irma78
|
Čer, se vam po nekaj dneh spet malo oglašam. Sva z dragijem malo vrt urejala, ker je v teh deževnih dneh prava džungla nastala. Je treba še kar nekaj poplet (to me čaka v teh dneh), ampak počasi se daleč pride. Pa nekaj obiskov sva imela, tako da je vikend še preveč hitro minil. Pa moja stara starša odhajajta na morje v sredo in jima malo pomagam pri pripravah. Res ne vem kako imata lahko dva skoraj 80-letnika voljo za tri tedne iti kampirat na Hrvaško. In to vsako leto v isti kamp. S seboj vlečeta prikolico pa baldahin pa ne vem koliko opreme. Naju z Nikom sicer vabita s sabo, samo meni njuna družba ne diši preveč, tako da bova z Nikom raje počela norčije v njegovem bazenčku. Drugače pa vse po starem. Zobek imamo še vedno samo eden, plazimo se ne (čeprav je začel sedaj nekaj skledce delat - mogoče je to predfaza plazenja), uživamo ko stojimo in že delamo majcene korake. Je pa res zelo priden in skoraj nič ne joka, tako da sem prav navdušena nad njim in ponosna na mojega sinkota. Drugače pa.... Goga, verjamem da vas tudi že Bojan malo pogreša, ampak jutri se že vrne in verjamem, da ga bo spet cela familija prišla počakat in se boste lahko objeli, jokali in se veselilil. Pa kaj lepega si privoščite. Janja, čestitke za Mančino prenočevanje pri babici. Je res že velika punca. Bo kmalu Metka na vrsti, a ne? Iraira, za zobke. Upam, da bodo sedaj noči mirnejše in brez nespanja. Valla, za uspešno prebolevanje noric (čeprav se mi Tilen kar smili, da je pokasiral tako hudo obliko te bolezni) in uspešno odstavljanje od dojenja. Afnica, za lep dopust. Držim pesti, da bodo jutrišnji izvidi krvi BP. Pikica, za prvo umivanje zob. Nas tudi to še čaka. Katero ščetko si pa kupila? Lučka, zelo te občudujem, da ti dnevi v službi tako hitro minevajo in da ti ni težko iti vsako jutro stran od tvojih sončkov. Jaz ne vem, kako bom to prenesla. No ja, bo že nekako. Drugega mi itak ne preostane. Lovely, za prvo samostojno kolesarjenje Inye. Prava športnica, ni kaj. Kar pa se tiče pasiranja hrane, pa mu jaz poskušam čim več stvari ročno pretlačiti, čeprav mi je včasih dosti bolj enostavno vse skupaj s paličnim mikserjem spasirat in mu dam še kar spasirano hrano. Nič, sedaj grem pa še malo likat pa položnice plačat, jutri pa novim podvigom naproti. Lepo se imejte! Irma