|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
13.7.2009 21:40:46   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ja Hanna je res fenomen, baje je čez dan res že skor suha.

kako pa to zgleda, a kej veš? Ker si res ne predstavljam. A nakaže, kdaj bi šla lulat in kakat al kako?

Drugače pa mislim, da je za navajanje na kahlico čisto prezgodaj. Včasih so začeli prej, ker niso imeli "pampersk" in je otrok bolj čutil mokroto. Enkrat sem prebrala knjigo o navajanju na kahlico in celo piše, da odsvetujejo, ampak si nisem zdej zapomnila zakaj user posted image user posted image user posted image  Otroci so psihično in fizično zreli za kahlico nekje med 2 in 3 letom, punčke ponavadi prej (jih kar nekaj poznam, ki so ble suhe pri dveh letih) in če začneš prej si po mojem mnenju samo delaš delo user posted image  Jaz sem pri Niku parkrat probala, pa sem samo čistila lužice in ga preoblačila.user posted image Ko pa je bil pripravljen, smo to naredili en dva tri.

Sem pa opazila, da Tilna moti, ko je pokakan. Namreč vedno pride k meni, ko opravi, češ, dej me previj user posted image

Neli pa nič ne moti, ko je pokakana.
jaz si je ne upam dat na kahkico. Me skrbi da bi začela zadrževat vodo in bi ji lahko nazaj v ledvička šlo. Vsaj do drugega poletja počakam. Je pa druga stvar, zadnjič je p. rekla, da je zdaj nova "moda", da otroci z ledvičnim refluksom jejo antibiotike samo do takrat, ko ostane otrok suh. Po novml letu, ko bo imela pregled, se bom pozanimala kako in kaj naj naredimo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
13.7.2009 21:42:37   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

kahlica ... meni se pa res to zdi prezgodaj, sej ok , če se enim da, ampak jaz še ne mislim ...mogoče bom probala naslednje poletje kaj eksperimentirat, prej pa sigurno ne ...tko kot je rekla valla, med 2 in 3. letom ...moja nečakinja je suha priu 2 letih ...samo je tak čas rojena, maja je bla dve leti ... :) je le poletje tak časa, da najlaže maš otorka samo v hlačkah btrez pleničke ...

besede ...naša dost govori, samo ne vem, kaj to pomeni. reče pa:
mamama
amama
ama ama
njam njam njam
ata ta
ta ta ta
dadada
bababa
anja nja nja
ne ne ne

ziher še kaj, pa se zdej ne spomnim ...

drugače pa moja princeska pslooh noče več sedet!
samo name se je pripopala k klop in se vstane in bi samo pše stala! vstane tudi ob kavču, sotlu, povosd, tud tako, da ima eno roko na kavču, pa drugo na stolu, pa kr preprijema se, vstane recimo ob stolu in se preprime in je ćže ob kavču, pa ob kavču kr hodi ...ma dej to je zame čist tu mač naenkrat!!!

pri nas je nova beseda- taj taj taj - jolly, mogpeče Tajkota kličeuser posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
13.7.2009 22:06:04   
afnica mala
pa sem vas prebrala- uffff

hrana- pasiramo še čist, ker drugače zbruha. Ne zbruha pa kruha, piškota, lubenice, kakšen košček peciva, priznam- tudi tortico sem ji že dala. Moram ful pazit, da ne jem, ko je zraven- hoče vse poskusit

da bi stala- ni šans- ko jo postavim na noge, jih kar skupaj da, če jo dam na kolena joka, tako da ne vem. Možu preberem kaj delajo vaši user posted image in pravi nemogoče user posted image , misli, da si zmišljujete( ne ga kregat, gleda svojo princesko, pa mu ni jasno).

a se jutri kaj dobite? Nas ne bo, upam, pa da se naslednji torek kaj zmenimo- vas že prepričam user posted image

no, zdaj pa tuš in spat

nočko

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
13.7.2009 22:43:54   
irma78
Čer,

se vam po nekaj dneh spet malo oglašam. Sva z dragijem malo vrt urejala, ker je v teh deževnih dneh prava džungla nastala. Je treba še kar nekaj poplet (to me čaka v teh dneh), ampak počasi se daleč pride. Pa nekaj obiskov sva imela, tako da je vikend še preveč hitro minil.

Pa moja stara starša odhajajta na morje v sredo in jima malo pomagam pri pripravah. Res ne vem kako imata lahko dva skoraj 80-letnika voljo za tri tedne iti kampirat na Hrvaško. In to vsako leto v isti kamp. S seboj vlečeta prikolico pa baldahin pa ne vem koliko opreme. Naju z Nikom sicer vabita s sabo, samo meni njuna družba ne diši preveč, tako da bova z Nikom raje počela norčije v njegovem bazenčku.

Drugače pa vse po starem. Zobek imamo še vedno samo eden, plazimo se ne (čeprav je začel sedaj nekaj skledce delat - mogoče je to predfaza plazenja), uživamo ko stojimo in že delamo majcene korake. Je pa res zelo priden user posted image  in skoraj nič ne joka, tako da sem prav navdušena nad njim in ponosna na mojega sinkota.

Drugače pa....

Goga, verjamem da vas tudi že Bojan malo pogreša, ampak jutri se že vrne in verjamem, da ga bo spet cela familija prišla počakat in se boste lahko objeli, jokali in se veselilil. Pa kaj lepega si privoščite.

Janja, čestitke za Mančino prenočevanje pri babici. Je res že velika punca. Bo kmalu Metka na vrsti, a ne?

Iraira, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobke. Upam, da bodo sedaj noči mirnejše in brez nespanja.

Valla, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešno prebolevanje noric (čeprav se mi Tilen kar smili, da je pokasiral tako hudo obliko te bolezni) in uspešno odstavljanje od dojenja.

Afnica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lep dopust. Držim pesti, da bodo jutrišnji izvidi krvi BP.

Pikica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prvo umivanje zob. Nas tudi to še čaka. Katero ščetko si pa kupila?

Lučka, zelo te občudujem, da ti dnevi v službi tako hitro minevajo in da ti ni težko iti vsako jutro stran od tvojih sončkov. Jaz ne vem, kako bom to prenesla. No ja, bo že nekako. Drugega mi itak ne preostane.

Lovely, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prvo samostojno kolesarjenje Inye. Prava športnica, ni kaj. Kar pa se tiče pasiranja hrane, pa mu jaz poskušam čim več stvari ročno pretlačiti, čeprav mi je včasih dosti bolj enostavno vse skupaj s paličnim mikserjem spasirat in mu dam še kar spasirano hrano.

Nič, sedaj grem pa še malo likat pa položnice plačat, jutri pa novim podvigom naproti.

Lepo se imejte!

Irma

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 2304
13.7.2009 22:53:31   
Tejčika29
Afnica - držim pesti za vajino kri jutri, je pa res, da kjer jemljejo kri okrog 9. meseca je veliko več slabokrvnosti kot pri tistih, ki jim jemljejo okrog 6-7 meseca, ker se ji takrat še veliko doji ali so na AM in še niso toliko na gosti hrani, vsaj tako sem slišala. Pri nas pač prvo jemljejo urin in okrog 9 meseca kri in je ogromno slabokrvnih. Lepo papamo železo, kaka brez problema 3x na dan, več jemo zdaj govedine ki je prej nisem dajala, pa več rumenjaka, pa marelice, borovnice.... vse za železo.

Muller pa nima akcije, vsaj v Velenju ne, so rekli, da je bila ca. 14 dni nazaj, ni povsod po Sloveniji isto je rekla trgovka. Sem vseeno ogromno nakupila ker pač rabim, je še vseeno ceneje kot drugje.

Nočko babike!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
14.7.2009 6:50:57   
jolly123
Dobro jutro! danes moram vse spakirat ker še vedno ne vem a grem že jutri v toplice al šele v četrtek. Mami me itak kliče in mi nonstop na dušo piha, da je super, da sploh domov ne bom hotela user posted image Sej fino fajn, sam tko kot je Irma rekla, jaz jih mam tud po parih dneh dost, pol pa lih nočem prezgodaj ke rinit, da ne bom prehitro domov prišla, da bo mel še mož kaj od toplic user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

mi smo ze bolje. Norice se susijo, Tilen je ze cisto dobre volje. 2 noci je blo pa kar noro. Kljub vsemu lahko recem, da jih je Tilen bolje prenasal, kot Nik. Torej, Jolly, prides na obisk? user posted image user posted image user posted image

Sej zdej itak niste več kužni al kako user posted image Pridem pa res enkrat, ko pridem iz toplic user posted image

Pa uspešno odvajanje od dojenja še naprej.

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

pri nas je nova beseda- taj taj taj - jolly, mogpeče Tajkota kliče

No vidiš mami hčerka se je zaljubila, ti jo pa nič na obisk ne pripelješ user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
14.7.2009 7:15:51   
jolly123
Joj Taj mi je ravnokar zagnal kozarec poln vode čez dnevno, šit sej kaj sem ga pa pozabla na mizi user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
14.7.2009 8:14:22   
Lovely
He he, bravo Taj.

Da vam povem kjera amaterska se mi je zdaj zgodila ej. Za crknt.
Inya je ob 5h spila 170ml mleka. Kar pomeni, da okrog 8h dobi zajtrk, mlečno kašico. No in se me2 lepo vsedeva in itak da je bila že ful zaspana k ni spala od takrat. No in komaj komaj pojeva 110g kaše (od 200g, ki jih ponavadi poje) in si rečem pismo kaj jo zdaj mučim, bo že pol malico jedla, lačna mi ne bo. Jo vzamem, hočem uspavat, njej oči skupaj vleče pa še kar teži. In valda jaz čist nervozna kva zdej in vztrajam, vztrajam, Calgel namažem k si je dlesni spet drgnila. In zaspi. In jo dam v posteljico in zavoham, da je pokakana. Evo mami amaterka. Mi je lepo hotla povedat pa je nisem poslušala. Kok sem huda sama nase ej.

Ko se zbudi bova šli nekam. Ne vem še kam. Lep dan vam želim.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
14.7.2009 8:28:35   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

He he, bravo Taj.

Da vam povem kjera amaterska se mi je zdaj zgodila ej. Za crknt.
Inya je ob 5h spila 170ml mleka. Kar pomeni, da okrog 8h dobi zajtrk, mlečno kašico. No in se me2 lepo vsedeva in itak da je bila že ful zaspana k ni spala od takrat. No in komaj komaj pojeva 110g kaše (od 200g, ki jih ponavadi poje) in si rečem pismo kaj jo zdaj mučim, bo že pol malico jedla, lačna mi ne bo. Jo vzamem, hočem uspavat, njej oči skupaj vleče pa še kar teži. In valda jaz čist nervozna kva zdej in vztrajam, vztrajam, Calgel namažem k si je dlesni spet drgnila. In zaspi. In jo dam v posteljico in zavoham, da je pokakana. Evo mami amaterka. Mi je lepo hotla povedat pa je nisem poslušala. Kok sem huda sama nase ej.

Ko se zbudi bova šli nekam. Ne vem še kam. Lep dan vam želim.

Zakaj sem jaz misla, da si ta teden že na morju????
Dej pridta do naju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Si mi dolžna obisk ! :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
14.7.2009 8:35:41   
PikicaStonoga
Pa lOVELY ...kaj zdej ne bit huda nase in nisi več amaterka HALO tvoja pikica je stara skor 9 mescov in si jo super pedenala in sploh ni več pikica še mal pa bo pika!!! :) skor eno leto no ...superca si! :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2310
14.7.2009 11:03:29   
jolly123
Jaz sploh ne vem več kaj naj naredim, mentorica mi je spet zavrnila vprašalnik, čeprav sem ga skopirala iz ene diplome, ki je imela istotemo kot jaz, ni dober...sploh ne vem več kaj bi ta koza rada user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2311
14.7.2009 11:47:41   
PikicaStonoga

Jaz sploh ne vem več kaj naj naredim, mentorica mi je spet zavrnila vprašalnik, čeprav sem ga skopirala iz ene diplome, ki je imela istotemo kot jaz, ni dober...sploh ne vem več kaj bi ta koza rada user posted image  user posted image

ja mater no, KAJ BI PA RADA??????????? a je kej komentriala, kaj JE ok, kaj NI ok, pa ti dala nasvete, te usmerila??? madona no, če ej vsa teorija super, zdej te pa zajebava zaradi te malenkosti!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
14.7.2009 12:38:56   
jolly123
Tole je njen odgovor

Pozdravljena,

nov vprašalnik ni veliko boljši od prejšnjega. Prosim poiščite kakšen članek oz raziskavo, ki je že analizirala zadovoljstvo gostov, pa boste videli, kaj vse bi še lahko dodali in kako.
Vprašalnik dodelajte in mi ga pošljite v ponovni pregled, preden ga date gostom.

lp

mislim ej znoriš. ker novi vprašalnik je vzet že iz ene raziskave in ji bom to tudi napisala. Notri imam tipično standardna vprašanja o zadovoljstvu in čisto nič drugega...ne vem človeka kar mine vse skupi.

Neposredna povezava do sporočila: 2313
14.7.2009 12:52:53   
PikicaStonoga

Tole je njen odgovor

Pozdravljena,

nov vprašalnik ni veliko boljši od prejšnjega. Prosim poiščite kakšen članek oz raziskavo, ki je že analizirala zadovoljstvo gostov, pa boste videli, kaj vse bi še lahko dodali in kako.
Vprašalnik dodelajte in mi ga pošljite v ponovni pregled, preden ga date gostom.

lp

mislim ej znoriš. ker novi vprašalnik je vzet že iz ene raziskave in ji bom to tudi napisala. Notri imam tipično standardna vprašanja o zadovoljstvu in čisto nič drugega...ne vem človeka kar mine vse skupi.

ja na tvojem mestu bi ji jaz napisala točen vir od kje ta vprašalnik je, nisi si ga sama zmislila, ampak si naredila točno tol, kar hoče!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
14.7.2009 13:06:19   
afnica mala
živjo

Nelči ima 137 hemoglobina. Kar je ok user posted image . Smo pa še kupili darilo, šli vknjižnico in na tortico. In oba otroka sta bila ful pridna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2315
14.7.2009 13:11:34   
PikicaStonoga
Irma, a si me ti spraševala za zobno krtačko? Mah kupili smo kr eno noname v Lidlu ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2316
14.7.2009 13:12:08   
PikicaStonoga

živjo

Nelči ima 137 hemoglobina. Kar je ok user posted image . Smo pa še kupili darilo, šli vknjižnico in na tortico. In oba otroka sta bila ful pridna. user posted image

user posted image user posted image user posted image Pridni otročki! :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2317
14.7.2009 13:57:51   
Tejčika29
Afnica - super za kri, bravo res, veš kolk skrbi si si prišparala!!! Pa bravo za pridne otroke in njami tortica, jaz bi tudi, pa zdaj slive jem in pijem vodo haha.

Lovely - nič sekirat, sej ne mormo vsak trenutek vedet kaj otroci hočejo, Alina je bla včeraj tud tečka kr neki skoz.

Pa zdej ma tisto krizo ko ste ve pisale pred kratkim samo mama mama kr kliče non stop.

Danes gremo h kolegom pomagat velik bazen postavljat, jupi, no jaz se ne bom kopala...

Neposredna povezava do sporočila: 2318
14.7.2009 14:04:43   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Afnica - super za kri, bravo res, veš kolk skrbi si si prišparala!!! Pa bravo za pridne otroke in njami tortica, jaz bi tudi, pa zdaj slive jem in pijem vodo haha.

Lovely - nič sekirat, sej ne mormo vsak trenutek vedet kaj otroci hočejo, Alina je bla včeraj tud tečka kr neki skoz.

Pa zdej ma tisto krizo ko ste ve pisale pred kratkim samo mama mama kr kliče non stop.

Danes gremo h kolegom pomagat velik bazen postavljat, jupi, no jaz se ne bom kopala...

ja res je- prišparane skrbi.

jaz je sploh ne učim, kdo je mami user posted image , samo kdo je oči. Jo pa drugi učijo. Nečak je danes rekel, da je rekla dedi. Jaz nisem glih pozorna skoz.

saj ste že 100x pisale kaj pomaga pri zaprtju. Miška je ful zaprta, saj kaka, ampak to so bobki, pa včasih kar joka, ko kaka. Vem za suhe slive, kakšni ovseni kosmiči, zdaj donat luftam, da ji dam kakšno žličko. Še kaj?

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
14.7.2009 14:55:28   
gogabojan
Dan.

Raport.

Danes je moj sinček končno prišel domov. Imel se je fenomenalno. Bil je priden. Nič ni pozabil tam. Celih 6 evrov je prinesel domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mamici je kupil eno igračko, ko jo stisneš, ji oči ven skočijo. Sem se tok narežala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas je dedi potem pelal na kosilo in ga plačal tudi. Nato smo še šli na banano split. Zdaj pa je mami vsa vesela in blažena. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj srček pa se že par dni zafrkava z nalaganjem Windows Vista na moj računalnik. Tako mi ne delajo ne printer ne skener ne nič.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pomaga pri zaprtju. Miška je ful zaprta, saj kaka, ampak to so bobki, pa včasih kar joka, ko kaka. Vem za suhe slive, kakšni ovseni kosmiči, zdaj donat luftam, da ji dam kakšno žličko. Še kaj?

Najbolj pomaga zelo sladka topla kamilica. Jaz k sem kao izkušenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hecam se. Moj brat je vedno imel probleme z kakanjem. In vedno mu je mama skuhala fajn sladko kamilico. Ko jo je spil, ga je kaj hitro poteral. To smo tudi prakticiral na Bojanu in Roku tudi (ko je imel res hude krčke, je spil, pokakal in bil mir).

To o kamilici je pa stari južnaški recept, kako premagati zaprtost.

Evo bejbe. Z moje strani OVER AND OUT.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2320
14.7.2009 15:56:28   
gogabojan
Aja, pozabila sem napisati.

Naš dopust je že tu.

Gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Po morju pa direkt gor na Štajersk h tašči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa še h tastu, da bo Bojan videl gorice. Smo se tudi zmenili, da bo lahko kampiral s prijatelji tam nekje v goricah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . TO BI RADA VIDELA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jolly - pošlji svojo mentorico v tri krasne. Isti vprašalnik ji daj, in zraven vir navedi, (kot je že rekla pikica se mi zdi). Če ne, pa naj ti ona bolj konkretno pove, kaj želi imeti. Ne jezika šparat.

Janja - ki si????user posted image user posted image user posted image user posted image . Čakamo na raport, kako je Manca prespala.

Irma - tvoj sine pa se zgleduje po Roku. Saj veš, da so sklenili zadnjič kupčijo da so the best friends on, Rok in Mark.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj samo še čakamo, da se Mark zgleduje po Niku in Roku glede noči. Čakamo pa tudi, da se Rok zgleduje po Niku in Marku, kako se obračati iz hrbta na trebuh in iz trebuha na hrbet.user posted image user posted image user posted image user posted image

1 ?????????????? Kako zgleda pri naših lumpijih driska, da ji lahko rečeš driska???????? Naš prvo rundo zjutraj kaka, da bi lahko pomislila da je driska. Ampak ni fulllllllllll tekoče (če npr. gledam, kako bojan kaka, k je mel drisko), ampak kot eno bolj tekoča kašica?????? Pa zlo bledo blato. Kakšna ideja????

Papa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2321
14.7.2009 19:50:39   
Marisha

Tole je njen odgovor

Pozdravljena,

lp

jolly 123, jaz sem imela iste težave pri diplomski, vprašalnik sem popravljala neštetokrat, pa nikoli ni bil ok, pol sem imela pa že vsega dost sem pa oddla vprašalnik, ki sem ga že prvič sestavila in je bil kar naenkrat ok user posted image user posted image user posted image .

Tako, da ............. pojma nimam kaj bi bilo najboljše naredit,......... to so po moje le kaprice mentorjev.

Veliko sreče ti želim!

Lep pozdrav,

Marisha

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
14.7.2009 20:57:52   
PikicaStonoga
Čao, čao!
kAKO STE PUNCE MOJE?
Men se zadnje čase nč ne da pisat ...vsaj na dolgo ne ...preberem pa vse :)
Tu tko sem danes imela čist len dan! :)
2x sva bli zunej, drugače pa nč posebnega ...
Tijano odvajamo spanja na rokah, ker odlaganje ni zaleglo, bogica zdej mal joka ...sam kaj naj ...ampak bo počasi, včeraj je zaspala po eni uri, danes že po 20 min ...tko da bo ...
Drugače je pa zlo pridna, ampak ta otrok nič več ne sedi!!! Samo stala bi ...mal imamo nesrečo, ker imamo res majhno in kamorkoli se obrne, naredi nekaj kobacajev in že ima kako oporo, da vstane in potem se vsede in spet vstane, hodi ob opori in tko ...sej smo planirali bit preseljeni, dokler ne skobaca, ampak ne zamujava midva, ampak ona prehiteva!!! Nisem računala, da bo tako hitro skobacala ...
Drugače vse po starem ...komej čakam vikend, vreme  je super, bomo jutri menjali vodo v bazenčku!
no jutri in v četrtek biva cel dan na bajti, tko da bo lahko nabirala kilometre in brisala prah, še parker ni zbrušen in polakiran, tko da pride domov kot en pujsek vedno!user posted image user posted image
Vreme je super,bomo jutri menjali vodo v bazenčku! Komej čakam vikend, da bomo skupej!
Lep večer,pa mogoče še kasneje kaj napišem!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 21:07:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2324
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 21:10:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?