|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
14.7.2009 21:13:04   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Ojla,
mi smo ze bolje. Norice se susijo, Tilen je ze cisto dobre volje. 2 noci je blo pa kar noro. Kljub vsemu lahko recem, da jih je Tilen bolje prenasal, kot Nik. Torej, Jolly, prides na obisk? user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem zacela z odvajanjem dojenja ponoci. Vceraj je omagal po 2 urah. Me prav zanima, kako bo danes. Je pa hecno, da so nam pri tem norice malo "pomagale". Ko je bil bolan, se namrec ni hotel veliko dojiti - pricakovala sem ravno obratno - pa gre tole odvajanje zdaj 100x lazje. Prej je blo res kriza, ce ga nisem hotla podojit ponoci.

valla super za norice!! glavno, da je najhuje mimo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
14.7.2009 21:14:22   
PikicaStonoga
Dans sem pa ful po dolgem času poiskala svojga ipoda in mal poslušala muzko ...mater je to zdravilno ...sej ne da sem bla kej čudne volje, ampak tok je pasalo ...sva šli na sprehod, sem imela v enem ušesu, z drugim sem pa njo poslušala ...je blo takoj lažje bit sama na sprehodu!!!user posted image
zdej pa spet mal poslušam, moj možek nekej telefone štima, pol številk nimava, ko sva menjavala telefone ...nekej zdej treba pogledat kje so kam so se skrile ...user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
14.7.2009 21:19:52   
mbd0411
Oj,mi smo bili popoldan na bazenu.Tavečji užival,mali prav tako...če le najde kje malo trave jo trga in jeuser posted image Jutri tudi gremo,v četrtek pa pakiramo in hop na morje...Jaz seveda še isti dan domov,sine pa ostane.Malo se bomo pa že namočili.
A ve kaj kopate v bazenih svoje otroke?? Meni se zdi voda mrzla zanj in samo noge namakava,pa jih tako krči k sebi.user posted image Kaj pa morje?? A so se kaj kopali vaši?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2328
14.7.2009 21:20:46   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jaz sploh ne vem več kaj naj naredim, mentorica mi je spet zavrnila vprašalnik, čeprav sem ga skopirala iz ene diplome, ki je imela istotemo kot jaz, ni dober...sploh ne vem več kaj bi ta koza rada user posted image  user posted image

kaj pa če jo tako direkt vprašaš???? reci pač, da ne moreš uganit in da naj ti lepo pove, kaj se ji ne zdi ok!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
14.7.2009 21:22:55   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Tole je njen odgovor

Pozdravljena,

nov vprašalnik ni veliko boljši od prejšnjega. Prosim poiščite kakšen članek oz raziskavo, ki je že analizirala zadovoljstvo gostov, pa boste videli, kaj vse bi še lahko dodali in kako.
Vprašalnik dodelajte in mi ga pošljite v ponovni pregled, preden ga date gostom.

lp

mislim ej znoriš. ker novi vprašalnik je vzet že iz ene raziskave in ji bom to tudi napisala. Notri imam tipično standardna vprašanja o zadovoljstvu in čisto nič drugega...ne vem človeka kar mine vse skupi.

ja na tvojem mestu bi ji jaz napisala točen vir od kje ta vprašalnik je, nisi si ga sama zmislila, ampak si naredila točno tol, kar hoče!

vidim, oz. berem, da ste že debatirali naprej.....ja jolly - se strinjam tule - lepo utemelji, da si itak to naredila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2330
14.7.2009 21:24:19   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

živjo
Nelči ima 137 hemoglobina. Kar je ok user posted image . Smo pa še kupili darilo, šli vknjižnico in na tortico. In oba otroka sta bila ful pridna. user posted image

afnica res sem vesela za vas!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super....kako pa trenutno z urinom?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
14.7.2009 21:26:42   
Lucka1

Irma, a si me ti spraševala za zobno krtačko? Mah kupili smo kr eno noname v Lidlu ...

mi smo kupili od MAM v Mullerju eno tako z dolgim ročajem, da lahko user posted image drži in ti tudi in tako "skupaj" krtačita. Poleg tega pa ima še en tak okrogli nastavek na ročaju, da prepreči, da bi si ga user posted image porinil pregloboko v usta, tako da lahko tudi malo pustimo, da si kao sam krtači zobke user posted image ...no tista 2, ki jih ima user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2332
14.7.2009 21:37:33   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Oj,mi smo bili popoldan na bazenu.Tavečji užival,mali prav tako...če le najde kje malo trave jo trga in jeuser posted image Jutri tudi gremo,v četrtek pa pakiramo in hop na morje...Jaz seveda še isti dan domov,sine pa ostane.Malo se bomo pa že namočili.
A ve kaj kopate v bazenih svoje otroke?? Meni se zdi voda mrzla zanj in samo noge namakava,pa jih tako krči k sebi.user posted image Kaj pa morje?? A so se kaj kopali vaši?

jaz sem pa mojo prvić včeraj dala na travo in jebla tok smešna ..vedno do zdej je bla na deki in jo je blo strah trave :) kr ni si upala kobacat! in pol je bla na treh in eno rokico v zrak in potem šlatala travo pa končno se oprla na njo, pa drugo v zrak in spet mater je bla smešna, sploh si ni upala! je rabila 5 min za 1 meter :)user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
14.7.2009 22:55:19   
Tosca
Čeruser posted image ,

sem končno uspela priti do pc, da vas malo pozdravim. Tudi midve sva z morja, sva bili v malo krajši in solo varianti brez atija, zato pa z mojima staršema. Pa mi je bilo zares v redu, ker sta vsaj malo popazila na Danajo, da sem vsaj za kakšne po, urce dala glavo na pašo. Tudi vreme je bilo luštno, ker je bilo ravno prav toplo in ne prevroče, ko se običajno stara mestna jedra res segrejejo. Edino kopali se nisva, ker sem jaz bolj zmrznjene sorte.

Danes sva bili pa pri zdravniku, ker ima Danaja že en teden grde podočnjake in sploh ne zgleda dobro. To, da se blazno pogosto joče že mesec in pol je pa samo še za povrh. Pa ni nadomestna zdravnica znala povedati nič pametnegauser posted image . Kri je vsaj približno v redu, torej problem ni v slabokrvnosti, železo je sicer slabše, kot ga ima Neli in je 121. Zobki so sicer na obzorju, ampak to ni razlog za podočnjake. Pravi, da bi lahko bila alergija, ker ima tudi po hrbtu kot nekakšen lišaj in je dala kremo, vse, kar je znala reči poleg tega pa je, da naj jo opazujemouser posted image . Kaj pa delam drugega že en čas??user posted image user posted image  Tole jokanje mi že temeljito načenja živce, dobro je samo max pol ure po obroku, potem pa dretje, da jo moraš imeti v naročju, vozičku ali pa v avtu. Pa nikakor ne more zaspat čez dan. Včasih uspe zaspat na rokah, ampak pol je pa ne morem odložit, ker se takoj zbudi in začne tulit ko grešna duša. Po moje jo je celo mesto slišalo.user posted image  Ne vem več, kaj naj še delam, ker sem totalno rasturjena od te ščitnice, potem pa še ona tuli. Pa naredit ne morem nič. Ne skuhat, ne počistit, pospravit...user posted image  Razen če si dam čepke v ušesa, mogoče moram pa res probatuser posted image user posted image .

Še vedno imamo le en zobek, po moje bi jih po mesecu in pol tuljenja morali imeti vsaj ene petuser posted image . Calgel ne pomaga kaj veliko, homeopatska zdravila tudi ne...user posted image . Največji štos pa je, da so mi vsi, kjer sva bili na obiskih, rekli, kako je pridnauser posted image user posted image . Seveda, ker je bila v naročjuuser posted image user posted image user posted image .

Afnica, sem te nameravala poklicati za kak sprehod, ampak mi žal ni zneslo. Sem pa res vesela, da ima Neli v redu izvide.

Neposredna povezava do sporočila: 2334
15.7.2009 0:06:25   
Tosca
Se pa tudi moj čudi, kako napredne otročke imateuser posted image , očitno so res velike razlike med njimi. Naša se je komaj začela postavljati na vse štiri in se potem na kratko prav nerodno ziblje naprej in nazaj. To pa je poleg obračanja v krogu in odrivanja nazaj skoraj vse. Sedeti jo še najraje dajem, ko sem pri njej na tleh, da pravilno sedi, drugače je preveč zgrbljena. Ampak počasi bomo že, ima Irma prav, da se počasi daleč pride.user posted image

Zdaj pa končno pod odejo, zzzzzzzzzuser posted image .

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
15.7.2009 6:43:25   
jolly123
Jutro. Moj otrok ima radar, da kam gremo. Vsakič ko se nekam odpravlamo on ponoči serje in je zjutraj ves zaspan in tečen. Tko da zdaj moram vse po hitrem postopku v avto spravit, spakirat in okrog 8-ih šibat ker je on že čist zaspan. Drugače pa uživajte, mi danes gremo, se beremo v nedeljo.

Možu preberem kaj delajo vaši user posted image in pravi nemogoče user posted image , misli, da si zmišljujete( ne ga kregat, gleda svojo princesko, pa mu ni jasno).

user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala! Ga pa čist razumem, otroci se zdaj v motoriki ful razlikujejo.ž

Naš je motorično precej hiter - danes je celo naredil en korak sam!! - govori pa samo daaa daa daaaa, pa brrrr. Ko je bil bolan, mu je ratalo maa maa maaa, zdaj pa nič več user posted image

Ja enako pri nas. Naš bi samo skakal, plezal, hodil in ne vem kaj govori pa nič, je šele pred kratkim začel mama pa še to samo na svete čase ko ga prime. Ampak na RA pravijo, da bo začel kar naenkrat govorit ko bo znal že fajn hodit in bo gibalne spretnosti osvojil, ker zdaj ma možgane preveč okupirane z drugimi stvarmi. Pa mislim, da bo kar držalo koker ga gledam.

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Tole je njen odgovor

Pozdravljena,

nov vprašalnik ni veliko boljši od prejšnjega. Prosim poiščite kakšen članek oz raziskavo, ki je že analizirala zadovoljstvo gostov, pa boste videli, kaj vse bi še lahko dodali in kako.
Vprašalnik dodelajte in mi ga pošljite v ponovni pregled, preden ga date gostom.

lp

mislim ej znoriš. ker novi vprašalnik je vzet že iz ene raziskave in ji bom to tudi napisala. Notri imam tipično standardna vprašanja o zadovoljstvu in čisto nič drugega...ne vem človeka kar mine vse skupi.

ja na tvojem mestu bi ji jaz napisala točen vir od kje ta vprašalnik je, nisi si ga sama zmislila, ampak si naredila točno tol, kar hoče!

vidim, oz. berem, da ste že debatirali naprej.....ja jolly - se strinjam tule - lepo utemelji, da si itak to naredila

Bom ampak šele ko pridem iz toplic, trenutno se mi sploh ne da..res. Grem se najprej sprostit, pol pa spočita v nove boje s to godzillo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2336
15.7.2009 8:18:34   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

prejšnji teden je imelo morje 23 stopinj. Neli je 2 dni plavala z obročem, ostale dni pa ne več. Je bila v čolnu, potem pa je namakala še noge in roke. Se mi je zdelo kar hladno morje zanjo- no nogice je skrčila ob dotiku, pa je nisva več dala

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
15.7.2009 8:20:26   
afnica mala

živjo
Nelči ima 137 hemoglobina. Kar je ok user posted image . Smo pa še kupili darilo, šli vknjižnico in na tortico. In oba otroka sta bila ful pridna. user posted image

afnica res sem vesela za vas!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super....kako pa trenutno z urinom?

hvala ti. Urin je bil zadnjič ok. 10 na 3 oz 10.000 potenco- saj to je ok, ane? Nekaj več sluzi je bilo prisotno.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
15.7.2009 8:24:33   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Čeruser posted image ,

sem končno uspela priti do pc, da vas malo pozdravim. Tudi midve sva z morja, sva bili v malo krajši in solo varianti brez atija, zato pa z mojima staršema. Pa mi je bilo zares v redu, ker sta vsaj malo popazila na Danajo, da sem vsaj za kakšne po, urce dala glavo na pašo. Tudi vreme je bilo luštno, ker je bilo ravno prav toplo in ne prevroče, ko se običajno stara mestna jedra res segrejejo. Edino kopali se nisva, ker sem jaz bolj zmrznjene sorte.

Danes sva bili pa pri zdravniku, ker ima Danaja že en teden grde podočnjake in sploh ne zgleda dobro. To, da se blazno pogosto joče že mesec in pol je pa samo še za povrh. Pa ni nadomestna zdravnica znala povedati nič pametnegauser posted image . Kri je vsaj približno v redu, torej problem ni v slabokrvnosti, železo je sicer slabše, kot ga ima Neli in je 121. Zobki so sicer na obzorju, ampak to ni razlog za podočnjake. Pravi, da bi lahko bila alergija, ker ima tudi po hrbtu kot nekakšen lišaj in je dala kremo, vse, kar je znala reči poleg tega pa je, da naj jo opazujemouser posted image . Kaj pa delam drugega že en čas??user posted image user posted image  Tole jokanje mi že temeljito načenja živce, dobro je samo max pol ure po obroku, potem pa dretje, da jo moraš imeti v naročju, vozičku ali pa v avtu. Pa nikakor ne more zaspat čez dan. Včasih uspe zaspat na rokah, ampak pol je pa ne morem odložit, ker se takoj zbudi in začne tulit ko grešna duša. Po moje jo je celo mesto slišalo.user posted image  Ne vem več, kaj naj še delam, ker sem totalno rasturjena od te ščitnice, potem pa še ona tuli. Pa naredit ne morem nič. Ne skuhat, ne počistit, pospravit...user posted image  Razen če si dam čepke v ušesa, mogoče moram pa res probatuser posted image user posted image .

Še vedno imamo le en zobek, po moje bi jih po mesecu in pol tuljenja morali imeti vsaj ene petuser posted image . Calgel ne pomaga kaj veliko, homeopatska zdravila tudi ne...user posted image . Največji štos pa je, da so mi vsi, kjer sva bili na obiskih, rekli, kako je pridnauser posted image user posted image . Seveda, ker je bila v naročjuuser posted image user posted image user posted image .

Afnica, sem te nameravala poklicati za kak sprehod, ampak mi žal ni zneslo. Sem pa res vesela, da ima Neli v redu izvide.

boga pikica. A čist nič ni pomagalo? Niti homeopat?

a prideš kaj okrog, pa jo zabavam pol urce, ti pa mal relax. Danes in jutri imam že zmenjeno, v petek pa bi blo super.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
15.7.2009 8:27:13   
afnica mala

Jutro. Moj otrok ima radar, da kam gremo. Vsakič ko se nekam odpravlamo on ponoči serje in je zjutraj ves zaspan in tečen. Tko da zdaj moram vse po hitrem postopku v avto spravit, spakirat in okrog 8-ih šibat ker je on že čist zaspan. Drugače pa uživajte, mi danes gremo, se beremo v nedeljo.

Možu preberem kaj delajo vaši user posted image in pravi nemogoče user posted image , misli, da si zmišljujete( ne ga kregat, gleda svojo princesko, pa mu ni jasno).

user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala! Ga pa čist razumem, otroci se zdaj v motoriki ful razlikujejo.ž

Naš je motorično precej hiter - danes je celo naredil en korak sam!! - govori pa samo daaa daa daaaa, pa brrrr. Ko je bil bolan, mu je ratalo maa maa maaa, zdaj pa nič več user posted image

Ja enako pri nas. Naš bi samo skakal, plezal, hodil in ne vem kaj govori pa nič, je šele pred kratkim začel mama pa še to samo na svete čase ko ga prime. Ampak na RA pravijo, da bo začel kar naenkrat govorit ko bo znal že fajn hodit in bo gibalne spretnosti osvojil, ker zdaj ma možgane preveč okupirane z drugimi stvarmi. Pa mislim, da bo kar držalo koker ga gledam.

Tole je njen odgovor

Pozdravljena,

lp

vidim, oz. berem, da ste že debatirali naprej.....ja jolly - se strinjam tule - lepo utemelji, da si itak to naredila

Bom ampak šele ko pridem iz toplic, trenutno se mi sploh ne da..res. Grem se najprej sprostit, pol pa spočita v nove boje s to godzillo user posted image

saj to sem slišala, da gre razvoj v smer, ki je otroku bližja. Naša bo čveka.

jolly- uživajte maximalno!!!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
15.7.2009 8:37:04   
afnica mala
Dobro jutro

sem vstala že ob 6h nahranila Neli in šla pleti vrt in saditi solato. Jutri pa plevel okrog dreves in grmovja.
Neli spančka, nečak se na tleh igra (sem mu prepovedala takoj zjutraj internetuser posted image ) .

Včeraj je prav pasalo, da so nas mal stregli, se je prijateljica ful potrudila- da si ji da. Pekli so čevape, pa lignje na žaru, pa tortica, pa ježki, ..... Sem prvič pila en liker iz ribeza- doma narejen- mljask. Neli pa sedela na travi in se igrala in seveda travo pulila.

Sem pa ugotovila, da našo punco čisto nič ne crkljamo. In to ni ok. Pa povem možu, pa mi reče, saj, ko jo vzamem v naročje, mi praviš, da jo razvajam. Ampak če je zadovoljna na tleh, da se igra.Če jo držiš v naročju in lubčkaš, al božaš, ti roko potisne stranuser posted image Bomo začeli se spet pred spanjem crkljat, ampak ji tako paše, da s težavo zaspi- lahko tudi pojokca. Če jo pa kakšna babi v naročje vzame- pa že grdo gledamuser posted image . Zdaj so navajene, da z njo na tleh sedijo in se igrajo.

Grem pogledat, če se je zbudila, imamo cel kup opravkov, do 12h pa hočem, da smo doma na hladnem. Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2341
15.7.2009 11:44:45   
iraira
Mi smo nazaj od P.....smo imeli posvetovalnico pri 9m....ni je pa nič testirala, kakor sem zasledila pri nekaterihuser posted image . Prašala me je, če se sama vsede, če kaj čeblja, če sama stoji ob opori, če kaj plazi in to je to. Moja princes vse to počne, tako da....je rekla, da se krasno razvija in da je super puncauser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem tako ponosnauser posted image
Niso ji vzeli krvi, niti urinauser posted image user posted image user posted image to mi je full čudno. Odgovor P. zakaj ne pa je bil, ker je bilo prejšnič vse superuser posted image ....ampak ta prejšnič je bil 3mesece nazajuser posted image user posted image user posted image ....meni je čudno to kako se vse razlikuje od pediatra do pediatrauser posted image user posted image
Aja pa še to...za seznamček tehta : 10045g
velika: 74 cm
obseg glavice: 45 cm

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 2342
15.7.2009 13:30:06   
sončnica24
Hojla, vidim da pridno pišete, mi smo ok. Nik ima že 6 zobkov, sicer je včeraj imel neke finte oz. celo noč se je jokal tako kot da bi ga iz kože dajali pa mi ni jasno zakaj.user posted image Malo je prehlajen mu z noska teče, je dobil od mene me je takšen prehlad zgrabil da groza.

Eno vprašnje, koliko vas je že dalo vašim user posted image alpsko mleko? Pa ga prekuhate ali date samo segretega?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
15.7.2009 15:02:54   
gogabojan
Dannnnnnn

Marisha - hvala za obisk in ker si nas peljala na fenomenalno kosilo. Super je bilo. Bojanu prav tako.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega. Le to, da je Rok čisto okupiral Bojana. Bojan pa si daje duška na računalniku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Točno v tem trenutku, Bojan bere pravljico Roku, Rok pa mu hoče knjigico pojesti.user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: iraira
tako da....je rekla, da se krasno razvija in da je super puncauser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem tako ponosnauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo princesko.

PRAV JE TAKO, DA SI PONOSNA NANJO. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
15.7.2009 18:06:19   
Lovely
Hej punce,

bravo Neli za dobre izvide :)

In bravo Iraira za tvojo pupiko :)

Mi smo danes zjutraj z Laknerš in Hano uživali na Zbilju, pol sva šli k mojim in potem domov čofa čofa. Fajn je bilo. Vroče ful. Ampak kar naj nažiga, I love summer.

Dobila sem odločbo za vrtec. In uradno piše, da nismo dobili zato, ker ob vpisu nismo 11 mesecev stari. Kako pritožbo jim bom poslala ej. Prasci.

Zdaj sta šla v štacuno, jaz pa na kavču malo relax pred likanjem...

Lovely

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
15.7.2009 18:27:06   
Lovely
Jolly, a mi lahko priporočiš kak pasji hotel in poveš kako izkušnjo? Mi še nikoli nismo dali pa je danes veterinar rekel, da tudi on rabi dopust od nas...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
15.7.2009 18:29:34   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Dobila sem odločbo za vrtec. In uradno piše, da nismo dobili zato, ker ob vpisu nismo 11 mesecev stari. Kako pritožbo jim bom poslala ej. Prasci.

Ja, pri nas je bilo isto, glavni razlog, da ne bo dopolnil 11. mesecev user posted image .
No, zdaj sem se že sprijaznila, me je pa kar nekaj časa morilo.
Tudi jaz sem jim poslala, kar oštro pritožbo, ampak ni nič pomagalo,................. no vsaj na list papirja sem izlila svojo jezo user posted image

No, se tolažim s tem, da se vsaka stvar naredi z nameno user posted image .

Zdaj pa čim prej v akcijo za varuško.

Lep pozdrav,

Marisha

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
15.7.2009 20:32:40   
iraira
Čer!

Vidim da ni nobene nikjeruser posted image user posted image user posted image

Sem pozabila prej napisat....sem prašala P., če lahko dobi user posted image od komarja ali muhe borelijo in je rekla da je to zelo zelo malo verjetnosti in da so odveč skrbi. Mi je pa priporočila neko mazilo proti komarjem, klopom in ostalim zadevam ( bom jutri napisala, ker imam v spalnici pa nočem da se pikica zbudiuser posted image ), je pa brez kemikalij....se pravi čisto naravno...pa še neko kremico za sončka...tudi natur varjanta.

Pa še vprašanje za vse, ki vaši user posted image plazijo! Moja plazi zaenkrat samo rikvercuser posted image user posted image user posted image pa me zanima kdaj začnejo v pravilno smeruser posted image

Gogabojan je pa rekla tudi, da sploh ni nujno, da se otrok obrača s hrbta na trebuh in obratno...niti da se plazi...nekateri se pač samo postavijo na noge in shodijo brez vsakršnih "priprav". Tako da ne sikiraj se user posted image ...Rokec je itak car tudi brez obračanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
15.7.2009 20:36:55   
iraira
Uffffffff skoraj bi pozabila

Alja vas vse časti z eno user posted image , ker je danes napolnila 9mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
15.7.2009 21:09:49   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Hej punce,

bravo Neli za dobre izvide :)

In bravo Iraira za tvojo pupiko :)

Mi smo danes zjutraj z Laknerš in Hano uživali na Zbilju, pol sva šli k mojim in potem domov čofa čofa. Fajn je bilo. Vroče ful. Ampak kar naj nažiga, I love summer.

Zdaj sta šla v štacuno, jaz pa na kavču malo relax pred likanjem...

ja ja tkole ane vidve na Zbilju brez mene! user posted image
Sej prav, sam da ste uživale, sam škoda, da nisem mela časa :(

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?