Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 22:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
He he he ... Ula je itak faca... A boš kr počakala 6 m? No... Mi smo pa že skor na celmu obroku (smo začel pr dobrih 4m zarad refluxa)! In glej hudiča, da je boljš!!! Ne poliva več, pa tut Ranitala nima že 14 dni in je vse OK!!! ma ja, sm pri uli tud, pa je blo kul, zdej pa tud se ne mudi, mali je itak ogormen, mu nič ne manjka zgleda pa odkrito sem tud mal lena - je lažje joško ven potegnt, kt korenje kuhat in mučkat a ste boljš vi, super!ja, pri refluksu je tko, nimaš kej. sam da je kul zdej.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 22:21:33
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne, ne črticaa, plastične, kot sem napisala...Teli so iz kartona in jih imam. sori,..moja nemščina že tone v pozabo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 22:22:00
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa jz bom šla mogoče u ikeo, u celovc Če boš šla - OBVEZNO POVEJ!!! Sicer nas ne bo do sobote (gremo na Krk) - ima pa sunny24 mojo telefonsko, tko d lahk po njej kej sporočiš, če boš šla še ta teden!!! ž hotla sm jit u četrtek,..kar je prepozn, bom sse probala zment za petek sam varstvo morm dubit Ja, a ti lahk naročim kaj rabim??? lahko saamo plus 10% za potne stroške,..pa u kraanj morš pridt Kranj je pa ta manjš problem, k je itaq bližje k Celovc al pa Graz!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 22:38:21
|
|
|
|
witto
|
črticaa sem videla zdaj ja, 19 dni. Mislim....brez besed
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 22:43:51
|
|
|
|
BarbaraGS
|
witto meni je tudi iztirila poporodno - avtoimuna bolezen scitnice diagnoza bazedovka (TSH je normalno nekje od 2,5-5) in moj je bil 0,009. In sem jemala neke cudne tablete za unicevanje scitnice. No zdaj po pregledu se mi je stanje obrnilo in imam TSH 195. Dali so mi Euthyrox 100mg/dan. Pocutje pa je itak grozno...upam, da bo boljse, ko zacnejo delovat te tablete. A so tebi kaj rekli kaj ti je sprozilo to bolezen?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 22:44:13
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa jz bom šla mogoče u ikeo, u celovc Če boš šla - OBVEZNO POVEJ!!! Sicer nas ne bo do sobote (gremo na Krk) - ima pa sunny24 mojo telefonsko, tko d lahk po njej kej sporočiš, če boš šla še ta teden!!! ž hotla sm jit u četrtek,..kar je prepozn, bom sse probala zment za petek sam varstvo morm dubit Ja, a ti lahk naročim kaj rabim??? lahko saamo plus 10% za potne stroške,..pa u kraanj morš pridt Kranj je pa ta manjš problem, k je itaq bližje k Celovc al pa Graz!!! Sam neki pa je... Balonchy, če boste v Kranju pa ma da prideš še k men. Iz Kranja je do nas cca. 15minut vožnje. Bom kr mal užaljena če ne prideš
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 22:49:02
|
|
|
|
Balonchy
|
Birdy - najprej morm stol dobit... pol bom jst sanjala o KR Pa črtica ma neke gadne provizije ... tko d...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 23:01:11
|
|
|
|
witto
|
Ja, potem sva obe tam tam. Jas imam težave z ščitnico že dosti let. Že preden sem zanosila,kakšne dve leti prej, sem imela tudi težave,in slabe izvide,pa mi niso dali nobene terapije,nevem zakaj.V nosečnosti, jo sploh nismo kontrolirali, a tebi so jo?. Zdaj mi je pa zdravnica rekla, da naj bi to bilo zaradi nosečnosti oz. poroda,pač hormoni so mi podivjali. Zanimivo je pa to, da sem se jast čisto dobro počutila, razen tega, da me je ene par dni preden sem govšo opazila,močno bolelo grlo. Drugo pa nisem opazila nič posebnega.Pa tudi zdaj se dobro počutim,razen tega,da sem po teh tabletah izgubila 4kg
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 23:11:30
|
|
|
|
BarbaraGS
|
witto ja meni tudi niso nic kontrolirali, pa sem povedala da imamo druzinsko probleme s scitnico. Baje da je 90% genska ta bolezen, ostalo pa pride od poroda ali dojenja... Jaz pa sem imela grozno pocutje. Nic nisem mogla, utrujena ves cas, ampak to tako utrujena, da se nikakor nisem mogla spocit, tresenje rok, vroce telo in hiter srcni utrip. Zdaj ko je slo v drugo smer pa me je scitnica full bolela, pa utrujenost se je vrnila. Jaz se cakam da nove tablete primejo, da bo spet ok. Upam, da se tudi ti pocutis vredu. Pa upam, da tudi jaz mal zgubim kg, ker mi zdaj ni htelo nic it dol zaradi teh hormonov :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 23:23:19
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Birdy - najprej morm stol dobit... pol bom jst sanjala o KR Pa črtica ma neke gadne provizije ... tko d... Midva bovatud mogoče kej šla v Avstrijo. Enkrat do avgusta, kdaj pa ne vem. Morva za Nelijin roj. dan pogledat če je kej cenej. Sam se more najprej od Kristi zdravje porihtat, pa upam da se bo do takrat Skratka, če ne dobiš prej, pa če bova šla ti lohk tud jst prpelm, ma pr men ni potnih stroškov, na kofe pa morš prit Če ne ne dobiš stolčka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 23:27:15
|
|
|
|
witto
|
Ja tudi pri meni v družini jo imamo. Moja mami in obe mlajši sestri. Vse te znake ki si jih napisala,sem jih jas imela pred 4 leti,točno tako sem se počutila. Zdaj pa sem se dobro počutila. Mi je pa moja splošna zdravnica rekla, da bi prej ko slej samo dol padla, ker mi v bistvu ščitnica ni delovala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 7:00:31
|
|
|
|
Urša08
|
jutro ena kavica za vse pa rogljički
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 7:32:55
|
|
|
|
Urša08
|
Naša nočka v redu, eno hranjenje in spanje do 6, kar je standard. Pa sej se ne morem pritoževati, če pa zvečer zgodaj zaspi okol 8. Trenutno se Žiga igra pod igralnim lokom, kmalu bo jedel potem pa za kako urco zaspal. Jaz se še zbujam, mam kavico pred sabo in upam na učinek . Birdy sem očitno spregledala kaj je s Krsisti? Pa ne da je kej bolna Ajvy tvoji Tarji ob drugem rojstnem dnevu želim vse najboljše, čim lepše otroštvo polno smeha in razigranosti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 7:41:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 7:48:06
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dobro jutro! ursa hvala za kofe, ga ravnokar pijem. Danes imam sadni dan , hb da mam dieto sredi poletja, ko je ogromno sadja na voljo.... vceraj zvecer je pri nas tako grmelo, dezevalo, zdaj pa sije soncek, pa ze spet sva brez vozicka bova pa na balkonu zdaj zjutraj, dokler se ni vrocine vlke danes bi mu dala banano za poskusit...je ze katera? se mi zdi da je sunnynameravala dati, samo se ne spomnim vec..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 7:49:00
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy tvoji Tarji ob drugem rojstnem dnevu želim vse najboljše, čim lepše otroštvo polno smeha in razigranosti SE PRIDRUZUJEM CESTITKAM!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 7:52:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 7:56:34
|
|
|
|
Urša08
|
vesnozaver , kolumbo dobro jutro Jaz bom mogla pa s trebušnaki začet pa tud kar odlašam. Kolumbo lepo, da si do kavice pršla. Jaz sem jo že popila, sedaj bom pa počasi Nejca iz pidžame spravla, pa zajtrk nardila potem pa vn dokler še ni tok vroče.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 8:04:05
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kolumbo drzim pesti, da te najde volja, jo bom poslala po dopustu k tebi kak je se fajn malo hladno zdaj, se malo pa bo kriza, boscki nasi pizmovci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 8:04:45
|
|
|
|
Vesnozaver
|
ursa jaz tud s trebusnjaki odlasam, vedno recem, eh ne smem se zaradi carskega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 8:10:47
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Jst sem še vsa zalimana, zuni je lep sonček, Gaja ma debatni krožek, moj še spi-jst bi tudi še...Pol si morm it bučo oprat k gremo pohajat-malo do Trente pogledat k sta moja ex cimra tam. vesnozaver, pol ji nism dala banane, k ej bla taka čudna-banana. Sm ji pol breskvico s piškotoma dala, učeri je pa bučke jedla. Čakte malo, zdej ne morem še kej pametnega skupi zložit...Grem po kafe!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 8:21:23
|
|
|
|
Ajvy
|
TArja...naša velika princeska je danes stara 2. leti....ne morem verjet kako čas beži..... Vse najboljše pupa moja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 8:22:12
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy tvoji Tarji ob drugem rojstnem dnevu želim vse najboljše, čim lepše otroštvo polno smeha in razigranosti hvala lepa ..si se spomnila....mi je šlo kar na jok...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 8:24:10
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! urša......je glavobol minil?.....hvala za zajterk katjuša......je flek zginil? črticaa.......a vidva že imena zbirata za naslednjega witto......držim pesti da bojo izvidi uredu balonchy........uživajte na morju in upam da gre alergija stran od Matica birdy.....je kristi že kaj boljše? vesnozaver......klanjam se ti da imaš voljo za dijeto ......vstrajaj sunny.....dobro jutro .....jaz rabim tudi kofe da zalavfam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 16.7.2009 8:27:05
|
|
|
|
Čebel@
|
TARJI VSE NAJ NAJ,ZA 2. ROJSTNI DAN!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?