afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Čer , sem končno uspela priti do pc, da vas malo pozdravim. Tudi midve sva z morja, sva bili v malo krajši in solo varianti brez atija, zato pa z mojima staršema. Pa mi je bilo zares v redu, ker sta vsaj malo popazila na Danajo, da sem vsaj za kakšne po, urce dala glavo na pašo. Tudi vreme je bilo luštno, ker je bilo ravno prav toplo in ne prevroče, ko se običajno stara mestna jedra res segrejejo. Edino kopali se nisva, ker sem jaz bolj zmrznjene sorte. Danes sva bili pa pri zdravniku, ker ima Danaja že en teden grde podočnjake in sploh ne zgleda dobro. To, da se blazno pogosto joče že mesec in pol je pa samo še za povrh. Pa ni nadomestna zdravnica znala povedati nič pametnega . Kri je vsaj približno v redu, torej problem ni v slabokrvnosti, železo je sicer slabše, kot ga ima Neli in je 121. Zobki so sicer na obzorju, ampak to ni razlog za podočnjake. Pravi, da bi lahko bila alergija, ker ima tudi po hrbtu kot nekakšen lišaj in je dala kremo, vse, kar je znala reči poleg tega pa je, da naj jo opazujemo . Kaj pa delam drugega že en čas?? Tole jokanje mi že temeljito načenja živce, dobro je samo max pol ure po obroku, potem pa dretje, da jo moraš imeti v naročju, vozičku ali pa v avtu. Pa nikakor ne more zaspat čez dan. Včasih uspe zaspat na rokah, ampak pol je pa ne morem odložit, ker se takoj zbudi in začne tulit ko grešna duša. Po moje jo je celo mesto slišalo. Ne vem več, kaj naj še delam, ker sem totalno rasturjena od te ščitnice, potem pa še ona tuli. Pa naredit ne morem nič. Ne skuhat, ne počistit, pospravit... Razen če si dam čepke v ušesa, mogoče moram pa res probat . Še vedno imamo le en zobek, po moje bi jih po mesecu in pol tuljenja morali imeti vsaj ene pet . Calgel ne pomaga kaj veliko, homeopatska zdravila tudi ne... . Največji štos pa je, da so mi vsi, kjer sva bili na obiskih, rekli, kako je pridna . Seveda, ker je bila v naročju . Afnica, sem te nameravala poklicati za kak sprehod, ampak mi žal ni zneslo. Sem pa res vesela, da ima Neli v redu izvide. boga pikica. A čist nič ni pomagalo? Niti homeopat? a prideš kaj okrog, pa jo zabavam pol urce, ti pa mal relax. Danes in jutri imam že zmenjeno, v petek pa bi blo super.
|