hedviga
|
No, končno spet med živimi. Strela je scvrla ruter, zdaj se švercam z moževim ključem. No, nekak sem mal prebrala napisano, ampak nisem ziher če sem si sploh kaj zapomnila. Najprej Skorpija. Kapo dol za tako deco, ki gre ob pol sedmih spat in spi do jutra. Naša dva jesta še ob 20.15, pol kopanje in spanje pa tut slučajno nimata namena spat do jutra. Obvezna je vmesna budnica za jest okol 2-3 in včasih se naše jutro začne že pred 6. Pa da ne bi mislila kako drnjohata čez dan. Za pol ure med obroki in amen, včasih še to ne. In se lahko tudi ob tla poknem pa ne bosta zaspala, pa imata lahko že vijolčne podočnjake. Seveda sta potem sitna, ampak če bi ju jaz dala ob pol 7 spat...ma hah sej itak da ni varjante. Tako, da...mene seveda to frustrira, sploh ker se mi zdi da že vsem spijo razen nam. Buba.miska..pa ker kreten (oprosi na izrazu) pa se je take znebil, no. Mislim, a so delal analizo tvojega mleka,al ga je kdo probal al kaj...daj ne poslušaj takih neumnosti, krasno ti gre!! Sunči, tvoji lepotički mata tudi tak igralni lok kot mi Belen, mi smo na navadnem aptamilu (Miha) že od konca izključnega dojenja, se pravi od njunega 1 meseca. Blanči, Mlinči, alaluja pa sta tuki!!! Larči, jaz bi jih peljala ven. Ko sta bila moja dva vsak večer sitna zarad krčev je bilo najbolš da sta bila zunaj in sem ribala voziček gor in dol do osmih zvečer Sej bo bolš, sej se itak skos spreminja...Jemo pa ponoč tudi mi še vedno, pa sta starejša... Gemelli, nehi ker mi bo ratal nerodno. Aja, za PST smo mi malo daleč, sicer smo avtomobilni ampak... GH - Sunči,Pikica, počakita no še mal. Vsaj do 4 meseca. Sej navajanje na okuse je uvajanje GH. Jaz sem jima začela uvajat po 4 mesecu in zeloo pooočaaaasiii in brez "prepovedane" hrane. Pa sem tudi jaz zelo pohitela. Sta pa čist "not padla", Miha je kot bi se z žlico v ustih rodil, Špela pa je začela super, zdaj se pa mrda in prda, če ji ne paše in je počasi kot polž. O svinjariji ne bi zgubljala besed. Dela je pa s pripravo zdaj itak več kot prej. Jesta sadni obrok ob 10 se pravi japčke, korenje, banana, hruška in kakšna kupljena. V kašice ponavadi dam mal riževih kosmičev al pa mlečne žitne kašice (sploh če je jabuk prekisel). Ta obrok nima več mleka. Za kosilo zdaj uvajamo krompir in bučke. Miha srečen, Špeli pa ni všeč preveč. Ji ne zamerim sej je brez okusa sploh zame ker obožujem fejst začinjeno. . V glavnem je zraven še mleko. In zvečer mlečna kašica. Pa nič ne nuca k spanju da ne bo katera živela v utvarah... No, takole na izi bomo uvajali še nadaljno dovoljeno zelenjavo tja do 6 meseca, potem se bom pa P zlagala, da sem jim dala sam mal korenčka za probat. Skrpija, kolk traja da tvoja dva prebavita sadno kašico in kakšen je kakec? kašast? Po korenju korenčkaste barve? No, sicer je pa pri nas tako, da Mihata ni več za spustit z vida, ker se ob vsaki priliki obrne na trebuh, potem pa "plava" in miga in se dejansko kar premakne z mesta. Žal je njegov cilj Špela, ki se ji pa ne da tolko migat. Ona ga gleda in boža on pa udri pali po njej. . Ma no, sicer pa čivkata kt strgan dohtar, ratala sta tudi hudooo zahtevna in ju je treba ful animirat. Mal pa sta pomoje tut razvajenčka. Kdo mi je pa kriv, kaj sem pa zmeri letala zraven če je ker piskal. Aja še kilaža..ne vem, preveč sploh Miha. Imam že ornk težave z rameni in rokami... Za vse radovedne v albumu spet nove slikice od junija. In ja res meni ni niti Špela več podobna Ob tem ugotavljam, da od Skorpije orjakov še nismo imeli čast videtiiiii