|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
10.7.2009 8:05:22   
lara light
Dan, lepotičke! Kavica za lepši dan:

user posted image
S5 gremo pohajat, zato samo na hitrouser posted image

Hvala noki, pika,sunči za nasveteuser posted image user posted image  
Res je skakanje od enga do druzga tot brezveze, se strinjam, evo že brišem iz mojga programa.
Pika, saj jaz tud občasno te kapljice uporabim, prevečkrat se bojim, da bi se navadila na tisto sladkobo in potem ne jedla zelenjavne gh oz., da bi jima še kako drugače škodilo, ker je namenjeno za čaj in ne za direkt v usta, ampak dela pa 100/huser posted image , takoj je mir in duda je kot zalepljena en lep čas

Pika, takoj napišem nasov, HVALA!user posted image  

Sunči, ti povem, da mi je žal da je tudi pr tebi tko, ampak po drugi strani sem nekako potolažena, da nisem samo jaz tista, ki ne zmore obeh, saj razumeš, ne zameri draga, le nesposobna se počutim, ko mi oba tulita, sedaj pa vidim, da imamo vse podobne težave. Bodte fajn

IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

čist samo na hitro - Buba miška ja kdo je pa taaaakooo pameten?!?%&$#" 200 oz 300g na teden je super! Da na tri ure jeste je super in normalno. Ti se navzven kar strinjaj s tem pametnjakovičem oz. kdorkoliježeto, pokimaj in delaj po svoje.
Uf sem se razjezila. Mi je kar pulz narastel. Take izjave me pa čist ven vržejo, ko so drugi tako pametni za druge...

sem 100% zraven, objemček snežinkauser posted image

Bom vse vaše nasvete skrbno upoštevala. Ste mi dale malo zaleta, vsake toliko mi pade moja vitalna energija in rabim šususer posted image , hvala punce.
Rada vas imam, zelo. Fajn vikenduser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.7.2009 9:36:20   
pikatara
Buba miška ti samo ne poslušaj drugih pa bo. To da jesta na 3 ure je čist normalno, še mi ko smo na adaptiranem in imamo 3,5 meseca čez dan jemo na 3 ure. Bistveno je da mala pridobivata na teži. najhuhje so vsi pametni sorodniki zato se jaz tega grozno izogibam. Sama najbolje veš kaj je dobro zate in za tvoja otroka. Snežinka tudi mene te izjave dvignejo.

Larči teel kapljice niso namenjene za čaj. Vedno jima jih dam na dudo. Gor piše 3x dnevno 8 do 10 kapljic. Mi jih pa v celem dnevu ne porabimo 10, pa če je najhujša kriza. Ena kapljica an dudo in je mir. Mislim, da ju duda bolj potolaži kot kapljice, le raje jo držita v ustih, ker ej sladka.

Larči železo dobiš, vendar je pri nas ista kriza. Pri Patriku še gre, Karolino pa zvija kot hudič. Je bil včeri spet cel dan jok. Jima bom poskušala malo manj kapljic dat.

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.7.2009 9:38:21   
suncicica
lara nerabis se pocutit nesposobno,ker smo vse v isti kasiuser posted image . ene se enega otroka komaj "sfolgajo" me pa imamo dva-kar sploh ni lahko.
midva se vcasih hecava da boma skocla cez balkon ce nebosta nehali jokat..pa pravi moj-grem jaz prvi da bos ti na mehko padlauser posted image user posted image user posted image .

vcasih je pac treba sprobat vec razlicnih stvari,da ugotovim kaj jima je zanimivo in to res kuri energijo in jemlje moci.

sicer pa smo prave superce ker zmoremo dva otrockauser posted image user posted image user posted image

pika....katere kapljice pa imas? nam so dali najprej d3 pa so bile katastrofa in nam jih je pediatrinja zamenjala za d plivit ,te so pa bomba.nic krckov in joka.

< Sporočilo je popravil suncicica -- 10.7.2009 9:40:51 >

Stella in Pia

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.7.2009 11:17:25   
pikatara
Sunči nas muči železo. Sedaj smo na aktiferrinu. Ad3 so bile pri nas katastrofa, d3 plivit tudi, avstrijske d3 oleovit pa so super. Zato smo poskusili še z avstrijskim železom pa tudi ni vredu. Pač ne bomo železa jemali. Niso jima pregledali krvi da bi res rabila, ampak morata železo jemat samo zato ker sta dvojčka.

Ful sem vesela, ker sta se otroka končno začela pogovarjat med seboj. Tako sta luštna. Prej sta se seamo gledala, pa božala in tepla, držala sta se za roke in noge, sedaj pa prav čvekata.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.7.2009 13:27:44   
Skorpija
lara light zakaj pa ne daš mularije prej spat? mogoče sta pa utrujena in zato jokata. našedva zdaj hodita spat ob pol sedmih, ni izjeme, ker ob pol šestih že žnarata in hočta nekaj jokat, tako da se mormo jit skopat, flašo popit, še mal pocrklat in pol nujno v postlo spat. potem mi spita do šestih zjutraj, jesta in še do pol osmih dremata. tvoja sta še bolj frišna in se valda še zbujata za jest, ampak jaz sem tudi takrat že furala tak red, ker se mi zdi, da otroc so sitni če niso spočiti, drugače pa ne... tko da jaz bi ju na tvojem mestu, ko postaneta sitna umila, nahranila in dala spat, potem pa pač hranila v njuni sobi ali spalnici (kjerkoli pač spita), ko se zbujata za hrano. sej to je sam ideja, mi je zdaj kapnilo, ko sem brala, da ju tkole zvije, poznaš ju pa itak najboljše ti user posted image

No, našedva zdajle po obilnem kosilu (krompir+korenček z malček olivnega olja) drnjohata v postlcah, ko se zbudita gremo pa malo ven, čeprav tole vreme ubija user posted image tako da PST mogoče drug teden, ko bo baje celo malo sonca...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 830
10.7.2009 13:34:33   
Skorpija
lara light spet jaz user posted image zdaj sem šla gledat kdaj si rodila, pa vidim, da sta tvojedva stara dva meseca in pol... a ju krčki dajejo pa zato jokata ob isti uri vsak dan? ker tukaj pa ni kaj pomagat... daš kapljice, obrneš na trebuščka, mal pomasiraš, kaj več pa težko narediš user posted image ampak bo hitro minilo, brez skrbi! pa kapljice jima kar daj, če ju potolažijo, našedva sta jih dobivala v čaj, direkt na dudo, tut direkt v usta če je blo treba, pa zdaj jesta čisto vso GH, ju ni to nič skvarilo user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 831
10.7.2009 16:13:45   
hedviga
No, končno spet med živimi. Strela je scvrla ruter, zdaj se švercam z moževim ključem. No, nekak sem mal prebrala napisano, ampak nisem ziher če sem si sploh kaj zapomnila.
Najprej Skorpija. Kapo dol za tako deco, ki gre ob pol sedmih spat in spi do jutra. Naša dva jesta še ob 20.15, pol kopanje in spanje pa tut slučajno nimata namena spat do jutra. Obvezna je vmesna budnica za jest okol 2-3 in včasih se naše jutro začne že pred 6. Pa da ne bi mislila kako drnjohata čez dan. Za pol ure med obroki in amen, včasih še to ne. In se lahko tudi ob tla poknem pa ne bosta zaspala, pa imata lahko že vijolčne podočnjake. Seveda sta potem sitna, ampak če bi ju jaz dala ob pol 7 spat...ma hah sej itak da ni varjante. Tako, da...mene seveda to frustrira, sploh ker se mi zdi da že vsem spijo razen nam.

Buba.miska..pa ker kreten (oprosi na izrazu) pa se je take znebil, no. Mislim, a so delal analizo tvojega mleka,al ga je kdo probal al kaj...daj ne poslušaj takih neumnosti, krasno ti gre!!

Sunči, tvoji lepotički mata tudi tak igralni lok kot mi user posted image user posted image

Belen, mi smo na navadnem aptamilu (Miha) že od konca izključnega dojenja, se pravi od njunega 1 meseca.

Blanči, Mlinči, alaluja pa sta tuki!!!user posted image user posted image

Larči, jaz bi jih peljala ven. Ko sta bila moja dva vsak večer sitna zarad krčev je bilo najbolš da sta bila zunaj in sem ribala voziček gor in dol do osmih zvečer user posted image Sej bo bolš, sej se itak skos spreminja...Jemo pa ponoč tudi mi še vedno, pa sta starejša...

Gemelli, nehi ker mi bo ratal nerodno. user posted image user posted image user posted image

Aja, za PST smo mi malo daleč, sicer smo avtomobilni ampak...

GH - Sunči,Pikica, počakita no še mal.user posted image Vsaj do 4 meseca. Sej navajanje na okuse je uvajanje GH. Jaz sem jima začela uvajat po 4 mesecu in zeloo pooočaaaasiii in brez "prepovedane" hrane. Pa sem tudi jaz zelo pohitela.
Sta pa čist "not padla", Miha je kot bi se z žlico v ustih rodil, Špela pa je začela super, zdaj se pa mrda in prda, če ji ne paše in je počasi kot polž. O svinjariji ne bi zgubljala besed. Dela je pa s pripravo zdaj itak več kot prej.
Jesta sadni obrok ob 10 se pravi japčke, korenje, banana, hruška in kakšna kupljena. V kašice ponavadi dam mal riževih kosmičev al pa mlečne žitne kašice (sploh če je jabuk prekisel). Ta obrok nima več mleka. Za kosilo zdaj uvajamo krompir in bučke. Miha srečen, Špeli pa ni všeč preveč. Ji ne zamerim sej je brez okusa sploh zame ker obožujem fejst začinjeno.user posted image . V glavnem je zraven še mleko. In zvečer mlečna kašica. Pa nič ne nuca k spanju da ne bo katera živela v utvarah...
No, takole na izi bomo uvajali še nadaljno dovoljeno zelenjavo tja do 6 meseca, potem se bom pa P zlagala, da sem jim dala sam mal korenčka za probat.user posted image user posted image
Skrpija, kolk traja da tvoja dva prebavita sadno kašico in kakšen je kakec? kašast? user posted image Po korenju korenčkaste barve? user posted image

No, sicer je pa pri nas tako, da Mihata ni več za spustit z vida, ker se ob vsaki priliki obrne na trebuh, potem pa "plava" in miga in se dejansko kar premakne z mesta. Žal je njegov cilj Špela, ki se ji pa ne da tolko migat. Ona ga gleda in boža on pa udri pali po njej.user posted image user posted image . Ma no, sicer pa user posted image čivkata kt strgan dohtar, ratala sta tudi hudooo zahtevna in ju je treba ful animirat. Mal pa sta pomoje tut razvajenčka. Kdo mi je pa kriv, kaj sem pa zmeri letala zraven če je ker piskal.user posted image

Aja še kilaža..ne vem, preveč user posted image sploh Miha. Imam že ornk težave z rameni in rokami...

Za vse radovedne v albumu spet nove slikice od junija. In ja res meni ni niti Špela več podobna user posted image user posted image user posted image user posted image Ob tem ugotavljam, da od Skorpije orjakov še nismo imeli čast videtiiiii

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.7.2009 16:58:19   
Belen
skorpija swaka ti čast da zaspijo ob 19h.... user posted image  user posted image mi gremo komi ob 19-20h wen, ker do takrat je wroče..... pa smo zunaj do 22-23h pol pa itak doma, pojejo in spat do 3h....če gre wse po sreči.....

kdaj pa wi šetate??? sprehod mislim? ne greste ven wsak dan? pa še zdaj ki je poletje? user posted image user posted image
mi smo nekako ritem naredili na 4 ure.... ob 7h, 11h, 15h, 19 in 23h in 3h.... nekje načeloma se držimo in nam wsem najbolj odgowarja.....
kako jim al ste jim dajale za jest?? js jih držim w naročju,ker mi je lepše...že če dojit ne morem,da saj mal jih crtam ko so budni... pojesta nekje 80-90ml... en aptamil imamo za 4 dni... user posted image še dobro da mam tle Drogo, da mamo za dwojčke in od milupe izdelke bolj ugodno user posted image

dopust sept.....po 3mescih...kam ki katera priporoča?? na morje hmmm...lih ne bi šli...sm itak tuki non stop,pa še prezgodaj za tamale....
baje terme so mi tudi odswetowali.... user posted image
kak naswet?

lep weekend.... počasi vozite, gužwa na cesti.... žabarija je že dol na obali in dela gužwo  user posted image user posted image user posted image
joke...se mal šalim,da ne bo kera iz LJ zamerila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.7.2009 18:02:02   
suncicica
belen zakaj bi bilo pri 3 mesecih problem it na morje ali terme?
mi imamo zdaj 3m in 2t pa sem ju kopala v morju-predvsem zato ker sem videla ogromno mamic poceti isto ,pa smo se mi probali in je bilo enkratno.

Stella in Pia

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.7.2009 19:25:39   
Belen
ja morje OK... sam takrat ko bojo moje imele 3M bo že hladno....

za terme mi pa prawijo da ni priporočljiwo.... user posted image user posted image kaj menite???

Neposredna povezava do sporočila: 835
10.7.2009 19:48:41   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

ja morje OK... sam takrat ko bojo moje imele 3M bo že hladno....

za terme mi pa prawijo da ni priporočljiwo.... user posted image user posted image kaj menite???

jaz ju v termah ne bi kopala, če zato sprašuješ, ker je po moje voda preveč polna raznih kemikalij, morje je vseeno boljše, čeprav, kje pa je bilo toliko toplo, da ste namakale 2 ali 3 mesečne dojenčke????user posted image  no, kaj pa vem, saj imajo tiste mjčkene bazenčke za tamaučke, pa so menda ja kaj manj klorirani? ali pa še bolj, če glih kdo lula noter, ne vem, nisem ljubiteljica term.

no, če pa ju ne misliš kopat, pa valda da lahko greš v terme, meni je edini problem selitev polovice stanovanja in vsa organizacija glede dnevnega urnika, to je to, zato gremo kasneje, pri 6+ mesecev. in upam seveda, da bo morje še vedno dovolj toplo, da se bosta kopala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

lep weekend.... počasi vozite, gužwa na cesti.... žabarija je že dol na obali in dela gužwo  user posted image user posted image user posted image
joke...se mal šalim,da ne bo kera iz LJ zamerila user posted image user posted image user posted image

zamerla, zamerla, toti lublančani, fse pofsot jih je puno, jl??

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
11.7.2009 9:22:47   
hedviga
Belen, jaz ki sem bolj zimske sorte človek, bi jih peljala na gorenjsko. Recimo kam v Bohinj, Bled ali še bolje na Pokljuko ali kaj podobnega. Tam je zares frišn zrak, sicer bolj hladno, ampak jih oblečeš. Naša dva sta uživala 100/h! Ker verjamem če si z obale doma, da ti še mal morja ne paše. To je tako kot bi šla jaz recimo v maribor na dopust... med tote nore štajerce...haloooo no...user posted image user posted image user posted image

Sicer pa Noki, ni bilo tolk hudo, kot je bilo videt na seznamu. Edino res je treba met vsaj trugo na strehi, če hočeš tako komplicirat kot jaz. Pač zmečeš notri vse kar rabita vsak dan. Sej je večinoma skos isto. Če boš rabila in bomo mi takrat doma, dobiš rezervno banco,prenosni posteljici..pa najbrž še kaj, ni problem. Midva sva na Pokljuki v miiiičkenem apartmajčku uredila podobno gnezdece kot doma in se držala istega urnika, ritma, opravil kot doma. Dobro za naju, dobro za otroke. Nista imela nikakršnih težav. Malo me skrbelo kje ju bom imela čez dan kadar nismo zunaj. Doma imamo stajico, ali sta na tleh. Pa se je prav prikladno našla tam ena postelja v glavnem prostoru in sta bila tam srečna. Se mi je pa zdelo pomembno da sabo vzamem stvari na katere sta navezana in ju zabavajo ali pomirjajo. Recimo leteče čebelce ki ju imata nad previjalko...
Tudi mi bomo šli na morje v septembru, zaradi moževega dopusta verjetno samo za ene 5 dni. Predvidevam da nekam v Izolo ipd. Belen, a kaj poznaš?????Predlagaš??? No, najbrž ju ne bom namočila v morje, če ne bo toplo, sicer pa bosta takrat stara 7 mesecev in bo tahuj panika mim.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 837
11.7.2009 11:07:18   
buba.miska
hedviga Raje ga nebom imenovala :) Saj so me vprašali alil so mi naredli analizo mleka pa če so mi rekli da je dobro. Sem se naredla kot da nisem čula (saj nisem krava) Sem si potem študirala da škoda da nisem reklla da si bom ven spumpala pa naj te nesejo na analizo (tja kak majo za kravje mlekouser posted image )
Hvala vsem spet sem bol optimistična. Nem se dala norcem!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 838
11.7.2009 11:57:42   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Sicer pa Noki, ni bilo tolk hudo, kot je bilo videt na seznamu.

no, takole bom rekla, to je tista stvar, ki ti jo hočem vedno omenit, v smislu, "kaj sem še hotla...???", seznamčka nisem dobila. predvidevam, da si mi ga poslala na mejl, ki je naveden v mojem profilu, to je en takšen fejk mejl, ki ga napišem enkrat ob prijavi in nikoli več ne odprem, uffff, kaj le me čaka v predalu in ne bom nikoli izvedela user posted image  no, geslo zanj je bogve kaj, nikoli več se ga ne spomnim... ti pošljem mejl, ki je uporaben, a vela?user posted image

punce, pridne bit. buba miška, tukaj nas je veliko, ki smo želele dojiti, pa se nam ni izšlo, ti kar nadaljuj, tvoje mleko je najboljše za tvoja otroka in super kvalitete, če ti kdo še kaj komentira, pa reči: "te pa ti poskusi!" user posted image

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 839
11.7.2009 12:02:26   
Belen
hedviga... ja sej js sm tudi nekam w gore mislila user posted image sam ne wem še kam....al kak kmečki turizem... bomo widli user posted image
ja izola ...moj kraj... zdej ne wem kaj želite... moja nona oddaja tudi sobe... lahko kak popust zrihtam user posted image sicer korte 6km iz izole in 5km lucija-portorož... ma sobe za oddajo s kopalnico.... druge ne poznam.... user posted image user posted image

drugače pa dans je wroče za pop.... stan.sm posprawla, moji sončki spančkajo in se zbujajo na 4 ure tudi ponoči...super user posted image

nič lep weekend user posted image

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 840
11.7.2009 12:35:12   
blanč
Mi smo domauser posted image user posted image user posted image . za kaj več pa še ni časauser posted image .
Se vam pridružim kmalu.
RVM

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 841
11.7.2009 13:41:15   
Belen
blanč super da ste doma.... kr powej ko maš čas kako je bilo... user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 842
11.7.2009 20:06:03   
Skorpija
hedviga kakci so taki kašasti, ja, obarvani glede na hrano in smrdeči do neba in nazaj user posted image jima pa jaz dajem GH dvakrat na dan - kosilce, ki je sestavljeno iz zelenjave in priloge (riž/poletna/krompir) ali pa iz sadja in priloge (neglutenski piškot/riž) in pa mlečno kašo zvečer. Samo pri mojih se pa ta kaša pozna, ker potem samo še mal mleka spijeta in spita, tudi Tilen, ki je drugače še okoli štirih jedel... Sta bila pa v ponedeljek na cepljenju in je njuna zdravnica rekla, da je to čisto OK, tako da počasi jima bom začela dajati tudi jutranji obrok na žlico. Itak kar znorita od sreče, ko vidita slinček in žličko user posted image

Drugače pa smo mi zunaj veliko - zjutraj ko vstaneta gremo po zajtrku ven in smo zunaj do dvanajstih, potem pojesta kosilce in gresta spat, včasih pa še celo to pojesta zunaj in potem spita v vozičku. Potem doma pričakamo tatkota user posted image in smo potem doma, ampak ponavadi zunaj na vrtu, tako da gresta notri ob petih pojest kašo, umivanje in spanje. Kadar je huda vročina smo v Mostecu, ker je tam gozd in prijetno, ampak letos nekako tega problema žal nimamo user posted image

Slikic pa sem na forum ne bom dajala, če katero res tako zelo zanimata, naj mi pa v ZS javi, če ima facebook in jih lahko tam vidi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 843
12.7.2009 21:02:40   
lara light
Hej, punce! Saj folgamo, a se še tisto malo moje odvečne energije zgublja v nedorečenih družinskih zadevah, mah neka 'jajca' še iz rane mladosti, pustmo. Vidim, da ste pridne in da se mate fajn. Lepo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Larči teel kapljice niso namenjene za čaj. Vedno jima jih dam na dudo. Gor piše 3x dnevno 8 do 10 kapljic. na mojih ljubljanskih piše isto le da s čajem, super, sem kar vesela, da je tko, saj itak da jih dajem direkt ko je krizauser posted image , več kot 5, pa še nikol v celem dnevu.

Larči železo dobiš, vendar je pri nas ista kriza. Pri Patriku še gre, Karolino pa zvija kot hudič. Je bil včeri spet cel dan jok. Jima bom poskušala malo manj kapljic dat.
Hvala Pika. Tko poveš. Ma ja, ko bodo ti mesci mimo bo vse4 pomagalo, a ne? Do takrat pa...štip, šuti, trpi i patiuser posted image

Punce, jaz pazim kaj jem, tudi 14 dni sem bila na brez laktoze dieti in nič bolje. Zdaj smo železo za 2 dni ukinili, nič bolje. Ostanejo še vitamini za odstranituser posted image , al pa je temu enostavno tko in se ne da pomagat...bom pametna ko bosta mela pol leta, takrat ziher bom vedla kaj jima paše. Najrajš bi probala več umetnega mleka, (zdaj dobita od 0 - 100 ml na dan, aptamila adc) bi več spala, manj trpela.user posted image

Hvala vsem za nasvete glede spanja in kričanja od 18h do 20h. Problem je, da moja dva kričita tudi zunaj v vozičku, da je to take vrste sitnoritis,da je res edina varianta prej spat. Evo, da nocoj sem poskušala prej in je blo prej konc joka...ju3 pa res že ob 18 pokam ajat, samo problem je, ker spita v dnevni sobi in težko naredim popolno temo, ampak se bom potrudila. Hvala vsem.user posted image
Hedi, tvoja dva sem pogledala, lepa sladka cukra!user posted image

Sicer pa smo fajn, pridno rastemo, fantek se že pogovarja in veliko smeji, deklič pa je bolj zahteven, redko se nasmehne in posmeje, je pa takrat bolj veselo za tastaradvauser posted image

Belen, Noki, Skorpija, Hedi, Taški, Snežinka - vaju pogrešam, vsem en lep pozdravček in javite kam na morje oz na dopust, da mi date kako idejo!user posted image  

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 844
12.7.2009 21:25:13   
Skorpija
Uh dopusti... Mi gremo čez en teden na Gorenjsko, upava da bo vreme. Gremo v eno vas med Jesenicam in Pokljuko in imamo v planu obrest vse doline, jit okoli vseh jezer (od Jasne do Bohinja user posted image ) in si privoščit vsaj eno šeflo zaske... Septembra gremo pa za en teden na morje, zdaj je nama malo prevroče, pa tudi jaz imam službeno hibo in sovražim morje v glavni sezoni, ker je čisto preveč ljudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 845
12.7.2009 21:49:18   
blanč
Oj
Rabim en nasvet. Naša Larica je včeraj imela zelo trdo blato, danes se pa samo napenja in ne more kakat. Povejte mi prosim kako ji naj pomagam???user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 846
12.7.2009 22:58:11   
Belen
blanč hehe... js sm imela oz.mam še iste probleme... jo masiram po trebuščku in sm ji dala čaj... skuhala... unga bebe čaj... + mal sladkala .... baje tudi kamilica sladkana pomaga... ti bodo punce powedale user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 847
12.7.2009 23:04:08   
nokes
ojla, dobrodošla v svet novopečenih mamic user posted image user posted image user posted image

takole sem jaz reševala tegobe pri ivani (in se je pokakala, garantuser posted image ): masaža trebuščka v smeri urinega kazalca okoli popka, lepo počasi, da ogreješ trebušček, masaža stopal, nekje sem imela link, evo: http://www.masazadojencka.si/masaza.htm (klik na "pravilni prijemi" na levi navigaciji), in sladkane kamilice (1 dcl kamilic in 2 žlički cukra, zeeeelo sladko), vse to uporabila hkrati, ker so stvari neškodljive. če ne pomaga, mislim, da dobiš ali svečke ali laktozo v lekarni. poskusi najprej s tem. saj bo kakala, revica user posted image

punce, mirno nočko! user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 12.7.2009 23:05:27 >

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
12.7.2009 23:10:28   
nokes
aja, pa še dopust: sanjam o morju, a so temperature in vreme aprilski, kaj bi šla na gorenjsko, ste nore??? okoli jezera že, če je v ljubljani 35+, ampak zdaj, v tej vlagi?? ni šans. mater, ne vem, če ne bom ene tunizije rezervirala! user posted image  bolš, da se vreme pocajta. in atentatorji na pahorja nehajo štalo delat user posted image user posted image user posted image , no, po moje bo hrvatska v zadnjem hipu, pa mal se mislim cenkat ... bom videla.

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 849
13.7.2009 6:55:39   
hedviga
Skorpija, fajn izbira user posted image Mismo bili pred ..emm...14 dnevi na Pokljuki in je bilo super. Zdaj konc meseca pa ponovi vajo, verjetn kar za 14 dni.. Sej je res haldno ampak vsaj tele ljubljanske za.je.bane sparine ni. Jeseni pa tudi v planu morček.
Noki, a te zdele mal v nogice zebe?user posted image user posted image

Blanči, heh ja takle mamo... No, pri nas sem imela jaz težave z Mihcem, sicer malo kasneje. Najprej je pomagal recept od Noki, ampak ko pa tisti cuker ni zalegel sem mu dala postan (brez mehurčkov) in topel donat. Mislim da je popil cca. 10ml ali še to ne. Kakal ko bog. Potem sem pa zamenjala aptamil nazaj na navadnega (prej je pil comfort, ker kao potem lažje kakajo, ja pa ja...) in ni imel več težav. Zdaj pa se mi zdi da itak skor preveč kaka. Nikol nam ni prav.user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?