afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Danes smo imele P. Vse je ok (no ne ravno), teža 7.060g, velika 69 cm (čeprav dvomim bom sama še enkrat zmerila) obseg glavice 44 cm. Se ok razvija, papa še ne zna dat - meni se zdi to prehitro, tleska pa s kockami, pa še nekaj ne obvlada pa sem zdaj pozabila. V glavnem P jo je pohvalila in rekla da je super punca, nič jokala, samo smeh povsod. Potem pa KRI - vzeli ok, ni blo panike, je ena medicinska sestra naša kolegica in jo je ves čas animirala, rezultati pa porazni, železa občutno premalo, sploh ni povedala koliko premalo. Dobila sem zdravila (še nisem dvignila v lekarni) za mene in za Alino, 4.8. ponovni odvezem. Pa sem bla čist fertik, ker Alina pa res poje veliko zelenjave in sadje presno, zelo pestro.... Potem pa mi je tašča povedala da je bil tudi moj dragi slabokrven. Sedaj pa spet več rumenjaka, mesa ob kosti, suhih marelic, rozin... moram še nasštudirat pa zdravila ah jej. Bo že, sem pa čist zašvicala priznam, ko so me kr k P poklicali nazaj in naredili celo rabuko okrog tega. Mislim da je mamica pred mano imela isto zadevo. Kahlica - jo že imamo ampak je ne uporabljamo še, se mi zdi prehitro. A ste brale da določene mamice vzgajajo otročke že čisto od začetka brez pleničk, češ da otrok pokaže kdaj bo potreba, mislim, da otroci do 3.leta starosti refleksno odvajajo, čeprav so sposobni osvojiti kahlico že okrog 2 leta. Za blato jaz pri Alini vidim kdaj bo, ker se napenja, lulanje pa niti približno. Vodene koze oz. norice - jaz sem jih imela mislim da v 2. razredu OŠ in sem jih čisto ok prestala 2 tedna sem bila doma, vročina, mazanje krastic, meni se ne zdi zdaj primeren čas da bi jih Alina imela, Janja je omenila pasovec ali kako se že reče, ki lahko sledi noricam v tem času otrokove starosti. boga Alina. Upam, da čimprej poštimate. Mene ful skrbi jutrišnji odvzem krvi- prav zaradi železa
|