nokes
|
daaaan, babike, najprej vam moram povedat, da sem hotela narest vklop v živo iz mosteca, pa mi moj gsm ni hotel potrditi prijave, mislim???? a ve katera, al sem res čist prestara/blond za tele tehnološke čudeže, mater, kateri knof je potrdi? ker moja nokia mi ni in ni hotela potrditi prijave, tako da nisem mogla poslat FOTKE mojih dragih otročičkov in psa izpred table MOSTEC!!!! grrrr.... , v glavnem, zmorem do tja in nazaj, pa vmes ju nafutrat, psa rešit ene žvečilke, ki se mu je prilepila na tačko ( ), revež, fotkat znamenitosti , vklop online z RR spodletel , no dokazni material dobite enkrat, hja, takrat ko mi uspe s GSMjem! blanči, leeeepa sta, daj napiš še kaj uf, pikatara, mi železa nismo dobili, spljoh! pa so ivani delali krvne preiskave na vse živo in ugotovili znižan hemoglobin, ergo, bi morala dobit kapljice in je naša P rekla, ni panike. pa dobro, res imam eno čist skulirano pediatrinjo, sam sama pa si ne morem napotnic pisat. no, bom udarila po mizi naslednjič! snežka, masaža: sem šele zdaj odkrila video predstavitev, pogledala in razen obrazne masaže, ja, nekako takole ju vsaki dan pognetem, pomučkam, povaljam , drugače pa ju zvečer pred spanjem vedno zmasiram po nogicah in trebuščku, za prebavo. vidiš, zdaj dobita še ekstra tretma. srečanje??? tivoli?? glih ni moja numero uno izbira, a glede na to, da se je tudi hedi že zapalila, lohk tud tivoli, pa naj bo, no, sam jst grem s psom, tak da ne mi ga srat s kakšnimi dog unfrendli oštarijami. se kr skregam ! sicer pa, zakaj pa ne mostec, hedi bo itak z avtom, snežka prigura iz rožne v pol ure, tako kot jaz iz šiške... ekola, pa še zrihtat se nam neu treba, lahk pridem u mojmu šuškavcu , ha-ha, za popi****... ura? enitajm, sam ne po tahujš vročini, uf v sredo bo gadno, dajmo mostec!!!