|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
11.7.2009 23:30:24   
gogabojan
V Mullerju imajo v akciji kašice, ki se mešajo z vodo.

Velik paket oziroma dvojno pakiranje dobite za ceno 2.29 evrov

Tako za info če vas zanima.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.7.2009 23:42:21   
gogabojan
čer čer

mi se imamo super. danes smo mal preveč dinarčkov zapravljal. nas recesija še ni doletela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja user posted image user posted image user posted image user posted image za Manco za pogum, ker bo prespala pri babici sama

Iraira user posted image user posted image user posted image user posted image za zobčke in super prespano nočko

Coccinella user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo Gajo, punca rastura ni kaj

Valla user posted image user posted image user posted image user posted image zate in Nika, da vas čimprej mine

Suzy user posted image user posted image user posted image user posted image za plazenje

Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image ker si hitro padla not v job

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Joj gogabojan bi kmalu pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega zobatega fantičauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa Bojči kmalu pride ane...še par dniuser posted image ...vem kako ti je in da ga zdaj pa res že fulllllllllll pogrešaš in komaj čakaš da ga stisneš k sebi....zato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

Iraira, hvala za objamček. Danes točno teden dni, odkar je odšel v kamp.

Ja, Bojan pa v torek pride domov. Ampak ga že fulll muči domotožje. Je danes po telefonu tako žalostno govoruuser posted image user posted image user posted image , da nas pogreša, da mi je šlo na jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sem raje Sandiju dala telefon, da ne bi Bojan opazil. Saj čez dan niti pomisli ne na nas, ker se ima fajn, toda zvečer pa je kriza.

Aja, pohvalu pa se je da je EDINI PREPLAVAL Z UČITELJICO, v morju do varnostne mreže  oz. tistih plovkov. Aja pa da je mamici tudi kupil darilo. Joj pikec moj. Kako ga pogrešam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko bi le vedele, kako ga Rok pogreša. Se oglaša na veliko in gleda gor v pograd in čaka, kdaj se bo Bojan prikazal.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
12.7.2009 14:11:29   
mbd0411
Dan.Moja malenkost se je najedla,zdaj sem pa čist hin.
Kooončno sonceeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Goga,torek bo kmalu tu...
Pri našemu pa vedno bolj opažam,da me išče s pogledom,ko me ni zajoka..user posted image
Kaj je zdaj to?Se vidi,da sva ves dan skupaj..
Glede kuhanja...nikoli ne grem na varianto halo,ker se ali sama zapeljem ali pa sama kuham.Smo pa pri nas tudi tako narejeni,da kosilo in večerja moarata bit konkretna,kar ni prav vem..A smo takrat vsi skupaj..Zato se pa na rebrah in tazadnji pozna..
Včeraj smo bili na bazenu.Je bilo super.Tavečji je plaval,skakal,se potapljal,ker uje bil bazen skoraj prazen,jaz pa sem se z Nikom igrala in s kolegico pila pivo in čvek..čvek...čvek...user posted image user posted image user posted image
Danes je pa lepo,toplo in smo zunaj postavili bazenček...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2278
12.7.2009 15:03:52   
Tejčika29
Punce, jutri se začnejo razprodaje, če katera še kaj rabi od poletnih cot, jaz grem malo povohat, čeprav nič ne rabimo, sem pa v Hervisu včeraj kupovala 2 + 1 najcenejši izdelek gratis in je Alina dobila čelado za becikl zastonj, jaz pa zapravla 40 Eur za kaj že?? user posted image

Alina še nič po kaučih ne pleza, se muva sem in tja po dnevni na svoj način, ki ni plazenje naprej, pa stol fura in se malo vzpenja, druga pa nič, tudi v kinderpetu še ne pleza po stranicah, tako da še nismo poglobili ležišča. Je lenika ni kaj...

Papamo železo, mene je malenkost zaprlo Aline pa ne zaenkrat, hvala bogu, jaz bom že spila hektolitre da bo bolje, zanjo bi bilo težje.

Gremo popoldan malo k kolegom v Laško in en džiro čez Pivo in cvetje, zjutraj pa smo v rukzaku že naredili džiro okrog Šmartinskega jezera, pa na kavico na ladjico.

Muller - do kdaj je akcija, mogoče jutri skočim v Mullerja v Velenje, v Celju ga namreč še vedno nimamo, kaki kmeti smo ane user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
12.7.2009 20:18:47   
mbd0411
Juhu razprodaje...A so rolarji tudi??? Jih moram tavečjemu kupit..

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
12.7.2009 21:59:09   
Lovely
Čer,

mi smo imeli pester vikend. Ravnokar sva se oba z možem prvič danes vsedla na kavč... Ekšn, ekšn, ekšn...

Imam eno vprašanje. Kako navajate lumpije na manj pasirano hrano? Nam ne gre. Kar na bruhanje ji gre. Po 3 žlicah bruh. user posted image

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
13.7.2009 7:26:30   
jolly123
Jutro. Našega čmrlja spet neki zobki dajejo že dva dni, ful težko zaspi, pa neki mal bluzi ponoči, dlesni si pa toliko drgne da ma že prav krastice gor. user posted image
Jaz drugače prištimujem za toplice, bova šla s Tajkotom dol v sredo ali četrtek, moj pa verjetno pride čez vikend.

Razprodaje ja rabila bi marsikaj, samo nažalost je treba druge bolj nujne zadeve kupit. Bomo pa drugo leto user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
13.7.2009 7:27:21   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Imam eno vprašanje. Kako navajate lumpije na manj pasirano hrano? Nam ne gre. Kar na bruhanje ji gre. Po 3 žlicah bruh. user posted image

Nič posebnega nismo delali, ko je bil sam pripravljen. Enkrat sem mu ponudila pa je šlo, pred tem pa tko kot pri vas ni šans.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
13.7.2009 9:19:23   
mbd0411
Jutro!
Pri našmu smo zelo kmalu prenehali s čisto pasirano hrano.Tako postopoma.Se pa nikamor ne mudi.
Lovely,a daš kdaj žemljico za glodat??
Našmu smo včeraj dali velik kos lubenice,da ga je lahko dober prijel in kako je bil smešen.Od komolcev mu je teklo,tako je jedel.user posted image
Naš pa še vedno tako malo pije.user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
13.7.2009 9:42:53   
PikicaStonoga
Lovely ...
jaz sem začela tako, da pri kosilu zelenjavo spasiram, jušne testenine (zvezdice, na roke zdrobljene rezance, razne pikice ipd.) pa posebej skuham in jih samo vmešam v spasirano zelenjavo. Tako da je nekaj koščkov, so pa mehki in BP poje ...
Pri sadju sem pa kr od enkrat začela z mini koščki pri lubenici, meloni, banani in ananasu. To ona je po koščih, narežen na male koščke in ji dajem z roko po nekja koščkov skupaj (2-3), od začetka sem dajala enega ..
kruheka, kekse ji dajem glodat rekdo, ker ona z zobki preveč ugrizne in vseeno imam rada nadzor nad tem, koliko ima v ustih (se ji je parkrat zaletelo), pa ni fajn filing ...
kako bom naprej pa še ne vem ...verjetno bom zelenjavo začela samo mečkat z vilicami ali pa jo bom vnaprej narezala na male koščke in šele potem skuhala ...to bom pa tm nekje okol 9 meseca naprej tkao delala ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
13.7.2009 9:48:57   
iraira
Dan!

Kaže na lep sončen dan user posted image .....Moja princes spančka, sin tudi še spi, mamica pa tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas poje lubenico, žemljico in podobno BP, kosilo mora biti pa še vedno spasirano v nulo drugače ji gre kar nazajuser posted image . Če ji pa recimo meska narežem na male koščke in ji dam na pladenj, da si sama nosi v usta pa poje brez panike....tako da ne vemuser posted image ....sem malo zmedenauser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
13.7.2009 10:02:31   
Lovely
Dober dan punce,

hvala za vaše izkušnje. Bomo poskusili vsakega po nekaj :)

Jolly, kako je pa tvoj tast?

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
13.7.2009 10:03:08   
Lovely
MBD, ja, dam ji piškot ali pa žemljico, to gloda BP user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
13.7.2009 10:17:47   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jolly, kako je pa tvoj tast?

Kaj naj rečem, bo preživel, samo bo verjetno malo "prizadet" pa napadi lsabosti se mu bodo dogajali ipd. Sem pa žalostna, ker sem mislila, da se bosta z mojim vsaj zdaj pobotala, pa je rekel moj da sploh ne kaže zanimanja, da mu je odveč ko pride na obisk, da noče pogledat Tajevih fotk user posted image Ne vem kako si lahko trdosrčen user posted image Sem rekla mojemu, da on je svoje naredil, zdaj je na vrsti on..ne vem  user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
13.7.2009 11:54:06   
PikicaStonoga
Kosilo se kuha - bo danes buranja :)
Midve sva pa dane sprvič zjutraj zobke umile ...eno to že celo večnost počnete pridni , mi smo pa prejšnje teden šele zobno ščetko kupili, pa potme vsak večer pozabili, no danes sem pa rekla pa dajmo zjutraj! :) Je bla pridna, se smejala, ji je blo fino !:)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
13.7.2009 12:14:28   
PikicaStonoga
aja, drugač pa naša zna plesat hehe daš muzko pa sedi in se premika naprej in nazaj, zdej odkar pa stoji, pa z ritjo miga, sam jo še mal piga :)
pa zdele je lih probala iz ob kavču v levo, pa ji gre mal zežko, v desno pa že obvlada :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2291
13.7.2009 13:30:51   
Tejčika29
Oj, pa je vikenda konec, včeraj je bilo na Pivu in cvetju super, smo srečali še par kolegov z otroški in nekaj nosečnic. Alina je uživala ob plehmuski in mažoretkah, ko je vse migalo seveda, nič ji ni bilo dolgčas in smo se lahko fino načvekali in sprehodili.

Vročina je peklenska, sem čisto prešvicana dam prišla, s kolegico sva bili zunaj dobri 2 uri.

Danes letim v Mullerja po kašice in ostalo ker itak rabim za na morje malo več. Jap, v soboto zjutraj štart, upam da nam bo tokrat vreme naklonjeno.

Hrana - mi še vse paskiramo, nekaj s paličnim, nekaj z vilico, kruhek ali keksek gloda in se tudi zatakne če preveč odgrizne, počasi počasi se nič ne mudi. Kekse mi pa kar tašča peče, domače, z manj sladkorja pa še to z rjavim, vse kar sem gledala po trgovinah je s kristalnim sladkorjem (Plazma, Hipp...)

Lep sončkast začetek tedna vam želim, pa bazenčke pripravite!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2292
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 20:31:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2293
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 20:32:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 20:33:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
13.7.2009 21:12:15   
afnica mala
Živjo!!!!

Mi smo z moraj. bilo je superuser posted image . Veliko sprehajanja, malo manj kopanja- sploh za Neli in možeka. Zvečer smo ponočevali, mala je ful uživala. Obožuje morje, predvsem, ko so valovi, golobe in pa ljudi. Vseh vrst user posted image , velike in male. Vsem maha, če je ne opazijo, pokašljuje, na koncu ji itak vsi mahajo, pošiljajo poljubčke. Tudi če ne maha, pridejo zraven in pohvalijo njene modre učke. Spanje- brez težav, v prenosno posteljo, v svojo sobico- nič user posted image .
Komaj čakam- čez 4 tedne pa spet.

Zdaj pa sem v gužvi, mož je še doma, ampak od jutra do popoldneva dela knauf v zg. nadstropku, pomaga mu še moj oči, jaz pa ta teden imam v varstvu še nečaka, ki pride skupaj z dedijem ob 8h. Potem šopingiramo in štimamo kar imamo, pa kuhanje vsaj dveh različnih kosil- pa je popoldan.

Jutri greva (gremo) v laboratorij- bodo Neli kri pregledali (upam, da je železo ok, že tako joka, ko kaka), pa darilo kupit, knjižnica, lekarna...., popoldan pa k prijateljem na čvek in čevapeuser posted image - po dolgem času.

Neli zdaj malo kasneje hodi spat- načrtno- mal čez sedem še enkrat zaspi za pol ure, potem jo umijemo, povečerja, in mal pred deveto gre spat. Tako greva ob sedmih še na sprehod in je res fajn.

lovely- včeraj sem vas videla, ko je Inya kolesarila. Facka. user posted image

Zdaj pa še mal prečekirat kaj se vam je dogajalo

Neposredna povezava do sporočila: 2296
13.7.2009 21:19:55   
gogabojan
Čer.

Mi nestrpno pričakujemo jutri uro 11h, ko nam pride sinek Bojan domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

goga, je sel moj dons Muellerja, pa so dvojne kasice standard cena, 4.25 user posted image

Mi smo bili v Mullerju v soboto in so imeli popust. Z oranžnim okvirčkom označeno, tako da smo kupili kašice od banane, keksa in sadno. Nočnih nisem hotela kupiti, ker smrdijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevem, kako to, za soboto vem, da so bile v akciji, ker smo jih nabavljali. In v nedeljo naj bi bili tudi, ker jih je šla kolegica za sebe kupovati.

Lep večer vam želimo.

Neposredna povezava do sporočila: 2297
13.7.2009 21:32:02   
Lovely
Ooooo, Afnica, welcome back. Super, da ste uživali!

Ja, Inya je poskusila svoj kolo, ki ga je dobila za krst (un tricikel) ampak mi ni všeč kako sedi not in bomo kar še malo počakali. Malo se zlekne čez nekaj časa, ker o očitno utrudi tok časa sedet pokonci in se mi ne zdi fajn za hrbteničko. Kakih 5 min OK, več pa ne.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 2298
13.7.2009 21:35:21   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Danes smo imele P. Vse je ok (no ne ravno), teža 7.060g, velika 69 cm (čeprav dvomim bom sama še enkrat zmerila) obseg glavice 44 cm. Se ok razvija, papa še ne zna dat - meni se zdi to prehitro, tleska pa s kockami, pa še nekaj ne obvlada pa sem zdaj pozabila. V glavnem P jo je pohvalila in rekla da je super punca, nič jokala, samo smeh povsod. Potem pa KRI - vzeli ok, ni blo panike, je ena medicinska sestra naša kolegica in jo je ves čas animirala, rezultati pa porazni, železa občutno premalo, sploh ni povedala koliko premalo. Dobila sem zdravila (še nisem dvignila v lekarni) za mene in za Alino, 4.8. ponovni odvezem. Pa sem bla čist fertik, ker Alina pa res poje veliko zelenjave in sadje presno, zelo pestro.... Potem pa mi je tašča povedala da je bil tudi moj dragi slabokrven. Sedaj pa spet več rumenjaka, mesa ob kosti, suhih marelic, rozin... moram še nasštudirat pa zdravila ah jej. Bo že, sem pa čist zašvicala priznam, ko so me kr k P poklicali nazaj in naredili celo rabuko okrog tega. Mislim da je mamica pred mano imela isto zadevo.

Kahlica - jo že imamo ampak je ne uporabljamo še, se mi zdi prehitro. A ste brale da določene mamice vzgajajo otročke že čisto od začetka brez pleničk, češ da otrok pokaže kdaj bo potreba, mislim, da otroci do 3.leta starosti refleksno odvajajo, čeprav so sposobni osvojiti kahlico že okrog 2 leta. Za blato jaz pri Alini vidim kdaj bo, ker se napenja, lulanje pa niti približno.

Vodene koze oz. norice - jaz sem jih imela mislim da v 2. razredu OŠ in sem jih čisto ok prestala 2 tedna sem bila doma, vročina, mazanje krastic, meni se ne zdi zdaj primeren čas da bi jih Alina imela, Janja je omenila pasovec ali kako se že reče, ki lahko sledi noricam v tem času otrokove starosti.

boga Alina. Upam, da čimprej poštimate. Mene ful skrbi jutrišnji odvzem krvi- prav zaradi železa

Neposredna povezava do sporočila: 2299
13.7.2009 21:36:34   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ja Hanna je res fenomen, baje je čez dan res že skor suha. Ma mi kahlice ne bomo kupli še en cajt, mislim da nima smisla, ker mu je dobesedno vseeno če se vala v dreku, tko da ne vidim pointa.

Je pa moje dete začelo govoriti mama user posted image Sej itak ne ve kaj to pomeni, samo jaz sem čist raznežena user posted image

a res? noro. Bravo Hanna!!!user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?