|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
13.7.2009 10:31:06   
blanč
Hvala za odgovoreuser posted image
Takole smo prispeli domov
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 851
13.7.2009 11:40:57   
pikatara
Blanči lepo da ste doma.

Larči končno je sonce in nič dežja in mi bo uspelo do pošte prit, da ti kapljice pošljem. Mi smo jih že ukinili, ker je bilo hudo. Sicer najmanj od vseh želez do sedaj, sam ne morem gledat kako trpita. Ne bi rekla, če bi jima kri vzeli in preverili železo, ne pa da jima ga daje samo azto ker sta dvojčka. Sem pa malo blond, sem se v petek na poti na Kras šele sredi poti spomnila, da bi lahko kapljice s sabo vzela in jiih dala kolegici, ki je z Gorice in bi ti jih dala. No ko sem ji to omenila, smo pa ugotovili da je kolega sodelavec od tvojega možeka in brata. Kako je majhen ta naš svet. Jih dobiš pa jutri. Ampak terančka pa le imam za svojo kri.

Mi gremo 25. na morje za 14 dni, js bom pa mogoče še kak teden več s tamalilma ostala. bomo videli sproti. Snežinka javi, če boš kaj tam. Meni na morju ni prevroče, ker imamo dosti sence, pa še borov gozdiček nad parcelo in vodo, kjer te še zazebe.

Sosedica včeraj si pa videla kak jok je pri nas za hrano. Če ni takoj, je kriza. Luštkana otročka imaš. Včeraj smo bili cel dan zunaj in sta bila tako zmatrana, da sta spala 8 ur in pol, smo se ob 7.00 najedli in spali do 10.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 852
13.7.2009 13:41:13   
Snezinka4
Hojla!
Sem že mislila, da včeraj ne bo nobenega posta, pa ste se zvečer le razpisale...user posted image
Včeraj sem pol dneva pohajkovala po Ljubljani...kosilce, kavica, sokec...sem se počutila kot da bi bila na dopustuuser posted image . Nazadnje sem bila tam še s trebuhom...

Pika jaz grem na morje ta vikend. Greva(mo) obiskat starejša otroka. Očitno se s tabo ne bomo srečaliuser posted image
Si srečala sosedico?! Če se sama ne pohvali tule, jo bom pa kar jaz. Po podobni dvomesečni štali kot sem jo imela jaz (pumpanje, dojenje, flaškanje, skoraj brez sprehodov zaradi pomanjkanja časa......) je tudi njej uspelo preiti na dojenje!!!!

Sem se pa zadnje dni (po pregledu, ko sem bila zadovoljna z napredkom teže) malce peveč sprostilauser posted image . Punci nisem več budila za hranjenje in sta mi spali tudi po 4, 5, 6 ur, kar je pomenilo, da sta dobili toliko manj obrokov. Sem jih po 5 dneh stehtalauser posted image ...ups... in zdaj se na 3-4 ure dojimo že drugi dan...

Lara draga, ponavadi predelujemo in predihavamo stare stvari ravno takrat, ko imamo polno drugega dela...je pa vse to na nek način napredek in osvobajanje starih privezanih energij, tako da ko predelaš se boš počutila laže, za karkolipač greuser posted image . Mislim nate, da ti uspe čim prej.
Lara, kako pa veš kdaj dodajat Aptamil? A posušaš s  flašo, če sta še lačna, ko imaš občutek, da sta pri tebi premalo dobila ali en obrok kar daš flašo brez prehodnega dojenja?
Blanč - še dva cortka! Bravo! Super, da ste že doma!user posted image user posted image user posted image

Noki - hvala za link o masaži! Ti to prakticiraš? Najprej enga, pol drugega ali en dan enega, drug dan drugega... 
Kaj pa PST? Sreda? Jaz bom v sredo verjetno cel dan sama pa bi se mi malo družbe in čveka prileglo. Samo ura od 8h do 9h mi je pa kar zgodnja...saj če gremo pa v Mostec pa ne bo prevroče...lahko gremo pa v Tivoli, pa v čolnarni kakšno rečemo? Samo v kakšne klance (ala Rožnik) jaz nebi rinla, ker imam še vedno probleme s kolkiuser posted image . Vabilo velja za vseuser posted image

Punce kako pa ve železo dajete ne ba bi bilo vse naokoli popackano? Mi smo šele začeli dajat po 1 ml in si sploh ne predstavljam kako jim bom 4 ml po grlu dol spravila, ker nobena ni navdušena nad tem zvarkom (Legofer)...Trenutno jima dam kar v cucelj od flaše in pol z velikim navdušenjem štartata in hlasneta po flaši....nato sledi hudo razočaranje ko okušata tisti gravž...joj kakšna kruta mati...ko gledaš tiste face, ki jih spohata, ko dobita to v usta se ti kar zasmilita...potem pa sledijo izbljuvki, pa kakšen bruhec, pa smo vsi popackaniuser posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 853
13.7.2009 14:47:25   
hedviga
Snežika, jaz bi jima dajala (sem jima ene kapljice prot krčem) z inekcijo. Če je ful gravž pa zmešaj zraven še malo svojega mleka, inekcijo med žnablčke in hojla dol po grlu. Ad3 pa jima mož daje kar v nočno flašo med mlek, mal več ker včasih ostane. No glih vrlo točno, ampak dovolj ok za moje pojme.
Sicer pa pri nas še vedno ista štala, se zbujamo ob 1,2 in jemo. Potem je mogoče do 5 mir potem pa odvisno. Ponavad ob ene 6 obupam in ju floknem k nama v postlo kjer veselo dremata naprej. Imam pa vedno bolj filing da bodo zobi, ker sta se začela čist obsedeno čohat po dlesnah sploh Miha in sline cele reke..pa če prištejem še tečnobo...
Zdaj po novem če se jima ne dogaja tut voziček ni več kul. Ja tko je.

Snežek, jaz sem načeloma za Tivoli, edin uro bi mogle dorečt, da prikrojimo hrano. Moje mlekarne so presahnile že davno tega...user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 854
13.7.2009 15:09:57   
nokes
daaaan, babike,

najprej vam moram povedat, da sem hotela narest vklop v živo iz mosteca, pa mi moj gsm ni hotel potrditi prijave, mislim???? a ve katera, al sem res čist prestara/blond za tele tehnološke čudeže, mater, kateri knof je potrdi? ker moja nokia mi ni in ni hotela potrditi prijave, tako da nisem mogla poslat FOTKE mojih dragih otročičkov in psa izpred table MOSTEC!!!! grrrr.... user posted image user posted image , v glavnem, zmorem do tja in nazaj, pa vmes ju nafutrat, psa rešit ene žvečilke, ki se mu je prilepila na tačko (user posted image ), revež, fotkat znamenitosti user posted image , vklop online z RR spodleteluser posted image , no dokazni material dobite enkrat, hja, takrat ko mi uspe s GSMjem!

blanči, leeeepa sta, daj napiš še kajuser posted image user posted image

uf, pikatara, mi železa nismo dobili, spljoh! pa so ivani delali krvne preiskave na vse živo in ugotovili znižan hemoglobin, ergo, bi morala dobit kapljice in je naša P rekla, ni panike. pa dobro, res imam eno čist skulirano pediatrinjo, sam sama pa si ne morem napotnic pisat. no, bom udarila po mizi naslednjič!

snežka, masaža: sem šele zdaj odkrila video predstavitev, pogledala in razen obrazne masaže, ja, nekako takole ju vsaki dan pognetem, pomučkam, povaljam user posted image user posted image , drugače pa ju zvečer pred spanjem vedno zmasiram po nogicah in trebuščku, za prebavo. vidiš, zdaj dobita še ekstra tretma. user posted image

srečanje??? tivoli?? user posted image  glih ni moja numero uno izbira, a glede na to, da se je tudi hedi že zapalila, lohk tud tivoli, pa naj bo, no, sam jst grem s psom, tak da ne mi ga srat s kakšnimi dog unfrendli oštarijami. se kr skregamuser posted image ! sicer pa, zakaj pa ne mostec, hedi bo itak z avtom, snežka prigura iz rožne v pol ure, tako kot jaz iz šiške... ekola, pa še zrihtat se nam neu treba, lahk pridem u mojmu šuškavcu user posted image user posted image user posted image , ha-ha, za popi****... ura? enitajm, sam ne po tahujš vročini, uf v sredo bo gadno, dajmo mostec!!! 

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 855
13.7.2009 15:35:40   
nokes
user posted image user posted image iii, notri sem! Poskuam e fotko nalimat, pa sem zmagala! No, fotka?? Prosim, prosim

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 856
13.7.2009 21:12:38   
Snezinka4
U kriza Noki, jaz sem še bolj blond, pa zastarela, pa kajvemkajše, skor ne vem o čem govoriš oz. svaka čast, da se tega sploh lotiš (slikce pa GSM).

Torej dvojne mamice to sredo se dobimo v Mostecu!  Glede ure se zmenite s Hedi, saj je Nokici vseeno, jaz se pa lahko prilagodim, ker hrano pogreto nosim s sabouser posted image . Sem pa skoraj sigurna, da ko se tam dobimo nam skoraj ne bo uspelo skupaj kam daleč hodit, ker bo vsaj en otrok al pokakan, al pa lačenuser posted image . Tako da določimo eno uro, pol bomo pa obsedele na eni točki, kjer nas kakšna zamudnica lahko še "dohiti", vmes pa previjale, pa futrale pa ujčkale, pa predvsem KLEPETALE. Joj, sam da ne bo pol spet dež!user posted image user posted image
Punce, se zelo veselim!!!
Ajde Hedi uleti na plan z želeno urouser posted image

Punce kako hitro ste dobile osebne za otroke? Jaz jih rabim v petek, pa še fotk nimamuser posted image . A je možno, da mi jih uspe dobit, če jutri zakorakam na upravno enoto? Joj, vedno vse delamo zadnji trenutek....user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 857
13.7.2009 21:48:36   
lara light
Lepotičke, sem sama in je akcija...ne, niso popustiuser posted image
Pikec, ju3 te pokličem

Snežinkica, sosedica, jupi za polno dojenje
Snežinka, hvala za dobre želje....kdaj flašo? jaz dodajam le zvečer, zadnji obrok, če se mi zdi, da sta še lačna...npr. nocoj nista spila niti ml, pa se mi je zdelo, da bi še jedla...no, mala je zdaj še 1x jedla pri meni in trenutno pokokuje v posteljici, jo napenja ko hudič...pobiram dude, dajem magic kapljice, mali se je že umiril...nisi pameten kdaj dodat, ko vidiš, da se po obroku ne umniri, pravijo. Moja 2 sta po obroku šele nemirna, saj jima hrana nagaja, ker ju po njej boli. Tehtam ne nikoli, le pri P.

Blanči, super lepi ste.
Hedi, upam, da se bo spanje čimprej podaljšalo
Noki, ti kar udri po mizi

šibam, lp vsemuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 858
13.7.2009 22:03:29   
gemelli
Snezinka4  iz lastnih izkusenj ti povem, da ce gres na upravno enoto do 10.00 in resec, da je nujno, boste osebno izkaznico dobili ze naslednji dan po posti. Malo vecji problem pa je poslikat otroke, saj morajo pri fotografu imet odprte oci in zaprta usta. Nam je uspelo prejsnji tedenuser posted image user posted image , a smo sli parkrat prej probat, a brezuspesno.

Se javim jutri in povem kako je bilo na pregledu pri pediatrinji. Lepo spanckajte!!!!!!!!!!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 859
13.7.2009 22:16:41   
Snezinka4
Lara - moji punci sta tudi po obrokih nemirni. Predvsem takrat ko jaz rabim miruser posted image . npr. včeraj sem rekla, da bomo šli zgodaj spat (22h), pa sta dobro uro hrkali in stokali, pa metali dudo in jo zahtevali nazaj. Pojedli sta dovolj, ker sta dojko odklanjali, ampak miru pa ni bilo. Ko sta n-krat spljunili dudo in dovoljkrat bruhnili (kljub podrtim kupčkom) sta se pa umirili. Pa seveda v najini postelji user posted image . Danes dopoldan je bila enaka scena. Eno uro sem menjavala plenice za vzglavje, podirala kupčke in nameščala dude. Potem sta pa v komo zaspali in bi spali, če ju nebi zbudila po 4 urah (od obroka). In prav grozno mi je zbujat spečega otroka... 

Gemelli - hvala za te informacije. Si mi polepšala večer, ker če ne dobim osebnih ne morem obiskat svojih starejših otrok, ki sta z babico na morju...pa sem jima že obljubila, da pridem. Tako da zadeva je res nujnauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 860
14.7.2009 11:50:53   
lara light
Snežinka, pr nas je isto, cmihanje, polivanje kljub kupčkom, nemirnost do 100...le da vse skupaj spremlja še novost: histerični jok, predvsem fantek. Ni fajn, vam rečem, presneti krči, benitm, bentimuser posted image
Fajn se zrihtajte za na morjeuser posted image , saj veš, da boš vse uspela, itak.user posted image

Gemelli, težka bo, prav imaš, oba naštimat za fotko...Mi tudi še nismo poslikali otrok, upam, da kmalu.

Grem lepe moje zale, vsem lep pozdravček od nas! pa pauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 861
14.7.2009 13:56:01   
gemelli
Ciao!

Vidim, da smo vse dvojne mamice na istem (skozi se nekaj dogaja). Danes smo bili pri P in se drugic cepiliuser posted image . Otoka lepo raseta Sarauser posted image 4,8 kg 62,5 cm , Alexuser posted image 5,3 kg 62 cm, se naprej moramo jemat zelezouser posted image in AD3user posted image , po ta novem moram 1x na teden vozit Alexa na fizioterapijouser posted image + vsak dan z njima telovadit.Alex je ze od rojstva malo zategnjen(nima prav sproscenih misic), pa tudi malo zvito hrbtenico ima. Bomo ze, a ne bo lahko, saj sem sama, le moz mi pomaga, kadar utegne. Me zanima s katero GH ste zacele, saj sedaj tudi nas to caka. P mi je svetovala naj zacnem z kuhano zelenjavo al pa sokom od zelenjave, sadje pa kasneje. je to ok????? Hedviga, Nokes...,na pomoc! Kako ste ve delale?

Sedaj vas moram pozdravit, ker bom imela obisk, pa full cunj me caka za likat, pa otrocka se bosta kmalu zbudila. Se lahko pohvalim, da popoldansko spanje funkcionirauser posted image . Ju moram se vedno imeti na oceh in hodit popravljat dude, a vam povem, da sta v svojih sobcah skoraj 2 uri (od 12-14) in tudi kar precej spita. Juhhuuu!!!

Lepo se imejte!!!!!!!!!!!!!!

Sara & Alex 2.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 862
14.7.2009 14:39:18   
Skorpija
Punce o kakem železu ve to govorite? user posted image Nam ga niso dali, imata samo vsak dan 4 kapljice AD3 in mirna bosna... To dobita zjutraj po žlički. Drugače pa bomo mi najbrž jutri v Mostecu, ker če bo res taka vročina nam drugega ne preostane, bomo pa tam najbrž kar nekje od desetih, pa pol do ene dveh, da mi še popoldanski spanec odspita v vozičku. Tako da če kje vidim trop dvojnih vozičkov, ste to najbrž ve in kar pristopim, aneda user posted image Smo pa mi drugače živo rdeče barve, no voziček je, mi ne ker se mažemo s kremo za sončenje user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 863
14.7.2009 14:43:28   
Skorpija
gemelli jaz sem začela s korenjem, drug dan so bile bučke, potem pa že banana in jabolko, zdaj jesta vse, razen seveda glutena in mesa, ki pridejo na vrsto čez en mesec... mešam jima več vrst zelenjave s krompirjem, rižem ali polento, pa sadje s piškotkom (plasmon brez glutena), če cel dan pohajamo pa dobita kar sadje z rižem iz kozarčka in sta super vesela user posted image uglavnm daj jima kar se tebi zdi prav, na začetku malo, pa pol flašo čez, pol pa bodo že kar celi obroki GH - pri nas sta že po par dneh začela malcat na veliko...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 864
14.7.2009 14:58:20   
suncicica
mi smo v petek bili na prvem cepljenju,punci lepo rasteta  stella ima 6,5kg in 63,5 cm, pia malo zaostaja 5,3 kg in 62,5 cm-ta bo zgleda manekenkauser posted image .
drugace pa je zdravnico kar frapiralo ko je videla stello kako se je obracala na miziuser posted image user posted image
ali naj zato otroka privezem nekamuser posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 865
14.7.2009 15:07:09   
Snezinka4
O Skorpija, če imaš pa živo rdeč voziček, si bila pa verjetno v nedeljo okrog enih na gosposki...si šla proti Kongresnemu trgu...midva sva sedela v Ljubljanskem dvoru in sem jaz uočila rdeč voziček za dvojčkeuser posted image
No lepo, da se jutri srečamo, jaz imam živo zelen vozičekuser posted image . Uletim tja, samo bom rabila kar kakšno urco do tja (Noki ti praviš pol ure- naj se uresničijo tvoje besedeuser posted image ), čeprav po izkušnjah sledeč...user posted image Sem danes raziskovala Koseški boršt pa ni ene pametne bližnjice od Brda do Mosteca oz. do Večne poti...najbližje mi je po cesti, a je prenevarno...
Skorpija s katere strani pa ti prideš? Prideš peš?

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 866
14.7.2009 15:26:28   
nokes
ojla vas je logiranih fulll!!! okej, pol mostec, mega, jaz imam tudi namen priti že okoli 10, ajde mal kasnej, 10.30, ker imamo zjutraj fizioterapijo in potem mi oba padeta dol, jaz skočim domov, ju nafutram, previjem in gasa do mosteca... se ful veselim, da vas vidim, upam, skorpija, da me v vojaško zelenem vozičku ne boš zgrešila user posted image user posted image , te spotaknemuser posted image

snežka, ja je ful zoprno, če moraš hodit po cesti, daj raš prid z avtom, ker je res nevarno in še za nazaj boš gagala... jaz sem včeraj hotela ubrat eno bližnjico mimo petra držaja, lepo po senčki, pa je seveda na koncu količek in nisem mogla mimo user posted image user posted image

s hedi sem govorila in še sporoči kako in kaj!

a pride mlinčka tud? lohk bi, a ne?user posted image

noooo, mamice, katera še pride, saj vas je ful iz ljubljane (in okolice)user posted image , če pa vidimo kako, ki nas samo pogleduje, pol pa vemo, da skrivaj bere tale forum in mora dat za kavo/vodo/čaj... no, jst laufam zabavat otroke, iiiii, ku-ku, kdo pa je? ku-ku...

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 867
14.7.2009 15:43:39   
Alenka-8
Po dolgem času pozdrav še od nas 3. Sem vas samo na hitro preletela. Mi rastemo, rastemo... Jaša ima že dobrih 7 kil, Lana pa 6. Kolk sta dolga pa ne vem. Bomo šli konec meseca v posvetovalnico mal pogledat. Cunje mamo 62, Jaša tud že 68. Pa še vedno ful spita. Ponoči od devetih do devetih, pa še popoldne od pol enih do štirih. Pa še vmes, če je treba. Prav nenormalno velik, se mi zdi.
Smo že začeli z gosto hrano. Tako počasi. Najprej malo korenčkovega soka, pa potem korenčkovo kašo. Pa cvetačo, bučke, brokoli, krompir, korenček+koruza. V času kosila, to je pri nas ob 12-ih. Vsak okus dajem po 4 dni. Zvečer pa jima dam pa riževe kosmiče ali pa riž+koruza od Milupe. Ful pazim, da ne mešam preveč teh okusov. Tudi zato, ker imamo alergije v familiji. Ko bomo končali z zelenjavo, bom začela dopoldne ali popoldne dajati sadje, za kosilo pa okus, ki ga že poznata. Da ne bo preveč naenkrat. Mi gremo tako bolj počasi. Pojesta pa že kar, tudi 80 ml. Pa vedno dam potem še flašo mleka. Bomo pa čez kake tri tedne počasi začeli z glutenom, ker ta nova doktrina je taka, da je varno okno za uvajanje glutena med 5 in 7 mesecem. Naj ne bi začeli z glutenom kasneje, niti ne prej. Mi smo zdej stari šest, korigirano 5.
Aha, pa o železu ste se pogovarjale. Mi ga ne dajamo. Smo šli na pediatrično dat kri, da so nardili hemogram in sta OK. Zakaj bi jedla železo samo zato, ker sta dvojčka? Pri nas tega ni. Nimamo pa pediatra v LJ, ker pri nas "prihaja na dom" Je moja mami pediater.
Rubin, držimo pesti za tvoja sončka!!!

Neposredna povezava do sporočila: 868
14.7.2009 18:51:27   
Skorpija
snežinka4 haha, to smo bili pa res mi ,ja user posted image v nedeljo sva se z mojim turiste špilala in sva cel center prebrodila po dolgem in počez, sva hotla jit na pico do Dvora, pa sva šla potem raje na uno mini picko v cutty sarka. jaz pridem do Mosteca z avtom, ker se mi ne da hodit po tej vročini po asfaltu vse iz Bežigrada, bom mela še tamaledva v mehko kuhana, madona user posted image pol pravte da bo jutr v Mostecu dvojčkov, da se ne bo dal mim pridt...no, to pa bo zanimivo...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 869
14.7.2009 20:25:11   
Skorpija
sam na brzaka, pri meni je rahla sprememba plana... me je klicala prijateljica, da pride jutri v LJ in greva v Mostec vozičkat, tako da pozdravit vas pridem čvekačke in si ogledat vaše srčke, pa kakšno rečt, pol jo bom pa pičila naprej po svoje, aj prov... user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 870
15.7.2009 0:57:35   
Snezinka4
Jaz tud pridem z avtom. Noki bom jaz tudi enkrat po deseti uletela (odvisno od našega dojilnega tajminga, ki je pa vsako jutro malce drug).
Skorpija - no če pa misliš, da bo boljše s prijateljico klepetat, pa prou nouser posted image user posted image user posted image ampak ne veš kaj zamujaš, ker nas še ne poznašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 871
15.7.2009 8:07:22   
Belen
ciao punce,
widim da pridno čwekate, se dobiwate....
mi se tle že kurimo na obali...spet je wročina zapalila... user posted image

wčeraj smo bli prwič pri pediatru... prawi da je wse w redu z mojima zvezdicama edino,da sta se premalo zredili user posted image user posted image oz.ena no.... meni se je pa zdelo da fulll pojesta.... user posted image user posted image ... jesta 70-90ml na obrok na 4 ure.... zredile od odpustne teže iz P so se ena za 680g, druga za 800g.... kaj to je malo w 3t user posted image ... čez 4dni bosta stari en mesec.... od porodne 480g in 600g....
naswet?  user posted image

pa ja pa AD3 kapljice smo dobili, se že bojim....kako bo... za zdej nismo meli krčow...mogoče kasneje.... kdaj ste jih we kej dobile.... ?
za železo pa je rekla kasneje... da ni neka nuja, da ne bi wse naenkrat ker kri sta imele v redu....

widim da ste pridne, polne dela.... js tudi,ampak ne wem ene mamice jamrajo,da jim nič e uspe z enim otrokom, meni z dwemi uspe kr dosti.... user posted image mogoče ker zaenkrat ni tolk dela z njimi, ma wečina jejo in spijo, malo crtajo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 872
15.7.2009 9:19:15   
Skorpija
belen moj nasvet je, da se ne sekiraj. mi smo bili tudi na pregledu v 3t in mi je zdravnica rekla za Domna, da se je premalo zredil... danes, pri 5 mesecih, pa je težji od Tilna in pravi pujs... če sta malidve zadovoljni, lepo jesta in potem spita, kakata in lulata, potem te nima kaj skrbet. vsi otroci pa ja niso isti, no, ne morejo vsi takoj pasat v tiste njihove tabelce in grafe user posted image pa jaz mojima dajem AD3 in ni bilo nobenih problemov zaradi tega. dam jima jih pa zjutraj po žlički, ko sta pa mela krče, sta jih pa pač imela, tukaj ni kaj narest, kapljice pa niso bile krive, ker jih dobivata še zdaj, pa nimata več krčev... tko da boge AD3 se mi kar malo smilijo, ko so v taki nemilosti...

snežinka4 jaz čakam da se moja deca zbudi, potem pa pičim v Mostec, kjer bom čvekala seveda tudi z vami, ampak ne morem prjatlce kar v koš tam vržt, nooooooooooooo user posted image punca le ni vsak dan v LJ... drgač pa brez skrbi, Skorpa ma dost dolg jezik za vse user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 873
15.7.2009 9:28:48   
nokes
jutro, moja otroka sta izmučena od telovadbe padla dol, sta pojedla, ju samo še previjem in šibam. skorpija, snežka, če srečata kakšno dvojno mamico, ki je kaplja od riti, sem to jazuser posted image user posted image , okidoki laufam!!

glej, glej, še pikataro vidim, prideš tut ti?? nič, laufam zares.

< Sporočilo je popravil nokes -- 15.7.2009 9:32:07 >

nokes

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 874
15.7.2009 13:19:23   
pikatara
Belen Ad3 pri nas ni šel, tudi D3 ne, tako da smo na avstrijskem oleovitu. Pošljejo ti ga tudi iz Škofje loke po pošti, je taškica enkrat telefonsko napisala, pa mislim da jo je Noki tudi.

Noki žal sem šele danes videla, da ste zmenjene in sem se že prej za en sestanek dogovorila tako da na žalost drugič. Poročajte kako je bilo. Sosedica če pa slučajno kaj bereš bom pa danes spet na tvojem koncu, nekje od 18 pa do ... Pa tokrat brez takega joka kot je bil zadnjič, ker smo ukinili železo in je spet mir.

Ne spomnim se katera je dobro napisala (sem že zjutraj brala, pa me je sinko zmotil, ker je danes spal celo od 22 do 10 z vmesnim 4.30 hranjenjem, pa še to je v spanju pojedel), da je brez veze da jima ga dajejo le zato ker sta dvojčka. Še dobro, da imaš mamo pediatrinjo in nimaš teh muh. Ampak jaz moji kar povem, dajima ga ne dajem, ker ju zvija. Vsakokrat smo dobili novega, ampak upam, da ji jih je sedaj zmanjkalo.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?