,ZA 2. ROJSTNI DAN!!!!

user posted image

Tudi od mene!!! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
16.7.2009 8:35:00   
sunny24

user posted image

Tudi tle se podpišem! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
16.7.2009 8:49:46   
tanci29

user posted image

cmok cmok cmok

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.7.2009 8:54:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

črticaa, če bo punča imamo že mi 2 imena na strani.... pa verjetno bomo v tretje dobil spet fantka, tak, da bo še en za punčko ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image lahko kej dobišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst mam pa za punco en ime na strani. Ma mal upam da čez precej let ko bova verjetno mela še enga otroka da bo fant. Pol bo pa itak Benjamin... Mogoče pa Matija al pa Gaber,...user posted image user posted image  Bom mogla vidt kaka imena nama bojo takrat všeč. Če bi bla Neli fant bi bla zih Matija Gaber, aja ne, sam Gaber bi bla. Kristi če bi bla fant bi bla Benjamin... Mah midva slediva trenutnemu navdihuuser posted image user posted image user posted image

pol sta tak k mi2, najprej sma rekla, da bo Lukas.... potem so ble OI in je bil en Fabjan in mi je šlo fino v uho.... no v zadnjem mesecu se je pa od nikoder pojavu Benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od začetka se mi je zdelo, da mu ime sploh ne paše no zdej je pa že cel benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.7.2009 8:54:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: witto

Dober večer,pa sem skištala mojega dol z računalnika. Pa ne za dolgouser posted image . Zjutraj sem bila na odvzemu krvi, sem mislila, da mi bodo tudi uz delali,pa nič iz tega. Izvidi bodo drugi teden,upam, da se je dalo na svoje mesto.
Barbarags, en dan sem v ogledalu videla, da se mi je prav govša naredila, pa sem se šla k zdravnici pokazat, potem sem šla dat kri in na uz, izvidi so bili kar slabi, rezultat je bil nekaj čez 1000. Nevem ti niti razložit,tako mi je povedala zdravnica. V glavnem naj bi to bilo posledično od poroda, "autoimunsko je ščitnica iztirila", sploh mi ni delovala. E to je to. Sedaj že 1 mesec pijem Eltroxin tablete 1,5 tabl.na dan. Pa ti,kako piješ? Potem ko sem opravila v bolnici, sva šle z taščo spet v "shop" maraton, obdelale sva še tiste trgovine,ki jih včeraj nisvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Deja,sožalje za tvojo prijatelicouser posted image user posted image user posted image ob tako neizmerno žalostni izgubi. Človek ostane brez pravih besed.
Balonchiuser posted image user posted image user posted image za zavese,tudi to je dobra investicijauser posted image ,mene to še vse čaka, ko bova z mojim končala najino hiško.
Katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image za zobek, mi smo že na rebrcih in kračahuser posted image . Sem ravno ujela reklamo za 24ur,ob 22.25. Pa so neki govorili, da so starši pustili svojo 19-mesečno punčko, zaprto v autu na parkirišču na soncu 42c???????????????user posted image user posted image onadva pa sta šla v Merkur.......no coment....

19 dni

katastrofauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... sem šla gledat.... joj kak lahko jst pa ko grem na bencinsko če sem sama mi je težko it plačat.... ponavadi tankam, ko je kdo zraven, da počaka polek otrok v avtu....
otroka nej dajo raje v posvojitev kakemu pari, ki si ga želi pa ne more imet

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.7.2009 8:54:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

za vse ki ste na fb, a mi lahko na zs pošljete pod kaj ste na fb, da bom vedla, k jz sm čist zbegana, sam za katjušo vem kera jeuser posted image user posted image

sej jst jih tud ne ločimuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa fotke pogledamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kero si pridem gor kero pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
16.7.2009 8:55:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Aja... Še tole morm povedat...
Naš ptič ima alergijo na učkah - tko, da ma že 10 dni Opatanol kapljice za učka in Fenistil kapljice za pit... Mal je boljš, sam še ni to to!!!
Zato pa jutri pičimo na morje za par dni (ni nam uspelo it na barko).
Tuki zdej cvetijo neke alergene trave, na moju bo pa upam QL!!!???

lepo se imejte in upam, da odpravite nevšečnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
16.7.2009 8:55:04   
Katjusa
katjuša......je flek zginil?user posted image

ja ponoči je zginlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za skrbuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
16.7.2009 8:55:07   
Katjusa

TARJI VSE NAJ NAJ,ZA 2. ROJSTNI DAN!!!!

user posted image

tudi od nas veliko lepih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image (pridemo na FIFI)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.7.2009 8:55:10   
Katjusa

user posted image

čestitamo....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
16.7.2009 8:56:11   
Katjusa
Izgubila sem poročni prstanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj zvečer sem ugotovila, da ga nimam na prstu...... pa mi je šel na tesno dol tako da nimam pojma kako sem ga izgubilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
16.7.2009 8:59:17   
rebeka84
Cao! Mi smo prispeli. Uroš je dobil vročino 38,2°C. Kdaj se lahko da svečka???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
16.7.2009 9:06:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

lahko jo že daš (paracetamol) lahko pa uporabiš za zdej calpol če pa zraste nad 39 pa svečko..... (odvisno mal katero imaš)

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
16.7.2009 9:06:47   
Katjusa
Rebeka dobrodošli doma:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
16.7.2009 9:09:23   
rebeka84
hvala katjuša user posted image

paracetamol svečke imam

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
16.7.2009 9:14:42   
Katjusa

hvala katjuša user posted image

paracetamol svečke imam

no za te je men zdravnica rekla, da jih lahko dam nad 38 merjeno v ritki, če si merla kje drugje pa sploh lahko daš ker je maja vročine drugje nižja.... jst sama počakam nekje na 38,5-39 prej zbijam s calpolom

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
16.7.2009 9:17:50   
Čebel@

katjuša......je flek zginil?user posted image

ja ponoči je zginlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za skrbuser posted image

superuser posted image user posted image user posted image ja no veš da me je zaskrbelo,da te ni kaj nevarnega pičilouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
16.7.2009 9:18:33   
Čebel@
katjuša........hiter še en post da bo 6000user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
16.7.2009 9:19:54   
Čebel@

Izgubila sem poročni prstanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj zvečer sem ugotovila, da ga nimam na prstu...... pa mi je šel na tesno dol tako da nimam pojma kako sem ga izgubilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče ti je v bazenu padel....ali pa či kaj delala z milo ali pa kakšnim detergentom........upam da ga najdešuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
16.7.2009 9:21:05   
Čebel@

dobrodošli nazajuser posted image user posted image user posted image upam da vročina zgina.......šc šc stran od Urošauser posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 16.7.2009 9:22:14 >

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
16.7.2009 9:23:03   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

TArja...naša velika princeska je danes stara 2. leti....ne morem verjet kako čas beži.....
Vse najboljše pupa mojauser posted image user posted image user posted image

user posted image

VSE NAJ NAJ IN VELIKO LEPIH PTRPŠKIH DNI IN POLNO RADOSTI ŽIVLJENJA.

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
16.7.2009 9:23:19   
Katjusa

katjuša........hiter še en post da bo 6000user posted image user posted image user posted image

uuu pa res..... torej ker je to moj 6000 post sem poslavljam od vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ne se hecam

ker praznujam svoj 6000 post vam v tem edinstvenem trenutku želim vsem svojim prjatlcam iz RR veliko sreče, zdravja in lepih trenutkov z našimi sončki.... vesela sem, da sem med vami in  da se imamo tako lepo.... v slabih trenutkim me dvignete v veselih se smejete z mano in to je tisto kar človeka naredi srečnejšega......
že nekaj let sem članica RR- ja pa vendar sem z vami postala polnopravna članica ker sem postala prava odvisnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
srečno in na naslednjih 6000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
16.7.2009 9:24:38   
Katjusa

mogoče ti je v bazenu padel....ali pa či kaj delala z milo ali pa kakšnim detergentom........upam da ga najdešuser posted image

točno bazen grem gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala.....
se bojim da sem ga v spanju dala dol ker me včasih nervira in jst sem marsikaj sposobna v spanju dat doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam na polički ga niuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?