|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
15.7.2009 14:43:11   
Skorpija
Uf, mi smo doma z Mosteca, mamo notri krasno hladno user posted image Je pa v Mostecu mega dobro, videla sem tudi Noki in snežinkico, pa 4 krasne dojenčke (dve mali sladki štručkici, enga zaspanga gavnarja in eno radovedno gospodično), je bla prav gužva dvojčkov madona user posted image Mi gremo mogoče jutri spet, ker v tej vročini ni za bit drugje in jutri bomo sami samcati in veseli kakšne družbe user posted image Pride katera?

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 876
15.7.2009 15:42:18   
nokes
ojla, še naš "paket aranžman"!

jaz in cucek sva pripujsala domov, vroooče, otroka izmučena od spanja v vozičku in lačna za vola pojestuser posted image . princeskici daša in roša sta srečanje lepo prespali, tilen in domen pa sta se smejala na vsa usta, ko sta jedla kašico, potem pa tud mrk. no, lepo, da smo se končno spoznale, še kdaj sigurno, samo ta teden ne bo šlo, mamo ene zadeve... punce v senčki bit, pa limunjad pit.

nokes

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 877
15.7.2009 17:19:46   
Snezinka4
Evo, že vse povedano...
Skorpija, žal tudi jaz ta teden ne morem več pohajkovat...
lahko pa srede postanejo nekako tradicionalne...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 878
15.7.2009 18:29:51   
Skorpija
Lahko srede, ampak čez dva tedna, ker mi odhajamo na dopust, avgusta pa se vrnemo in takrat komot uletimo v Mostec user posted image z veseljem user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 879
15.7.2009 22:56:37   
blanč
Večer
otroka spita, mož tudi, jaz pa končo pet minut, da se malo javim. Vidim, da ste imele srečanjeuser posted image user posted image
Na hitro sem malo prečekirala za nazaj in ugotovila, da se vse spopadamo z istimi težavami. Mi smo danes končno kakali. Mama je masirala po zadnjični odprtini ata pa trebušček in tamala dva sta veselo kakala. Joj, televizijo smo zamenjali z gledanjem ritkuser posted image
Jaz sem tudi nabavla avstrijski oleovit namesto ad3 kapljic... pa vetrovne kapljice koroških lekarn... samo mislim, da so jima kapljice ustavile prebavouser posted image user posted image no ja, kaj pa vemuser posted image user posted image
Mi smo se že tudi začeli sprehajat samo mi je kar malo zoprno, ker nas vsi hodijo gledat, kot bi prišel cirkus v mestouser posted image  .
Tako, voda je prevreta in roma zdajle v termovko, flaške so v sterilizatorju jaz grem pa pod tuš (danes že petič) in pančat.
Aja pa še nekaj- moja otroka ne jokata, zdaj pa ne vem a je tako z vsemi nedonošenčki ali sta moja dva kaj takega popilauser posted image Saj vem, da še bosta ampak trenutno ne vem ali naj bom vesela ali zaskrbljenauser posted image  Saj jamrata pa kar glasnouser posted image
Želim vam mirno noč.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 880
16.7.2009 8:08:25   
hedviga
Blanč, ti bodi kar vesela user posted image user posted image Jaz sem bila prav ponosna, ker smo bili mi3 v P najbolj tihi, ampak to je res od tega ker so mali. Potem pa pridobijo na kilaži in na volumnu user posted image user posted image

Me veseli da se vam je včeri ratal dobit, jaz sem ostala brez furgona in torej zalimana na vasi. Sem bila pa zato predvčerajšnjim na koncertu Santane v Trstuuser posted image Ma kakšna nora mat user posted image Otroke sta imela moja starša, itak da sta bila tamaladva pri njiju bolj pridna..

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 881
16.7.2009 14:55:00   
suncicica
user posted image

user posted image

user posted image

da se malo pohvalim s svojimi princeskamiuser posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 882
16.7.2009 15:43:29   
Belen
suncica cestitke.... user posted image
res  welike in lepe punce user posted image

kaj že same papajo? držijo same flašo? pri katerih mescih pa? user posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 883
16.7.2009 15:44:13   
Snezinka4
Suncicica - se maš za kaj hvalit! user posted image  Super luštkani sta.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 884
16.7.2009 17:26:38   
suncicica
tu ko si drzita flaso,sta imele 3m in 1t
na spodnji sliki pa sta slikani v ponedeljek

Stella in Pia

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 885
17.7.2009 7:37:54   
hedviga
Belen, verjetno imata tudi še podloženi flaški...

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 886
17.7.2009 9:45:15   
Belen
hedviga: čigawi?? moji? moji ne...jesta w naročji...ji js dajem... se mi zdi "lepše"... že če ne dojim.... user posted image  user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 887
17.7.2009 10:34:07   
pikatara
Punce drugič pridemo še mi.

Belen majčkeni ponavadi ne jokajo, začnejo kasneje.

Sunči tvoje dve sta pa res napredni.

Prvič smo prespali čist celo noč, od 22.30 pa do 8.30, od 23 do 6 smo že , to pa je bil popoln rekord. Sem moža zjutrj spraševala, če sem slučajno prespala nočni obrok.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 888
17.7.2009 10:48:59   
blanč
Ojla, še en peklenski danuser posted image
Sunčica kako sta že tvoji pupiki velikiuser posted image
Pikatara ti si carica- prespali celo nočuser posted image user posted image Kaj je to biti naspan in spočituser posted image
Mi smo fajn in razen napenjanja nam ni hudega.
Grema zdajle z možekom tamala dva mal umit in jih prestavit  na dnevni počitekuser posted image
Lep dan

(Mark Twain)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 889
17.7.2009 11:16:01   
suncicica
bravo pikatara za tvoje soncke.....mojima je uspelo samo od 21.30 do 5h pa sem ze bila vesela . a kaj ko je bilo samo 2-3 krat. zdaj spet jesta 1-2x na noc. odvisno kako ju prime.

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 890
17.7.2009 12:04:52   
buba.miska
POZDRAVLJENE

Smo meli včeraj pregled UZ glavic. Sta sedaj stara 2 mesca in 3 dni. Z glavicami je vse vredi.
Sem pa dobilaq včeraj potrdilo da je moje mleko dobro. Sta težka kot mala pujsauser posted image . Klemen ma 4300g, Žana pa 3850g. Zdaj pa mi še samo naj keri reče da nimam dobrega mlekauser posted image . Če nebi blo dobro te ne vem od kod jemleta kileuser posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 891
17.7.2009 16:03:36   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

bravo pikatara za tvoje soncke.....mojima je uspelo samo od 21.30 do 5h pa sem ze bila vesela . a kaj ko je bilo samo 2-3 krat. zdaj spet jesta 1-2x na noc. odvisno kako ju prime.

ja jaz sem tut te "sreče"...user posted image
Ampak zgleda je tko s temile "hiperaktivci". Našmu tamalmu se je čist odtrenal. Samo meče se na trebuh in leze in histerijo zganja ker mu ne znese kar bi rad. Špela revca je pa ponavad tarča napadov. On bi že hodil če bi blo po njegovo, vse se dogaja prepočas, tut hranim ga prepočas, brca tko da ornk zaboli, skratka....

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 892
17.7.2009 19:45:18   
Belen
punce kolko vode al pa čaja lahko (je priporočljiwo) da spijejo dojenčki stari 1M na dan, če so wečina na adapt.mleku?
zdej ki je poletje še weč po moje.... we kera??? user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 893
17.7.2009 21:49:25   
sasi13
full ugodno prodam oblačila za dva fantka. rojena sta bila lani junija oblačila so številka 68, 74 in so zimska. če katero zanima naj mi piše na zs.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 894
18.7.2009 9:44:07   
Belen
jutro,
eno lepo soboto wsem... končnoooooooo dežžžžžžž....se je malo ohladilo....
eko zdej grem lažje posprawljat-sobotna oprawila.... pikice ninajo... do 12h načeloma mam čas.... pol je naslednji raund... user posted image
lep weekend dabl mam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 895
18.7.2009 11:17:52   
_anja3_
Pozdravljene,mamiceuser posted image user posted image Kako ste kaj?Kakšno slabo vreme...Ma vsaj ohladilo se je malo,ker tle je bilo 40stopinj.Mi smo že od ponedeljka domauser posted image Moje pikice imajo zdaj že:Sanja:2.190g,Tisa pa:1.640g.Hvala bogu pridno jejo in lepo napredujejo...samo spijo in jejouser posted image A mi mogoče zna katera povedat,kako se prilepi slikco gor?**LP**

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
18.7.2009 14:24:22   
blanč
Anja odpri stran shrani.si in jo tam naloži potem pa kopiraj link za forum in slikica je tuuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 897
18.7.2009 15:58:30   
_anja3_
O...Blanči,hvala!Kako si ti?Kej pravita tamala,sta pridna?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 898
18.7.2009 18:46:46   
blanč
Belen, tole o vodi tudi mene zanima.
Anja mi se nimamo kaj pritoževat, razen občasnega zvijanja in nekakanja smo kar dobrouser posted image . Moj me sicer mal krega, da jih pitam ko puraneuser posted image sam, kaj morem, če tako rada jestauser posted image user posted image .
No, kje pa je zdaj slika tvojih dveh cukerčkovuser posted image
Vsem dvojnim pa lep preostanek sobote. Mi se gremo zdajle kopatuser posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 899
18.7.2009 18:57:56   
blanč
Še ena slikica iz sprehoda
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?